» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 21 22 23 24 25 26 27 28 > »

Autor Treść
abc
Gość
Witam czy jedzie może ktos to hotelu Alba 29.08?
IP: 212.122.217.62
Born
Gość
witam
czy ktoś się wybiera 2.09 do hotelu Kalofer? A może jakieś opinie o tym hotelu, bo ciężko w sieci znaleźć coś na jego temat.
Pogoda w pierwszej połowie września mam nadzieję dopisze;)
IP: 77.252.225.34
SylwUnia
Gość
Witam, czy ma ktoś jakieś info na temat hotelu Magnolia Garden w SB ??
IP: 217.98.30.171
tanita
Gość
Witam
wybieramy się do hotelu Kuban początkiem września czy ktoś się wybiera a może jedzie własnym autem ?? a może jakie opinie o pogodzie w wrześniu?? co zobaczyć czy jakieś atrakce??
Pozdrawiam
IP: 79.189.94.70
jarpo
Gość
ok
IP: 94.42.133.41
jaro
Gość
czy ktos sie wybiera do hotelu kleopatra w Słonecznym rzegu!!!!!!prosze o kilka rad gdzie jeść w miare tanio
IP: 94.42.133.41
TANITA
Gość
Born napisał
witam
czy ktoś się wybiera 2.09 do hotelu Kalofer? A może jakieś opinie o tym hotelu, bo ciężko w sieci znaleźć coś na jego temat.

A jaki transport czy może samochód??
IP: 83.6.122.29
Jacek
Gość
witam, wybiera sie ktos 01.09 do S&b hotel Planeta, wylot z wawy?:)
IP: 79.163.15.205
Born
Gość
TANITA napisał
Born napisał
witam

A jaki transport czy może samochód??

Samolot z Wawy
IP: 77.252.225.34
ygo
Gość
jedzie ktos w okolicach 10.09 do hotelu alba?
IP: 89.79.177.224
Użytkownik
może ktos jedzie 9.08.11 na tydzień do hotelu Victoria Palace w słonecznym brzegu albo ktoś juz był.prosze o opinie.
IP: 82.177.118.200
olkaa
Gość
Wróciłam dzisiaj z hotelu Palma z Ok Servis jestem zadowolona i zakochana w Słonecznym Brzegu ;) Co do hotelu Victoria Palace robi ogromne wrażenie jeden z lepszych w SB
IP: 93.176.214.79
gość
Gość
fajny filmik z Słonecznego brzegu
www.youtube.com/watch?v=Rpy6eeSRzSI
IP: 79.188.171.142
Aguśka
Gość
Hej! czy ktoś był może w apartamentach Rainbow 3&4? jak wrażenia?jakie warunki?obsługa?
IP: 89.79.19.95
lula
Gość
jak się jest w słonecznym brzegu to warto zwiedzić Neseber śliczne miasteczko
www.youtube.com/watch?v=PcDNGGx1mBE
IP: 79.188.171.142
Fenix
Gość
Wybieramy się do Sł.Brzegu hotel Palma z biura Ok Services w dniu 28.08.11 wyjazd z Czechowice-Dziedzice czy ktoś jedzie w tym samym czasie w to samo miejsce,pozdrawiamy.
IP: 178.235.125.221
aneczka kkk
Gość
wrocilam nie dawno z hotelu tia maria:) bylysmy z kolezanka spoko!! moze byc:)
IP: 80.55.143.90
Grazyna
Gość
Ja bylam z rodzina w Elwirze, do bulgarii chyba sie nie wybieram juz w przyszlym roku ale mysle ze jakas grecja,lub egipt:) ale wracajac do tematu o hotelu czyty,jedzenie tez do wyboru do koloru!
IP: 91.121.145.179
Wanda
Gość
Anita napisał
Łazienka jest ok kafelki i czyściutko było jak weszliśmy. Woda z bojlera i taka mała uwaga że włacznik/ wyłacznik jest zaraz koło drzwi wejściowych i na początku nie wiedzieliśmy do czego służy ten pstryczek bo nic nie zapalał. I jak myśleliśmy że się bojler zepsuł bo wody ciepłej nie było to przyszedł pan z recepcji i nam dopiero uświadomił do czego służy owy pstryczek :D . A co do zasłonki to niestety niema żadnej jest tylko mała kratka w podłodze ale to ponoć standard w hotelach tam i chlapie się po całej łazience niestety. I w łazience niema ani jednego kontaktu tylko w pokojach. Pozdrawiam.
Przepraszam że się wtrącam ale chciała bym wiedzieć czy jest tam deska i żelazko do prasowania,pozdrawiam.
magda
Gość
witam:) czy ktos jedzie 28 sierpnia do słonecznego brzegu z biura od service?
IP: 79.191.237.111
Damian
Gość
Witam leci ktos 21.09.2011 Sloneczny brzeg hotel Julia?? zostawiam gg 4662015
IP: 89.73.245.20
anita
Gość
W pokojach niema ani żelazka ani też deski do prasowania. Pozdrawiam.
IP: 77.254.26.42
Wanda
Gość
Serdeczne dzięki Anitko,pozdrawiam i miłego wekendu życzę.
Użytkownik
:D Witam, wcześniej pisałam i pytałam o hotel TIA MARIA. Byłam już :) powiem tak dużo tu na forum przesadza osób, jedzenie owszem takie samo codziennie,ale było bardzo dużo różnego jedzenia. Mi osobiście nie smakowało zbytnio,ale coś dla siebie znalazłam. Klimatyzacja działa!!!!! wymyślacie,po prostu aby działała muszą być zamknięte drzwi od balkonu!! w innym wypadku się wyłącza ( logiczne jaki sens włączać klimę i otwierać balkon). Lokalizacja hotelu taka sobie, denerwujące ,że ruchliwa ulica,ale nie było daleko do morza. MLADOST owszem najtańszy sklep,ale nie za tani. Skończyła się tania Bułgaria;/ jest pięknie,ale chyba jednak wyobrażałam sobie ładniejszą Bułgarię. Trzeba brać all inclusivebo za drogo. Ja z narzeczonym miałam wykupione śniadania i obiadokolację,byliśmy tydzień i naprawdę żałowaliśmy,że pełnego wyżywienia nie wzięliśmy!!
Za rok planujemy do TURCJI- hotelu club hotel lion : http://www.itaka.pl/wczasy/turcja/alanya/hotel_club_lion_3266.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&;
Tak przy okazji może ktoś był??? czekam na relację:D!
IP: 79.186.55.212
Wanda
Gość
Anita napisał
Łazienka jest ok kafelki i czyściutko było jak weszliśmy. Woda z bojlera i taka mała uwaga że włacznik/ wyłacznik jest zaraz koło drzwi wejściowych i na początku nie wiedzieliśmy do czego służy ten pstryczek bo nic nie zapalał. I jak myśleliśmy że się bojler zepsuł bo wody ciepłej nie było to przyszedł pan z recepcji i nam dopiero uświadomił do czego służy owy pstryczek :D . A co do zasłonki to niestety niema żadnej jest tylko mała kratka w podłodze ale to ponoć standard w hotelach tam i chlapie się po całej łazience niestety. I w łazience niema ani jednego kontaktu tylko w pokojach. Pozdrawiam.
W mojej łazience zamiast zasłonki są orginalne zasuwane drzwi kabinowe,poza tym wszystko się zgadza z Twoim obiektywnym opisem.Pozdrawiam.
IP: 94.156.121.35

Strona: « < ... 21 22 23 24 25 26 27 28 > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij