Witam,
Rok temu byłem na wakacjach w Grecji na Rodos. Mieszkaliśmy (z żoną) w hotelu Studia Coralli Beach, gdzie zastaliśmy cudowną różnorodną kuchnię, miłą obsługę, wakacje w cichym i spokojnym miejscu nieopodal mało zaludnionej plaży. Byliśmy bardzo zadowoleni. Jeżeli ktoś z Was był w ostatnim czasie na wakacjach w Grecji, to proszę o jakieś namiary, gdzie warto się wybrać. My wyjechaliśmy z biurem podróży Grecos Holiday i byliśmy bardzo zadowoleni z ich oferty i obsługi.
Pozdrawiam
bill
Grecja - Rodos
Strona: 1
| Autor | Treść | 
|---|---|
| 
				 bill 
			 | 

#1 17:04, 28.04.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

IP: 77.114.190.77 
			 | 

| 
				 ulek35 
			 | 

#2 21:20, 28.04.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

W TYM ROKU WYBIERAM SIE NA RODOS W CZERWCU CZY PAMIETASZ  JAKI JEST KOSZT WYPOŻYCZENIA AUTA IP: 83.30.92.227 
			 | 

| 

#3 14:10, 30.04.2011 
			 | 
		|
| 
				Użytkownik

| 

bill, my też byliśmy w Grecji za pośrednictwem biura podróży Grecos Holiday i także jesteśmy bardzo zadowoleni  ![]() Mieszkaliśmy w hotelu Miraluna Kiotrai Bay   4* całkowicie adekwatne do standardu w hotelu ![]() Okolica hotelu bardzo spokojna, a na tym nam zależało, bo jechaliśmy z małym dzieckiem. Ponadto pokoje były naprwdę bardzo ładne, a jedzenie dobre i zróżnicowane. Bardzo pomocny i miły personel w hotelu ![]() IP: 77.115.200.233 
			 | 

| 

#4 18:13, 30.04.2011 
			 | 
		|
| 
				Użytkownik

| 

również polecam wyjazd na Rodos. byliśmy w hotelu Memphis gdzie w bardzo spokojnej i ładnej miejscowości zajmowaliśmy pokój. sama wyspa bardzo ładna, ale hotel również bardzo przypadł nam do gustu, mimo że nie miał 5 gwiazdek. IP: 95.40.183.237 
			 | 

| 

#5 20:22, 03.05.2011 
			 | 
		|
| 
				Użytkownik

| 

Ja na Rodos byłam już 4 lata temu - w hotelu Primasol Sunrise i  mogę go spokojnie polecić, bo spędziliśmy tam super wakacje     Piękne położenie hotelu - w zatoczce - piękne widoki ![]() Pokoje bardzo ładne, łazienka piękna, tak samo jak restauracja w hotelu ;D Teren wokół hotelu bardzo ładny - mnóstwo zieleni, tak więc Rodos bardzo miło wspominam ![]() IP: 77.115.225.239 
			 | 

| 
				 baxter 
			 | 

#6 06:57, 22.05.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

a ja na rodos byłem tylko raz    w Mitsis la Vita   4 gwiazdeczki, w samym centrum miasta, blisko ładnej plaży, bardzo dobre jedzenie i zadbane i 'ciekawe' pokoje ![]() IP: 95.41.226.8 
			 | 

| 
				 kamilos77 
			 | 

#7 13:21, 23.05.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

Rodos - piękne miejsce  ![]() Byłem w Studia Coralli Beach - 3* hoteliku   Plusy to na pewno spokojna okolica, plaża nie była zbyt zatłoczona i smaczne jedzonko w tawernie    Wymarzony hotelik na spokojne wakacje.IP: 77.114.249.218 
			 | 

| 
				 fan_martini 
			 | 

#8 12:52, 29.05.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

Byłem na Rodos w hotelu Lymberia - jestem zadowolony    Nie ma tam jakichś nie wiadomo jakich wygód, ale dla mnie w sam raz! Bardzo blisko rozrywkowego centrum Faliraki, a więc zabawa pełną parą (przynajmniej w moim przypadku  ), do tego hotel jest mały, więc nie ma takiego okropnego tłoku i hałasu. Obsługa była dla mnie miła, a jedzenie w porządku - akurat na 3*   Leciałem z Grecos Holiday   Polecam!IP: 77.114.216.85 
			 | 

| 
				 devil 
			 | 

#9 21:26, 08.06.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

my na Rodos mieszkaliśmy w hotelu Ilyssion. bardzo czyste i zadbane miejsce, 3-gwiazdkowy hotelik bardzo ładnie urządzony. Blisko ładna plaża, świetne widoki, gorąco polecam  ![]() IP: 95.40.103.75 
			 | 

| 
				 hera 
			 | 

#10 16:45, 09.06.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

Byłam w Grecji raz - właśnie na Rodos    Zatrzymaliśmy się w hotelu Latino Bay   Bardzo kameralny, spokojny hotel, teren wokół hotelu przyjemny - cisza, zielono i przepięknie ![]() Hotel jest niewielki i naprawdę miła, przyjemna atmosfera w nim. Wakacje spokojne, bardzo fajny relaks ![]() IP: 95.40.104.1 
			 | 

| 
				 mazourakis 
			 | 

#11 13:40, 12.06.2011 
			 | 

| 
				Gość
				 | 

jeżeli chciałbyś pojechać do Grecji, niekoniecznie na samo Rodos, to ja poleciłbym Ci hotel Tsamis Zante na wyspie Zakynthos. Mają bogaty pakiet SPA, kilka basenów i dobre jedzenie. Typowe miejsce, w którym można odpocząć. IP: 95.41.97.33 
			 | 

Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Piękne położenie hotelu - w zatoczce - piękne widoki 
 w Mitsis la Vita 
 Plusy to na pewno spokojna okolica, plaża nie była zbyt zatłoczona i smaczne jedzonko w tawernie