» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > »

Autor Treść
xeneczka
Gość
Do Carolcia: 6163461 :)) Mysle, ze razem bedzie raźniej :)
IP: 78.8.7.89
kaśka
Gość
1 EURO to 1,91 Lewa w Rawdzie. Może w Nesebarze dają więcej. Ja to przeliczałam i doszłam do tego, że niewielka różnica, ale opłaca się zabierać EURO a nie dolary.
IP: 83.4.78.87
ekil
Gość
n wlasnie co sie oplaca-euro czy dolary?jak wymieniacie?
IP: 83.1.93.2
laal
Gość
kto jedzie jeszcze 31.07 z ok Services
IP: 195.205.202.66
mmmmm
Gość
pytam ponownie czy ktoś był w hotelu kirov z biurem alfa star jakie są tam warunki lecę tam 30 lipca i chciałabym wiedzieć
IP: 89.76.121.248
Brotasz
Gość
Jadę z rodziną ( 6 osób dorosłych i 2 dzieci) 31.07. Hotel Kleopatra, biuro OKservices . Myślę, że wyjazd ten będzie tak samo udany jak 2 lata temu do hotelu Ivan z biurem Tramp Travel. Pozdrawiam
IP: 87.207.65.206
laal
Gość
a z jakiego miasta wyjedzcie? myślę ze pozytywne nastawienie sie liczy:P a jak bedzie z tym biurem kazdy sam zobaczy. pozdrawiam was i do zobaczenia w autokarze :P
IP: 195.205.202.66
Brotasz
Gość
Wyjeżdżamy z Katowic.
IP: 79.188.108.154
eve
Gość
do Simon : standart kleopatry jest średni , pokoje tak jak na zdjęciach w folderze ,ale jest bardzo czysto, jest lodówka , tv , zmieniana pościel ,zmieniane ręczniki, tylko na niektórych balkonach brak kafelek, nie ma też kubków , sztućcy , czajnika , były szklanki do napoi , jeżeli chodzi o euro to kurs w Ravdzie to 1,91 lv a w Nessebarze 1,95 -1,96 , no i smacznie można zjeść u Serbów oni już tam mówią prawie po polsku i dają duże porcje , polecam też wyjazd do aquaparku w nessebarze :)
IP: 79.188.197.102
Simon
Gość
Dzięki za informacje
IP: 88.199.33.50
Stanik
Gość
Wczoraj wróciłem z Rawdy pensjonat Kostadinovi jakies pytania chetnie odpowiem . Dla mnie Ravda jest oki nic tylko jechac bedzie dobrze , niezadowolony wroci tylko ten kto kocha tłok i hałas chociaz az tak spokojnie w Ravdzie to nie jest :lol: :lol:
IP: 89.174.33.1
boza
Gość
a wiesz moze cos o hotelu tomczo
IP: 87.101.32.6
KURMIET
Gość
Witam ja wraz z rodziną wyjeżdżam jutro do Rawdy do hotelu Smile z Damptourem. Cz wiesz coś na temat tego hotelu i czy w Rawdzie jest bankomat?
IP: 83.7.215.70
Carolcia
Gość
w Rawdzie nie ma bankomatu, najbliższy jest w Nesseberze. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku :)
IP: 90.129.64.153
KURMIET
Gość
Dzięki serdeczne Carolciu pozdrawiam serdecznie.
IP: 83.7.215.70
kaśka
Gość
w RAWDZIE JEST BANKOMAT, ALE ZWYKLE NIECZYNNY!!!!!
IP: 83.4.147.84
Gość
Gość
Słuchajcie porządne biuro zatrudnia wykwalifikowanych pracowników, spisuje z nimi umowy i płaci odpowiednio.To biuro tanim kosztem zatrudnia ludzi bez umow, bez kwalifikacji bo tanio kosztuja. Wymagania wielkie , kasy żadnej, dlatego 2-ch rezydentów Kamil i Łukasz ukradli kasę, bali sie ,że nie dostana wypłaty, bo faktycznie nie byli zatrudnieni, nie mieli uprawnień, dzicy lokatorzy Bułgarii z OK Services,nigdzie nie figurowali. TAKA Prawda!! Wczasowicze radzcie sobie sami!!!! Zresztą jestescie dorosli!!!!
IP: 89.76.173.147
Stanik
Gość
Hotel Tomczo jest przy głównej ulicy Rawdy nie wiem jak pokoje byłem tylko na recepcji jesli jedziesz z Alfa Star to mieszka tam rezydent Christo-Krzysio wporzo gość.
Hotel Smile nie wiem gdzie to jest.
W Ravdzie sa dwa bankomaty ,jeden zwykle nieczynny ,ale idac dalej w strone Neseberu kawałek drogi za karuzelami po prawej stronie jest drugi,smiało mozna korzystac wystarczy minimalny angielski.
IP: 89.174.33.1
Artur
Gość
No widze ze doszlo kilka stron od ostatniej mojej wizyty :)heh jeszcze 3 tyg. w pracy.... pociesza mnie to ze 19 dni i bede pil bulgarskie piwo :D rakije wogole to wszystko :D
IP: 79.186.106.95
bozka
Gość
kurcze, jutro śmigam w te klimaty o których piszecie. Mam mieszane uczucia czemu się pewnie nikt nie dziwi:) Tyłkiem jestem jeszcze w Polsce ale duchem już tam. Kichać biuro! Oby nas tylko wszystkich szczęśliwie zawiozło i przywiozło!! Reszta należy do nas! Udanego urlopu życzę wszystkim, czego i sobie skrycie życzę:)) Trzymajcie za mnie kciuki bo ja za sierpniowych i wrześniowych wczasowiczów potrzymam na bank! Obiecuję skrobnąć coś po powrocie. PAPAPA
IP: 217.98.98.98
Eva
Gość
18.07 jade do Rawdy, wyjeżdzam z Wrocławia o 23 czy ktoś moze tez ma wyjazd o tej samej porze ?!
Pozdrawiam :mrgreen:
IP: 83.4.203.85
Użytkownik
Ja duchem jestem także już w rawdzie... :] jeszcze 18 dni i podróż <jupi> a 7sierpnia imprezka z ekipą sierpniową ;)
pozdrówka ;)
Artur - do zobaczenia na pks ;) ps.wiesz, że autokar docelowy jest już z Wrocławia? ;)
IP: 87.105.249.113
paula
Gość
jak lepiej brac-euro czy dolary?
Użytkownik
http://www.zoover.pl/bulgaria/bulgaria/ravda/pogoda

tak dla zainteresowanych pogoda w Rawdzie ;)

paula, dolary wychodzą troszkę taniej, ale różnica jest niewielka co do euro, my bierzemy euro, bo jest "bezpieczniej" i wygodniej, potem jak coś zostanie, to euro jest mocniejsze od dolara ;)
pozdrawiam ;)
IP: 87.105.249.113
paula
Gość
dzięki Agatko

Strona: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij