» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... > »

Autor Treść
Asia 2
Gość
do Asi 3:hej, odezwij się na mojego maila: aszczka018@wp.pl, my mamy po 22 lata:)
IP: 193.200.133.58
Asia 2
Gość
do Moniki: my jedziemy z Tych, ale ze stacji benzynowej koło strazy..więc prawdopodobnie z innego biura, więc nie pojedziemy tym samym autokarem.
IP: 193.200.133.58
santos
Gość
Hej
Jade z moja dziewczyna do ravdy do ATLANTIC-a 7 sriepnia, bede tam 9 sierpnia chyba wiec moze ktos chetny na jakies potkania, piwko imprezki lepiej miec ekipe, rok temu jak bylem to byla swietna ekipa zgrana ja jade z agencji zawadzkie , piszcie na gg 13533125
IP: 81.210.63.234
santos
Gość
asia 2 asia 3 ogolnie ja mam 19 lat dziewczyna prawie 18 , fajnie bybylo miec ekipe wieksza,!
santos
Gość
tak do Ravdy jedzie sie mniej wiecej 30 h, mi akurat podroz w tamtym roku szybko mijała , nowy autobus itp , jade z agencji zawadzkie, ogolnie jest bardzo fajnie, nie spotkalem sie z jakimis nieuprzejmymi ludzmi, w nessebar jak bylem tam tylko są cygany i za wszelka cene chca nam wdusic "złote" naszyjniki itp , cholernie wkurzajcy lapia cie za rece i cos gadaja.
znam Rawde bardzo dobrze, szukam ludzi mlodych :D ktorzy lubie imprezowac, najlepiej imprezuje sie na plazy w nocy , zawsze przewaznie o polnocy nad plaza rozbłyskuja sie fajerwerki, wino i alkohol bardzo tanie, uprzejmi ludzie w tamtym roku mielismy ostatnia impreze i juz nie starczylo nam na wino i bulgarzy (dziadkowie) sami nam kupili i sie dorzucili ;) bardzo fajnie tam jest

Co do plazy faktycznie glony sa na poczatku ale dalej jest lepiej, czesto chodzilem do slonecznego brzegu , najpierw autobus pozniejplaza, polecam plaze nudystow hehehe

ogolnie to zapraszam do nawiazywania znajomosci, moje gg 13533125
krakus
Gość
rawda tragedia plaże wąskie zaśmiecone glony czasami nawet po pas w wodze ktoś kto nigdzie nie był może mu się spodoba , cenowo jest strasznie tanio to jedyny plus wakacji w rawdze bo w słonecznym brzegu jest już 50% drożej. kto chce niech poda maila wyśle zdjęcia plaż i śmierdzących glonów bo bługaży wcale plaż nie sprzątają.
IP: 149.156.86.94
santos
Gość
no to prawda el przejdziesz 100 metrow dalejk i jest lepiej ;) najlepiej polecam w slonecznym brzegu hotele przy plazy ;D mozna smialo sie w basenach kapac i nic nie mowia ;d
Użytkownik
krakus poproszę o kilka zdjęć na woda93@wp.pl
IP: 213.25.69.1
magda
Gość
aga19 napisał
Witam!!! wyjeżdżam 15.08 hotel copacabana!!! juz nie moge sie doczekac

XYZ- dziękuję za szczegołówe opisanie hotelu otoczenia i wogole:) mama tylko jeszcze jedno pytanko dotyczace wycieczki do istambulu czy warto wzaisc kase aby nakupowac rzeczy i posprzedawac tu w polsce...??? Z gory dziekuje za odp!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH WCZASOWICZÓW!!!!

witaj !!! ja tez nie moge sie juz doczekać w ravdzie bede os 17 sierpania moze sie gdzies znajdziemy :D POLAK POLAKA ZAWSZE ZAJDZIE;P
IP: 80.54.10.253
sh!ne
Gość
ja tez nie mogę się już doczekać:)My wyjeżdżamy z OkServices 19 sierpnia z Krakowa najprawdopodobniej-wszystkim wczesniejszym urlopowiczom-udanego wypoczynku!:)
IP: 77.65.146.70
magda
Gość
czyli bedzie nas tam troszke :D jest szansa ze zbierze sie fajna ekipa do plażowania zwiedzania i balangowania :)
IP: 80.54.10.253
sh!ne
Gość
3w1 proponuję:)
santos
Gość
a ja wciaż szukam polakow na turnus 7-16 sierpnia. mniej wiecej! pisac tu lub na gg 13533125
Użytkownik
Mam pytanie dotyczące Aquapark- Neseber- wiem ,że nie można wnosić jedzenia i picia na teren aquaparku , czy można tam płacić kartą czy lepiej zabrać gotówkę?
xxx
Gość
w hotelu można wymienic euro po 1.93,opłacało sie!plaz taka sobie!sa glony
IP: 89.77.110.227
santos
Gość
w aquaparku dostajesz jakby magnetyczny zegarek i bierzesz gotowke i przelewasz kase jakby na ten zegarek i za wszystko placisz przykladajac zegarek do kasy i pociąga ci kase jak z konta
sh!ne
Gość
a ja mam pytanie dotyczące bezpłatnych autobusów do Aquaparków-można nimi się bezpłatnie przemieszać do SB i Nesseberu nie mając w planach korzystać z Aquaparku?:)
santos
Gość
wiesz jak wchodzisz to wysiadasz dopiero w aquaparku jedziesz za darmo ale warto jak jedzi esie rodzina czy ekipa zlozyc sie i dobrowolnie rzucic im troche kasy
sh!ne
Gość
dzięki Santos:)
Magda
Gość
Wybieramy się z mężem do Rawdy na własną rękę,samolotem.
Maciem może namiary na tani fajny pensjonat lub hotel?Jakich mogę się spodziewać cen za wynajem pokoju?
Pozdrawiam Magda :)
IP: 83.23.42.254
Użytkownik
Dzięki santos ! Płaci się za zakupy przy wyjściu z aquaparku czy z góry" doładowuje się" ten zegarek" wchodząc ?
santos
Gość
doładowuje sie ;) kiedy chcesz;) pozniej przy wyjsciu ile ci kasy zostało w "zegarku" tyle w kasie ci oddają z paragonem
a Ty iwa2 kiedy jedziesz?
santos
Gość
Magda nie wiem hotel blest imperial itp - czyt tanie napewno są pozajmowane przez biura już z tego co sie orientuje tylko droższe hotele mają jakies miejsca
Użytkownik
wpadne jutro koło 10-11 a pozniej koło 23 więc możemy popisać
Laura
Gość
Witam, jutro wyjeżdżam do Ravdy, mam pytanie czy w hotelu Dolphin jest bezprzewodowy internet? Może dużo wymagam, ale potrzebuję takiego info:)
IP: 80.53.194.186

Strona: « < ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij