» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 ... > »

Autor Treść
sasa
Gość
27.07 Rawda , wyjazd z krakowa jest o godz. 9 rano. dzwonili do mnie z biura.
IP: 87.206.118.57
Angela
Gość
wlasnie sie zastanawialam czy dobrze zrozumialam :) dziekuję. Do zoabczenia!
IP: 77.255.32.153
DEDE
Gość
potwierdzam wyjazd o 9
IP: 77.255.98.204
mika
Gość
Czy może ktoś się orientuje o której jest jutro wyjazd z katowic do Diabis? Biuro Viator. Zapomnieliśmy zadzwonić i się upewnić czy na pewno o 7 rano??
IP: 77.65.114.153
rsz91
Gość
ZZZ napisał
Ja dzwoniłam do biura, aby upewnić się, czy godzina się nie zmieniła (tak się z nimi umawiałam, bo to się podobno zdarza) i stąd wiem, że wyjazd z Poznania jest godzinę wcześniej. Mam nadzieję, że panin sama zadzwoniłaby nas o tym poinformować ;) My musimy jeszcze kawał drogi do Poznania dojechać...
Być może w Warszawie nic się nie zmieniło.

Nie wiecie przypadkiem czy te bagaże podręczne są dokładnie ważone, czy można trochę przekroczyć 5 kg? Chcemy wziąć dużo wody mineralnej na drogę i boję się, ze się nie zmieścimy w tym limicie.

również jestem ciekawa jak to jest z tym bagażem , może ktoś coś na ten temat powiedziec?
IP: 80.53.109.73
Dawid
Gość
Witam ludziska mam pytanie z Wrocławia do Rawdy godzina wyjazdu czyli 4:00 się nie zmieniła?
IP: 195.117.184.214
Karolina
Gość
rsz91 napisał
ZZZ napisał
Ja dzwoniłam do biura, aby upewnić się, czy godzina się nie zmieniła (tak się z nimi umawiałam, bo to się podobno zdarza) i stąd wiem, że wyjazd z Poznania jest godzinę wcześniej. Mam nadzieję, że panin sama zadzwoniłaby nas o tym poinformować ;) My musimy jeszcze kawał drogi do Poznania dojechać...
Być może w Warszawie nic się nie zmieniło.

Nie wiecie przypadkiem czy te bagaże podręczne są dokładnie ważone, czy można trochę przekroczyć 5 kg? Chcemy wziąć dużo wody mineralnej na drogę i boję się, ze się nie zmieścimy w tym limicie.

również jestem ciekawa jak to jest z tym bagażem , może ktoś coś na ten temat powiedziec?

Myślę, że nikt nie będzie tego ważył ... to nie lotnisko, ale sama jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce. Znajomi kiedyś jechali autokarem, to nic nie ważyli i nie sprawdzali jakie są wymiary walizek.
Pytanie dla osób którą są lub były w Rawdzie- ile jest stopni wieczorem i nocą ? 20 stopni będzie czy mniej ? :)
IP: 85.219.166.130
Janosik
Gość
żadnego ważenia!jak sobie wyobrażasz to ze kierowca wysiada z autokaru z wagą?a temp. czy to wieczorem....w nocy...rano....zawsze powyżej 20 stopni
IP: 77.114.185.13
Karolina
Gość
Janosik napisał
żadnego ważenia!jak sobie wyobrażasz to ze kierowca wysiada z autokaru z wagą?a temp. czy to wieczorem....w nocy...rano....zawsze powyżej 20 stopni

Dziękuje za odpowiedź :) Jadę pod koniec sierpnia więc mam nadzieję, że temperatura się nie zmieni :D
rsz91
Gość
ja jadę do słonecznego brzegu 5.08 już się nie mogę doczekać !!
GOŚĆ
Gość
Witam. Jadę do Rawdy 5.08. z biurem ZU Ways, wyjazd z Warszawy, zakwaterowanie willa o nazwie Mare Negra słyszał ktoś coś na temat tego miejsca i mógłby sie jakoś wypowiedzieć?
IP: 31.11.181.248
kasia g
Gość
Karolina napisał
Janosik napisał

Dziękuje za odpowiedź :) Jadę pod koniec sierpnia więc mam nadzieję, że temperatura się nie zmieni :D
A w jakim terminie się wybierasz?może 23 sierpień?
IP: 83.5.173.125
Karolina
Gość
kasia g napisał
Karolina napisał
Janosik napisał

A w jakim terminie się wybierasz?może 23 sierpień?

18/19 sierpnia w nocy :)
xxx
Gość
jedzie ktoś do Rawdy 5.08 z Viatora do Diabis? (oferta specjalna grouponu)
IP: 83.24.34.227
xaxa
Gość
tak, cały autokar:P
IP: 46.250.168.34
OFELCIA
Gość
ten hotelw ofercie pod nazwą Mare Negra wygląda jak ten z tego linku: hotelastra.info
Sychu
Gość
OFELCIA napisał
ten hotelw ofercie pod nazwą Mare Negra wygląda jak ten z tego linku: hotelastra.info

Tak, Anton tez tak wygladał i jak się okazało ludzie z Antona wyladowali w Diabis.
IP: 89.70.213.56
OFELCIA
Gość
Czyli jednym słowem, gdzie będą chcieli i tak człowieka ulokują ;) oby tylko ta nowa miejscówka nie okazała się jakimś totalnym nieporozumieniem. No cóż nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na wyjazd, a wszystko okaże sie na miejscu. Na to już nie mamy kompletnie wpływu. Oczywście nie spodziewam się nie wiadomo jakich luksusów, bo wymagań nie mam też specjalnie wygórowanych, a ten Astor w sumie mógłby być, żeby tylko ten przydzielony pokój był w miarę normalny i czysty ;) tyle mi trzeba do szczęścia i noclegów w ramach pobytu :) eghhh czyli nie wiadomo nic na pewno :?
qqq
Gość
Sandra napisał
Ktoś pytał o Stambuł...jak najbardziej polecam wycieczkę tę dwudniową!! niesamowite wrażenia...ogrooooomne miasto, nie kupujcie pamiątek na Grand Bazarze bo cholernie drogo obok jest bazar Egipski tam dostaniecie wszystko tanio! Również jak jakiś Turek będzie wam chciał sprzedać przewodnik po Stambule pod żadnym pozorem nie bierzcie książki do ręki!!! bo oni uważają to za sprzedane potem podniosą wielki raban....zaczyna wykrzykiwać coś tam po Turecku gestykuluje rękami masakra!! Jak popłyniecie statkiem po Bosforze uwaga na Kapitana dolicza sobie coś czego nie zamówiliście.

Możesz mi powiedzieć czy na wyposażeniu pokoju jest może czajnik,albo dostęp do gorącej wody?
IP: 83.10.89.239
rsz91
Gość
Hej mam pytanie do osób ,które wyjeżdżają bądź już wyjeżdżały z poznania . Powiedzcie mi wyjazd "PKP Poznań Główny – ul. Dworcowa, przy tzw. dworcu letnim" gdzie to dokładnie jest? Czy to jest tam gdzie podjeżdżają taxi i autobusy miejskie ?
gość
Gość
Mam pytanie do osób, które z biura Viator były w hotelu Diabis. Czy są dostępne aneksy kuchenne? Jeśli tak to czy są na każdym piętrze? Czy w pokojach są jakieś czajniki bezprzewodowe albo coś w tym stylu?
IP: 83.5.33.207
wiki
Gość
Czy ktoś jedzie w terminie 19.08-31.08 do hotelu Eliri z ok.servces?
IP: 93.105.249.170
Karolina
Gość
wiki napisał
Czy ktoś jedzie w terminie 19.08-31.08 do hotelu Eliri z ok.servces?

W tym terminie jadę z tego biura, ale do hotelu Dolphin. Wyjazd z Wrocławia.
asiek
Gość
gość napisał
Mam pytanie do osób, które z biura Viator były w hotelu Diabis. Czy są dostępne aneksy kuchenne? Jeśli tak to czy są na każdym piętrze? Czy w pokojach są jakieś czajniki bezprzewodowe albo coś w tym stylu?

To jest hotel 2* a nie jakiś hostel z czajnikami i aneksem kuchennym. Na parterze jest mini restauracja z drink barem i tam są gorące i zimne napoje. Reszta na mieście
IP: 83.9.190.41
xxx
Gość
asiek napisał
gość napisał

To jest hotel 2* a nie jakiś hostel z czajnikami i aneksem kuchennym. Na parterze jest mini restauracja z drink barem i tam są gorące i zimne napoje. Reszta na mieście

tzn, że w pokoju nie ma lodówki? przydałaby się szczerze mówiąc. o czajniku to nawet nie myślałam, bo rzadko się zdarza ; ) był już ktoś w Diabis? jak wrażenia? ja jadę w sobotę ; )
IP: 83.24.23.207

Strona: « < ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij