» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Autor Treść
Agawa
Gość
Ja tu przychodzę po 12 godzinnym dniu pracy a tu tyle komentarzy :lol:
Po kolei: morze cieplutkie jak w wannie, Polaków więcej niż Bułgarów, prawie w każdym barze menu po polsku, a jak nie ma to się dogadacie bo kumają po naszemu. Aquapark w Nesseberze w tych samych cenach co w Słonecznym Brzegu: 30 lewa dorośli, dzieci do 1,30 cm 16 lewa. Po 15 godzinie dorośli 22 lewa dzieci do 1,30 cm 11 lewa.
Plaża w wrakiem bardzo blisko nie trzeba jechać autobusem, zaraz za jednym z cyplów.Plaża przed Nesseberem dalej i dlatego jedzie się autobusem. Może więcej niż dwa przystanki ale na pewno traficie.Wysiada się zaraz za olbrzymim hotelem Sol Nesseber Bay (na pewno zauważycie) potem z przystanku kawałeczek dalej i w prawo jest prosta droga aż do budowy nowego hotelu potem przez wydmy i prosto do plaży. Trochę się idzie ale naprawdę warto. Plaża ze skałkami pod samym nosem. Na ulicy gdzie jest Hawaii i idzie się prosto aż do samego końca i praktycznie wychodzi się na tą plaże.
Nie wiem który to Tomczo i Lilia ale pensjonaty nie mają napisów jak hotele więc to może być każdy. Ale Rawda nie jest za duża więc na pewno będzie blisko.
Do Autokaru można zabrać wszystko ja kuiłam 2 konserwy i bochenek chleba, upiekłam też kotlety do kanapek i to mnie trzymało bo zawsze to mięcho, w autokarze robiłam gotowe kanapki, jakieś ciastka najlepiej jakieś wafelki petitki byle nie czekoladowe bo się rozpuszczą, i przede wszystkim dużo picia bo to daleko i pragnienie suszy a czym bliżej celu tym bardziej gorąco. Po drodze staje autokar w barze babuni czy coś takiego więc tam można zjeść normalny obiad.
Zupek chińskich nie zabierajcie, przywiozłam wszystkie z powrotem.
IP: 83.16.125.205
Justyna
Gość
Agawa - dzieki znow za wyczerpujaca odpowiedz:) i za wskazowki;), my jedziemy w 4, 2 pary (24, 23, 22, 21 lat), wyjezdzam z Ok service 6 sierpnia
IP: 195.82.167.2
HULA
Gość
BUŁGARIA BYŁA
IP: 79.162.55.165
Angie
Gość
moze byc ten 7 sierpnia nie ma sprawy, ja jade z tego biura co Ty Justyna takze poznamy sie juz w autokarze
IP: 83.27.209.37
IWI
Gość
Agawa napisał
Nie pamiętam imienia ale to bardzo młodziutka dziewczyna w okularach z Dąbrowy Górniczej. Sztućców nie było talerzyków też nie, w pokoju miałam dwa czajniki bezprzewodowe i tylko cztery długie szklanki na napoje. Ponoć jak się poprosi to dadzą, znajomi z Iwi nie mieli i dostali, lepiej jednak mieć swoje. Jeżeli chodzi o wycieczki to wieczór bułgarski kicha i porażka, szkoda wydać 21 euro na imprezę. Znajomi byli i zdali relację, odbywało się to w jakiejś wsi zabitej dechami do której jechało się godzinę, było wino i rakija, niestety nie dotarła do nich rakija bo brakło, Istambuł wyjazd o 2 w nocy i w samym Istambule 5 godzin, zwiedzanie meczetów i powrót, wycieczka dwudniowa jak ktoś lubi bazary i bieganie po nich, ponoć najlepszy rejs statkiem bo widać przepięknie Nesseber i okolice i chwalili też Sozopol. Jeśli chodzi o filtry to ja mam bardzo jasną karnację i smarowałam się 18-stką ale z dziećmi lepiej nie ryzykować. Zdjęcia będą :P Tylko odrobię się z praniem. :mrgreen:

MAM PPYTANKO... DALEKO DO PLAZY????????
IP: 93.176.200.177
Agawa
Gość
z 10 minut :)
IP: 83.16.125.205
Użytkownik
Justyna, to fajnie macie, ze jedziecie w "czwórkę", nam nie było to dane niestety :/ bo z urlopami ciężko :/ dlatego fajnie by było, gdybyśmy się "skumali", jesteśmy w tym samym wieku i może się fajna ekipa zbierze na wypady i wycieczki ;) jeszcze Lust z żoną ;)
IP: 87.105.249.113
bendżi
Gość
Witam :) Ja wraz z kolegami, wybieramy sie do Rawdy 27 lipca (do 12 sierpnia). Widze że fajna ekipa sie zbiera :) My jedziemy z biura OSKAR do hotelu CRISTAL. Piszcie- katowicek@wp.pl , mam nadzieje ze uda sie spotkac :)
Pozdrawiam
IP: 89.76.105.120
tramp travel
Gość
30 sierpnia do rawdy chotel iwi albo okoliczne hotele jedzie ktos????
IP: 93.176.200.177
Julia
Gość
Hej jedzie ktos do hotelu Kirov w terminie od 16 lipca?:)
IP: 87.105.164.30
SYLWIA
Gość
my do lilii od 11 lipca:)skad jedziesz??
IP: 83.4.184.115
SYLWIA
Gość
Julia napisał
my do Lilii od 11 lipca
IP: 83.4.184.115
svedkavodka
Gość
Hej. Jedzie ktoś do Rawdy 18 lipca ??????
IP: 83.4.243.140
Lust2002
Gość
Hejka Agata, Angie, Justyna...
To jak sie umawiamy? 7 sierpnia, godz. 18 pod Iwanem (żeby jakos się razem zebrać), idziemy na minimum 1 drinka zapoznawczego do Hawaii, a potem zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie? Może tak być, czy jakaś inna propozycja? Agata, jako, że będziesz najwcześniej z nas wszystkich na miejscu - notujcie wszelkie potrzebne informacje, bo biędziemy Was traktować jako źródło wiedzy o okolicy :)
My już odliczamy dni i godziny do wyjazdu :)
Pozdrowionka.
IP: 212.191.170.242
Krzysiek
Gość
Hej Julia! Ja jadę(tzn. lecę) do Kirova od 16 lipca ;-)
IP: 213.227.76.204
Angie
Gość
hej Lust2002 mi to jest obojetne moze byc tma gdzie wybralas moze nawet lepiej bo w tym barze bedziemy sie szukac bo tam pewnie ful ludzi takze laski niech pomysla i zdecydujcie, pozdrawiam goraco
IP: 83.27.217.184
Elzbieta
Gość
Monia napisał
To nic 2-ch rezydentów Kamil i łukasz , kochali sie zajmowali sie soba całymi dniami.NA SZYI
WYSSANE MALINKI!!!!!W tym czasie byli uczniowie szkoły na wczasach.Rezydenci Kamil Bulonis i jego dziewczyna Łukasz chodzili wymięci i wyssani.
IP: 89.76.173.147
Elzbieta
Gość
Słuchajcie Kochani tych 2 -ch rezydentów zebralo od wczasowiczów kasę na wycieczki w euro i zwiało !!!!!
IP: 89.76.173.147
bozka
Gość
svedkavodka napisał
Hej. Jedzie ktoś do Rawdy 18 lipca ??????

ja jadę 19-tego w nocy :lol:
IP: 217.98.98.98
bozka
Gość
bendżi napisał
Witam :) Ja wraz z kolegami, wybieramy sie do Rawdy 27 lipca (do 12 sierpnia). Widze że fajna ekipa sie zbiera :) My jedziemy z biura OSKAR do hotelu CRISTAL. Piszcie- katowicek@wp.pl , mam nadzieje ze uda sie spotkac :)
Pozdrawiam

Tylko nie denerwować kierowców proszę!! Ja z nimi wracać będę ;)
IP: 217.98.98.98
Julia
Gość
Krzysiek napisał
Hej Julia! Ja jadę(tzn. lecę) do Kirova od 16 lipca ;-)

A skad lecisz do hotelu Kirov ;) ;)
Julia
Gość
SYLWIA napisał
Julia napisał
my do Lilii od 11 lipca

Hej Sylwia
My jedziemy z Katowic, w 5 osob
Artur
Gość
Hej all jade ze swoja dziewczyna 4 sierpnia z wałbrzycha z buira Zawadzkiego do Rawdy hotel Imperial.Bedzie tam ktos w tym terminie ?
IP: 79.186.110.156
SYLWIA
Gość
Julia napisał
SYLWIA napisał
Julia napisał
my do Lilii od 11 lipca

Hej Sylwia
My jedziemy z Katowic, w 5 osob
fajnie by bylo sie spotkac:)
jak cos to na maila sylwia7997@wp.pl
IP: 83.10.59.42
Użytkownik
Artur, ja tez jadę z Wałbrzycha w tym terminie z Zawadzkimi, jadę z chłopakiem ;) tez będziemy w tym hotelu :D
odezwij się na mojego maila: ambrozja567@interia.pl
tylko, że my mamy wyjazd z Opola :/ a jest zorganizowany wyjazd z Wałbrzycha??
IP: 87.105.249.113

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij