Autor |
Treść |
gaguga
|
|
Gość
|
Tomek napisał gaguga napisał Witam. W terminie 07-21.07.2011 lecę z rodzinką do Ravdy pensjonat DONKA, wylot z Wrocławia. Czy jest tu ktoś kto również tam się udaje i nie da mi się zgubić? 
Witam, W Donce byłem dwukrotnie w ubiegłym roku i w 2008 będę w Rawdzie od 13.07-31.07 niedaleko w hotelu Olymp możemy się spotkać też będę z rodziną  .Dobrze znam Asana wł. hotelu Donka Lubi rakije . 
Witaj, możesz podpowiedzieć nam jak jest w Donce? Interesuje mnie czy są ręczniki, żelazko i jak wyglada sprawa z naczyniami w pokojach? Z góry dziękuje za info.... IP: 90.156.99.63
|
Franek
|
|
Gość
|
Jedzie ktos moze na poczatku sierpnia do hotelu Kostadinovi ? IP: 89.74.42.151
|
Tomek
|
|
Gość
|
Witaj,Donka to spokojny,miły hotel codziennie sprzątane pokoje ,ręczniki są ,co do naczyń to jakieś talerzyki oraz szklanki są .Co do czajnika to w 2008r były natomiast w ubiegłym roku musiałem się upomnieć ale dostałem .W pokojach jest mała lodówka oraz klimatyzacja .Na korytarzu jest deska do prasowania i żelazko.Blisko do morza. Do sklepu spożywczego przez drogę 15m w .Przy wyjściu z hotelu jest sklep warzywny . IP: 95.49.129.252
|
pola
|
|
Gość
|
Kto leci do donki 24 czerwca? IP: 83.1.94.2
|
karass5
|
|
Gość
|
Lecimy do Ravdy 07.07.11 z Wrocławia 4 osoby do hotelu KIROV czy ktoś może już tam był jakie opinie? Ktoś się pytał o wymianę Lewa 1E~`1.95 Leva IP: 91.146.224.13
|
karass5
|
|
Gość
|
Do gaguga ,skąd taka ksywa />jak już pisałem lecimy z wrocławia w tym terminie ,jesteśmy z Rybnika ,kwaterujemy w hotelu KIROV ,może będzie okazja się spotkać? IP: 91.146.224.13
|
greg
|
|
Gość
|
Hej domx Jedziemy w 4 osoby Do ravdy 29,6 z pewnoscia bedzie wiecej osób w autokarze  pozdr IP: 213.68.144.90
|
DOMX
|
|
Gość
|
greg a do jakiego hotelu Wy jedziecie? my do Copacabany  IP: 87.205.143.104
|
sudnih
|
|
Gość
|
Jedzie ktoś do Rawdy 02.07.2011??? czytam tylko, że wszyscy chyba 29.06 wyjazd maja... Ktoś coś tam pytał o te godziny wyjazdów... z Katowic rusza autokar, z małych miasteczek jadą busy i wszyscy kierują się na Bielsko, tam do siadamy się do tych z Katowic i ruszamy już w podróż na upragniony urlop - przynajmniej tak było rok temu. Co do pogody... też patrze u nas nerwowo na prognozy i na to co jest za oknem. W tamtym roku wyjeżdżałam w ulewie i zimnicy, cała trasę praktycznie było pochmurno (miejscami tylko słonecznie), choć znajomi zapewniali, że już w podróży upał będzie dawał się we znaki. Nawet do południa juz w Bułgarii niebo było za chmurami, ale w Rawdzie juz było słonecznie i tak przez 2 tygodnie, 1 dzień był pochmurny, ale i tak upalny wiec wszyscy zwyczajnie plażowali  Pogoda z nasza nie miała nic wspólnego bo tam upały a u nas powodzie, o których nawet nie miałyśmy pojęcia, zatem trzymajmy kciuki za słoneczko dla wszystkich!  IP: 109.196.54.65
|
gość
|
|
Gość
|
do sudnih
z tego co piszesz to do Rawdy jedziesz juz kolejny raz,napisz jak jest z tymi plażami ,coś o Rawdzie ,byłas na jakis wycieczkach ?z góry dzięki za informacje ,ja jade do Rawdy 22.07 IP: 80.50.232.30
|
Weronika
|
|
Gość
|
gość napisał do sudnih
z tego co piszesz to do Rawdy jedziesz juz kolejny raz,napisz jak jest z tymi plażami ,coś o Rawdzie ,byłas na jakis wycieczkach ?z góry dzięki za informacje ,ja jade do Rawdy 22.07
Jak można spytać jedziesz sam/a czy może z rodzinką, dziećmi?? Gdzie wsiadacie? IP: 89.167.72.158
|
Weronika
|
|
Gość
|
sudnih napisał Jedzie ktoś do Rawdy 02.07.2011??? czytam tylko, że wszyscy chyba 29.06 wyjazd maja... Ktoś coś tam pytał o te godziny wyjazdów... z Katowic rusza autokar, z małych miasteczek jadą busy i wszyscy kierują się na Bielsko, tam do siadamy się do tych z Katowic i ruszamy już w podróż na upragniony urlop - przynajmniej tak było rok temu. Co do pogody... też patrze u nas nerwowo na prognozy i na to co jest za oknem. W tamtym roku wyjeżdżałam w ulewie i zimnicy, cała trasę praktycznie było pochmurno (miejscami tylko słonecznie), choć znajomi zapewniali, że już w podróży upał będzie dawał się we znaki. Nawet do południa juz w Bułgarii niebo było za chmurami, ale w Rawdzie juz było słonecznie i tak przez 2 tygodnie, 1 dzień był pochmurny, ale i tak upalny wiec wszyscy zwyczajnie plażowali  Pogoda z nasza nie miała nic wspólnego bo tam upały a u nas powodzie, o których nawet nie miałyśmy pojęcia, zatem trzymajmy kciuki za słoneczko dla wszystkich! 
Możesz napisać coś o obiadach w trakcie podróży?? Gdzie się zatrzymywaliście i czy trzeba też wziąć jakieś Euro . Czytałam na innym forum że w Serbii z Ok services sie zatrzymywali. Z góry dzięki A i rzeczywiście w autokarze są jakies Tv i kawa lub herbata na gorąco?? IP: 89.167.72.158
|
wiolik
|
|
Gość
|
Ja byłam dwa razy z Ok services, ale w Grecji, wiem że to wygląda podobnie.Na Słowacji, zawsze w przy tej samej knajpce, chyba zwie się "Pod widelcem" autokar robi postój.Można zjeść, tam obiad(wiadomo że za euro)Czasem jest tam strasznie tłoczno, kiedy parę autokarów różnych biur podróży się tam zatrzymuje.Biuro podróży z tą knajpką mają umowę(niepisaną) i pewnie też w tym roku tam się zatrzymają.Co do kawy i herbaty, na początku była(płatna oczywiście)potem ekspres się zepsuł, więc pewnie będzie.Tv też jest, czasem coś 100 razy puszczanego np."Nigdy w życiu"ale, można na coś ciekawszy film trafić. IP: 95.160.229.157
|
sudnih
|
|
Gość
|
Byłam w Rawdzie pierwszy raz w tamtym roku z koleżanką i w tym roku wracam, ale już z chłopakiem. Podróż około 27h, ale zleci. Kawa w autokarze była odpłatna, nie wiem po ile bo nie korzystałam. Postoje są i jak są sklepy to płacimy w euro. Co do tych plaż... nasze są szersze, ale za to z wody zawsze widzisz swoje rzeczy, jest też duża plaża z wrakiem też fajna. Glony są ale tylko takie pasmo pare centymetrów, zrobisz krok i juz po problemie. Czysta i ciepła woda wynagrodzi nam wszystko! W razie pytań piszcie  pozdrawiam IP: 83.30.82.127
|
gość
|
|
Gość
|
do Weronika
Ty też jedziesz 22.07,ja jade z mężem i 6 letnim synem a wsiadamy w Pszczynie.a jeżeli można wiedzieć to z kim ty jedziesz i gdzie wsiadacie? IP: 80.50.232.30
|
aga
|
|
Gość
|
jeśli ktoś powróci z Rawdy przed 22.07 ( Hotel Copacabana ) dajcie znać na forum jak było  IP: 89.25.173.186
|
Weronika
|
|
Gość
|
gość napisał do Weronika
Ty też jedziesz 22.07,ja jade z mężem i 6 letnim synem a wsiadamy w Pszczynie.a jeżeli można wiedzieć to z kim ty jedziesz i gdzie wsiadacie?
Hej my też 22 wsiadamy w Warszawie o 1.00. Jadę z mężem córką 6 letnią oraz kuzynką 16 letnią. My jedziemy do Elwiry w Rawdzie. a Wy?? Fajnie że ktoś jedzie z dzieckiem IP: 89.167.72.158
|
Weronika
|
|
Gość
|
 Do GOŚĆ: Hej jak możesz żeby nie zaśmiecac forum, odezwij się na weronka85@interia.euIP: 89.167.72.158
|
izka
|
|
Gość
|
jeszcze 6 !!  IP: 87.206.227.112
|
greg
|
|
Gość
|
DOMX napisał greg a do jakiego hotelu Wy jedziecie? my do Copacabany 
do elwiry, a copacabana to tez w ravdzie?  IP: 213.68.144.90
|
DOMX
|
|
Gość
|
greg napisał DOMX napisał greg a do jakiego hotelu Wy jedziecie? my do Copacabany 
do elwiry, a copacabana to tez w ravdzie? 
Hotel położony jest przy głównej ulicy prowadzącej z Rawdy do Nessebaru,----- chyba pomiędzy...  IP: 178.37.146.239
|
Rena
|
|
Gość
|
A 19.06......czy ktoś jedzie do Cobacabany z Katowic ? IP: 89.73.163.82
|
kasia k
|
|
Gość
|
my mamy rezerwacje od 2 lipca w Dream Holiday jedziemy samochodem z Rybnika, może ktoś tam będzie w tym terminie albo też jedzie w tym samym czasie pozdrawiamy IP: 93.154.151.13
|
izka
|
|
Gość
|
no w niedziele wyjzedzamy  ale dzisiaj dostalam telefon ze zmieniaja nam hotel i z rawdy do slonecznego brzegu  ogladalam to mielismy do wyboru lepsze hotele tylko ze w tym Slonecznym brzegu troszke drozej i to mnie martwi  ale jakos se poradzimy no, także ci co jada z ok services moga sie delikatnie nastawic na ewentualna zmiane  ale przynajmniej zadzownili bo rok temu zmienili nam juz na miejscu ale tez na lepsze zdecydowanie  pozdrawiam IP: 87.206.227.112
|
gość3
|
|
Gość
|
izka
a w jakim hotelu mieliście mieszkać?? IP: 178.37.147.30
|