» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... > »

Autor Treść
Sylwunia
Gość
HEJ MONIA:) A Z JAKIEGO BIURA LECICIE DO RAWDY???. JA Z CHLOPAKIEM I ZNAJOMYMI TEZ PLANUJEMY WYJAZD W TYM TERMINIE?CO POLECACIE?
IP: 79.190.235.70
Sylwunia
Gość
CZEKAM NA ODPOWIEDZ:)
IP: 79.190.235.70
aga3331
Gość
Ja też lecę z Katowic do Rawdy 16.06. do hotelu Rozalia, słyszałam, że jest to niedłuży rodzinny hotelik, podobno jest dobre jedzenie i miła obsługa. ;)
IP: 83.7.144.3
hashi29
Gość
aga3331...to fajnie spotkamy sie na lotnisku..tylko jak sie poznamy? heh a wiesz jak dlugi bedzie ten lot?..mamz jakies miedzylondowanie w warszawie....
IP: 93.176.229.25
sebaan
Gość
[quote=aga3331]
Ja też lecę z Katowic do Rawdy 16.06. do hotelu Rozalia, słyszałam, że jest to niedłuży rodzinny hotelik, podobno jest dobre jedzenie i miła obsługa. ;)
[/quote

witam - bylismy przed rokiem w hotelu rozalia 2 tygodnie , z zona i corka , bardzo czysty wewnatrz , sprzatane codziennie pokoje ( bez obawy mozna wstystkie wartosiowe rzeczy zostawic w pokoju , kantor na dole ( ceny wymiany jedne z najwiekszych w radwie ) w poblizu maly sklepik ok . 50 m . - do centrum ok . 200 m . ale chalas nie przeszkadza w niczym i jest nieslyszalny
o reszte prosze ew. pytac[/quote=aga3331]
IP: 80.228.186.47
santos
Gość
bardzo prosze o kontakt ludzi ktorzy jadaprywatnie do Bułgarii do rawdy, nie z biura, sam jechałem z zawadzkiego 2 razy do hotelu atlantic i to jest diametralna roznica. Patrząc na wrzesien - Zawadzkie - cena na 13 dni w tym 4 dni drogi wiec 9 noclegow kosztuje 1200zł , ptywatnie , tanie linie (zabookujesz lot teraz masz za 400zł w 2 strony ) , i lacznie wraz z przelotem na 14 NOCLEGÓW - kosztuje 900 zł;)

chciałem sie dogadać z atlanticiem, na ich stroinie ( WWW atlanticravda.com/bg/index.html ) mozna wyslac wiadomosc i rezerwacje ale nie odpowiadaja mi. moze ktos ma namiary na inne strony internetowe hotelow w rawdzie? piszcie do mnie na gg 22080292
IP: 87.204.110.122
hashi29
Gość
sebaan... czyli co nie oplaca sie wymieniac pieniażków w hotelu? my bierzemy euro..i tam bedziemy musieli gdzies wymienic na levy..a tak wogóle ile mam wziaść euro na rodzinke 4 os.. mamy wyzywienie HB.. pytam bo nie orientuje sie ,wiem ze ponoć jest tanio ale wole zapytac tych ktorzy tam byli...dzieki za info
Aga
Gość
Jedzie ktoś do Rawdy z biura Zawadzkie w terminie 10.08-22.08??
IP: 83.22.164.121
Magda
Gość
Santos,w jakim przedziale cenowym ma być ten hotel w Ravdzie?

Bo,ja byłam w zeszłym roku na własną rękę.
Przelot samolotem+hotel 17 dni za dwie osoby+ubezpieczenie, koszt 2500 zł.
O 6 rano wylecieliśmy z Katowic,a o 11 już można na plaży śmigać.
Szkoda wydawać kasę na biuro podróży.
Pozdrawiam :)
IP: 83.4.231.158
MiB
Gość
witam wszystkich wybieram sie w tym roku do rawdy-hotelik elwira...wdzieczny bym byl za informacje dotyczace tego hoteliku i mam jeszcze pytanko ile trzeba mniej wiecej wziasc waluty lv.zeby nic sobie nie zalowac wyzywienie w hoteliku mam HB z gory dzieki pozdrawiam
IP: 193.238.200.2
misiek
Gość
jedzie ktoś początkiem sierpnia do kostadinovi w Rawdzie zawsze to jakiś swojak
IP: 62.141.209.201
hashi29
Gość
MiB...w elwirze byl moj szwagier 2 lata temu...mówił ze było oki...ale nie wiem nic na 100% bo nie mamy zbyt dobrych relacji..a ile waluty to sama bym chcial wiedziec...bo też nie wiem ile wziąść
sebann
Gość
hashi29 napisał
sebaan... czyli co nie oplaca sie wymieniac pieniażków w hotelu? my bierzemy euro..i tam bedziemy musieli gdzies wymienic na levy..a tak wogóle ile mam wziaść euro na rodzinke 4 os.. mamy wyzywienie HB.. pytam bo nie orientuje sie ,wiem ze ponoć jest tanio ale wole zapytac tych ktorzy tam byli...dzieki za info

my wymienialismy w rozalii - wymiana w polsce zl / LEWY - w sezonie raczej nieoplacalna
HB - raczej zbedny wydatek , kupowalismy produkty na sniadanie w sklepiku ( lodowki sa w pokojach ) odpisze jeszcze wiecej - teraz brak czasu
IP: 80.228.184.71
hashi29
Gość
oki to czekam na dalsze ifo...dzieki
Szymik88
Gość
MiB a w jakim terminie jedziesz do Elwiry ? Ja też sie wybieram do Elwiry na początku lipca i z tego co czytałem to ten hotelik ma bardzo dobrą opinie, znajoma pracująca w biurze podróży też mówiła że ludzie są zadowolenie z tego hotelu. Jak już ktoś narzeka na coś to na jedzenie w hotelu...a tak to właściciele podobno bardzo mili i mówią po polsku więc już jakiś plus :) A co do tego ile kasy zabrać to zależy od tego ile zamierzasz wydać, my w tamtym roku na 2 osoby mieliśmy 350 euro i z tego jeszcze 100 euro przywieźliśmy do domu no i 100 na pamiątki wydaliśmy a resztę to na jakieś jedzenie i alkohole. A w tym roku chcemy bardziej poszaleć i pozwiedzać dalsze tereny bułgarii niż tylko kilka km od hotelu wiec bierzemy 500 euro :)
IP: 77.253.253.186
Laura
Gość
Witam ;)
Ponawiam tu Pytanie innych , wybiera się ktoś 9 sierpnia , Rawda - Hotel elwira ?( BP ok Service)
zawsze to jakiś " swojak".
Zastanawiam się , jak to w tym roku może być z tym hotelem , bo nie wszystkie opinie były pochlebne , ale z dawna ( 2- 3) lata wstecz ;).
Pozdrawiam! ;)
IP: 193.59.121.234
greg
Gość
Witam! Jadę teraz 13.06 rawda hotel Elwira.ok.servis.kto jeszcze? pozdro.... :)
IP: 87.205.186.229
Szymik88
Gość
Greg to jak wrócisz nie zapomnij zdać nam relacji :)
Laura bedzię dobrze o ile nie oczekujesz wielkich luksusów :) A do opinii podchodź troche z przymrużeniem ok bo większość z nich jest wystawiana przez pracowników biura i ich konkurencje :)
Pozdro
IP: 77.253.249.241
Laura
Gość
właśnie Greg , jak wrócisz Prosimy o relację ; )))
Szymik88 - kupując wczasy za 1100 zł nie oczekuję luksusów , to wiadome , chodzi żeby mieć gdzie spać , pomimo iż jedzenie mamy wykupione również nie oczekuję super potraw, chodzi o dobrą zabawę , którą jak wiadomo - trzeba samemu umieć sobie zorganizować no i pozytywne nastawienie , bo bez tego ciężko o dobry urlop ;))
greg
Gość
ok! po powrocie tj.25.06 napiszę wiarygodną opinię,oraz ceny aktualne itp.pozdrawiam.. :)
IP: 77.254.10.63
Szymik88
Gość
Greg no to życzymy udanych upalnych no i szalonych wakacji i czekamy na relacje :) Pozdrawiam
No dokładnie trzeba być pozytywnie nastawionym. Rok temu byłem w hotelu Dolphin (Delfin) pomiędzy Rawda a Neseberem i jak przed wyjazdem czytałem opinie o hotelu to byłem załamany...a hotel okazał się bardzo fajny i czysty. W tym roku zdecydowaliśmy sie też na Rawde (ze względu na ceny) bo mieliśmy jechać ze znajomymi poszaleć. No ale plany sie zmieniły i jedziemy we 2. W te wakacje chcemy troche więcej pozwiedzać no i chcemy sie wybrać na wycieczki fakultatywne...czytam te opinie i o tych wycieczkach i już sam nie wiem czy się opłaca na to jechać bo jedni piszą tak drudzy tak...no i które wybrać ?
IP: 87.205.208.215
Gość
Gość
Laura ja z chłopakiem wybieramy sie do Rawdy 10 sierpnia ale do Hotelu Atlantic:)
IP: 83.4.224.41
santos
Gość
tak? atlantic jest super napisz do mni ena gg 22080292, bylem tam 2 razy juz to ic powiem co i jak a moze sam sie znowu wybiore;D
santos
Gość
Magda, odezwij sie na gg jak mozesz
22080292
Laura
Gość
Rwda 10 sierpień , no prosze , moze Małe spotkanko . Ja również wybieram się z chłopakiem , ale do Hotelu Elwira jak wyżej pisałam .

Greg - mysle , że wycieczki fakultatywne, to w pewnym sensie strata pieniędzy , zawsze program może nie objemować tego co chcesz zwiedzić . Jadąc na własną raczkę , masz możliwość samodzielnego decydowania na co i na ile chcesz czasu przeznaczyć, żadnych ograniczen .
A oczywiscie co do opini , że jedni mówiąc tak , drudzy tak, wiadome . gusta i guściki ;).

Strona: « < ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij