» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... > »

Autor Treść
czesiek
Gość
Nie widziałem kortu ale całej Rawdy nie przeszedłem. zapytam jutro znajomków
IP: 87.126.64.159
Adźka
Gość
Dzięki!!!!
czesiek napisał
IP: 83.4.184.210
czesiek
Gość
Jeszcze o pensjonacie DONKA kto tam się wybiera na pewno nie będzie żałował. Jest to jedyny pensjonat nastawiony na polaków .Ludzie którzy tam mieszkają są bardzo zadowoleni.Miałem okazję z nimi porozmawiać dzisiaj.Pokoje są czyste codziennie sprzątane do plaży 300 metrów kelnerzy mówią po polsku bo na dole jest bar i meni jest po polsku co tutaj jest rzadkością.Jedzenie z tego co mi mówili też jest pyszne.
czesiek
Gość
gość napisał
Ile lewów kosztuje obecnie euro w Bułgarii - może ktoś już wrócił i wie. Co się bardziej opłaca zabrać lewy czy euro i na miejscu wymienić.
Już o tym pisali ale 1EU to 1.95 lewa po kursie państwowym w Rawdzie w kantorach jest 1,91 lewa za EU w hotelu Rozalia właścicielka skupywała dzisiaj EU po 1,94 Jutro idę wymienić.Kurs państwowy jest stały czego nie można powiedzieć o zł.
Eliza
Gość
gery napisał
Witam, czy ktoś wybiera się do Ravdy w terminie 15.07.09-29.07.09 ? My lecimy z Katowic z biura Alfa Star. My to znaczy "rodzinka" 2+2 . Może znajdzie się jakaś podobna "ekipa" ? A swoją drogą czy ktoś był w hotelu KIROV ?

W tym samym czasie będziemy w hotelu Rozalia, rodzinka 2+2 synów lat 3,5 i 11 oraz dziadkowie. Lecimy z Warszawy
IP: 212.76.37.234
Użytkownik
czesiek napisał

to sie musiała Ravda rozbudowac :lol:
a tak powaznie to kort boisko do kosza
znajdziesz przy kosciele ale niestety siatki brak
wejscie darmowe dziura w plocie :mrgreen:
IP: 89.174.33.1
Użytkownik
Do Kasi.

Dzięki za info o koszcie euro. Jak jadę od 21 sierpnia to chyba tak bardzo do tego czasu się nie zmieni. Byłaś może w Słonecznym Brzegu i wiesz coś na temat Aparthotel FORUM.
IP: 62.233.184.29
Adźka
Gość
stanik napisał
czesiek napisał

to sie musiała Ravda rozbudowac :lol:
a tak powaznie to kort boisko do kosza
znajdziesz przy kosciele ale niestety siatki brak
wejscie darmowe dziura w plocie :mrgreen:

:)Dobre i to ;)
IP: 83.13.239.51
markos
Gość
sa korty tenisowe i boiska na terenie hotelu ktory znajduje sie przy koncu glownej ulicy , taki duzy kompleks hoteli z zamknietym terenem na pewno znajdziesz
IP: 89.78.56.58
Adźka
Gość
markos napisał
sa korty tenisowe i boiska na terenie hotelu ktory znajduje sie przy koncu glownej ulicy , taki duzy kompleks hoteli z zamknietym terenem na pewno znajdziesz

Super!!! Dzięki!!!
IP: 83.13.239.51
Dorka
Gość
Wróciłam,przeżyłam drogę autobusem i naprawdę było warto. Ok Service się spisało.....Choć było trochę zamieszania z numerami siedzeń w autobusie (grupa strażacka :roll: :roll: :roll: :roll: , pomimo swojego wieku , trochę się panoszyła nie bacząc na dzieci itp) .Ale ogólnie naprawdę było SUPER. Rezydent trochę zakręcony, lecz wcale się nie dziwię.Tyle ludzi i wiele różnych , dziwnych pytań).Miejscowość Ravda to oczywiście też plac budowy (wina kryzysu???)Ale naprawdę polecam i jak najbardziej rodziny z dziećmi........A i ostatniego dnia naprawdę warto wybrać się do Aquaparku (a nie oczekiwać na autobus).M0żna tam naprawdę miło spędzić czas i do tego spokojnie wypocząć w łożach z baldachimem......
My byliśmy z rodzinką w pensjonacie IVAN.
Czyściutko i spokojnie .Blisko do baru Hawaii....Właściciel pilnuje swojego dobytku.....
P.s. Euro spokojnie wymienialiśmy w kantorach.Jak umiesz liczyć to Cię nie oszukają.
Bankomatów naliczyłam 3 i wypłacają w levach.....
Żyć nie umierać.....
IP: 78.8.77.57
Misiek
Gość
jeśli ktoś dysponuje zdjęciami z Rawdy, poza Cześkiem, bo od niego zdjęcia już mam, to bardzo prosiłbym, o podesłanie ich na misdawidu@o2.pl z góry dziękuje;)
IP: 83.230.20.101
gery
Gość
Cześc Eliza to fajnie się składa, bo my też mamy 2 synów 7 i 10 lat, pewno się szybko dogadają ;) . Nie wiem czy Rozalia jest blisko KIROV ale możemy się tam odszukać, jakby co to pisz na meila geryz@interia.pl , wymienimy się telefonami czy coś takiego. A swoją drogą czy byliście już w Rawdzie? Bo jak widszę zdania są podzielone jedni są zachwyceni, natomiast inni zaś straszą brudem, placem bdowy i fatalną plażą tzn małą wąską, z glonami, no i że ludzi jest tyle jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu :(
IP: 83.142.222.164
Dorka
Gość
Plaż jest kilka....do wyboru...Obok Rozalii jest owszem mała plaża ( z glonkami), ale nam to nie przeszkadzało i tak tam chodziliśmy codziennie.Mój 5-letni synek był zachwycony.... Nawet nie było tam takich tłumów.Ale dalej macie szerszą plażę.
A gloniki są dobre na cerę, he, he, he.....Kilka osób okładało się specjalnie i tak sobie leżeli parę godzin.Ale woda jest i ciepła i czysta w porównaniu z naszym morzem.
A tak naprawdę to zdania są różne bo i ludzie się różnią.
Jak by każdy po sobie posprzątał to by było czyściutko.
Widać gołym okiem biedotę w Bułgarii....ale czy i u nas też jej nie ma????
A co do grupy strażackiej- :P :P :P (to przepraszam wszystkich)Chodzi tu tylko o jedną osobę (kapitan-przewodnik), jeżeli by umiał powiedzieć proszę-dziękuję -przepraszam to obyło by się bez niepotrzebnych (jego) nerwów.
Ogólnie mówiąc WYCIECZKA NAM SIĘ UDAŁA- niskim kosztem oczywiście.
Za rok również wybieramy się do Ravdy!!!!! :P :P :P :P
IP: 78.8.79.96
markos
Gość
ja chce do rawdy :(
IP: 89.78.56.58
Abi
Gość
my już jedziemy 6 lipca z Wrocławia z ok serwice ,czy ktoś tez się w tym terminie wybiera?
IP: 77.113.7.31
rozalia
Gość
Bardzo mnie martwią wasze opinie na temat hotelu Nancy w Słonecznym Brzegu czy jest ktoś kto faktycznie tam był i może wystawić obiektywną opinie na jego temat?
IP: 83.17.147.230
Użytkownik
Misiek pare stron wstecz sa podane linki do moich zdjec i kolegi dranasa :lol: :lol:
gery nie przejmuj sie opiniami masz je tylko przeczytac
a opinie sobie wyrobisz sama na miejscu :mrgreen:
IP: 89.174.33.1
Misiek
Gość
stanik napisał
Misiek pare stron wstecz sa podane linki do moich zdjec i kolegi dranasa :lol: :lol:

te to już oglądałem:P ale dzieki;)
IP: 83.230.20.101
natalia
Gość
Abi napisał
my już jedziemy 6 lipca z Wrocławia z ok serwice ,czy ktoś tez się w tym terminie wybiera?

ja jade 6 ale z Katowic a do jakiego hotelu jedziesz ? :D
IP: 77.253.41.130
Basia
Gość
czesiek napisał
No na pewno warto inny świat inna kultura a najgorzej mają blondy

a dlaczego najgorzej mają blondnki
IP: 91.139.235.40
ola
Gość
Dlaczego najgorzej mają blondynki?
IP: 195.128.243.12
kasia
Gość
Do Rozalii!
Byłam w hotelu Nancy, choć tam nie mieszkałam. Sam hotel jest super, tylko daleko do plaży i dookoła plac budowy. Hotel ma basen i właściciel jest spoko. Nie załamuj się, będzie dobrze. Ja sama byłam w Rawdzie dwa lata z rzędu, ale dla mnie Słoneczny Brzeg jest za duży, ruch szum i daleko do plaży. Dlatego taka jest moja ocena tego hotelu.
IP: 83.4.112.235
iza...
Gość
mam pytanie... ile zabrać euro na 12 dni do Rawdy??
IP: 93.176.218.114
SEZAM
Gość
Witam serdecznie czy ktoś startuje z Gdańska 15.07.2009r. do Tomczo Rawda???? Proszę o kontakt sezamo@interia.pl
IP: 83.238.151.2

Strona: « < ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij