» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > »

Autor Treść
olka
Gość
tak ;) ale 08.08-20.08
IP: 93.176.214.79
Nika
Gość
Hej właśnie wróciłam z Tia Maria, hotel jako budynek ok, ale recepcjonistka-Esesmanka która zarządza całym hotelem jest straszna. Ogólnie wczasy bardzo udane, w bagażu podrecznym zelazka nie można, czajnika tez nie, kremy i perfumy w podrecznym tylko do 100ml. W pokoju 1 szklanka na 4 osoby i telewizor nic wiecej, jak poprosiłam o dodatkową szklanke esesmanka mi powiedziala ze jest w łazience jeszcze kubek do mycia zebow moze byc szklanką. Ta kobieta jest straszna rzucała kamieniami do ludzi siedzących wieczorami na balkonach. Ze stołówki nawet kanapki nie wolno wyniesc. Morze jest cieplutkie, plaża ładna i czysta ogólnie polecam słoneczny brzeg. ceny podobne do naszych, papierosy nawet ciut tansze. Najtańszy jest supermarket Mlodost.Weźcie sobie levy
IP: 79.175.237.209
Lechu
Gość
Nika a jakie jest jedzenie w hotelu? Bo są skrajne opinie jedni chwalą drudzy narzekają że nie dobre i ciągle to samo
IP: 83.10.78.105
dawid
Gość
wybiera sie ktos do globusa 5-12 sierpien? .... moze ma ktos najnowsze opinie o tym hotelu?
IP: 77.253.43.48
betisz3
Gość
jadę w tym terminie do słonecznego brzegu ale do innego hotelu
IP: 212.244.223.252
betisz3
Gość
Jedziemy 5.08 do słonecznego brzegu ale do Hrizantemy
IP: 212.244.223.252
Nika
Gość
Na szczesce mieliśmy tylko śniadania w hotelu, jedzenie okropne ciągle to samo, Ci co wykupili obiadokolacje po 3 dniach jadali na mieście
dawid
Gość
jakie ceny Nika ,żarcie,alko w knajpach itd?
IP: 213.238.85.151
Nika
Gość
ceny są nie dużo droższe od naszych, alkohol tańszy, żarcie przy morzu drogie ale troche dalej jest taniej np.lazania 7lewa, ryba z frytkami 13lewa, 50 wódki 1lewa, jak macie wiecej pytan podaje gg28168112
majena
Gość
Ja też wróciłam z hotelu Tia Maria byłam tam 2 tygodnie. Miałam pokój dwuosobowy i dwie szklanki ;) to jest na zasadzie chyba kto jak trafi.. Nie działała nam klima zgłosilismy to i po 20 minutach przyszedł chłopak i naprawił bez żadnego problemu. Co do jedzenia to przez dwa tygodnie troszke mi się znudzilo wiadomo inna kuchnia a my jestesmy do Polskiej przyzwyczajeni.. Na obiadokolacje był na prawde ogromny wybór mimo tego, że codziennie to samo można było sobie skomponować co dziennie inny posiłek na prawde kilka rodzai ziemniaków, kotlety, kiełbaski, sorówki, kurczak, lazania, spagetii itd na prawde było tego dużo. A narzekali Ci co od razu pierwszego dnia nakładali an talerz wszystko aż sięwyginal i bokami wypadało ;) Ale nikt tam nie jedzie jeść tylko wypoczywać.. podsumowując do jedzenia nie mam nic do zarzucenia.. zawsze byłam najedzona ani razu nie zdarzyło mi się żeby coś kupić do jedzenia na mieście bo wolałam to kasę przeznaczyć na coś innego. Sprzątaczki codziennie sprzątały jeżeli ktoś był w pokoju przychodziły później. Ogólnie hotel jak na 3* rewelacja polecam!
A co do cen to racja Mlodost jest najtańszy i jest niedaleko właśnie hotelu Tia Maria, alkohol jest bardzo tani, wino z górnej półki przeliczając na zł można kupić od 10zł ;) piwo to już srednio przynajmniej mi smakowało jak rozrobiona woda typowa rura..
I jeszcze ważna rzecz.. pieniądze wymianiać tylko w kantorze 'CROWN' tam 1 euro - 1.91 leva natomiast inny kantor 'CHANGE' 1 euro - 1.92 i to jest pułapka bo oszukuje ludzi..
IP: 178.42.2.22
Pola
Gość
Kto był w hotelu Palma w SB z biurem podróży OK Service?
Zrobiłam wstępną rezerwację na wyjaz 21.08, i naczytałam się mało pochlebnych opinii o tym biurze więc nie wiem czy nie zrezygnować :/
Ktoś wybiera się do Palmy w tym terminie?
IP: 91.142.195.8
xyz
Gość
ze znajomymi wybieramy się w tym terminie do hotelu Palma :)
IP: 91.203.248.78
Pola
Gość
XYZ a z jakiego biura podrózy? :)
Pola
Gość
aaa napisał
przyłanczam się do prośby o opinie na temat hotelu palma, bo też tam jadę ale od 21.08 ;)

i ja się przłaczam do prośby o opinie na temat tego hotelu, wybieram się dokłądnie w tym terminie ;)
xyz
Gość
z ok services ;) a na poprzedniej stronie Anita napisała opinie na temat tego hotelu, bo wróciła niedawno stamtąd ;)
Pola
Gość
xyz napisał
z ok services ;) a na poprzedniej stronie Anita napisała opinie na temat tego hotelu, bo wróciła niedawno stamtąd ;)

tak widziałam opinię Anity jedna z nielicznych w gąszczu tych niepochlebnych...
więc prawdopodobnie jedziemy "razem" ;)
yar
Gość
witam, my bylismy rok temu z OKS pod koniec sierpnia w Andromedzie i wyjazd byl super, jesli chodzi o hotel Palma, to byla tam czesc naszego autokaru i raczej wszyscy byli zadowoleni, wiec opinia Anity jest zgodna z prawda. My tez w tym roku jedziemy do Palmy, mianowicie 11.08).

Takze hotelem nie ma sie co martwic, napewno bedzie dobrze, jedyna niewiadoma to przejazd autoakarem, bo czasami sa jakies klopoty z organizacja, ale bez przesady :) rok temu w obie strony mielismy spokojny i normalny przejazd (26 h i 28 h).

ps. tak przy okazji to czesto ludzie narzekaja ze podroz trwala bardzo dlugo, jednak w zdecydowanej wiekszosci wynika to z winy pasazerow, ktorzy zamiast co 4 godziny chca sie zatrzymywac czesciej z roznych powodow. Kazdy postoj to 15 minut stracone. Czesto na postojach ktos sie zgubi i trzeba czekac az wroci do autokaru, wiec to nie tak, ze kierowcy wszystkiemu winni. Jedyne co to OKS powinien przydzielac pasazerom konkretne miejsca np. numerowane, bo czasem faktycznie jest zamieszanie z miejscami.
IP: 87.101.35.146
xyz
Gość
podróżą aż tak bardzo się nie martwie ;) w zeszlym roku też byliśmy z biurem, które miało niepochlebne opinie ale było ok podczas naszego wyjazdu ;) bardziej mnie hotel zastanawiał, bo nigdzie nie szło znaleźć opinii na jego temat, ale Anita mnie uspokoiła :) no więc spotkamy się 21.08 ;) ps. jeśli Anita jeszcze odwiedza forum mogłaby jeszcze napisac czy w pokojach albo gdzieś jest dostępny jakiś czajnik ?
anita
Gość
Nie w pokojach niema czajnika są szklanki i popielniczka, są to zwykłe pokoje bez aneksu kuchennego. Co do opinii na temat autokarów to też bym się zgodziła z tym że powinny być przydzielone miejsca numerowane zapobiegło by to zamieszaniu. Jak wracaliśmy maż z dzieckiem siedział 3 rzędy za mną a ja niestety sama, bo zabierano nas jako ostatni hotel i miejsca były już obsadzone.
IP: 178.37.10.64
aga
Gość
Anita a czy na recepcji nie można poprosić o czajnik?
IP: 46.148.0.13
Taki jeden ;D
Gość
A kto jedzie w terminie od 1.08 do hotelu palma z ok service ?
IP: 89.107.158.229
anita
Gość
No nie wiem nikt z nas nie prosił o czajnik i nie widziałam żeby ktoś brał z recepcji. Na spotkaniu rezydent coś wspominał o ludziach biegających z wrzątkiem i chlapiących po schodach:) i że hotele niechętnie na to patrzą. Myślę że najlepiej zapytać rezydenta lub poprostu w recepcji ale zabrać swój :).
IP: 178.37.10.64
Dorota
Gość
gośka napisał
Jedzie ktoś 05.08-16.08 do SB hotel FLAMINGO?:>

Hej Gośka. Ja jadę z mężem i córcią 16 mcy akurat w tym samym terminie
IP: 79.188.40.146
Gość
Gość
robin napisał
Czy był ktoś w hotelu Zaria? Jedziemy tam z kumpelami 24 sierpnia. W internecie jest mało opinii o hotelu, na dodatek mało szczegółowych.

Zaria :( szkoda gadać... basen parodia maleństwo .. spanie może być klima ok .. obok hurtownia alkoholi :) na plaże troszku daleko..ale idziesz cały czas obok straganów.. szybko mija czas..Wieczorki za to wspaniałe...niekończąca się impreza .. a w Zarii śniadania szwedki stól ..no może być ale obiady fatalne.. wieczorem jadaliśmy i tak na "mieśćie"

wakacje wspominam jako udane ..Powodzenia
IP: 83.5.252.94
gość
Gość
Był może ktoś w kassandrze?? jakie są Wasze opinie?
IP: 31.175.153.120

Strona: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij