» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... > »

Autor Treść
ania
Gość
CZy ktoś leci 2 sierpnia do sb?
IP: 188.33.107.123
Marlena
Gość
wczasowiczka2011 napisał
Mój szwagier był nie cały miesiąc temu w grecji i mówił,że ten duży bagaż bardzo rzucają masakra..i że w tym podręcznym - 5 kg max nie można trzymać jedzenia, picia itp.ale co do większych rzeczy,jak to żelazko to nie mam pojęcia. Wyżej Nika będzie leciała 15 lipca wróci to może nam napisze...sama ciekawa jestem ;-)) a ty Marlena kiedy lecisz i dokąd??

liczę,że ktoś w końcu napisze, kto leci z WROCKA 3 SIERPNIA O 7.30 DO TIA MARII POZDRO !!!

No właśnie dobrze by było gdyby ktoś się podzielił opiniami na temat bagażu... Ja lecę z Katowic 12.08-19.08 do Kotvy;)
IP: 83.142.222.174
Lechu
Gość
Ja lecę 2 sierpnia z Katowic do hotelu Tia Maria
IP: 83.27.68.39
Użytkownik
Marlena, faktycznie dziwna sprawa z z tym bagażem... Być może ktoś, kto już zna ten temat, wypowie się i przybliży nam trochę, o co w tym chodzi.
IP: 89.161.85.81
Casper
Gość
Ania ja z kumplem lecimy 2-12.08. a do jakiego hotelu lecisz ?
IP: 88.156.179.191
Użytkownik
WitaJCIE,CZY KTOŚ LECI 3 SIERPNIA Z WROCKA??????????????????????????? DO TIA MARIA.
IP: 178.212.31.131
zxc
Gość
do morza jest kilometr z rosy jak nic
IP: 89.79.115.106
rudi
Gość
WillaAlta_pl napisał
Marlena, faktycznie dziwna sprawa z z tym bagażem... Być może ktoś, kto już zna ten temat, wypowie się i przybliży nam trochę, o co w tym chodzi.

Osobiście nie próbowałem przewozić żelazka lub czajnika w podręcznym,zawsze w bagażu rejestrowanym(głównym) i za każdym razem było wszystko w całości. Czy wolno nie wiem,laptopa na pewno można.Miałem dziwną sytuację przy powrocie z Egiptu gdy obsługa lotniska zabroniła nam zabrać na pokład jako bagaż podręczny fajkę wodną,ponieważ rurka która jest częścią fajki została ,potraktowana jako przedmiot niebezpieczny.Nasze bagaże rejestrowane już "poszły" i te fajki na pokład zabrała stewardesa do kabiny pilotów.Po wylądowaniu w Polsce fajki nam oddano.Czy żelazko to przedmiot niebezpieczny?Trudno wyczuć.Najlepiej dowiedzieć się u operatora linii lotniczych , które obsługują Twój lot.
IP: 89.79.218.18
Paula
Gość
Casper napisał
Ania ja z kumplem lecimy 2-12.08. a do jakiego hotelu lecisz ?

a wy do jakiego ?? ja lece 6-13.08
IP: 83.11.115.22
Casper
Gość
My lecimy do hotelu Flamingo a ty ??
IP: 88.156.179.191
Paula
Gość
Meridian
IP: 83.11.115.22
Olcik
Gość
zxc napisał
do morza jest kilometr z rosy jak nic

a do centrum?? :>
IP: 77.237.19.100
Gość
Witam.Ponawiam pytanie o hotel Yalta w SB.Hotel jest chyba po raz pierwszy w ofercie polskiego BP.Praktycznie zero opinii o tym hotelu.Może ktoś był, lub widział.Podobno w pn części SB przy wylocie do Sw.Wlas.Proszę o opinie.
IP: 89.79.218.18
Gość
my z dziećmi wybieramy się do meridian od 15.07 z gdańska
IP: 80.52.164.86
Gość
ha będe w Kotvie od 6.07 kto jeszcze? piszcie na maila asiuuula@buziaczek.pl
IP: 95.40.107.60
Gość
Asieńka napisał
ha będe w Kotvie od 6.07 kto jeszcze? piszcie na maila asiuuula@buziaczek.pl

Ja będe w Kotvie 6.09!!! pomyłka w poście powyżej
IP: 95.40.107.60
Gość
A TIA MARIA?????????????????? Z BIURA ITAKI - 3 SIERPNIA!???
IP: 83.27.224.219
Nika
Gość
ja już jutro lece do Tia Maria:)
IP: 79.175.237.209
Użytkownik
Oj wiem Nika :-))
Wcześniej ci pisałam,abyś wszystko wybadała,co i jak...i mi na www.nela222@vp.pl wyślij nawet kilka fot i ogółem opisz,jak lot to wszystko wygląda..a ty skąd lecisz?????????????????? ;-)))))))))) ja z wrocka.
IP: 178.212.31.131
robin
Gość
Czy był ktoś w hotelu Zaria? Jedziemy tam z kumpelami 24 sierpnia. W internecie jest mało opinii o hotelu, na dodatek mało szczegółowych.
IP: 83.4.166.228
olkaa
Gość
Wybiera się ktoś w terminie do 8.08 ? :)
IP: 93.176.214.79
olkaa
Gość
od*
IP: 93.176.214.79
eza
Gość
Właśnie wróciłam ze Słonecznego Brzegu , jechałam z biura podróży z Poznania ZuWays i niestety jestem srednio zadowolona. zostałam praktycznie zdana na siebie- sadziłam, ze wszyscy tam jada, ze bedzie rezydent... ( dobrze ze byłam juz w Słonecznym Brzegu i sie orientowałam) Biuro rozwoziło ludzi po róznych hotelach i miastach i tylko 4 osoby były faktycznie w SB w dwoch hotelach. Ja w Aparthotelu....no....z nazwy. Tak naprawde hotel jest jeszcze w budowie, nie ma tam kompletnie nic, poza zadbanym obejsciem, basenami i cisza. Zajete ok 6 pokoi na 300 w tym 1/3 hotelu w budowie. Praktycznie brak baru, restauracji, nic dla dzieci, zero obsługi. Hotel zlokalizowany niezle, bardzo blisko do dwoch marketow Zora i Penny , pod nosem przystanek autobusowy skad mozna w 15 min dostac sie do Nesebaru i w drugim kierunku do Centrum SB. Moze być ten hotel atrakcyjny za rok gdy wykończa skrzydło hotelowe z restauracja i postraja sie o jakies atrakcje i animacje dla dzieci oraz plac zabaw.
IP: 178.42.59.9
anita
Gość
14.07.11 wrocilismy z hotelu palma i jezeli ktos ogladal zdjecia na stronie hotelu to niema tam sciemy wyglda tak jak na tych fotach. Pokoje ok, lazienka czysta, tv maja i jest nawet tv polonia tak ze mozna se wiadomosci poogladac, jest mala lodoweczka i ogolnie calkiem spoko. Internet jest za darmo w pokojach troche slaby zasieg ale w holu czy restauracji jest ok. Obsluga mowi troche po angielsku troche po rosyjsku tak ze da sie dogadac. Klima w pokojach jest i dobrze bo bez niej by szlo pasc. Jedyne co mam do zarzucenia to to ze przez 10 dni pobytu nikt nie wymienil poscieli i nie poodkurzal a na wiekszej czesci podlogi jest wykladzina, wiadomo piach z plazy zawsze sie gdzies przyniesie. I w ubikacji tez nikt nie przemyl np. umywalki nie mowiac o kibelku. Reczniki wymienili nam po naszej prosbie i jedynie co to dziennie oprozniano kosz i papier toaletowy zostawiano. Mysle ze gdybysmy sie upomnieli to zrobilyby i reszte ale staralismy sie nie psuc sobie pobytu i przez 10 dni da sie wytrzymac kilka malych niedogodnosci. Z hotelu nie jest daleko do plazy i blisko tez do centrum rozrywek:). Ogolnie pobyt uwazam za barzdzo udany.
IP: 178.37.10.64
xyz
Gość
dzięki anita za informacje :) bardzo pomocna, ponieważ ciężko znaleźć gdziekolwiek informację na temat tego hotelu. A jechałaś z biura ok services? a jak z posiłkami, miałaś wykupione ?
IP: 91.203.248.78

Strona: « < ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij