Szanowni Państwo,

Dziękuję za Państwa zapytanie i zainteresowanie moimi usługami jako polskiego przewodnika po Londynie. Z przyjemnością informuję.

Od wielu lat z pasją oprowadzam grupy turystów po Londynie, dostosowując trasy wycieczek do indywidualnych potrzeb i zainteresowań. Oferuję zwiedzanie najważniejszych atrakcji miasta, jak i mniej znanych, ale równie fascynujących miejsc, które często umykają uwadze turystów.

Aby jak najlepiej dostosować plan wycieczki do Państwa oczekiwań, proszę o kilka dodatkowych informacji:
🔹Ile osób będzie liczyła grupa?
🔹W jakim wieku są uczestnicy wycieczki oraz jaka jest ich płeć? Te informacje pomogą mi lepiej zaplanować trasę i atrakcje, które będą odpowiednie dla Waszej grupy.
🔹Ile dni planują Państwo na zwiedzanie Londynu oraz ile godzin dziennie chcieliby Państwo poświęcić na zwiedzanie?
🔹Czy mają Państwo jakieś szczególne wymagania lub życzenia dotyczące miejsc, które chcieliby Państwo zobaczyć?
🔹Jaki jest termin wycieczki.

Na podstawie tych informacji będę mógł określić cenę, która na pewno będzie konkurencyjna i dostosowana do zakresu usług.
Nasze wycieczki standardowo odbywają się w komfortowych, niewielkich grupach, co zapewnia kameralną atmosferę i możliwość swobodnej interakcji z przewodnikiem.
Zastrzegam sobie prawo do łączenia mniejszych grup w celu optymalizacji organizacji wycieczek i zaoferowania Państwu najbardziej atrakcyjnych cen.
W przypadku zainteresowania indywidualnym spacerem z przewodnikiem dla Państwa grupy, uprzejmie prosimy o wcześniejsze zgłoszenie takiej preferencji. Należy jednak pamiętać, że koszt indywidualnej wycieczki będzie kalkulowany oddzielnie i będzie wyższy niż w przypadku dołączenia do grupy.
Ceny moich usług są zróżnicowane i zależne od ilości osób i czasu trwania zwiedzania. Mogę jednak zagwarantować, że są atrakcyjne dla turysty. Jako przykład mogę podać, że dla grupy do czterech osób 5h intensywnego zwiedzania to tylko £70.

Bardzo proszę o kontakt i dalszą komunikację przez WhatsApp, co pozwoli nam na szybką wymianę informacji i ustalenie szczegółów. Proszę o pozostawienie wiadomości w pisemnych wiadomościach aby nie zaginęły w natłoku informacji werbalnych.
📞Mój numer telefonu to +44 07885 421494.

Jeśli zdecydujecie się na wspólne zwiedzanie, proszę o wyraźne potwierdzenie tego faktu w rozmowie ze mną. W odpowiedzi prześlę potwierdzenie, że zarezerwowałem odpowiedni termin w kalendarium, wraz z uwzględnieniem liczby dni, liczby uczestników oraz ustalonej ceny.

Z niecierpliwością czekam na Państwa odpowiedź i mam nadzieję, że będziemy mieli okazję wspólnie odkrywać Londyn!

Z poważaniem,

Wojciech Kurdziel
Polski Przewodnik po Londynie
https://londynturysta.com
IP: 45.146.9.155