» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > »

Autor Treść
angie
Gość
No Iza powiem szczerze ze troche mnie wystraszylas, juz sama nie wiem co mam myslec o tym wszystkim, ja jade do apartamentu Lilia ale to w sumie moze byc to samo no nie wiem juz, mam nadzieje ze u mnie bedzie wporzadku, pozdarwiam cieplutko
IP: 83.27.240.73
ODRADZAM OK SERVICES
Gość
nie ma zadnych apartamentow. biuro sobie wymyslilo nazwe a potem na miejscu szybko kombinuja do ktorej kwatery cie przydzielic. sama zobaczysz ze miejsce w ktorym bedziesz mieszkala nie bedzie sie nazywac lilia. to jet jawne oszustwo. ok services oszukuje swoich klientow. nic juz nie bede wspominala o wyjezdzie. jak juz sie konczy turnus to nikogo nie bedziesz obchodzila - biuro potraktuje cie jak smiecia. bedzie zamieszanie przy autokarze, brak miejsc, cale dnie bedziecie siedziec na walizkach i nikt sie wami nie bedzie chcial zajmowac! ok services wcale nie jest ok. to jest jedna wielka sciema. jak ktos ma dostep do programu "Uwaga" z TVN o tym biurze niech sie odezwie i wrzuci linka. Moze po obejrzeniu tego materialu wielu nie popelni bledu i nie wybierze tego biura. Ludzie nie warto! Szkoda nerwow i zmarnowanego czasu!!!
IP: 85.222.18.82
ODRADZAM OK SERVICES
Gość
STANOWCZO ODRADZAM. POKOJE SA ZLEJ JAKOSCI - SZCZEGOLNIE MUSZA UWAZAC RODZICE Z DZIECMI PONIEWAZ OBICIA PRZY LOZKACH SA BARDZO OSTRE I O RANE NIE TRUDNO. MOJA CORECZKA MA ROZCIETA NOGE I NIE BYL TO JEDYNY TEGO TYPU PRZYPADEK. JEDZENIE W HOTELU ELWIRA TO JAWNA KPINA. NA SNIADANIA PODAJA DWIE KROMKI CHLEBA. NIE MOZNA SOBIE WZIAC WIECEJ. OBSLUGA JEST NIEPRZYJEMNA I GBUROWATA. PODAJA ZAMIAST HERBATY ZJELCZALY RUMIANEK NA KTORY USILNIE MOWIA CZAJ... CZAJ TO HERBATA PO BULGARSKU. WSZYSTKIE POSILKI SA STRASZNIE MALE. JEDZENIE W HOTELU ELWIRA JEST OBRZYDLIWE I NIKOMU NIE POLECAM TEGO HOTELU. REZYDENTKA PANI JOLANTA TO ZAPRZECZENIE WSZYSTKIEGO. NIESOLIDNA, NIE ZNALA ZADNEGO JEZYKA OBCEGO, NIE UMIALA NICZEGO ZALATWIC, CALE DNIE PRZESIADYWALA NA PLAZY. PANI JOLANTA PADUCH BYLA OSOBA NERWOWA I BARDZO NIEPRZYJEMNA A CO NAJGORSZE STRASZNIE CHAOTYCZNA! NIE WIEDZIALA NIC O BULGARII, NIE UMIALA UDZIELIC ZADNYCH NAWET NAJBARDZIEJ PODSTAWOWYCH INFORMACJI. NIE POLECAM NIKOMU BIUIRA OK SERVICES! TO BIURO NAZYWALO SIE KIEDYS TRAMP TRAVEL HOLIDAY - ZABRANO IM LICENCJE I JEST MNOSTWO SPRAW W SADZIE. TERAZ NAZYWAJA SIE OK SERVICES ALE NIC SIE NIE ZMIENILO. LUDZIE LEPIEJ DOPLACIC TE 100 ZLOTYCH I POJECHAC Z INNEGO BIURA. SZKODA URLOPU NA LZY I SMUTEK. MOJE WAKACJE Z TYM BIUREM TO BYL KOSZMAR. POCZAWSZY OD KIEROWCOW AUTOKARU SKONCZYWSZY NA RELACJACH Z REZYDENTKA. ODRADZAM - NIE POPELNIJCIE TEGO BLEDU CO JA .NIE WARTO.

PISALAM O HOTELU ELWIRA. DODAM JESZCZE ZE WLASCICIELKA HOTELU MOWIACA PO POLSKU P ELWIRA OSZUKUJE TURYSTOW NA WYCIECZKACH FAKULTATYWNYCH I NA WYMIANIE WALUTY. TO STARA CINKCIARA. UWAZAJCIE!

HOTEL ELWIRA TO DNO A JEDZENIE TO JAKAS PORAZKA. PLAZA W TEJ MIEJSCOWOSCI JEST SMIERDZACA I BRUDNA - ZRESZTA NIE WIEM CZY SLOWO PLAZA JEST NA MIEJSCU - TO JEST BRUDNA BREJA. NA PLAZY MNOSTWO PREZERWATYW, STRZYKAWEK, TAMPONOW, PADLIN. SMIERDZI, JEST MNOSTWO SZKLA. MIEJSCOWOSC ROWNIEZ NIE NALEZY DO NAJPRZYSTEPNIEJSZYCH CENOWO. BARDZIEJ POLECAM SLONECZNY BRZEG ALE NIE Z TYM BIUREM.
ssssss
Gość
FuFek napisał
Bedzie ktos w Ravdzie w dniach 09.lipiec.2008 do 22.lipiec.2008 ?? Jesli tak to prosze o kontakt. Wybieramy sie ze znajomymi w wyzej wymienionym terminie do hotelu Tomczo:) Fajnie bedzie wyskoczyc gdzies razem i wypic jakies piwko wiec piszcie:) Pozdrawiam.

P.S jeszcze tak przy okazji moglbym prosic o jakies foty z Ravdy
bafu@o2.pl z gory dzieki!
bedziemy od 11 lipca
IP: 83.4.126.127
Adam
Gość
:P będziemy od 9 lipca
IP: 83.10.166.98
sssssss
Gość
super...skad jedziecie.....moze na maila...sylwia7997@wp.pl
IP: 83.4.137.23
sssssss
Gość
sylwia7997@wp.pl
IP: 83.4.137.23
magda
Gość
Karolinko ja nie zapisałam się na tą wycieczkę ponieważ byłam z synem a do Instanbułu jechało się okolo 6godzin , syn mi się zbuntował. Ale od ludzi którzy wpłacili pieniądze wiem że w ostatni dzień p. Ewelina zwracała im pieniądze. Ale czy wzięli ją rezydenci czy tak jak pisze koleżanka-biuro podróży tego nie wiem... napisałam to co słyszałam na miejscu a jaka jest prawda to nikt się nie dowie. Pozdrawiam.
IP: 193.238.200.4
Justyna
Gość
yyyyyyyyy relacja Izy mnie troche zdegustowala:|:|:|, mam jechac do Rawdy w sierpniu.....
IP: 195.82.167.2
iwa
Gość
:) do FUFEK jak wrócicie to dajcie znac jak jest w hotelu tomczo bo nic o nim nie wiem
IP: 87.101.32.6
Gosia
Gość
Nie polecam bulgarii z biurem ok services - wrocilam niezadowolona i zdegustowana. Mój mąż jest na mnie zły, że wybrałam to kłamliwe biuro podróży. Potwierdzam opinię Izy - jedzenie w hotelu Elwira to wręcz nieporozumienie. Przeobrzydliwe i na dodatek porcje chyba dla kota. 2 kromki chleba na śniadanie! Masła starczyło na jedną kromkę, dwa plasterki malutkie ogorka, plasterek pomidora, plasterek sera i rumianek. Obiady byly obrzydliwe i rownie małe: zupa to zwykła woda bez smaku, drugie dania ewidentnie robione z resztek dnia poprzedniego. Zgadzam się z opisem wymiany waluty - wlascicielka hotelu Elwira oszukuje jak tylko może polskich turystow. Moim przyjaciolom przydzielono pokoj z jakimis obcymi ludzmi - mieli miec wspolna toalete, prysznic i kuchnie. Dodam jeszcze, iz miała to być ich podróż poślubna i zaznaczali w biurze ok services ze chca miec samodzielny pokoj. Dostali z innymi ludźmi. Pani w hotelu Elwira śmiała im sie w twarz. Kobieta o małych, świdrujących oczkach. TO BIURO TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO. NIKOMU NIE POLECAM! LEPIEJ STRACIC JAKAS CZESC I ZREZYGNOWAC NIZ JECHAC I NARAZAC SWOJE NERWY NA SZWANK.
FuFek
Gość
heh widze ze bedzie dobry sklad:) oczywiscie skrobne cosik po powrocie, badzcie pewni:)
Tobie Iwa tez opisze Hotel Tomczo tylko nie wiem czy aby dokladnie gdyz zamierzam spedzac w nim niewielka czesc czasu:D Pozdrawiam
IP: 79.186.100.19
Tosia
Gość
witam , właśnie wróciłam z Bulgarii z tego biura , jestem zachwycona, POLECAM wszystkim, tanio, milo, i super !!!Malkontenci zawsze sie znajdą!!!!
IP: 89.76.173.147
Iza
Gość
Przepraszam ,za pomylkę w nazwisku i imieniu rezydentki !!!!!!
Monia
Gość
To nic 2-ch rezydentów Kamil i łukasz , kochali sie zajmowali sie soba całymi dniami.NA SZYI
WYSSANE MALINKI!!!!!W tym czasie byli uczniowie szkoły na wczasach.Rezydenci Kamil Bulonis i jego dziewczyna Łukasz chodzili wymięci i wyssani.
Justyna
Gość
hmmm Iza, to podawaj raczej sprawdzone informacje:/
Angie
Gość
mam pytanko a jak z jakimis dyskotekami jest cos takiego tam wogole??
IP: 83.27.209.220
Angie
Gość
|Justyna Ty podobno jedziesz z tego samego biura co ja?? zgadza sie?? odezwij sie do mnie angie00015@wp.pl
IP: 83.27.209.220
Basia
Gość
Hej , chciałam Wam powiedzieć , ze byłam z tego biura 4 razy : Chorwacja, 2x Grecja i teraz w Bułgarii-Rawda.Na pewno dla ludzi młodych Sloneczny Brzeg jest pełen zycia.W Rawdzie sammi emeryci i rodziny z małymi dziećmi. Obok Kleopatry rzeczywiście plac budowy, ale hotwl lux, Iwan , Iwi i Napoli niedaleko do morza , kameralnie , pokoje ładne, Elwira ładne pokoje , blisko morza, kantor z wymiana.( nie kupować waluty przed kantorem!!!!!! w Nessebarze czy gdziekolwiek ,wewnatrz zwitek gazety).Ja bylam zawsze zadowolona i jestem , tanio a jak sie jedzie w dobrym towarzystwie i z dobrym humorem to na pewno.
Stasiu
Gość
Polecam Słoneczny Brzeg - masę dyskotek !!! Życie kwitnie, w Bułgarii tanie jedzenie, tanie piwo!!!!
Lucyna
Gość
ODRADZAM OK SERVICES napisał
STANOWCZO ODRADZAM. POKOJE SA ZLEJ JAKOSCI - SZCZEGOLNIE MUSZA UWAZAC RODZICE Z DZIECMI PONIEWAZ OBICIA PRZY LOZKACH SA BARDZO OSTRE I O RANE NIE TRUDNO. MOJA CORECZKA MA ROZCIETA NOGE I NIE BYL TO JEDYNY TEGO TYPU PRZYPADEK. JEDZENIE W HOTELU ELWIRA TO JAWNA KPINA. NA SNIADANIA PODAJA DWIE KROMKI CHLEBA. NIE MOZNA SOBIE WZIAC WIECEJ. OBSLUGA JEST NIEPRZYJEMNA I GBUROWATA. PODAJA ZAMIAST HERBATY ZJELCZALY RUMIANEK NA KTORY USILNIE MOWIA CZAJ... CZAJ TO HERBATA PO BULGARSKU. WSZYSTKIE POSILKI SA STRASZNIE MALE. JEDZENIE W HOTELU ELWIRA JEST OBRZYDLIWE I NIKOMU NIE POLECAM TEGO HOTELU. REZYDENTKA PANI JOLANTA TO ZAPRZECZENIE WSZYSTKIEGO. NIESOLIDNA, NIE ZNALA ZADNEGO JEZYKA OBCEGO, NIE UMIALA NICZEGO ZALATWIC, CALE DNIE PRZESIADYWALA NA PLAZY. PANI JOLANTA PADUCH BYLA OSOBA NERWOWA I BARDZO NIEPRZYJEMNA A CO NAJGORSZE STRASZNIE CHAOTYCZNA! NIE WIEDZIALA NIC O BULGARII, NIE UMIALA UDZIELIC ZADNYCH NAWET NAJBARDZIEJ PODSTAWOWYCH INFORMACJI. NIE POLECAM NIKOMU BIUIRA OK SERVICES! TO BIURO NAZYWALO SIE KIEDYS TRAMP TRAVEL HOLIDAY - ZABRANO IM LICENCJE I JEST MNOSTWO SPRAW W SADZIE. TERAZ NAZYWAJA SIE OK SERVICES ALE NIC SIE NIE ZMIENILO. LUDZIE LEPIEJ DOPLACIC TE 100 ZLOTYCH I POJECHAC Z INNEGO BIURA. SZKODA URLOPU NA LZY I SMUTEK. MOJE WAKACJE Z TYM BIUREM TO BYL KOSZMAR. POCZAWSZY OD KIEROWCOW AUTOKARU SKONCZYWSZY NA RELACJACH Z REZYDENTKA. ODRADZAM - NIE POPELNIJCIE TEGO BLEDU CO JA .NIE WARTO.

PISALAM O HOTELU ELWIRA. DODAM JESZCZE ZE WLASCICIELKA HOTELU MOWIACA PO POLSKU P ELWIRA OSZUKUJE TURYSTOW NA WYCIECZKACH FAKULTATYWNYCH I NA WYMIANIE WALUTY. TO STARA CINKCIARA. UWAZAJCIE!

HOTEL ELWIRA TO DNO A JEDZENIE TO JAKAS PORAZKA. PLAZA W TEJ MIEJSCOWOSCI JEST SMIERDZACA I BRUDNA - ZRESZTA NIE WIEM CZY SLOWO PLAZA JEST NA MIEJSCU - TO JEST BRUDNA BREJA. NA PLAZY MNOSTWO PREZERWATYW, STRZYKAWEK, TAMPONOW, PADLIN. SMIERDZI, JEST MNOSTWO SZKLA. MIEJSCOWOSC ROWNIEZ NIE NALEZY DO NAJPRZYSTEPNIEJSZYCH CENOWO. BARDZIEJ POLECAM SLONECZNY BRZEG ALE NIE Z TYM BIUREM.
Lucyna
Gość
Czystość plaży chyba nie zależy od biura ?????????
Jesteś osoba chyba niezadowolona z życia , zweryfikuj swoją postawę. :P
Lucyna
Gość
magda napisał
Karolinko ja nie zapisałam się na tą wycieczkę ponieważ byłam z synem a do Instanbułu jechało się okolo 6godzin , syn mi się zbuntował. Ale od ludzi którzy wpłacili pieniądze wiem że w ostatni dzień p. Ewelina zwracała im pieniądze. Ale czy wzięli ją rezydenci czy tak jak pisze koleżanka-biuro podróży tego nie wiem... napisałam to co słyszałam na miejscu a jaka jest prawda to nikt się nie dowie. Pozdrawiam.
karolina
Gość
jeśli zwracała ludziom pieniązde to chyba nie wzięło biuro !!!
Justyna
Gość
wdarl sie blad albo nie wiesz co piszesz:/:/

Strona: « < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij