Autor |
Treść |
Magda
|
|
Gość
|
santos napisał Magda nie wiem hotel blest imperial itp - czyt tanie napewno są pozajmowane przez biura już z tego co sie orientuje tylko droższe hotele mają jakies miejsca
Tak się wahamy,czy zarezerwować pobyt przez biuro,czy próbować w ciemno Z tego co się orientowałam to pobyt w pensjonacie dla dwóch osób,16 noclegów przez biuro ok 1400 złociszy. Wypasione hotele w grę nie wchodzą...  IP: 79.186.58.32
|
|
|
Użytkownik
|
Laura a do kiedy będziesz w Rawdzie? Nie mam pojęcia na temat bezprzewodowego internetu. Jesli bedziesz w Ravdzie to z kim? Ile macie lat ja z moja dziewczyną 19 i 18 i szukamy Polakow do imprezek i znajomosci w Ravdzie, bede od 9-17 sierpnia Magda no to nie wiem  ja bym sie bal ze bede mial na plazy spac;D ale w nocy i tak cieplo jest  IP: 81.210.63.227
|
Laura
|
|
Gość
|
Hej Santos jedziemy w 7 osób. 2 pary i 3 wolnych strzelców (2 dziewczyny i 1 chłopak) nasz wiek to przedział od 22-26. Super byłoby się zorganizować. A Was ile osób jedzie? IP: 80.53.194.186
|
Magda
|
|
Gość
|
Santos napisał Magda no to nie wiem  ja bym sie bal ze bede mial na plazy spac;D ale w nocy i tak cieplo jest  To ja jednak przez to biuro będę załatwiała,by spać w łóżeczku a na plaży to jak mi się zachce  albo jak polegnę  IP: 79.186.58.32
|
Laura
|
|
Gość
|
Jutro wyjeżdżamy, a powrót 14.08 IP: 80.53.194.186
|
Laura
|
|
Gość
|
Mam straszny dylemat, jaką walutę zabierać, euro czy levy. Może jedno i drugie? Proszę doradźcie. IP: 80.53.194.186
|
|
|
Użytkownik
|
Magda mądry wybór ;P  ) Laura no ja jade z moja dziewczyn i spimy w Atlantic-u z basenem fajnie tamjest bylem w ravdzie rok temu . znam mniejwiecej fajne miejsca, i sloneczny brzeg oraz wycieczki np do aqua parku wez euro i wymien tam na levy, mniejw ecej teraz 1e - 1,91(1,95) Lv. w nessebar jest koles ktory daje niby 1 Euro - 2 Lv ale to sciema wiec uwazajcie naniego bo was zrobi w ch  my jedziemy w dwojke i w apartamencie jeszcze moja mloda siostra bedzie a rodzice moi w innym hotelu ale ogolnie sami bedziemy  IP: 81.210.63.227
|
|
|
Użytkownik
|
My mamy przydział do Dolphin lub Riviera, na miejscu dowiemy się w jakim hotelu bedziemy mieszkać. Może wiesz który jest lepszy? IP: 80.53.194.186
|
|
|
Użytkownik
|
niestety nie orientuje sie! ale hmm jesli macie ochote,, to mozemy poimprezowac, macie basen w hoteu? obok hotelu? i czy byliscie juz w ravdzie IP: 81.210.63.227
|
|
|
Użytkownik
|
jedziemy pierwszy raz do Ravdy. Basen jest przewidziany w obu hotelach  IP: 80.53.194.186
|
|
|
Użytkownik
|
no to dobrze tam bedziecie spedzac najwiecejc zasu bo rok temu na plazy w ravdzie malo bylem jak cos to tylko do slonecznego brzegu, na plaze nudystow ;DDd hehehe nie tylko oczywiscie ;d tam do slonecznego chodzi sie bo lepsza plaza i fale IP: 81.210.63.227
|
|
|
Użytkownik
|
planujemy sobie robić sami wycieczki, w sumie tylko do Turcji chcemy pojechać z przewodnikiem, resztę zamierzamy zwiedzić autobusem, będzie ciekawiej  IP: 80.53.194.186
|
|
|
Użytkownik
|
My tez raczej obstawiamy słoneczny brzeg, ravde traktujemy jako nocleg i wyżywienie, nie zamierzamy siedzieć tylko w hotelu  IP: 80.53.194.186
|
|
|
Użytkownik
|
hmm turcja? rok temuz najomi bylii i wedlug nich szkoda czasu, jesli chodzi o aqua park jedzcie napewno bo warto 15 E od osoby ale warto naprawde jest super;p IP: 81.210.63.227
|
misiek208
|
|
Gość
|
hej krakus, jeśli można to podesłałbyś parę tych zdjęć mój mail to misiek208@op.plbędę wdzięczny PS. jedzie ktoś z nami 19 sierpnia ?? krakus napisał rawda tragedia plaże wąskie zaśmiecone glony czasami nawet po pas w wodze ktoś kto nigdzie nie był może mu się spodoba , cenowo jest strasznie tanio to jedyny plus wakacji w rawdze bo w słonecznym brzegu jest już 50% drożej. kto chce niech poda maila wyśle zdjęcia plaż i śmierdzących glonów bo bługaży wcale plaż nie sprzątają.
IP: 79.163.63.70
|
misiek208
|
|
Gość
|
czyli polecacie aquapark, a czy ktoś był może w tym roku w Turcji bo tam chciałbym pojechać ?? Santos napisał hmm turcja? rok temuz najomi bylii i wedlug nich szkoda czasu, jesli chodzi o aqua park jedzcie napewno bo warto 15 E od osoby ale warto naprawde jest super;p
IP: 79.163.63.70
|
|
|
Użytkownik
|
misiek co do tego co napisal krakus, plaza jest jaka jest nie jest az tak ze tragedia, bo naprawde jest bardzo przyjemnie i atmosfera i ceny do tego  napewno Ci sie spodoba  IP: 81.210.63.227
|
|
|
Użytkownik
|
Zastanawiamy się czy do Sozopolu jechać na własną rękę, czy zapisać się na wycieczkę u rezydenta. Santos jakaś rada?  IP: 80.53.194.186
|
|
|
Użytkownik
|
u rezydenta lepiej nie , lepiej samemu sie dostac tam i przewodnika za grosze dostaniecie w tym mozecie pozniej pochodzic zjesc ile chcecie anie wracac bo juz autobus jest  IP: 81.210.63.227
|
iwet
|
|
Gość
|
IP: 79.162.96.215
|
iwet
|
|
Gość
|
jesli szukacie towarzystwa na wieczorne wyprawy po Rawdzie i okolicach-to nasza ekipa jest odpowiednia,wiec na pewno na jakichś potańcówach lub wycieczkach się spotkamy IP: 79.162.96.215
|
|
|
Użytkownik
|
hm to mozemy sie umowic po ile macie lat  ile was jest  )) no napoli slyszalem ze ok , ja bylem rok temu w BLEST , kolo poczty i teraz jestem w atlanticu , lubie tam spedzac duzy basne jak na apartamenciki i gleboki ;D IP: 81.210.63.227
|
iwet
|
|
Gość
|
od 28 do 35 kilka jasek i kolesi IP: 79.162.96.215
|
karin
|
|
Gość