» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... > »

Autor Treść
myszkaa
Gość
Witam wszystkich! ja jade do rawdy w poniedziałek 23 sierpnia z firma Oskar z wrocławia do hotelu Cristal.czy ktos jedzie w tym terminie?
IP: 78.8.157.169
domii
Gość

hej ja bym chętnie się tam wybrał ale na tydzień tylko nie wiem z jakiego biura w miarę za rozsądną cenę pozdrawiam możne mi coś podpowiesz ?

ja poleam biuro funclub sama z niego jade do Rawdy maja rozsadne ceny ok 800 zł za 9 noclegów w hotelu z basenem i przejazd autokarem , z wielu miast wyjezdzaja
IP: 85.221.204.190
domii
Gość
post wyzej jest do uzytkowanika rafał :)
sasha
Gość
a kto jedzie w terminie 11.09-23.09??hotel elwira
IP: 89.200.167.181
Greg
Gość
Hello. Nie polecam OK Services! Ja właśnie wróciłem z narzeczoną z Bułgarii ze słonecznego brzegu (niedaleko). Było dwoje rezydentów Ronald i Justyna którzy mieli pod sobą z 15 hoteli :o może to było problemem. Nie doinformowani pomoc znikoma ale na szczęście nie potrzebowaliśmy ich zbyt często.

Najgorszy był powrót! Podjechał po nas autokar z godzinnym opóźnieniem i okazało się, że zostały dwa miejsca... jedno na początku drugie na samym końcu :/ (wspominałem już że byłem z narzeczoną?) od Justyny dostaliśmy informację "miejsca tak jak przyjechaliśmy". JAAASNE! Totalna roszada a w dodatku znalazły się 2 nadmiarowe osoby (nie wiem skąd - znajomości?). Gdy ze złością zapytałem dlaczego mamy siedzieć osobno i nie na tych samych siedzeniach dostałem odpowiedź.... UWAGA: "Rezerwowaliście pobyt w słonecznym brzegu nie w autokarze :o. Czytałem wypowiedzi, że rodziny były dzielone na autokary 2 osoby w jednym i dwie w drugim, stwierdziłem wtedy taaaa jasne... Teraz myślę, że te opinie są prawdziwe! Kierowcy potwierdzili takie sytuacje. A poza tym komu chciało by się pisać złe rzeczy skoro miało by być fajnie i bez problemów?

Reasumując:
Nigdy więcej nie skorzystamy z usług OK Services!!! byłem już pare razy z innych biur i nie miałem takich problemów.
IP: 84.205.190.145
Rafał
Gość
domii napisał
post wyzej jest do uzytkowanika rafał :)

dzięki za informacje a kiedy Jedziesz? w jakim terminie i do jakiego hotelu odezwij się na gg jak możesz 22517053
IP: 78.8.95.119
Laura
Gość
wczoraj wraz z Moją drugą połówką wróciłam z Hotelu Elwira, oczywiście biuro OK SERVICE.
I nie wiem skąd takie negatywne opinie. Wiadomo - nie zawsze wszystko jest idealnie i jakieś wpadki się zdarzają ,ale u Nas w autokarze nie rozdzielali z nikim nikogo, pomoijając fakt kilku turystów którzy widząc autokar i rezydenta pod hotelem zostali tam a my wraz z innymi osobami musielismy jechać kolejny raz żeby wziąśc tych co jedank mieli jechać z Nami i jeszcze pretensje ,że miejsca nie tak .. Pff, żenada ;]
Jesli ktoś ma jakieś pytania z chęcią odpowiem, podeślę zdjęcia ; )
No stress, nie ma co się bać, to w końcu urlop ; )
Pozdrawiam
IP: 193.59.121.234
kiki
Gość
Greg piszesz to na każdym forum,daj spokój człowieku./
IP: 87.205.138.9
adrian
Gość
czy ktoś jedzie 17 września do ravdy
IP: 91.189.0.202
black
Gość
17 września do rawdy?wtedy już tam żywego duha nie będzie
IP: 83.30.28.250
motylek
Gość
black napisał
17 września do rawdy?wtedy już tam żywego duha nie będzie

nie prawda, rok temu byłam z chłopakiem w terminie od 19 września i było spoko :) nawet lepiej niż miałyby byc tłmy ludzi, odpoczelismy :)
IP: 77.255.154.12
ania
Gość
no pewnie też jestem za tym ż enie trzeba sie pchać wtedy kiedy jest pełen sezon a tak chciaż można wypocząć ja z chłopakiem jade od 1.09 na 2 tyg :)
IP: 94.254.198.39
Użytkownik
Laura napisał
wczoraj wraz z Moją drugą połówką wróciłam z Hotelu Elwira, oczywiście biuro OK SERVICE.
I nie wiem skąd takie negatywne opinie. Wiadomo - nie zawsze wszystko jest idealnie i jakieś wpadki się zdarzają ,ale u Nas w autokarze nie rozdzielali z nikim nikogo, pomoijając fakt kilku turystów którzy widząc autokar i rezydenta pod hotelem zostali tam a my wraz z innymi osobami musielismy jechać kolejny raz żeby wziąśc tych co jedank mieli jechać z Nami i jeszcze pretensje ,że miejsca nie tak .. Pff, żenada ;]
Jesli ktoś ma jakieś pytania z chęcią odpowiem, podeślę zdjęcia ; )
No stress, nie ma co się bać, to w końcu urlop ; )
Pozdrawiam

No ja nie wiem czy nie jechaliśmy razem. Jezeli tak i chodzi Ci o osoby ktore mialy wsiasc w ostatnim hotelu to wlasnie my. Ronald stwierdzil ze myslal ze ma nas wziac ale jednak sie nie zmiescimy i za 5 minut bedzie kolejny autobus! Sami sie pogubili i nie wiedzieli co maja robic.
A mowil wam ze nie wsiedlismy bo nie wiedzielismy? Ja juz zalatwiam ta sprawe z ich biurem! Takie sytuacji sa niedopuszczalne.

Do wyjazdu byl no stress i bylo ok, wyjazd zatarl te dobre wrazenie.

kiki napisał
Greg piszesz to na każdym forum,daj spokój człowieku./

Sorry ale naprawde jestem bardzo wkurzony i chce zeby kazdy w miare mozliwosci wiedzial o takich sytuacjach. Usune nadmiar bo moze faktycznie wczoraj mnie ponioslo.
IP: 195.225.93.40
nuśka
Gość
wróciliśmy 11 sierpnia z Copacabana w Rawdzie.
Powiem tak : jesteśmy bardzo zadowoleni !!! Owszem autokary nie były najwyższych lotów ale czyste i zadbane i kierowcy bardzo mili !!!
Nie wiem kto pisze takie bzdury ,ze w basenie woda brudna !!! Kiri bardzo miły zawsze basem czyszczony i woda błękitna i czyściusieńka , podświetlany o zmroku !!! Śniadanka trochę monotonne ale smaczene i co najważniejsze podstawiane pod nos !!! Pokoje czyste !!! Kiri (właściel) pomocny w kazdej sprawie, w hotelu jest sklep a obok jego stargany z owocami ( niestety owoce w Bułgarii nie są tanie) oraz bar gdzie można obiadek zjeść !!! Chodziliśmy na plaze obok zatopionego wraku woda czysta bez glonów !!! Spędziliśmy z rodzinką cudowny urlop aż żal nam było wyjeżdżać !!!
Wszystko zgodne z opisem w folderze !!!
Mam radę dla tych co narzekaja : jeśli jechlliście do Nesseber to z pewnościa mijaliście kompleks trzech wielkich budynków w stylu zamkowym (Nesseber del Sol / Nesseber Palace / i chyba Nessebar Spa) tam z pewnością niezadowolonych z Copacabany dopieszczą jest tylko jedno ale...... musi Was-Niezadowolonych stać na te kurorty !!!
IP: 95.48.242.11
domii
Gość
był ktoś w hotelu riwiera?:) miałam jechac do dolphina ale jednak mała zmiana planów
sabi
Gość
do nuśka
jadę z rodzinką ile kasy zabraliście ze sobą ja też jadę z mężem i moimi córeczkami ? i jedni piszą że jakieś 750 euro inne 280 euro, tak żeby sobie nie żałować ale też nie przesadzać z kasą. wyżywienie we własnym zakresie, jadę na dni. pozdrawiam i dzięki za odpowiedź na zapas
IP: 178.182.73.46
ewarys2@wp.pl
Gość
Wyjażdżam do ravdy 1 raz.termin 11-18.09.2010. hotel dream holidy. Gdzie spodkac mozna naszych i sie zabawic
IP: 95.48.110.35
sasha
Gość
ja do rawdy 11-23.09 hotel elwira
IP: 89.200.167.181
do sabi od nuśka
Gość
Myśmy w Polsce wymielili już na levy- ni ebylismy jakoś startni wbrew temu co sie niektórzy obawiają. Wymiliśmy około 1800 zł i mielismy tak około 70 leva na dzień na naszą trójkę. Nie było tego na zbyt duże szaleństwa ale też nie odmawialiśmy sobie niczego.
IP: 95.48.242.11
sasdf
Gość
Właśnie wróciłem z Rawdy z Rozalii.Było świetnie.
Restauracje: jest ich wiele,polecam knajpkę Pizza&Barbeque Puzzle . Podają tam świetne spagetti bolognese i niezłą pizzę oraz jest duży telewizor w tej knajpce ,na którym lecą najciekawsze mecze sportowe:)

Plaże : rzeczywiście Central Beach jest zanieczyszczona ,smród i straszne glony. Ale mnie to nie przeszkadzało,ponieważ można było udać się na South Beach,było na niej czysto,fajna knajpka,w której puszczają dobrą muzykę i mało glonów.

Hotel Rozalia okazał się być dobrym hotelem. Obiado-kolacje i śniadania smakowite,a właściciele przemili . Klimatyzacja w każdym pokoju,duża przestrzeń i czysta toaleta,aha,jescze lodówka:)

Bardzo polecam Aquapark Paradise w Nessebarze. Jest on zadbany,BARDZO atrakcyjny i duży,super jednym słowem.
Polecam Rawdę i w ogóle Bułgarię,niezdecydowani nie maja się o co martwić,bo jest świetnie tam :-)
IP: 83.29.107.194
Gerda
Gość
Witam. w nocy wrócilsmy z rawdy, pogoda super, morze cieolutkie, woda krystalicznie ciepła, wiec niech nie obawiaja sie ci, którzy sie dopiero wybieraja:) fakt, ze ludzi coraz mniej, ale dla niktórych to zapewne plus, polecam rawde goroco. My jechalismy z biura OSkar, 9 nocy 630pln, hotel Boston, jak za te pieniadze pokoik ok, bez basenu, bez rarytasów. Polecam gorąco knajpe CHUCZURA w górnej częci Makedonii(głównej ulicy), ceny trochę wyższe, ale bez wątpienia najsmaczniejsze jedzenia w całej rawdzie. Jakby ktoś miał jakieś pytanka, to czekam:)
IP: 195.140.152.98
ania
Gość
Mam pytanie do tych co byli w Elwirze czy w pokoju jest czajnik?
IP: 94.254.192.233
Urko
Gość
Nie byłem jeszcze w Elwirze ale wyjeżdżam tam 29 sierpnia. Nie liczyłbym na czajnik w pokoju hotelowym.Tego typu wyposażenie to jest w apartamentach. Jeżeli w hotelu jest dostęp do czajnika lub innego podobnego sprzętu to jest to tylko i wyłącznie dobra wola właścicieli. Ja wożę ze sobą zawsze mały czajnik bezprzewodowy, który służy mi już parę lat i jak do tej pory w żadnym hotelu nikt się do niego nie przyczepił chociaż zawsze był na widoku.
IP: 79.163.191.176
Laura
Gość
Tak jak Urko napisał , w Elwirze na Stanie w pokojach nie ma czajników, są tylko 2 szklanki i popielniczka.
Polecam wziąsć ze sobą czajnik, bo na prawdę się przydaje.
My również mielismy czajnik postaiwony na widoku i nie było żadnych problemów ;-)
IP: 193.59.121.234
ania
Gość
Dzięki za odpowiedź włąśnie dlatego pytam żeby nie wozić jakby był bo jak ostatnio byłam w Bułgarii to był czajnik a też nie miałam apartamentu i pewnie do zobaczenia bo my jedziemy 1.09 do Elwiry. Pozdrawiam
IP: 109.243.222.181

Strona: « < ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij