» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... > »

Autor Treść
gość
Gość
pokoje w copacabanie duże,przestronne ,z klimatyzacją-bezpłatną,codziennie sprzątane.Ręczniki i pościel raz zmienione w połowie turnusu.W pokoju bez obaw można wszystko zostawić-nic nie zginie.Śniadanie wystarczające.Basen przy hotelu bardzo fajny,do morza blisko.
IP: 83.30.95.145
Użytkownik
ej a te wartości to w euro czy levy :) ?
IP: 83.16.237.34
janko
Gość
Tomek napisał
Chciałem zapytać czy 700 leva wystarczy dla 2 osób na 10dni??

powinno starczyć, jeżeli nie chcecie za bardzo imprezowac, mit o taniej bułgarii dawno sie zakończył. Dobrze ze Rawda jest jeszcze w miare tania, bo jakbyście jechali do SB, to 700l na 1 osobę.
IP: 87.101.72.111
janko
Gość
gonia napisał
- ile kasy wziąć na głowę na około 10 dni ( zwiedzanie na własna rękę , żarcie i balangi codzienne:)
- jak z pogodą we wrześniu i czy woda jest nadal ciepła
- naczytałam sie o tych glonach...:) i co aż takie przerażające i przeszkadza w kąpielach, my pływamy z maskami , jest tam jakieś życie podwodne do pooglądania?
-jakie alkohole warte uwagi , smak i cena ?:)

napewno musiałbyś wziąć min 1500zł na głowe, jeżeli chcesz poimprezowac(a konkretne imprezy sa tylko w SB, przy plazy ciagnie sie bardzo dluga uliczka z licznymi pubami dyskotekami) co do żarcia polecam również Serbów tanio i można się najeść,tyle ze w wszystkich restauracjach w jakich jadłem , jedzenie jest bezsmakowe trzeba samemu przyprawiac.

Jezeli chodzi o zycie wodne, nic ciekawego pod woda nie ma, dno pokryte glonami, mozna zobaczyc pare mały rybek i to wszystko , nic nadzwyczajnego.

co do alkoholi :mrgreen: polecam zagorke laną(tylko u serbow, albo w lokalu przy morzu na skałkach) mozna wypić, butelkowa zagorka w ogole mi nie przypadla do gustu, juz lepiej sie napic kamieniczki(ceny to 0.90c +butelka 1.10 leva w sklepach) na plazy i u serbow 1.8 leva. na glownej plazy po 3.5 :? dobra jest vódka savoja oraz gin savoja najlepsza i najtansza po 5 leva za 0.5, mozna znalezc rowniez polski trunek sobieskiego jednak cena przsebicia jest duza po 30leva za 0.5.

win nie pije wiec nie wiem, na plazy chodzi koles co sprzedaje kukurydze warto u niego zaopatrzec sie w rakije bardzo dobra polecam 10leva za 0.5;)

pozdrawiam w razie pytan pisac
IP: 87.101.72.111
zeto
Gość
takajedna napisał
zeto, a w jakim terminie będziesz w hotelu Dolphin??

Wyjeżdżamy 26.07. :P
IP: 80.244.135.67
konradddd
Gość
Witam. Czy ktoś jedzie jutro (18.07.) z pod Pałacu do Ravdy?? Szukam chętnych do integracji procentowej w autokarze.... :))
IP: 89.78.205.22
takajedna
Gość
Zeto, wiec nie napiszesz mi, jak było, bo ja wyjeżdżam 5 sierpnia a Ty tam zapewne nadal bedziesz;D
IP: 83.29.253.33
Użytkownik
dzięks janko od razu jaśniej :)
IP: 83.16.237.34
gość.
Gość
konradddd napisał
Witam. Czy ktoś jedzie jutro (18.07.) z pod Pałacu do Ravdy?? Szukam chętnych do integracji procentowej w autokarze.... :))

cześć, tez wyjeżdzam jutro z Warszawy do Radvy, tylko że ja z ois a Ty???
czy ktoś jeszcze jutro wyjeżdza??pozdrawiam.
IP: 83.7.77.213
konradddd
Gość
Tak też wyjeżdżam z OIS i właśnie się dowiedziałem, że z Warszawy ruszają dwa autokary. Jeden przez Serbie (krótszą drogą - 27 godzin) . Drugi przez Rumunie i Węgry (około 36 chyba). Ci ., którzy mają paszport aktualny jadą krótszą drogą.... Ja mam aktualny więc jadę przez Serbie, mam nadzieję...
gość.
Gość
a rzeczywiście bo coś babeczka do nas dziś dzwoniła i sie pytała czy mamy ważny paszport..ojejku to się nie spoktamy w autokarze (ja już drugi rok wyrabiam sobie paszport...bo stary to już mam daawno nieważny) to może w Radvie gdzieś się wszyscy spotkamy tzn. -Ci którzy jadą w tym terminie. Cos w ogóle wiesz o jakimś spotkaniu czy nie???sam jedziesz czy z kims??My poraz drugi jedziemy w to samo miejsce.A gdzie masz/cie nocleg??My w Iłce.
IP: 83.7.77.213
Gość
Gość
witam:) czy ktoś jedzie do Rawdy w terminie 25.08 do 6.09 z biura ok services? jade z koleżanka będziemy w pensjonacie Iwan.. czekam na odpowiedz pozdrawiam:)
IP: 77.113.82.196
`ja
Gość
Witam. A jak wygląda w Ravdzie sprawa komarów i innych tego typu much końskich?
IP: 87.248.65.167
konradddd
Gość
Jadę z kumplem. Będziemy w hotelu Boston. Myślę, że się spotkamy wszyscy tam w Radvie. To jak Wy drugi raz to pewnie ogarniacie , gdzie najlepiej zjeść i się pobawić :) A Ty jakąś większą ekipą..???
Renata
Gość
Tak jak już pisałam wczesniej wybieramy się do Rawdy 25,08 do Iwana
IP: 77.223.200.81
Gość
Gość
ooooo to super:) a w jakiej miejscowosci bedziecie wsiadac? duzo was jedzie?:)
IP: 77.113.91.109
Użytkownik
Witam, czy wybiera się ktoś 25.08 do hotelu Copacabana?
IP: 79.139.87.49
mac
Gość
mac napisał
`ja napisał

nic takiego nie widziałem zupełny spokój
IP: 83.2.170.181
Gośka
Gość
mac napisał
mac napisał
`ja napisał

nic takiego nie widziałem zupełny spokój

A ja wręcz przeciwnie kilka komarów spotkałam i odczułam ale muchy końskie...w Rawdzie nie nie spotkałam się :)
IP: 193.151.76.193
Tomek
Gość
Czy ktoś jeszcze jedzie z ok services 30 lipca?? Wyjezdzamy z Katowic...
IP: 62.29.167.194
~ja
Gość
Pytanie dla tych co wrócili. Na pewno używaliście filtrów do opalania, czy braliście z kraju czy kupowaliście na miejscu? Mam złe doświadczenia sprzed dwóch lat, zabraliśmy z kraju dość duże filtry do Grecji i niestety poparzyliśmy się. Kupiliśmy podobne filtry na miejscu (cena szok - w euro tyle co w złotówkach) ale ochrona bez porównania.
IP: 87.248.65.167
robcio
Gość
czy ktoś jedzie do rawdy 3 sierpnia
IP: 194.152.50.8
robcio
Gość
pobyt mamy od 5 jade z rodzinkom do chotelu Boston wyjerzdzamy z okolic Zielonej Góry.
kontakt.rober1973@wp.pl
IP: 194.152.50.8
Renata
Gość
My wyjeżdzamy z katowic. Jedzie nas dwójka.
IP: 77.223.200.81
ZAbrzeee
Gość
Hejka. Wylatujemy z facetem 31.07 o 22:20 z Pyrzowic. Widze, że bedziemy sie bawic i moze na siebie wpadniemy:):) HE HE> W Rawdzie to chyba sami Polacy. Pozdrawiam:)
IP: 95.160.231.170

Strona: « < ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij