» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... > »

Autor Treść
caroline
Gość
sh!ne napisał
Caroline napisał
Tom napisał
Hej.
Wpisujcie się, proszę !!!
Kto, jedzie do Ravdy z OK Services w dniu 19.08.2009 r.
Pozdro ;)

Ja jade z chłopakiem. Kurcze naczytałam sie duzo b.negatywnych opini i mam watpliwosci. :?

My też-ja z chłopakiem (Asia&Maciek) i dwie kumpele (Karolina&Kinga). Nie ma się co przejmować negatywnymi opiniami-pojedziemy i zobaczymy co i jak.Najważniejsze to chyba mieć wokół siebie odowiednich ludzi,a do reszty można przymrużyć oko-zresztą: za takie pieniądze?^^ Pozdrawiam!

to super:D a w jakim hotelu bedziecie?? bo my w margericie
fajnie by było się zgadac :D ktos jeszcze bedzie w margericie?:p
IP: 83.1.81.74
Użytkownik
no więc wróciłem właśnie z Rawdy, miejscowość taka sobie, widać ze dopiero się rozwija. życie w mieście zaczyna się od godziny 18.00 kończy tak po północy. w Rawdzie jest nudno, same małe restauracje, żadnej rozrywki... jest mini wesołe miasteczko, a w nim: Autka, 3 karuzele, tor dla Ciężarówek, huśtawka "pirat" dmuchany zamek i zjeżdżalnia, oraz euro jumping.
ceny są w miarę przystępne, cena piwa w restauracji waha się pomiędzy 1.40-2.50 leva
w mieście jest dużo budek z pamiątkami, ciuchami, a zdarzają się nawet odpowiedniki polskich sklepów "wszystko za 2zł".
Hotel Atlantic:
Przytulny hotel zawierający 6 pokoi umieszczonych w parterowych budynkach.
na terenie hotelu basen (niewielki, głębokość od 1.5m-1.8m, przy czym drabinka do schodzenia do wody jest na głębszej części) Bar- bardzo miłe i urocze kelnerki, dwóch kelnerów. szef rozumie po polsku, szefowa i reszta obsługi- nie.Bilard- 5 leva za godzinę. pokoje przyzwoite, w każdym jest klima (1 leva za dzień) telewizor (polska Viva) i lodówka (mała, ale wystarczająca).
na plaży miejsce się robi tak około godziny 12.00-13.00 przed tymi godzinami cięzko znaleźć miejsce. glony aż tak bardzo nie przeszkadzają, bo znajdują się tylko przy brzegu, później dno jest już czyste.
jutro postaram sie wrzucić fotki na serwer.
IP: 83.230.20.101
sh!ne
Gość
caroline napisał
sh!ne napisał
Caroline napisał
Tom napisał
Hej.
Pozdro ;)

Ja jade z chłopakiem. Kurcze naczytałam sie duzo b.negatywnych opini i mam watpliwosci. :?

My też-ja z chłopakiem (Asia&Maciek) i dwie kumpele (Karolina&Kinga). Nie ma się co przejmować negatywnymi opiniami-pojedziemy i zobaczymy co i jak.Najważniejsze to chyba mieć wokół siebie odowiednich ludzi,a do reszty można przymrużyć oko-zresztą: za takie pieniądze?^^ Pozdrawiam!

My będziemy w Radce, a spotkać pewnie,że się możemy.Moje GG 5165260-odezwij się jesli chcesz:)
IP: 77.65.146.70
pelasia
Gość
caroline napisał
sh!ne napisał
Caroline napisał
Tom napisał
Hej.
Pozdro ;)

:P NO JA SIE WYBIERAM Z CHŁOPAKIEM DO MARGERITY :) WYJEZDZAMY 19 Z GLIWIC A WY????
IP: 83.230.47.32
gosc
Gość
prosze napiszcie co lepiej kupic w polsce levy dolary czy euro? jaki jest kurs dolara w blugarii?
IP: 217.113.225.137
lolo
Gość
kup euro tam zamienisz na levy lepiej na tym wyjdziesz
IP: 91.188.110.217
Magda
Gość
Jedziemy do Rawdy do hotelu Dejavu.
Czy macie może jakieś info na temat tego hotelu.
Pozdrawiam Magda. :D
IP: 83.29.112.241
Użytkownik
kurs euro w ravdzie przez cały mój pobyt był stały 1euro=1.91 leva, wątpię żeby się zmienił. wróciłem wczoraj
sh!ne
Gość
pelasia napisał
caroline napisał
sh!ne napisał
Caroline napisał
Tom napisał
Hej.
Pozdro ;)

Z Krakowa:)

:P NO JA SIE WYBIERAM Z CHŁOPAKIEM DO MARGERITY :) WYJEZDZAMY 19 Z GLIWIC A WY????
sh!ne
Gość
Z Krakowa:) Misiu-jak pogoda?mam nadzieje,że urlop się udał:)
gosc
Gość
jaka pogoda w Ravdzie???? grzeje mocno? gdzie wymieniacie euro w jakim kantorze jest najlepiej?
IP: 79.190.217.66
Edytka
Gość
Witam leci ktos 28.09 do bułgarii hotel tropicana??
IP: 85.11.107.113
Użytkownik
ja już za 4 dni 15.08
IP: 157.158.0.30
Użytkownik
sh!ne napisał

hmm na 9 dni: pierwszy i drugi pochmurny, przedostatni padało, ostatnio pochmurny;P ale zawsze ciepło:) tylko słonca nie było. urlop sie nie udał, bo mnie nie kręci plażowanie:P zostałem zmuszony do wyjazdu;)
sh!ne
Gość
Misiu napisał
sh!ne napisał

hmm na 9 dni: pierwszy i drugi pochmurny, przedostatni padało, ostatnio pochmurny;P ale zawsze ciepło:) tylko słonca nie było. urlop sie nie udał, bo mnie nie kręci plażowanie:P zostałem zmuszony do wyjazdu;)

Hard luck-ja wciąż tzrymam kciuki za Słońce:)
Julija
Gość
jutro.7.40.wylot z pyrzowic.mrrrrr:D!
IP: 95.160.112.118
gość
Gość
Jak uważacie ile euro lub lewa potrzeba na dwie osoby na 10 dni?
IP: 77.223.200.81
Użytkownik
myśmy mieli 250 euro na osobę, i nie musieliśmy sobie niczego odmawiac, 50 euro wróciło do polski, a w ostatnio dzien jeszcze na chama wydawaliśmy pieniądze, bo zostały.
Użytkownik
jutro już Ravda !!!!!!!!!! Czekam na słońce i ciepełko!!!
IP: 193.189.116.16
blond_curly
Gość
Ja wyjeżdżam 14.08 z bp Oskar do hotelu Boston. Czy ktoś może mi napisać coś wiecej o tym hotelu bo jak na razie znalazłam na forum mało pozytywne opinie.
IP: 83.31.70.156
Magda
Gość
blond_curly napisał
Ja wyjeżdżam 14.08 z bp Oskar do hotelu Boston. Czy ktoś może mi napisać coś wiecej o tym hotelu bo jak na razie znalazłam na forum mało pozytywne opinie.

Ja byłam tam rok temu i nie mogę powiedzieć nic złego o hotelu.
Codziennie sprzątane,hotelik czysty,cicho.Do morza kilka minut :)
Jeśli chodzi o jedzenie to jednak polecam zjeść coś na mieście :roll:
IP: 83.4.230.160
Klopocik Anusia:)
Gość
Witam!! 01.09 wybieramy sie z chlopakiem do hotelu BOSTON!

kto jedzie w tym samym czsie?
z biurem OSKAR z Bielska Białej

czytam bardzo sprzeczne informacje o tym hotelu sama juz nie wiem co mam myslec, jesli mozna prosze o odpowiedz czy moge sobie wziąc czajnik elektryczny i włączyc go w pokoju
???

POTRZEBUJE czajnika do kawy :)) bez niej AMEN:))
IP: 77.254.213.83
mika
Gość
hey!!!
lece w piątek(14.08.09) do rawdy, hotel tropicana. może był juz w nim ktos w tym roku lub ubiegłym i moze mi cos na jego temat powiedziec? prosze o kazda opinie!
ps.jest czajnik i jakies kubki na cieple napoje? reczniki? czysty i w miare zadbany? daleko do plazy? centrum?
IP: 213.158.199.71
markos
Gość
Ludzie !!! wystarczy poczytac troche wypowiedzi innych a nie zadawac co kilka postow te same pytania
IP: 89.78.56.58
GOŚĆ
Gość
współczuję... i to bardzo!!!!!!!!!! własnie wróciliśmy (na szczęście, udało sie w ogóle wrócić!!!) z PSEUDOBIUREM OSKAR z Ravdy... 48 godzin w autokarze... a w zasadzie obok autokaru - bo sie zepsuł... zresztą dwa się zepsuły... w Katowicach 6 godzin ,,postoju", potem podjechał autokar, który ,,pociagnął" tylko do słowacji, gdzie w ramach urlopu mielismy ,,dzień na trawniku pod Tesco"... mało smieszne - 9 godzin na trawniku, z dziecmi, beż ŻADNYCH INFORMACJI, KIEDY POJEDZIEMY DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! może i nerwy juz minęły, ale gdy mielismy wracać i okazało sie, ze znowu nie możemy wyjechać, bo ZEPSUŁ SIE AUTOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!, to przestało juz byc smieszne... beznadziejni rezydenci - pani Kasia i pan Jerzy na kursie chyba nauczyli sie tylko jednego wyrazenia ,,NIE WIEM"!!!, a gdy chcielismy sie czegokolwiek dowiedzieć (godzina 2 w nocy, wszyscy na chodniku pod hotelem Boston, nie wiadomo, co dalej), to rezydenci po prostu bezczelnie zamknęli si e w swojej kanciapce i nie wychodzili do nas, zeby uniknąć jakichkolwiek pytań... przed wyjazdem czytałam opinie na forum i myslałam, że może troche przesadzone, a teraz śmiem twierdzić, ze i tak za łagodne, bo BIURO OSKAR TO DNO I WODOROSTY!!!!!!!!
IP: 77.223.233.128

Strona: « < ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij