Witam

pomimo wielu niepochlebnych opinii o biurze PAI,chcę nastawić pozytywnie przyszłych wycieczkowiczów

Sama przed wyjazdem czytałam wiele postów na forum i drżałam przed wyjazdem, bo nastawiły mnie bardzo negatywnie. Jednak natura ludzka ,zwłaszcza polska,jest nastawiona przede wszystkim na narzekanie i szukanie dziury w całym, a tym samym krytykowanie i opisywanie przede wszystkim ,negatywów na forum, więc przestałam się martwić i postanowiłam sama sprawdzić. Na szczęście BARDZO MILE SIĘ ZASKOCZYŁAM,wbrew opiniom innych, autokar przyjechał punktualnie,miejsca były zarezerwowane, przestrzenne(zwłaszcza dla wysokich mężczyzn z długimi nogami

),autokar 2-piętrowy, czysty, zadbany przy każdym siedzeniu woreczek na śmieci, bardzo sympatyczni kierowcy oraz pełna energii z ogromnym poczuciem humoru- nasza przewodniczka p.Małgosia

wspaniale poradziła sobie z grupą niemal 70 osób

Zwiedziliśmy piękny Paryż zgodnie z planem, a pęd był,bo takie miasto nie da się zwiedzić w 3 dni spacerkiem, więc wróciliśmy zmęczeni,ale pełni wrażeń z ogromna ochotą na powrót

Dziękuję bardzo i polecam wszystkim,którzy się wahają i obawiają negatywnych opinii

Każdy z nas jest inny i każdemu co innego przeszkadza

Grunt to pozytywne nastawienie