» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
a kolega Artur ile ma lat??? my chyba też (jak narazie z tego wynika) będziemy najstarsi :) ale to nic :) (ja mam 22, chłopak 23 lat) pozdrawiam
IP: 83.7.92.113
KURMIET
Gość
Właśnie przed chwilą wróciłem z Rawdy. Fajna miejscowość dla ludzi ceniących spokój i ciszę. Proponuję spacer do Nesseberu i do Słonecznego Brzegu. Pozdrawiam wszystkich wyjezdżających do Rawdy.
IP: 83.7.255.116
Kasq
Gość
ja mam pytanie nie zbyt dyskretne:p ile bierzecie kasy bo ja nie mam pojecia ile mam wziac
IP: 83.30.148.133
Kokon
Gość
Kasq... My z kumplem bierzemy po 265 euro, z czego 15 na jakieś opłaty administracyjne czy coś. Czyli 250 euro na czysto na osobę. Mam nadzieję, że starczy...
IP: 83.238.219.189
elficzeq
Gość
Kokonie! Starczy zupełnie! ja mialam 240 E i nakupowalam ciuchów, perfum i jadłam co chciałam a co drugi dzień drinki w hawaii do rana:) Pozdrawiam!
IP: 88.156.11.128
Kokon
Gość
elficzeq... uspokoilas mnie bardzo :)
a bylas bez wyzywienia ? w tym 240e bylo wyzywienie ?
hmm. hawaii jest czynne do rana ? bo sprzeczne informacje sie pojawiają na forach różnych ;p

jakie są mniej więcej ceny drinków w Hawaii ? bylbym wdzieczny za jakies przykladowe ceny drinków z Hawaii i ogólnie w Rawdzie :)
elficzeq
Gość
poolecam orgazm (12 drinków) za 4,5 LEVA w każdnym z mini drineczków jest okolo 10 ml wódki ale są pyszne, polecam blue elephant z lodami 5 LEVA, pink elephant 5,2 LEVA.
Havaii jest czynne do 3 rano. Drinki są w cenach od 4,5 LEVA do 6,5 LEVA.
Napisz czego ceny Cię interesują a jeśli bedę znała napiszę.

ps. Tak byłam bez wyżywienia na śniadania wcinałam drożdżówki z jogurtem lub mlekiem jak lokalna ludność. Drożdżówka okolo 1 LEVA. Obiady u Serbów obowiązkowo. Średnio za obiad placiłam 5,6 leva z napojem ( nie jem dziwnych potraw typu musaka, kavarma) Więc nie wiem jak z cenami za te dziwności. Na kolacje polecam naleśniki na słodko bądz z szynką i serem. Na słodko 2 LEVA z szynką 2,5 LEVA polecam w 'okienku' u 3 babek niż u faceta i babki. O niebo lepsze u samych babek.
Pizza jeden duży kawałek ( u nich taka moda sprzedają na kawałki ) 2 LEVA - idealne na przekąske w ciągu dnia.
Pizza w pizzeri PUZZLE 12 LEVA uwaga na baaaaaaaardzo cienkim cieście!
Costello ( na przeciwko hawaii) pizzeria POLECAM !!!! Pyszna pizza okolo 10-12 LEVA dużą najedzą się dwie osoby. Ale nie jezdz tam spagetti - FUJ !
IP: 88.156.11.128
Lust2002
Gość
Artur napisał
A no witam ;) terminek sie zbliza coraz wiekszymi krokami ile wlasciwie osob bedzie w tym iwanie czy jak to tam jest ? :) z postow wnioskuje ze bede najstarszy :<

Ekipa na pierwsze spotkanie "integracyjne" przy drinku liczy obecnie około 20 osób :D
Dla przypomnienia: 7 sierpnia, godz. 20.00 pod hotelem IWAN, a potem Drink Bar HAWAII itd.
Agata*2, Angie*2, Lust2002*2, Justyna*4, Sław*4, Artur*2, Ala-86*2, Marakuja*1, Tomek*"kilkuosobowa ekipa", a potem dołączą jeszcze Kokon*2, Kasq*2 - pozdrowienia dla Was wszystkich i do zobaczenia na miejscu :) Mamy nadzieje, że nikogo nie pominęlismy, a jeśli tak to przepraszamy i prosimy dopisać. Dokładnie za tydzień powinniśmy właśnie lądować w Burgas (chyba około 16.30), a już dzień później imprezka :D
Bierzemy się powoli za poakowanie.
IP: 212.191.170.241
Calinka
Gość
Lust2002 napisał
Artur napisał
A no witam ;) terminek sie zbliza coraz wiekszymi krokami ile wlasciwie osob bedzie w tym iwanie czy jak to tam jest ? :) z postow wnioskuje ze bede najstarszy :<

Ekipa na pierwsze spotkanie "integracyjne" przy drinku liczy obecnie około 20 osób :D
Dla przypomnienia: 7 sierpnia, godz. 20.00 pod hotelem IWAN, a potem Drink Bar HAWAII itd.
Agata*2, Angie*2, Lust2002*2, Justyna*4, Sław*4, Artur*2, Ala-86*2, Marakuja*1, Tomek*"kilkuosobowa ekipa", a potem dołączą jeszcze Kokon*2, Kasq*2 - pozdrowienia dla Was wszystkich i do zobaczenia na miejscu :) Mamy nadzieje, że nikogo nie pominęlismy, a jeśli tak to przepraszamy i prosimy dopisać. Dokładnie za tydzień powinniśmy właśnie lądować w Burgas (chyba około 16.30), a już dzień później imprezka :D
Bierzemy się powoli za poakowanie.

Buu, a my bedziemy dopiero 11 sierpnia:/ W ogole wszyscy jakos pomijaja moje wypowiedzi:P A ja przeciesz tez tam jade:D To bawcie sie dobrze:]
IP: 79.139.1.53
Kokon
Gość
Lust2002, tylko wypadałoby nas... czyli ludzi z 8 sierpnia... którzy na miejscu będą 9 sierpnia też jakoś dointegrować ;p możnaby drugie spotkanie w hawaii zorganizować ;D co o tym myślisz ? powiedzmy 9 sierpnia godzina 20:00 ?
kelpie26
Gość
dawid napisał
kto wie cos na temat hotelu kirov w rawdzie to bardzo prosze o jakies info, moze ma ktos jakas fotke? pozdro

Wczoraj wróciłam z Rawdy, mieszkałam w Kirovie właśnie. Nie mam zastrzeżeń, personel bardzo miły, aż szkoda ze tylko bułgarskojęzyczny, bo można by było miło pogadać. Hotel jest w małym oddaleniu od centrum, ale to jest atut, bo bywa tam gwarno, szczególnie wieczorem. Do plaży ok 10 minut, troche niewygodna droga. Mieliśmy pokoj 402 - najwiekszy balkon w hotelu;)
IP: 78.88.215.175
Artur
Gość
ala-86 napisał
a kolega Artur ile ma lat??? my chyba też (jak narazie z tego wynika) będziemy najstarsi :) ale to nic :) (ja mam 22, chłopak 23 lat) pozdrawiam

No troche wiecej... wazne zeby bylo fajnie :)
IP: 79.186.92.85
Kasq
Gość
elficzeq napisał
Kokonie! Starczy zupełnie! ja mialam 240 E i nakupowalam ciuchów, perfum i jadłam co chciałam a co drugi dzień drinki w hawaii do rana:) Pozdrawiam!

ale 240 z oplata adminiastracyjna? ile trzeba liczyc na dzien na jedzenie mniej wiecej??:)
IP: 83.4.108.179
Kokon
Gość
elficzeq, interesują mnie ceny piwa w sklepie i w barach [między innymi na plaży], rakiji, whisky, wina, podstawowych posiłków takich do wyżywienia się ;] o ile się orientujesz to papierosów ...
zolty
Gość
siemka, a są może skuterki wodne albo dłuuugie żółte banany pędzące za motorówką ? :) jakieś ceny ? :) pozdro:)
IP: 195.82.167.2
Ela85
Gość
Do Calinka: A skad wyjeżdzacie i o której?I przede wszystkim czym jedziecie;)
IP: 217.98.20.195
Kasia
Gość
rawda iwi*** napisał
termin 31 sierpnia z biurem tramp travel jedzie ktos???

Witam;) prawdopodobnie jade z chlopakiem z tego biura, w tym terminie;)
IP: 83.30.108.22
Lust2002
Gość
Kokon: Oczywiście, że tak. Integrować się możemy nawet całe dwa tygodnie :) Nam (prawie) zawsze pasuje, więc ściągniemy ludzi również na kolejne spotkania.

Calinka: Nie martw się dla Was też się coś wymyśli - choćby nawet powiedzmy 12.08 :)

Artur: czy mółbys się odezwać do nas na maila: lust2002@interia.pl

Pozdrawiamy wszystkich i życzymy bezstresowego ograniczania rzeczy podczas pakowania ;)
IP: 212.191.170.246
HOTEL IWI
Gość
JEDZIE KTOS MOZE 30 SIERPNIA DO RAWDY WYJAZD Z KATOWIC 5 RANO??? BYł KTOS JUZ W TYM HOTELU???
IP: 93.176.200.177
Angie
Gość
hehe ludzie my sie tam integrowac bedziemy codziennie, Lust2002 no teraz to przegielas z tym pakowaniem hehe ja sobie zamowilam drugi autobus na moje rzeczy ;D pozdrawiam moja nowa rodzine do integrowania sie ;)
IP: 83.27.247.204
Angie
Gość
orientuje sie ktos jak tam z kafejkami internetowymi?? jest tam cos takiego? aaa i jak z komorkami ile jest za smsa i wogole czy jest sens brac komorke
sylwia
Gość
jest kafejka na glownej ulicy jak sie idziw z hawaii w srone przystanku po lewej str.sms1,5
IP: 83.29.238.173
Angie
Gość
dziekuje bardzo Sylwia
Justyna
Gość
uuuu mnie juz przeraza pakowanie hehe:P
IP: 195.82.167.2
MAGDA
Gość
Hej jesli ktoswybiera się do Rawdy i do hotelu Tropicana to moze być pewny że jest super byłam tam z rodzina 11 lipca tego roku ,moge podpowiedziec ze jesli chcecie zjeść co podobnego do polskiego jedzenia to polecam hotel ROZALIA bardzo miła obsługa i tanie dobre jedzenie.Naprawde polecam polacy sie tam stołują,bo knajpki uliczne sa przereklamowane i drogie .
IP: 79.186.73.66

Strona: « < ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij