» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 23 24 25 26 27 28 >

Autor Treść
Użytkownik
był ktoś może w hotelu Royal Sun...ciężko znaleźć opinie o tym chotelu może dlatego ze oddany do uzytku w 2009 r. ale nie wiem...
IP: 79.170.120.163
Aro
Gość
Opinie gości o Royal Sun:
Przeczytaj wszystkie opinie w oryginalnym języku
2.8
Robert Wiejaczka,
Bobowa
Dodano: 2012-08-02, 16:43
Apartamenty jak i osrodek w dobrym standarcie .Polecam
3.6
Sławomir Śliwka,
GRABÓW
Dodano: 2012-08-02, 09:36
hotel i położenie ok
3.8
Rafał W,
Kraków
Dodano: 2012-08-02, 08:04
Jak na mój gust trochę za daleko do morza, ale trudno się tam nudzić. Fajne baseny, brakuje tylko zjeżdżalni. Ogólne wrażenie naprawdę w porządku.
4.4
Tomasz Rabiński,
Skawina
Dodano: 2012-07-31, 20:45
Jak najbardziej pozytywnie.
4.6
Natalia - Białystok,
Białystok
Dodano: 2012-07-31, 16:22
Serdeczne podziękowania z mojej strony dla biura Millennium Travel za zorganizowanie super wczasów. Kompleks Royal Sun bardzo duży i przestronny a przede wszystkim wielkie baseny dla gości. Polecam biuro Millennium Travel i wyjazdy do Słonecznego Brzegu :)
4.4
Magda Kutno,
Kutno
Dodano: 2012-07-31, 12:37
Kompleks rewelacja czysty i zadbany ,polecam dla rodzin z dziećmi.Świetne baseny,bardzo blisko do morza a plaże czyste i nie zaludnione w porównaniu do samego centrum SB.Namawiam wszystkich moich znajomych.Do zobaczenia za rok.
4.4
Bernadeta Górniak,
Golina
Dodano: 2012-07-30, 23:27
Super wakacje, w super miejscu. Serdeczne podziękowania dla Pani Justyny. Byliśmy tam już drugi raz i zapewne jeszcze wrócimy. Polecamy wszystkim.
4.2
michał wojtczak,
legionowo
Dodano: 2012-07-30, 17:20
poprostu było ok ,mógłby być lepszy dostęp do internetu,testowaliśmy dwie drogi przez rumunie i ta wybrana przez biuro była lepsza osobiście za rok będziemy lecieć samolotem pozdrawiam
3.6
Piotr Zając,
Blizne
Dodano: 2012-07-30, 15:23
Obiekt bardzo man sie podobał, czysto, 3 baseny frajda dla dieci, rodzice spokojnie mogą leżakować, ruchlia ulica w pobliżu wogóle nie przeszkadza, napradę super, polecam
3.8
Dariusz Wiaksa,
Zambrów
Dodano: 2012-07-30, 14:53
Uciążliwi Holendrzy przez całą dobę, brudzą tam gdzie stoją również na basenie, brak reakcji ochrony
3.6
Artur Ambroziak,
Warszawa
Dodano: 2012-07-29, 19:34
kompleks ładny godny polecenia,duże czyste baseny
3.4
Witek,
Gliwice
Dodano: 2012-07-27, 20:13
Generalnie kompleks sdecydowanie wart polecenia. Apartament wygodny , funkcjonalny i idealnie wyposażony. Położenie dosyć blisko morza a co ważne nie w samym hałaśliwym centrum. Jak ktoś chce to do centrum także blisko ale rumor nie dochodzi do hotelu. Rozrywka - brak, tzn w hotelu nie są organizowane żadne animacje, itp, itd. Z drugiej strony jest spokojnie i cicho. Sport - są dwa doskonałe baseny. Nie znalazłem w pobliżu innego hotelu z tak dużymi basenami. Duży pozytyw.Są dwa nikłe place zabaw dla dzieći ale baaardzo skromne. Dzieciak nie chciał tam się wcale bawić. Za to jest brodzik i wspomniane baseny rekompensują.
2.6
Janusz Kądziołka,
Przemyśl
Dodano: 2012-07-25, 18:10
Tylko nie z Millennium Travel.Brak w pokojach sprzątania ,wymiany ręczników pościeli ,środków czystości ,papieru toaletowego,braki w wyposażeniu apartamentu.Byliśmy od 06,07 2012 do 16,07,2012.W Apartamentach zamawianych z pominieńciem Millennium Travel są środki czystości i sprzątanie.Wygląda nato że biuro oszczędza właśnie na tym.
Opinia: Szanowny Panie Januszu! Millennium nie oszczędza na sprzątaniu. Wynajęcie apartamentu od Royal Suna dla 3 osób (tyle liczy Pana rodzina) kosztuje 55 Euro za dobę, a Pan zapłacił 40. Mógl Pan zamówić extra sprzątania w apartamencie i za nie po prostu zapłacić, a nie pisać, że biuro oszczędza, gdyż extra sprzątania pozostają w kwestii gości. Jedni je zamawiają, płacąc extra, inni wolą zaoszczędzić i rezygnują z tych usług. Gdyby wynajął Pan apartament bezpośrednio od właściciela nie miałby Pan żadnego sprzątania i nie mógłby Pan zmienić apartamentu, gdyby ten pierwotnie przez Pana zarezerwowany Panu nie odpowiadał. Szkoda, że nie wziął Pan tego pod uwagę i zapomniał wspomnieć o tym, że Millennium natychmiast zareagowało na Pana prośbę i ją spełniło bezpłatnie, samemu ponosząc dodatkowe koszty z tym związane!!! Szkoda również, że nie wspomniał Pan o tym, że podczas swojego wcześniejszego pobytu 2 lata temu, podczas którego również nie miał Pan zamówionych i opłaconych sprzątań nie wnosił Pan żadnych roszczeń i zastrzeżeń, a teraz nagle Pan szerzy nieuczciwe opinie na nasz temat. Przecież, gdyby za pierwszym razem coś było źle, nie dokonywałby Pan z pewnością rezerwacji u nas po raz kolejny.
2.6
Janusz,
Przemyśl
Dodano: 2012-07-25, 14:14
Tylko nie z Millennium Travel.Royal Sun jest fajny , ale rezerwując przez to biuro nie liczcie na sprzątanie wymianę ręczników ,papier toaletowy wymianę pościeli, czy środki czystości niezależnie od długości pobytu.
Opinia: Szanowny Panie! Wystawia Pan opinię i nie przedstawia całej prawdy zapominając, że biuro zaproponowało Panu odszkodowanie za brak sprzątania. Millennium Travel nie wykonuje tych usług, tylko hotel i to do niego przekazaliśmy Pana reklamację. Dodatkowo, rezerwując apartament na naszej stronie oświadczył Pan, że zapoznał się z Regulminem - jego postanowienia jasno mówią, że firma nie zapewnia środków czystości, czy też papieru toaletowego podczas pobytu. Millennium zajmuje się wynajmem samych apartamentów, ale nie zapewnia już usług typu Room Service, gdyż wtedy cena byłaby o wiele wyższa, której nie zgodził się Pan zapłacić.
4.2
Fugitive,
Warszawa
Dodano: 2012-07-25, 06:42
Jeden z lepszych kompleksów hotelowych w Słonecznym Brzegu. Zamknięty, odcięty od wzmożonego w sezonie ruchu turystycznego, a z drugiej strony blisko morza i centrum miasteczka. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi.
3.8
Beata Latos,
Kraśnik
Dodano: 2012-07-21, 09:40
dobre miejsce na wypoczynek z dziećmi, pogoda świetna, warunki mieszkaniowe ok
3.2
Pawel Elit,
Czestochowa
Dodano: 2012-07-20, 16:37
Ogolnie fajna okolica miejsce godne polecenia innym
3.8
Józef Baran,
radymno
Dodano: 2012-07-18, 22:13
Byłem tam drugi raz,wszystko w jak najlepszym porządku bardzo polecam.
4.2
DOROTA JAKUBIK,
BRZEG
Dodano: 2012-07-13, 09:15
Szczerze polecam, super miejsce.
3.0
Marta,
Poznań
Dodano: 2012-07-13, 07:21
Wspaniałe biuro, cudowny hotel wszystko tak jak miało być - czysto, schludnie i wygodnie :) ... Mili hotelowi rezydenci (podziękowania dla Kamili, Sebastiana oraz Pawła) oraz pełne uszanowanie dla kierowców Staszków i Witka. DZIĘKUJEMY MILLENIUM TRAVEL ZA UDANE WAKACJE i do zobaczenia w przyszłym roku
IP: 89.25.132.241
Użytkownik
dzięki Aro...
Ricardo
Gość
Słoneczny Brzeg jest super, na pewno tam jeszcze wrócę a tym filmikiem się pocieszam na razie www.youtube.com/watch?v=0MqGd3F_cPQ
IP: 87.205.218.179
Użytkownik
Byłem i polecam.

;)
IP: 178.36.218.52
Użytkownik
Lepiej kupic Euro i zabrać do Bułgari i tam wymienić na levy? cz odwrotnie...można płacic tam euro?? konkretnie Słoneczny Brzeg
Użytkownik
Siemka, mam informację od kolegi, który dopiero co wrócił z SB. Najkorzystniej mu wyszło, jak na miejscu wypłacał pieniądze z bankomatu.
Ja się wybieram 1.09 i chyba z tego sposobu właśnie skorzystam.
Pozdrawiamy ;)
IP: 217.172.224.116
Gość
Gość
Aro napisał
Opinie gości o Royal Sun:
Przeczytaj wszystkie opinie w oryginalnym języku
2.8
Robert Wiejaczka,
Bobowa
Dodano: 2012-08-02, 16:43
Apartamenty jak i osrodek w dobrym standarcie .Polecam
3.6
Sławomir Śliwka,
GRABÓW
Dodano: 2012-08-02, 09:36
hotel i położenie ok
3.8
Rafał W,
Kraków
Dodano: 2012-08-02, 08:04
Jak na mój gust trochę za daleko do morza, ale trudno się tam nudzić. Fajne baseny, brakuje tylko zjeżdżalni. Ogólne wrażenie naprawdę w porządku.
4.4
Tomasz Rabiński,
Skawina
Dodano: 2012-07-31, 20:45
Jak najbardziej pozytywnie.
4.6
Natalia - Białystok,
Białystok
Dodano: 2012-07-31, 16:22
Serdeczne podziękowania z mojej strony dla biura Millennium Travel za zorganizowanie super wczasów. Kompleks Royal Sun bardzo duży i przestronny a przede wszystkim wielkie baseny dla gości. Polecam biuro Millennium Travel i wyjazdy do Słonecznego Brzegu :)
4.4
Magda Kutno,
Kutno
Dodano: 2012-07-31, 12:37
Kompleks rewelacja czysty i zadbany ,polecam dla rodzin z dziećmi.Świetne baseny,bardzo blisko do morza a plaże czyste i nie zaludnione w porównaniu do samego centrum SB.Namawiam wszystkich moich znajomych.Do zobaczenia za rok.
4.4
Bernadeta Górniak,
Golina
Dodano: 2012-07-30, 23:27
Super wakacje, w super miejscu. Serdeczne podziękowania dla Pani Justyny. Byliśmy tam już drugi raz i zapewne jeszcze wrócimy. Polecamy wszystkim.
4.2
michał wojtczak,
legionowo
Dodano: 2012-07-30, 17:20
poprostu było ok ,mógłby być lepszy dostęp do internetu,testowaliśmy dwie drogi przez rumunie i ta wybrana przez biuro była lepsza osobiście za rok będziemy lecieć samolotem pozdrawiam
3.6
Piotr Zając,
Blizne
Dodano: 2012-07-30, 15:23
Obiekt bardzo man sie podobał, czysto, 3 baseny frajda dla dieci, rodzice spokojnie mogą leżakować, ruchlia ulica w pobliżu wogóle nie przeszkadza, napradę super, polecam
3.8
Dariusz Wiaksa,
Zambrów
Dodano: 2012-07-30, 14:53
Uciążliwi Holendrzy przez całą dobę, brudzą tam gdzie stoją również na basenie, brak reakcji ochrony
3.6
Artur Ambroziak,
Warszawa
Dodano: 2012-07-29, 19:34
kompleks ładny godny polecenia,duże czyste baseny
3.4
Witek,
Gliwice
Dodano: 2012-07-27, 20:13
Generalnie kompleks sdecydowanie wart polecenia. Apartament wygodny , funkcjonalny i idealnie wyposażony. Położenie dosyć blisko morza a co ważne nie w samym hałaśliwym centrum. Jak ktoś chce to do centrum także blisko ale rumor nie dochodzi do hotelu. Rozrywka - brak, tzn w hotelu nie są organizowane żadne animacje, itp, itd. Z drugiej strony jest spokojnie i cicho. Sport - są dwa doskonałe baseny. Nie znalazłem w pobliżu innego hotelu z tak dużymi basenami. Duży pozytyw.Są dwa nikłe place zabaw dla dzieći ale baaardzo skromne. Dzieciak nie chciał tam się wcale bawić. Za to jest brodzik i wspomniane baseny rekompensują.
2.6
Janusz Kądziołka,
Przemyśl
Tylko nie z Millennium Travel.Brak w pokojach sprzątania ,wymiany ręczników pościeli ,środków czystości ,papieru toaletowego,braki w wyposażeniu apartamentu.Byliśmy od 06,07 2012 do 16,07,2012.W Apartamentach zamawianych z pominieńciem Millennium Travel są środki czystości i sprzątanie.Wygląda nato że biuro oszczędza właśnie na tym.
Opinia: Szanowny Panie Januszu! Millennium nie oszczędza na sprzątaniu. Wynajęcie apartamentu od Royal Suna dla 3 osób (tyle liczy Pana rodzina) kosztuje 55 Euro za dobę, a Pan zapłacił 40. Mógl Pan zamówić extra sprzątania w apartamencie i za nie po prostu zapłacić, a nie pisać, że biuro oszczędza, gdyż extra sprzątania pozostają w kwestii gości. Jedni je zamawiają, płacąc extra, inni wolą zaoszczędzić i rezygnują z tych usług. Gdyby wynajął Pan apartament bezpośrednio od właściciela nie miałby Pan żadnego sprzątania i nie mógłby Pan zmienić apartamentu, gdyby ten pierwotnie przez Pana zarezerwowany Panu nie odpowiadał. Szkoda, że nie wziął Pan tego pod uwagę i zapomniał wspomnieć o tym, że Millennium natychmiast zareagowało na Pana prośbę i ją spełniło bezpłatnie, samemu ponosząc dodatkowe koszty z tym związane!!! Szkoda również, że nie wspomniał Pan o tym, że podczas swojego wcześniejszego pobytu 2 lata temu, podczas którego również nie miał Pan zamówionych i opłaconych sprzątań nie wnosił Pan żadnych roszczeń i zastrzeżeń, a teraz nagle Pan szerzy nieuczciwe opinie na nasz temat. Przecież, gdyby za pierwszym razem coś było źle, nie dokonywałby Pan z pewnością rezerwacji u nas po raz kolejny.
2.6
Janusz,
Przemyśl
Dodano: 2012-07-25, 14:14
Tylko nie z Millennium Travel.Royal Sun jest fajny , ale rezerwując przez to biuro nie liczcie na sprzątanie wymianę ręczników ,papier toaletowy wymianę pościeli, czy środki czystości niezależnie od długości pobytu.
Opinia: Szanowny Panie! Wystawia Pan opinię i nie przedstawia całej prawdy zapominając, że biuro zaproponowało Panu odszkodowanie za brak sprzątania. Millennium Travel nie wykonuje tych usług, tylko hotel i to do niego przekazaliśmy Pana reklamację. Dodatkowo, rezerwując apartament na naszej stronie oświadczył Pan, że zapoznał się z Regulminem - jego postanowienia jasno mówią, że firma nie zapewnia środków czystości, czy też papieru toaletowego podczas pobytu. Millennium zajmuje się wynajmem samych apartamentów, ale nie zapewnia już usług typu Room Service, gdyż wtedy cena byłaby o wiele wyższa, której nie zgodził się Pan zapłacić.
4.2
Fugitive,
Warszawa
Dodano: 2012-07-25, 06:42
Jeden z lepszych kompleksów hotelowych w Słonecznym Brzegu. Zamknięty, odcięty od wzmożonego w sezonie ruchu turystycznego, a z drugiej strony blisko morza i centrum miasteczka. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi.
3.8
Beata Latos,
Kraśnik
Dodano: 2012-07-21, 09:40
dobre miejsce na wypoczynek z dziećmi, pogoda świetna, warunki mieszkaniowe ok
3.2
Pawel Elit,
Czestochowa
Dodano: 2012-07-20, 16:37
Ogolnie fajna okolica miejsce godne polecenia innym
3.8
Józef Baran,
radymno
Dodano: 2012-07-18, 22:13
Byłem tam drugi raz,wszystko w jak najlepszym porządku bardzo polecam.
4.2
DOROTA JAKUBIK,
BRZEG
Dodano: 2012-07-13, 09:15
Szczerze polecam, super miejsce.
3.0
Marta,
Poznań
Dodano: 2012-07-13, 07:21
Wspaniałe biuro, cudowny hotel wszystko tak jak miało być - czysto, schludnie i wygodnie :) ... Mili hotelowi rezydenci (podziękowania dla Kamili, Sebastiana oraz Pawła) oraz pełne uszanowanie dla kierowców Staszków i Witka. DZIĘKUJEMY MILLENIUM TRAVEL ZA UDANE WAKACJE i do zobaczenia w przyszłym roku

Przyznam, że zaniepokoił mnie komentarz jednego z klientów Millennium. Nie chcielibyśmy być nielicznymi niezadowolonymi klientami. Trafiłam na odpowiedź skierowaną do niezadowolonego Pana. Pomyslałam, że innym sie przyda to dopowiedzenie. Mnie uspokoiło :)

Janusz Kądziołka,
Przemyśl
Ocena położenie: 2
Ocena apartament: 2
Ocena rozrywka: 3
Ocena sport: 3
Ocena dla dzieci: 3
Opinia:

Opinia biura: Szanowny Panie Januszu! Millennium nie oszczędza na sprzątaniu. Wynajęcie apartamentu od Royal Suna dla 3 osób (tyle liczy Pana rodzina) kosztuje 55 Euro za dobę, a Pan zapłacił 40. Mógl Pan zamówić extra sprzątania w apartamencie i za nie po prostu zapłacić, a nie pisać, że biuro oszczędza, gdyż extra sprzątania pozostają w kwestii gości. Jedni je zamawiają, płacąc extra, inni wolą zaoszczędzić i rezygnują z tych usług. Gdyby wynajął Pan apartament bezpośrednio od właściciela nie miałby Pan żadnego sprzątania i nie mógłby Pan zmienić apartamentu, gdyby ten pierwotnie przez Pana zarezerwowany Panu nie odpowiadał. Szkoda, że nie wziął Pan tego pod uwagę i zapomniał wspomnieć o tym, że Millennium natychmiast zareagowało na Pana prośbę i ją spełniło bezpłatnie, samemu ponosząc dodatkowe koszty z tym związane!!! Szkoda również, że nie wspomniał Pan o tym, że podczas swojego wcześniejszego pobytu 2 lata temu, podczas którego również nie miał Pan zamówionych i opłaconych sprzątań nie wnosił Pan żadnych roszczeń i zastrzeżeń, a teraz nagle Pan szerzy nieuczciwe opinie na nasz temat. Przecież, gdyby za pierwszym razem coś było źle, nie dokonywałby Pan z pewnością rezerwacji u nas po raz kolejny.
IP: 78.8.227.11
pati
Gość
Bylam z mezem i 3 letnią coreczka w Slonecznym Brzegu we wrzesniu. ;) Goraco polecam,z wielu powodów.Dla dzieci raj na plaży,czysty piasek,piękne lagodne wejscia do wody.Wynajmowalismy apartament więc wyżywienie mielismy we wlasnym zakresie.Codziennie jedlismy obiady w innej knajpce,dwa obiady (ćorka najadala sie przy nas) i wielkie piwo:) kosztowalo nas ok 40zl.Najdrozszy obiad kosztowal nas 60zl,ale skusilismy sie na knajpke w nesseberze (tam raczej drozej jest).Dziecku nigdy nic po jedzeniu nie bylo:) Bulgarzy bardzo sympatyczni,zdarzaly sie sytuacje ze po zjedzonym obiedzie przynosili gratis podwieczorek,albo drineczki:) (moze to urok wrzesnia i mniejszej ilosci turystow?).Mieszkalismy w pieknym apartamencie z balkonem,klima i widokiem na basen z barkiem i jacuzzi:)Do plazy na pewno bylo mniej niz 10 min.Wynajmowalismy go od Polakow wiec nie bylo problemu z porozumieniem,jak ktos zainteresowany to zostawiam maila do wlascicielki dariakuswik@googlemail.com
IP: 84.10.99.53
Użytkownik
Wybieram się we wrześniu do hotelu Mena Palace w Slonecznym Brzegu. Czy komuś coś wiadomo na temat tego hoteliku????:)
IP: 89.71.184.192
07kamil
Gość
Witam

Jeżeli chcesz wynająć apartamenty bezpośrednio od właściciela, które znajdują się niedaleko od morza, aquaparku i ścisłego centrum sprawdź na grandkamelia.cba.pl/

Zamknięty kompleks z kortem do tenisa i bezpłatnymi leżakami

pozdrawiam
IP: 31.174.15.127
angela1789
Gość
witam.czy był ktoś w victoria palace ? wybieramy się z chłopakiem pierwszy raz na takie wakacje .szukam wszystkich recenzji i sprawozdań z wakacji w tamtym miejscu.pozdrawiam
IP: 83.163.228.81
Laura
Gość
Witam
Ja tez sie wybieram z rodzinką do victoria palace, w tamtym roku zaliczyliśmy Amfore było super, teraz chcę zwiedzić drugi koniec miasta. Recenzje co do hotelu są różne ja go tylko widziałam na zewnątrz jest rewelacyjny chyba najładniejszy hotel w SB.
Angela a kiedy sie wybieracie bo my 7.06?
IP: 87.207.124.222
angela1789
Gość
my jedziemy 28.07 ,akurat wtedy wypadają nam urlopy .Jeśli chodzi o ten hotel to fakt z zewnatrz wyglada przecudownie . dużo osób pisze, że to najlepszy hotel ,choć też spotkałam się z opiniami negatywnymi . powiem szczerze , że bardzo urzekły mnie zdjecia wewnatrz i basenu (aczkolwiek na zdjeciach w basenie brakowało kafelek ) . wybieramy opcje all inclusive .mam nadzieje ze jedzenie będzie równie dobre. Również wielka atrakcja dla mnie osobiscie sa pobliskie aqua parki .

z jakiego biura jedziecie ?? my prawdopodobnie z TUI

POZDRAWIAM.
Laura
Gość
też z TUI opcja all inclusive z widoczkiem na morze :mrgreen: (po powrocie zdam relacje ;) ) , aqua park w SB rewelacyjny wzięliśmy tylko na pol dnia i jak dla nas wystarczyło (troszkę dużo ludzi bylo chętnych ale co się dziwić) w tym roku mamy zamiar wybrać sie do aqua parku w Nessebarze :mrgreen:
POZDRAWIAM
IP: 87.207.124.222
angela1789
Gość
byłabym bardzo wdzięczna za relacje :P
jeśli nie byłoby problemu tutaj podaje mój adres email angelaM@interia.eu
życzę udanych wakacji i miłęgo wypoczynku :):):)
pozdrawiam:)
flower84
Gość
Kto jedzie do SB z milenium travel 28.08 ???
IP: 31.174.195.220
angela1789
Gość
witam,]. a czy jedzie ktoś 22.07 do victoria palace ?? :P
pyton
Gość
Witam ! Będzie ktoś z rego bisu w Słonecznym brzegu w hotelu Azzuro w dniach 5-16 sierpnia?
IP: 195.20.219.115
MUNDI1975
Gość
BĘDZIE ALE 18-29.07.GDYBY KTOŚ BYŁ PRZED TĄ DATĄ PROSZĘ O OPINIE.
IP: 83.30.50.165
bumcymcyk
Gość
co sądzicie o tej ofercie? nieznane jest mi to biuro i boję się niemiłej niespodzianki...nigdy nie byłam na organizowanej wycieczce i nie wiem na co zwrócić uwagę//travel.groupon.pl/22927575
z góry dziękuję za odpowiedź..
IP: 89.68.31.39
mokisiaki
Gość
witam, ja z chłopakiem wybieram sie do Słonecznego od 4.08 do 16.08 do hotelu Afrodyta z Ok Services jeśli ktoś wybiera się w podobnym terminie niech pisze w grupie zawsze lepiej :):) nr gg: 2164827 :) lub mail mokisiaki@poczta.fm :) Byliśmy już w SB i naprawdę polecamy, a najlepszą rekomendacja jest to iż tam z powrotem wracamy :)
IP: 217.8.188.162
patryh111
Gość
Byliście juz wcześniej na wycieczce z ok service travel? bo tez znalazlem ciekawa oferte i sie zastanawiam, bo rozne opinie sa. z gory dzieki za odpowiedz:)
IP: 213.238.106.81
mokisiaki
Gość
tak, już 4 raz z nimi jedziemy i większych zastrzeżeń nie mamy:) wiadomo zdarzają się jakieś niedociągnięcia ale ogólnie jesteśmy zadowoleni, za takie pieniądze nie ma co wymagać bóg wie czego :) także z mojej strony możesz z nimi jechać i nie obawiać się bardzo:)
IP: 217.8.188.162
Użytkownik
Witam

Jeżeli chcesz wynająć apartamenty bezpośrednio od właściciela, które znajdują się niedaleko od morza, aquaparku i ścisłego centrum sprawdź na http://grandkamelia.cba.pl/

Zamknięty kompleks z kortem do tenisa i bezpłatnymi leżakami

pozdrawiam
IP: 46.112.176.182

Strona: « < ... 23 24 25 26 27 28 >

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij