» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... > »

Autor Treść
Sandra
Gość
Brajan

To Ty wcześniej od nas, my dopiero 29.06 :)
IP: 178.37.146.255
stanik
Gość
no to czekam na relacje Ja dopiero 8 lipca a już mi się nie chce do pracy wstawać:mrgreen:
IP: 178.252.14.56
Sandra
Gość
"stanik' to nie tylko tobie :)
IP: 178.37.146.255
Brajan
Gość
mnie wstawac to sie nigdy nie chciało a im bliżej wczasów to gorzej :P
IP: 83.2.240.209
Wiolik
Gość
A ja chciałam zapytać, może ktoś już zna te hoteliki,nie wiem który lepszy:Atlantic czy Imperial?Nie wybrałam jeszcze a muszę zrobić i to już niebawem.Będę wdzięczna za opinie:-)
IP: 95.160.229.157
izka
Gość
a ja jeszcze wczesniej 12.06 to zaraz po powrocie napisze jak bylo;d jak ja sie nie umie doczekac ale pogoda sie tam poprawia to dobrze :) i WESOŁYCH ŚWIĄT!!
IP: 87.206.227.138
Sandra
Gość
Super Izka, ja również życzę WSZYSTKIM WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT :))
IP: 87.205.134.228
Kaśka
Gość
Hej hej:)

wybieram się na wycieczkę autokarową z biurem Viator (www.viator.pl) do Rawdy, ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii o hotelach, w których mamy mieszkać - mają to być Hotel Diabis albo Hotel Saga.
Wiecie może cokolwiek o tych hotelach? Trochę mnie to zaczyna niepokoić, mam nadzieję, że jak zwykle martwię się na zapas;)
IP: 83.151.37.84
Sandra
Gość
Witaj Kaśka

a spróbuj może wpisać w goglach nazwę hotelu np. "Hotel Saga w Rawdzie opinie o hotelu" i zobaczysz co Ci wyskoczy, pozdrawiam
IP: 87.205.141.174
Sandra
Gość
Kasia znalazłam opinie na OCENIACZ.PL jest tylko jedna opinia wklejam ją

Hotel Saga prowadzony jest przez przesympatyczną rodzinę, właściciel tego hotelu spędził wiele czasu poza granicami Bułgarii, włada kilkoma językami obcymi (angielskim, niemieckim, rosyjskim, Norweskim). Jest to człowiek znany i lubiany w środowisku artystów bułgarskich, w czasie naszego pobytu mieliśmy okazje poznać artystkę bułgarską Lilli Iwanową, która była jego gościem. Wieczorami opowiadał nam nie tylko o historii Bułgarii "odbierając ;))" pracę rezydentowi Lucjanowi, ale także ciekawą historię swojego zycia. Każdy jego wczasowicz jest traktowany jak członek rodziny, spełniana jest każda zachcianka przebywającego u nich turysty. Przy drobnym zachorowaniu mojej córki zawsze wyrażali słowa troski i chęci pomocy. Ponieważ padały tu pytania o sam hotel postaram się w jednym zdaniu go opisać. Jest to nowy obiekt oddany na początku tego roku, całe wyposażenie hotelu jest zaprojektowane z głową i dobrym gustem. Jego otoczenie może nie jest zbyt ciekawe ze względu na prowadzoną obok budowę domku jednorodzinnego, jednak przy atmosferze jaka panuje w tym hotelu otoczenie jest wręcz niedostrzegalne. Obsługa jest uczciwa i nie pozwoli sobie na ruszenie jakiejkolwiek pozostawionej własności. Dania podawane w restauracji są zawsze świeże, smaczne a co najważniejsze w szerokim wyborze. Cenowo nie odbiegają od cen w Ravdzie i naprawdę nie warto stołować sie w innych miejscach. Pożegnanie naszej grupy z właścicielami tego hotelu nie ograniczało sie do zwykłego zdania kluczy i koczownia na swoich bagażach do czasu przyjazdu autokaru. Właściciele Mietko i Sonia zorganizowali nam przemiłe pożegnanie, my ze swojej strony wielokrotnie odśpiewaliśmy gromkie "Sto Lat" oraz "Hip Hip Hura" na ich cześć.
Sandra
Gość
mam nadzieję że choć troszkę pomogłam :)
Kaśka
Gość
Dziękuję bardzo bardzo:)
Sama nie mogłam niczego znaleźć. Uspokoiłam się,

Wesołych Świąt:)
IP: 46.112.84.10
Sandra
Gość
Nie ma za co :), sądząc po komentarzu to jest wszystko ok. :), w końcu musimy sobie nawzajem pomagać:) mnie też ktoś kiedyś tutaj pomógł :))) Wesolych Świąt :)))))
Sandra
Gość
Dzień dobry wszystkim i na początek Wesołych Świąt :)

Widzę, że parę osób tutaj z forum wybiera się do Ravdy, z biura Viator (hotel Diabis bądź Saga) na 12dni - ja również się tam wybieram, pod koniec września. Czy wybraliście już hotele? Czy ktoś z Was jedzie we wrześniu? Jeśli jedziecie wcześniej, dajcie znać jak było, jak pogoda i ogólna organizacja wycieczki! Czekam na wiadomość! pozdrawiam, Sandra.
IP: 85.237.168.64
Sandra
Gość
PS. też szukałam informacji o hotelach, znalazłam stronę internetową hotelu Diabis - www.diabis.com

Hotelik uroczy, wygląda na dopiastowany :) Co do hotelu Saga, w internecie znajduje się zaledwie kilka zdjęć, ale również nie wygląda źle, dlatego się jeszcze waham. Który hotel polecacie?
SandraMJ
Gość
wybaczcie, nie zauważyłam, że wcześniej też pisała Sandra, a więc dwa ostatnie posty, wraz z tym pisze SandraMJ :-) żeby się nikt nie pomylił:)
Kaśka
Gość
Ja wybieram się w lipcu, więc pewnie napiszę coś pod koniec lipca;)
I też nie zdecydowałam jeszcze, który hotel wybrać, ale dziękuję przy okazji za link do hotelu Diabis;)
SandraMJ
Gość
w takim razie czekam na relacje :)
BitterSweet
Gość
Witam! Ja z koleżanką również wybieramy sie z biura Viator do Ravdy Hotel Saga na początku sierpnia. Czy ktos może też w tym terminie się wybiera?
Czytając opinie na forum jesteśmy pewne że wakacje będą udane :)
IP: 193.238.41.2
Kaśka
Gość
Pewnie weźmiecie mnie za ignorantkę, ale mam jeszcze pytanie - za co zostawia się napiwki na takich wycieczkach? Nigdy nigdzie nie wyjeżdżałam i nie wiem. W pokojach codziennie trzeba zostawiać? Ile? I komuś jeszcze?;)
Sandra
Gość
Kaśka
w pokojach nic nie zostawiasz! bynajmniej jak my byliśmy teraz dwa razy w Chorwacji i mieszkaliśmy w Hotelu to nie zostawialiśmy żadnych napiwków! co innego jak byliśmy np. na kawie czy piwku to zostawialiśmy 4-5 kun, ale i to nie zawsze!!!! To jest tylko Twoja dobra wola dasz albo nie.
IP: 87.205.138.202
Kaśka
Gość
Dziękuję za odpowiedź.
Czytałam na forach po prostu, że zdarza się, że jeśli nie zostawi się napiwku, to pokój zamiast sprzątania zostanie obejrzany tylko. Wolę się upewnić i wyjść na ignorantkę tutaj;)
Wrocus
Gość
Siemaneczko :) ja z kumplem wybieramy sie z VIATOR na poczatku sierpnia hotel Saga ktos jeszcze ? Pozdrawiam :) jak cos to mail deejeey2@wp.pl strzaleczka ;)
IP: 78.8.147.185
Sandra
Gość
Kasiu

Zapewniam Cie ze jak nie zostawisz w pokoju napiwku będzie na pewno posprzątany!!! Innej opcji nie ma, w końcu płacisz za wczasy i nocleg w Hotelu!!! Jak pisałam byliśmy dwa razy w Chorwacji w Hotelu Lisanj Park i NIGDY nie dawaliśmy pokojówce napiwku, a pokoik zawsze był dziennie sprzątany.To znaczy łóżka sama ścieliłam ale łazienkę i odkurzanie dywanów to robota Pań pokojówek

Na ignorantkę też nie wyjdziesz bo po to jest forum żeby się o wszystko pytać, tak że się nie przejmuj!! pozdrawiam
IP: 213.195.142.209
SandraMJ
Gość
ja kiedyś sama pracowałam w hotelu w Londynie, żeby sobie dorobić jako nastolatka i napiwek to była jedynie miła niespodzianka od własciciela pokoju :) także się nie przejmuj:)
IP: 85.237.186.145

Strona: « < ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij