» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... > »

Autor Treść
...
Gość
W diabisie jest lodówka, ale z tego co zauważyłem na diabis.com na zdjęciach czajnika nie ma;)
IP: 83.11.97.161
rsz91
Gość
wyjazd z poznania 5.08 przesunięty na 23:30 ( biuro viator )
IP: 80.53.109.73
hitek
Gość
Witam. Mialem dylemat, czy wybrac Chorwacje, czy Bulgarie., ale po przeczytaniu tego watku przekonalem sie do Bulgarii.
IP: 31.61.170.248
xxx
Gość
... napisał
W diabisie jest lodówka, ale z tego co zauważyłem na diabis.com na zdjęciach czajnika nie ma;)

ale w każdym pokoju? ; )
IP: 83.24.21.220
Andrzej
Gość
Witam, czy ktoś wybiera się do Rawdy 23.08.2012/Hotel Tomczo/Biuro Oskar? Byłem kilka lat temu parę razy w Złotych Piaskach, wrażenia mam rewelacyjne. Rawda to dużo mniejsza miejscowość - lecz dużo tańsza - dlatego wybrałem ten kierunek w tym roku:) ktoś wie może czy tam się coś dzieje nocami? - jakies godne polecenia miejsca, ile średnio kosztuje obiad w restauracji/barze? jak wyglądają plaże obecnie? Dzięki:) Pzdr
IP: 193.25.183.52
xxx
Gość
xxx napisał
... napisał

ale w każdym pokoju? ; )

tak, w każdym pokoju;)
cytuje za stroną "Hotel oferuje wyjątkowy styl i komfort. Istnieje cocktail bar, basen dla dzieci i dorosłych. Typowy hotel to połączenie spokoju i komfortu w swoich 18 pokoi dwuosobowych i 4 apartamenty. Wszystkie mają balkony, klimatyzacja, łazienkę, TV, lodówka, Internet."
IP: 83.11.208.111
alexxx
Gość
hejjj!! Wybieram się ze znajomymi do Ravdy, i chciałbym zapytać jak wygląda noc, w sensie, są jakieś imprezy, czy wogóle strach na ulice wychodzić po 12 w nocy? :D
IP: 83.22.94.220
xxx
Gość
xxx napisał
xxx napisał
... napisał

ale w każdym pokoju? ; )

tak, w każdym pokoju;)
cytuje za stroną "Hotel oferuje wyjątkowy styl i komfort. Istnieje cocktail bar, basen dla dzieci i dorosłych. Typowy hotel to połączenie spokoju i komfortu w swoich 18 pokoi dwuosobowych i 4 apartamenty. Wszystkie mają balkony, klimatyzacja, łazienkę, TV, lodówka, Internet."

dziękuję bardzo, mam nadzieję, że się nie zawiodę ; )
IP: 83.24.21.220
Użytkownik
rsz91 napisał
Hej mam pytanie do osób ,które wyjeżdżają bądź już wyjeżdżały z poznania . Powiedzcie mi wyjazd "PKP Poznań Główny – ul. Dworcowa, przy tzw. dworcu letnim" gdzie to dokładnie jest? Czy to jest tam gdzie podjeżdżają taxi i autobusy miejskie ?

Ulica Dworcowa to "ślepa" ulica na wprost starego budynku dworca. Dworzec letni jest po prawej stronie jakieś 100 metrów ale jeszcze przed mostem. Taxi i autobusy podjeżdżają przed sam budynek dworca.
IP: 89.77.234.29
Karolina
Gość
Tyle osób wyjeżdżało w lipcu do Rawdy a teraz cisza ;p Jak już ktoś wrócił to proszę by napisał coś więcej o miejscowości :)
IP: 85.219.166.130
hitek
Gość
Znajomi byli w Rawdzie. Bardzo zadowoleni. Dzis sie z nimi zobacz, wiecpotem zdam relacj.
IP: 37.225.159.136
asiek
Gość
Karolina napisał
Tyle osób wyjeżdżało w lipcu do Rawdy a teraz cisza ;p Jak już ktoś wrócił to proszę by napisał coś więcej o miejscowości :)

Rawda to nieduża miejscowośc ale świetnnie przygotowana na przyjęcie turystów. Bardzo duży wybór knajpek,pizzeri, drink-barów, straganów z warzywami i owocami, sklepów spożywczych no i z pamiątkami :) Ceny drinków i jedzenia w barach o wiele niższe od polskiego wybrzeża. Pogoda prześwietna - zero deszczu, w nocy temperatura powyżej 20 stopni. Typowe dyskoteki też są ale chyba 2 ale w róznych knajpkach jest muzyka na żywo więc można się i pobawić. Plaża zróznicowana- publiczna z parasolami ale i również dzikie plaże w zatoczkach między skałkami ale tam jest troche wodorostów przy brzegu. Na publicznej plaży przy aurorze sopradycznie przypływaja wodorosty. Hotele ogólnie oferują bardzo wysoki poziom jeśli chodzi o pokoje, basen. Ja byłam w Diabis i było świetnie jeśli chodzi o czystość pokoju, wyposażenie i ogólnie atmosferę i nastawienie na gości. Ogólnie Bułgaria a zwłaszcza Rawda nie umywa sie do naszego polskiego wybrzeża. Za rok na 100% jedziemy do Rawdy i do Diabisa :)
IP: 178.42.10.106
Użytkownik
To milusio:)
Ja wybieram się z chłopakiem do Rawdy 23 sierpnia, wyjazd z Krakowa (w sumie to jesteśmy ze Szczecina :)). Do tej pory w Bułgarii byłam tylko 1 raz we Vlasie. Było nieźle:)) W Bułgarii najbardziej zachwyciły mnie boskie aquaparki:)) i własnie dlatego chciałam tam wrócić. Z uwagi, że będziemy mieszkać w Diabisie, Twoja wypowiedź bardzo mi się poboba:) Jedziemy z biurem Viator - codziennie czytam, czy biuro dalej działa na rynku..:) Ale co by się nie działo - my zamierzamy bawić się super!! Jakby jeszcze jakieś dobre towarzystwo dopisało, to będzie gitarra:) Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów!
IP: 145.237.106.176
antyspamer
Gość
Ja tam zawsze wolałem południową Chorwację, ale po tak zachęcających opiniach o Rawdzie już wiem, gdzie pojadę za rok.
IP: 37.225.127.179
Gość
Pabi napisał
Ja wybieram się z chłopakiem do Rawdy 23 sierpnia, wyjazd z Krakowa (w sumie to jesteśmy ze Szczecina :)). Do tej pory w Bułgarii byłam tylko 1 raz we Vlasie. Było nieźle:)) W Bułgarii najbardziej zachwyciły mnie boskie aquaparki:)) i własnie dlatego chciałam tam wrócić. Z uwagi, że będziemy mieszkać w Diabisie, Twoja wypowiedź bardzo mi się poboba:) Jedziemy z biurem Viator - codziennie czytam, czy biuro dalej działa na rynku..:) Ale co by się nie działo - my zamierzamy bawić się super!! Jakby jeszcze jakieś dobre towarzystwo dopisało, to będzie gitarra:) Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów!
Miejmy nadzieję, że nie upadnie nasze biuro bo z wcześniejszych opinii można wnioskować, że Rawda to dobra miejscówka na szalone imprezy, a towarzystwo na pewno się znajdzie;)Ja też jadę w tym terminie z chłopakiem więc na kompanów dobrych drinków możecie liczyć;)
IP: 83.22.62.154
antyspamer
Gość
A czy tylko Viator organizuje wycieczki do Rawdy?
IP: 37.225.178.157
xxx
Gość
asiek napisał
Karolina napisał

Rawda to nieduża miejscowośc ale świetnnie przygotowana na przyjęcie turystów. Bardzo duży wybór knajpek,pizzeri, drink-barów, straganów z warzywami i owocami, sklepów spożywczych no i z pamiątkami :) Ceny drinków i jedzenia w barach o wiele niższe od polskiego wybrzeża. Pogoda prześwietna - zero deszczu, w nocy temperatura powyżej 20 stopni. Typowe dyskoteki też są ale chyba 2 ale w róznych knajpkach jest muzyka na żywo więc można się i pobawić. Plaża zróznicowana- publiczna z parasolami ale i również dzikie plaże w zatoczkach między skałkami ale tam jest troche wodorostów przy brzegu. Na publicznej plaży przy aurorze sopradycznie przypływaja wodorosty. Hotele ogólnie oferują bardzo wysoki poziom jeśli chodzi o pokoje, basen. Ja byłam w Diabis i było świetnie jeśli chodzi o czystość pokoju, wyposażenie i ogólnie atmosferę i nastawienie na gości. Ogólnie Bułgaria a zwłaszcza Rawda nie umywa sie do naszego polskiego wybrzeża. Za rok na 100% jedziemy do Rawdy i do Diabisa :)

dzięki Twojej wypowiedzi czuję się sokojna o moje "losy", właśnie dzisiaj w nocy jadę do Rawdy, do Diabisa, z oferty Viatora ;>
IP: 83.24.46.63
Gość
Gość
Albin napisał
Sluchaj jan ciekawych atrakcji to ty w ravdzie niezaznasz a na imprezy(aparatu zazwyczaj na melanz niebiore) to musisz jechac do neseberu albo slonecznego brzegu gdyz zycie w tej wiosce konczy sie ok 1 moze 2 ale do tej pory ciezko sie nie nachlac zwlaszcza ze ceny alkoholu sa dosyc niskie.Ogolnie ravda to wioska ktora sie buduje wiec niezmarw sie kiedy zobaczysz liczne budowy,to nie jest kurort z atrakcjami i dyskotekami co 10 metrow lecz zwykla nadmorska wioska w ktorej masz glowna ulice(ok 1km moze 1,5 knajp i sklepikow ) i to koniec atrakcji :mrgreen: aha i jeszcze wesole miasteczko :lol: jedna gondola, karuzela dla doroslych i cuchcia dla malych dzieci :lol: Pozdro

Zapomniałeś o świetnym aquaparku w słonecznym brzegu !!!
IP: 93.105.128.249
Gość
Gość
Ja również z moją dziewczyną jedziemy do Rawdy do hotelu Diabis 23.08. Troche obawiam się żeby biuro nie udpadło ale miejmy nadzieje,ze wszystko bedzie ok:) Pozdrawiam !
IP: 93.105.128.249
Sandra
Gość
Gość napisał
Albin napisał
Sluchaj jan ciekawych atrakcji to ty w ravdzie niezaznasz a na imprezy(aparatu zazwyczaj na melanz niebiore) to musisz jechac do neseberu albo slonecznego brzegu gdyz zycie w tej wiosce konczy sie ok 1 moze 2 ale do tej pory ciezko sie nie nachlac zwlaszcza ze ceny alkoholu sa dosyc niskie.Ogolnie ravda to wioska ktora sie buduje wiec niezmarw sie kiedy zobaczysz liczne budowy,to nie jest kurort z atrakcjami i dyskotekami co 10 metrow lecz zwykla nadmorska wioska w ktorej masz glowna ulice(ok 1km moze 1,5 knajp i sklepikow ) i to koniec atrakcji :mrgreen: aha i jeszcze wesole miasteczko :lol: jedna gondola, karuzela dla doroslych i cuchcia dla malych dzieci :lol: Pozdro

Zapomniałeś o świetnym aquaparku w słonecznym brzegu !!!

I aquaparku w Rawdzie!!!!!
IP: 87.205.129.129
fdssa
Gość
A wlasnie ! Ktory aquapark wedlug was lepszy ?
IP: 188.127.22.12
marta
Gość
Jadę niedługo da Rawdy na 10 noclegow ze śniadanami. Czy ktoś kto tam był może podpowiedzieć ile powinnam wziąć euro ? Chyba, że lepiej podać w Lewa to przeliczę. Euro wymieniam w Polsce, a na Lewa w Rawdzie.Wiadomo, że każdy inaczej wydaje kasę. Ale tak mniej więcej ile wydam na obiady i kolacje na mieście, do tego jakieś drinki, czasem winko. Nie wliczając żadnych dodatkowych wejść i wycieczek :)
IP: 90.156.60.178
Sandra
Gość
fdssa napisał
A wlasnie ! Ktory aquapark wedlug was lepszy ?

aquapark w Rawdzie jest bardziej bajkowy polecała bym właśnie ten :)
IP: 62.244.158.178
skoralik
Gość
Jeżeli ktoś był w Rawdzie, to bardzo proszę o info, czy można i gdzie pobawić się w samym miasteczku bez konieczności wybierania się do SB. ja się tam wybieram od 03,09.2012 r. Wiem, że jest to mała miejscowość ale chyba jakieś dicho się znajdzie i puby z muzyką, gdzie można potańczyć? Ja jestem osobą raczej żywiołową i siedzenie tylko na plaży mnie podejrzewam zmęczy. Wobec tego zamiast poruszać się po omacku szukam wszelkich informacji i sugestii, gdzie warto posiedzieć wieczorem i pobawić się. Czy jest jakiś lokal szczególnie polecany (prócz braci Serbów i Czuczury)? Gdzie warto pobróbować lokalnych alkoholi?
Pozdrawiam :)
IP: 83.3.247.106
Użytkownik
No to nieźle się zaczyna :)
A skąd jedziecie?

www napisał
Pabi napisał
Miejmy nadzieję, że nie upadnie nasze biuro bo z wcześniejszych opinii można wnioskować, że Rawda to dobra miejscówka na szalone imprezy, a towarzystwo na pewno się znajdzie;)Ja też jadę w tym terminie z chłopakiem więc na kompanów dobrych drinków możecie liczyć;)
IP: 145.237.106.176

Strona: « < ... 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij