» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... > »

Autor Treść
Beata
Gość
Wróciliśmy z Rawdy 11 sierpnia z ok service, podróż super z Radwy do Tych 23 godz. przewoźnik Śladowski. Jedzenie najlepsze w Czuczurze, ful obiad na 5 osób 30 leva, u braci Serbów może i tanio, ale to taka stołówka, nie zbyt smaczne, ale tanio. Plaża najszersza przy wraku z centrum ok. 25 min. Mieszkaliśmy w apartamentach Radka. Można wziąć mało rzeczy do ubrania, wszczysko kupi się na miejscu, taniej. Na pytania chętnie odpowiem.
IP: 83.18.38.146
ANULKA
Gość
Beata napisał
Wróciliśmy z Rawdy 11 sierpnia z ok service, podróż super z Radwy do Tych 23 godz. przewoźnik Śladowski. Jedzenie najlepsze w Czuczurze, ful obiad na 5 osób 30 leva, u braci Serbów może i tanio, ale to taka stołówka, nie zbyt smaczne, ale tanio. Plaża najszersza przy wraku z centrum ok. 25 min. Mieszkaliśmy w apartamentach Radka. Można wziąć mało rzeczy do ubrania, wszczysko kupi się na miejscu, taniej. Na pytania chętnie odpowiem.

BEATKA wszytsko kupi sie na miejscu co masz na mysli? tanie są tam ciuchy co ile kosztuje i jaka jakosc, tak mniej wiecej jak mozesz podaj przyblizone ceny , ja jade 01,09 z bielska do rawdy i mam zamiar wlasnie troszke ciuszków tam zakupic tylko nie wiem co i po ile tam jest? słyszałam ze s tez orginalne rzeczy ale mi chodzi o to czy sa zwykłe nie markowe a jakies fajne?:))) pozdrawiam :P
IP: 77.254.214.83
Jasiu
Gość
Madzia napisał
Witam wszystkim urlopowiczów! :) Mam pytanko, czy jedzie ktoś do Rawdy 29 sierpnia z Ok service? My wyjezdzamy ze szcz 28 (chyba, ze nie uzbiera sie odpowiednia liczba osob to 29 z katowic). Ma ktos moze informacje na temat "margarity"? Jade wraz ze swoim chlopcem ;) wiec moze jedzie jakas para w wieku 20-28 latek? p.s- boje sie o pogode we wrzesniu ehhh... :(

ja z kolegą też uderzamy 29 na margaritę :P
IP: 83.10.209.101
gosc
Gość
witam wszystkich:)jade do ravdy z mezem i corka.. wiemy juz duzo z zamieszczonych informacji ale niech ktos napisze jaka jest w ravdzie pogoda?????????? pozdrawiam
IP: 217.113.225.137
Beata
Gość
Jest dużo podróbek , ale dobrej jakości, np. bluza adidasa - 25 leva, komplet bluza + rybaczki 35 leva, ręczniki plażowe 10-15 leva, klapki 10 leva, kostumy kąpielowe od 20 do 40 leva, jest też dużo "turcji", rózne bluzki, tuniki, spodnie od 10 do 20 leva. Można jechać na zakupy do Słonecznego Brzegu, jest tam targowisko po przeciwnej stronie główego deptaka, nie w stronę morza. Koniecznie trzeba odwiedzić akuapark Nesseber, a właściwie to w Rawdzie. My mieliśmy trochę euro, natomiast resztę pieniędzy wypłacaliśmy w bankomatach, w Nesseberze i SB są bankomaty Bulbaku, który jest z grupy Pekao S.A."Żubr", wypłata bez prowizji. Nie dajcie się naciągnąć na wymianę w kantorach gdzie podają kurs 1,96 leva, pobieraja prowizję i wychodzi 1,69 leva i nie ma z nimi dyskusji.
IP: 83.18.38.146
Iwona
Gość
Witam!
Czy kto jedzie do Rawdy od 8 - 20 września ja jadę z mężem i znajomymi do pensjonatu Iwan wyjazd z Katowic z biurem OK SERVICE - czekam ni info - pozdrawiam
IP: 89.171.29.36
madzia
Gość
do "Jasiu": ale ja pytałam o pary, no chyba, że wy... hehe mi tam nie przeszkadza :P żartuję... a zkąd wyruszacie? AA! i jeszcze jedno pytanie do tych, którzy przetrwali podróż autokarem... źle znoszę jazdę autobusem, a juz całkiem nie wiem jak to będzie z tą "dwudziestoparugodzinną" podróżą.... czy może ktoś mi odpowiedzieć jak się sprawują autokary z ok service? Czy jes klima, toaleta czynna... i czy aviomarin mi pomorze bhehehe :P
IP: 89.78.147.45
Baśka
Gość
Hello ile kasy mamy zabrać aby dobrze zjeść, wypić i zabawić się jadę z mężem - pozdrawiam i czekam na info
IP: 85.14.106.131
Jasiu
Gość
do madzia: wiem wiem, że pytałaś o pary, właśnie miałem się pytać kto jedzie, a tu się trafiło, że ktoś mnie ubiegł. A wyruszamy z łodzi, jak dobrze pójdzie, choć pewnie z katowic znając życie :P my zaopatrujemy się w lokomotiv, jak nie pomoże to w alkohol hehe :P
IP: 83.10.217.161
ann24
Gość
Jedziemy z siostrą 9-21.09 do Rawdy. Jedziemy same więc przydałoby sie jakies towarzystwo:-))).Ktoś jedzie w tym terminie?Wyjazd z Warszawy.
IP: 62.121.66.172
Ola
Gość
Był może ktoś w Pensjonacie Margerita z biura podróży Terra Travel ?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
IP: 213.158.196.69
darek
Gość
do ann24 i Iwony razem ze znajomymi wyruszamy 8/09 do20/09 do rawdy z bielsko z ok ser. w jakim hotelu sie zatrzymujecie i w jakim wieku jestescie?:P pewnie sie tam spotkamy a moze i nawet razem pojedziemy:)
IP: 88.199.146.46
Jacho
Gość
No to i ja wróciłem z Rawdy. Hotel Rozalia. Miły rodzinny hotelik dla ludzi z małymi dziećmi i niedużymi wymaganiami. Pokoiki wyposażone w łóżko, lodówkę, telewizor no i łazienkę. Jest też klimatyzacja. W sumie dość ascetycznie ale wystarczająco. W nocy cichutko już od 22.00. Nie szukałem dyskotek w Rawdzie i nie słyszałem ich. Nie było też wulgarnej polskiej młodzieży co to uważa, że świat należy do nich. Plaże takie sobie, zgadzam się z poglądem, że najlepiej iść w stronę Neseberu i tam poszukać sobie miejsca na piaseczku. Infrastruktura nadmorska trochę kuleje. Z jednej strony wypasione hotele a z drugiej krzaki. Morze bajka, choć ostrzegam może być groźne. Fale tak przewróciły jakiegoś Bułgara, że nie przeżył. Ogólnie Rawda dla ludzi pragnących spokoju. Polecam bistro Marija przy ul. Struma, bistro Kremi przy Krajbreżnej i najlepszą kawarmę w Winiarni Rawda - przecznica bliżej niż Struma. Z Macedońskiej nalezy skręcić w lewo przy sklepie Foto i dalej prosto w kierunku morza. Winiarnia jest po lewej stronie. Bułgarzy mówią po polsku.
Jechałem z biura Alfa Star. Organizacja i opieka na miejscu bez zarzutu. Pozdrawiam.
IP: 193.203.47.75
Iwona
Gość
Darku moja paczka to 40 z hakiem , jedziemy do pensjonatu Iwan, ale bawić się lubimy - życzę rówmie miłego pobytu, pozdro !!!
IP: 89.171.29.36
ann24
Gość
Darku.My jestesmy w wieku 23-24lata.Jedziemy z biura FC odjazd:Warszawa. Jeszcze nie wiem do jakiego hotelu.Bawić się lubimy:-). A w jakim wieku wy jesteście?
IP: 212.247.38.2
ann24
Gość
Czy ktoś jeszcze w terminie 09.09.09 do 21.09.09 w Rawdzie? :P
vvhnn
Gość
ten termin to juz jest totalnie poza sesonem, bedziecie tam jednymi z nielicznych ludzi ;p bo rawda jest naprawdę wioseczką :pp coś jak połowa włądysłąwowa jeśli ktoś był ;p a naet i może 30% ;pp
IP: 213.17.151.30
Carnal
Gość
Witam wszystkich! 29 sierpnia wylatujemy z Katowic. To już nasz drugi wypad do Rawdy, gdzie czujemy się naprawdę dobrze. Tym razem będziemy mieszka w hoteliku SMILE. Jeżeli ktoś planuje wyjazd w podobnym terminie niech pisze do nas: forevergone@o2.pl
IP: 81.219.121.201
Carnal
Gość
Madzia napisał
Witam wszystkim urlopowiczów! :) Mam pytanko, czy jedzie ktoś do Rawdy 29 sierpnia z Ok service? My wyjezdzamy ze szcz 28 (chyba, ze nie uzbiera sie odpowiednia liczba osob to 29 z katowic). Ma ktos moze informacje na temat "margarity"? Jade wraz ze swoim chlopcem ;) wiec moze jedzie jakas para w wieku 20-28 latek? p.s- boje sie o pogode we wrzesniu ehhh... :(

Razem z żoną jedziemy tego samego dnia z Katowic.Pozdro.
Carnal
Gość
Nataku04 napisał
czy ktoś bedzie w Rawdzie miedzy 29 sierpnia a 10 wrzesnia jedziemy z 3 kolegami i fajnie byloby sie umowic na wspoolne imprezowanie :) jestesmy ze slaska Bytom/Katowice :) jak ktos bedzie chetny se pogadac zapraszam moje gg 3651799 :) pozdrawiam

No karlusy to pewnie się spotkamy
Carnal
Gość
29.08 - 12.09 Rawda hotel SMILE. Wylot z Pyrzowic. Moje gg 12485104
darek
Gość
ann24 napisał
Darku.My jestesmy w wieku 23-24lata.Jedziemy z biura FC odjazd:Warszawa. Jeszcze nie wiem do jakiego hotelu.Bawić się lubimy:-). A w jakim wieku wy jesteście?

witaj ann24 to dobrze sie sklada my jestesmy w wieku ok25 czesc ponizej:)
IP: 88.199.146.46
ann24
Gość
:P Termin 09-21.09.2009 wyjazd z Warszawy do Rawdy.Jedziemy we dwie.
Kontakt: anika-stokrotka@tlen.pl :D
misiu
Gość
czy jedzie ktos dzis w nocy z lodzi do rawdy??
IP: 79.139.87.49
madzia
Gość
i juz wszystko wiadomo! Wyjezdzamy z wroclawia 29 VIII :D !!! juz nie moge sie doczekac! a siedzenie w biurze juz mnie wykancza hehe ;) ... kto wyrusza o 3 rano z wroclawia do rawdy?! :) i "ponawiam" swoje pytanie co do stanu autokaru z OK... klima i "toaleta" działa? ;P bylabym bardzo wdzieczna za odp
IP: 89.78.147.45

Strona: « < ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij