» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > »

Autor Treść
iwo
Gość
doagawy jak bedziesz w Rawdzie dowiec sie cos tomczo
IP: 87.101.32.6
Agawa
Gość
ok zdam relację. :D
IP: 83.16.125.205
Justyna
Gość
jade pierwszy raz do Bulgarii ( do Rawdy wlasnie), zastanawiam sie ile wziasc pieniedzy, zeby bylo akurat;) bez szalenstw ale tez bez skąpstwa;)
IP: 195.82.167.2
pitek
Gość
czy jedzie kto
IP: 83.27.216.252
pitek
Gość
czy jedzie ktoś do hotelu tomczo w rawdzie 13 sierpnia?
IP: 83.27.216.252
metallica
Gość
Justynka dobrze, ze jest ktos taki co pomyslal i wrzucil kilka foto na forum. szacun za to!Ja bede miala okazje skorzystac z pobutu w Radwie po raz pierwszy i mysle skromnie ze powinnismy po powrocie dolozyc tu wiecej komentarzy i zdjec,chodzi tu o turystow z polski aby nastepni mieli wiekszy choryzont wyobrazni,gdzie jada i za co :)
IP: 62.111.133.21
Justyna
Gość
ja na pewno jak wroce to napisze cos i bede chetnie odpowiadac na pytania:) no i moze jakies fotki tez damy;), pozdrawiam!
Sylwia
Gość
metallica napisał
Justynka dobrze, ze jest ktos taki co pomyslal i wrzucil kilka foto na forum. szacun za to!Ja bede miala okazje skorzystac z pobutu w Radwie po raz pierwszy i mysle skromnie ze powinnismy po powrocie dolozyc tu wiecej komentarzy i zdjec,chodzi tu o turystow z polski aby nastepni mieli wiekszy choryzont wyobrazni,gdzie jada i za co :)

gdzie znajde zdjecia o ktorych piszesz?:>
IP: 79.186.71.221
Justyna
Gość
linki do zdjec Rawdy na 6 stronie tego forum;) - malutko, ale zawsze cos;)
Sylwia
Gość
Hehe :D dzięki, nie zauważyłam
IP: 79.186.118.253
Justyna
Gość
Witam. Jadę 26 czerwca do Rawdy do holetu Bosman ale chyba zmienie go na miemi czy ktoś jedzie w tym terminie z biura podróży "Oskar"?? Miło by było kogoś poznać!
IP: 87.99.51.210
ixi
Gość
liszka16 napisał
Wybieram się do Rawdy 03.sierpnia.08r.Wyjazd o 03:30 z Tychów.Jadę z biora "Oskar".Będę mieszkać w apartameńcie**.Jeżeli ktoś już był to prosze opisać co nieco.;p ;)

Szczerze odradzam BP Oskar byliśmy z tym biurem na natrach we Francji. Negatywne opinie o tym biurze jak najbardziej uzasadnione.
IP: 195.39.217.133
Aśka
Gość
Ixi a co takiego się stało, że tak piszesz?
IP: 79.187.151.171
Ines
Gość
Witam czy ktoś jedzie do Rawdy Elwira w terminie 16-28.08.2008 r.?????Poproszę oodpowiedz, bo słyszałam ,że to nie jest miejscowośc dla mlodych ludzi , pozdrowionka
IP: 89.76.173.147
Aga
Gość
Poproszę o kontakt rezydentow , którzy bedą zatrudnieni w Rawdzie w tym sezonie, pozdrawiam serdecznie
Ola
Gość
Gdzie w Rawdzie można kupić walutę,żeby nie płacić prowizji?
Narii
Gość
Witam !
Mam ogromna prosbe do tych ktorzy byli w Bulgarii w miejscowosci Rwda. Bardzo prosze o jakiekolwiek wiadomoscie na temat tej miejscowosci zalezy mi glownie na tym czy sa tam jakies dyskoteki badz miejsca rozrywki dla mlodych ludzi Cudownie by bylo gdyby ktos rowniez obdarzyl mnie informacja o pensjonacie " Iwan " Interesuje mnie rowniez jakie sa tam ceny Z gory bardzo dziekuje
IP: 85.89.189.229
Narii
Gość
Slyszalam rowniez ze lepepeiej miec przy sobie karte do bankomatu niz walute bo czesto pojawiaja sie falszywki Bardzo prosze o jakies informacje na ten temat
IP: 85.89.189.229
Sylwia
Gość
jejq przeglądam to forum od jakiegoś czasu i zauważyłam, że osoby z niego korzystające rzadko kiedy uzyskują odpowiedzi na zadane pytania ;) sama się o tym przekonałam :)
do NARII :) proponuje skorzystaj z forum bulgaricus.com tam na pewno uzyskasz odpowiedź na większość zadanych przez Ciebie pytań :)
ja również wybieram się do Rawdy po raz pierwszy na początku czerwca i dzięki radom z bulgaricus.com orientuję się już co i jak :)
IP: 79.186.100.172
evita137
Gość
Justyna napisał
Witam. Jadę 26 czerwca do Rawdy do holetu Bosman ale chyba zmienie go na miemi czy ktoś jedzie w tym terminie z biura podróży "Oskar"?? Miło by było kogoś poznać!
IP: 91.195.159.106
evita137
Gość
ja jadę z Oskarem 27.06.08r., do hotelu Cristal i wsiadam w Gliwicach.A Ty gdzie wsidasz?
IP: 91.195.159.106
Justyna
Gość
ja jade do Rawdy w sierpniu, do pensjonatu Iwan;), do tych, ktorzy beda tam przede mna - po powrocie prosze o relacje !!;)
Malena
Gość
...a ja nie wiem czy gdziekolwiek zdaze zrobic rezerwacje..?????
IP: 89.76.99.194
Malena
Gość
..i skonczy sie na Baltyku....:P
IP: 89.76.99.194
Ines
Gość
Narii
Ja też jadę w ii polowie sierpnia do rawdy z biura ok Serwice
do hotelu Elwira, fajnie byłoby gdyby zebrało sie fajne towarzystwo, proszę o kontakt napisał
gg 4624631
:)
Witam !
Mam ogromna prosbe do tych ktorzy byli w Bulgarii w miejscowosci Rwda. Bardzo prosze o jakiekolwiek wiadomoscie na temat tej miejscowosci zalezy mi glownie na tym czy sa tam jakies dyskoteki badz miejsca rozrywki dla mlodych ludzi Cudownie by bylo gdyby ktos rowniez obdarzyl mnie informacja o pensjonacie " Iwan " Interesuje mnie rowniez jakie sa tam ceny Z gory bardzo dziekuje

Strona: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij