» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > »

Autor Treść
dzingis50
Gość
MIejscowość Mała i spokojna. Jak kto woli. Odradzam za to ze szczerego serca bióro Oskar i Hotel Boston. Organizacja kiepska. Juz na dzieńdobry okazało sie ze pomylono miejsca w autokarze. Moze to nie problem ale 30 godzin obok kogos obcego to troszke meczy. Najgorsi sa rezydenci. Wiekszą pomoc mopezna otrzymac od mafi. Co do Hotelu. Własciciej jest arogancki i beszczelny. traktóje polaków jak zło konieczne (z silnym wsparciem rezydenta). Zgłosiłem uszkodzenia w pokoju (spłuczka mydelniczka itp.). Pan Dima zjawił sie po usilnych prośbach 2 dni przed wyjazdem i okazało sie ze jestem wandalem i musze pokryc koszty naprawy. Po rozmowie z rezydentem okazało sie ze jak nie zapłace to nie wracam do Polski, i musze natychmiast opuścic hotel. Nikt nawet sie nie zastanawiał kto zniszczył wyposazenie. Odrazu winny ja z żoną. Jkoś sprawe ułagodzono po moim protescie ale wakacje juz popsute. Po powrocie wylądowałem u lekaża i lecze sie na nadciśnienie. Więc MIłego wypoczynku :twisted:
IP: 217.153.72.132
Tomcat
Gość
Witam! W czerwcu wybieramy się do apartamentów Radka w Rawdzie. Czy ktoś, znający tę miejscowość, mógłby mi podać współrzędne geograficzne tych apartamentów, bym mógł je zlokalizować na zdjęciach w GoogleEarth?
IP: 84.40.142.200
Greq
Gość
witam! ravda to rzeczywiscie przyjemna i spokojna mieścina, mozna tam odpoczac i sie zrelaksowac pomagaja w tym niskie ceny alkoholu i jedzenia... bylem zakwaterowany w hotelu cristal i tu potwierdzam UNIKAĆ tego hotelu, jedznie obrzydliwe obsluga nie uprzejma i co chwile jakies zakazy nakazy co nalezy albo nie nalezy robic w hotelu pozdrawiam
IP: 83.15.163.221
Zainteresowana
Gość
Mam pytanie co sądzicie o biurze Oskar i o ich apartamentach. Wybieramy się tam w lipcu w 7 osób.
IP: 83.10.167.32
ziutek
Gość
pod koniec czerwca jade z zona do Rawdy do hotelu NAPOLI jezeli ktos byl to prosze o kilka informacji na temat hotelu i jak daleko do plazy
IP: 83.13.59.66
Mariusz
Gość
W czerwcu wybieram sie z rodzinką do Bułgarii. Poszukuje małej miejscowości lub wioski gdzie mozna znaleść tani apartament.Jesli ktoś ma na taka miejscowość namiary bedę wdzięczny. Informacje prosze przesłać meilem
katana70@interia.pl
IP: 89.25.216.182
Ilona
Gość
Witam,był ktoś w hotelu SAGA w Rawdzie??? W ofertach różnych biur odległość z hotelu do centrum waha sie od 400m (co by było całkiem ok!) do nawet 1,5km (a na takie spacery to już sie muszę psychicznie nastawić :P ) Dlatego jestem bardzo ciekawa jak to rzeczywiście jest z tymi odległościami!!! Oczywiście nie oczekuję,że ktoś całe wakacje z miarą latał ale bardzo proszę o jakieś subiektywne odczucia- było tak blisko,że aż przyjemnie czy może każdy wypad na miasto kończył sie godzinnym spacerkiem i obolałymi stopami??? Aaaa.... no i co z plażą- daleko, blisko???? :mrgreen: Pozdrawiam i proszę o pomoc!!
IP: 83.13.45.205
jakiś koleś
Gość
Witam,

Czy ktoś był może w hotelu MIAMI z bp OSKAR???
IP: 83.22.2.152
anka
Gość
prosze o opinje odnośnie biura Atur,oraz hotelu Jolly Akła Park(wybaczcie pisowni)
Mama 3 dzieci 11,6,1 letnich.
IP: 87.207.208.189
liszka16
Gość
Wybieram się do Rawdy 03.sierpnia.08r.Wyjazd o 03:30 z Tychów.Jadę z biora "Oskar".Będę mieszkać w apartameńcie**.Jeżeli ktoś już był to prosze opisać co nieco.;p ;)
IP: 83.142.125.122
metallica
Gość
8) Widze ze tychy atakuja Radwe.....Po przyjezdzie mysle napisac opinie o hotelu,dreczy mnie tylko pytanie:czy jako singiel nie bede sie nudzic w obcym kraju?
IP: 62.111.133.21
aLL
Gość
witam, czy był może ktoś z Was w apartamentach LILIA? jeśli tak to bardzo proszę o jakieś szczegóły. w czerwcu wybieram się na wczasy i oferta z której skorzystałam jest bardzo tania, więc chcę się przygotować na to co mogę tam zastać:)
z góry dzięki za odpowiedź.
IP: 62.87.248.8
aLL
Gość
jeszcze jedno :) jedzie ktos do rawdy 1.06.2008?? i jeszcze jaka waluta tam najlepiej placic?
IP: 62.87.248.8
Justyna
Gość
Witam! w sierpniu mam zamiar z chlopakiem wybrac sie do Rawdy;) czy byl juz ktos moze w pensjonacie Napoli albo Margerita? dzieki z gory za odpowiedz !
IP: 195.82.167.2
Użytkownik
fajne jest to że ludzie nie jerzdzą tylko do przysłowiowych ciepłych krajów łącznie z Egiptem ale oswiedzają kraje starego kontynentu
IP: 89.77.114.159
bozena
Gość
czy ktos byl w hotelu SAGA??chcialabym bardzo poznac opinie:)
IP: 78.88.197.210
Justyna
Gość
Wybieram sie do Rawdy w sierpniu:), mam nadzieje, ze pobyt bedzie udany, niektore komentarze troche mnie zmartwily, ale jade zeby odpoczac w spokoju i pozwiedzac, wiec mysle ze bedzie ok;)
Justyna
Gość
mam jeszcze pytanie- czy byl ktos w aquaparku w Slonecznym Brzegu badz w Neseberze? i jakie sa ceny??
Malena
Gość
..Ello...:)... Własnie... czy ktos byl w apartamentach LILIA...? NA FOTACH WYGLADAJA...TAK SOBIE... I B. TANIO JAKOS....
IP: 62.87.145.75
bozai
Gość
jade 2o o8 do rawdy z alfa star az sie boje zytajac fotum
IP: 87.101.32.6
bozai
Gość
jade 2o o8 do rawdy z alfa star az sie boje czytajac forum
Justyna
Gość
ja jade 6.08. do Rawdy, tez troche mnie przerazily rzeczy na forum, ale jestem dobrej mysli;)
Malena
Gość
..a ja sobie foty z Ravdy i plazy poogladam... na stronce... zobacz zanim pojedziesz...:P)
IP: 62.87.139.15
bozai
Gość
a jaka to strona gdzie sa jakies zdjeia z Rawdy
bozai
Gość
:D acha i jeszcze jedno czy ktos wie cos o hotelu tomczo prosze o jakies informacje prosze

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij