RAWDA Bułgaria
Wakacje w Rawdzie
Opinie o hotelach w Rawdzie
Strona: « < ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
Angie
|
#776 22:42, 31.07.2008
|
Gość
![]() |
jednak to biuro jest do dupy ale sie wkurzylam. wlasnie sie dowiedzialam ze z wałbrzycha nie mam zadnego dojazdu do katowic a mial byc, juz stwarzaja problemy super nie ma co IP: 83.27.238.102
|
elficzeq
|
#777 00:08, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
Zagorka ( tylko tę piłam) i polecam bo rewelacja -> Kufel u Serbów kosztuje 1,4 LEVA i we wszystkich innych barach podobnie ma 2 LEVA. W sklepie kosztuje okolo 1 LEVA ale polecam w plastikowej butelce 1 litr 1,9 LEVA . Papierosy LM 2,9 LEVA, Pallmale slimy 3 LEVA, a inne gówna jakies kenty czy ambasadory okolo 2 LEVA. Na plaży butelka piwa kosztowała okolo 2 LEVA. Oni mają podział na Whisky zwykłe które w sklepie kosztuje okolo 12 Leva za pół litrową butelkę w barze okolo 2-2,5 LEVA. Rakija jest ochydna jej nie kupowałam więc nie wiem. Dostałam na spróbowanie od naszej rezydentki FUUUJ ! Bar u Serbów ---> Kotlet z piersi + frytki + ogórek z pomidorem 5 LEVA proponuję dokupić frytki za 2 LEVA bo dają ich mało za to kotlet jest na pół talerza super wygrilowany ! Szaszłyk z kurczaka + frytki + ogorek z pomidorem 4,80 LEVA Ryż z udkiem z kurczaka - spora porcja! 4 LEVA Sałatka owczarska - kukurydza, ogorek, pomidor, szynka pietruszka cebulka + plaster fety ( prawdziwej !!!! ) 2,80 LEVA Najczęściej jedzona przeze mnie potrawa na takie upały idealna !!!! Musaka ( ochydna ) ale jak ktoś lubi... 4,3 Leva Kotlety coś ala mielone jak u nas pyszne grilowane z frytkami i ogorkiem i pomidorem 5 LEVA 2 kiełbaski coś ala biała kiełbsa u nas grilowana frytki ogorek, ziemniaki 5,3 leva. sałatka szopska 2,5 Leva CzuCzura - > Jadlam tutaj tylko kotleta z piersi z zapiekanymi ziemniakami z 4 rodzajami sera za dwa kotlety z mini brytwanką ziemniaków i 2 soczkami Cappy zapłacilam 18 Leva Ogólnie na jedzenie szło 20-25 Leva dziennie na osobę. Jak jest taki upał nie ciągnie człowieka stale do żarcia. Polecam soczki Cappy o smaku ananasowym i brzoskwiniowym są rewelacyjne! w Sklepie kupowany duży litrowy 2,8 LEVA mały 1,2 LEVA a w barach mały soczek kosztuje od 1,4 LEva do 1,8 Leva IP: 88.156.11.128
|
elficzeq
|
#778 00:12, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
bez opłaty administracyjnej. na opłatę osobne pieniążki miałam. aa nie dokończyłam podziału na whisky !! Whisky zwykła, whisky firmowa w ich przypadku red label 4 leva w barach w sklepie nie zwrócilam uwagi ile za buteleczkę. i whisky wiekowa okolo 7 leva w barze POZDRAWIAM ! IP: 88.156.11.128
|
Kokon
|
#779 01:59, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
hm elficzeq to w sumie ceny są wyższe niż myślałem... naprawdę zmieściłaś się w 240 euro wydając na jedzenie 20-25 dziennie ? hmm. ja chyba będę kupował dużo alkoholu... i mam zamiar pojechac z 2-3 razy do Słonecznego Brzegu... Na forum Bulgaricus.com znalazłem wypowiedzi ludzi gdzie niektóre ceny były znacznie niższe... na przykład whisky za 8,6 leva w sklepie... Cytuję: " Wlasnie wrocilem z Rawdy. Zatem : Ceny w sklepie: -coca-cola (2 litry) - 2,50 lv -Bulgarski batonik - 0,40 lv -ser zolty pakowany (ok. 100gram) - 2 lv -brzoskwinie (1 kg) - od 3 do 5 lv -popcorn -0,50 lv -piwo zagorka - 1 lv -piwo kamenitza - 0,90 lv -whisky bulgarskie (0,7l.) - 8,60 lv -wódka flirt (0,7l.) - 8 lv -papierosy L&M - 2,60 lv -pocztówka - 0,50 lv -chleb krojony - 1,10 lv Ceny w restauracjach -pizza duza - od 6 do 12 lv -piwo zagorka ( 0,5l.) - od 1,80 do 2,00 lv -piwo heineken (0,33l.) - 3 lv -panierowane malze (bez frytek i surowek) - 5 lv -szopska - 3 lv -filet z kurczaka + frytki - 8 lv -smazony ser z surowka i frytkami - 6 lv -drinki - od 5 do 7 lv -coca-cola - 1,40 lv -kamikadze - 6 lv smile " i druga wypowiedź: " Jako, że też wróciłem z Rawdy polecam jeszcze restaurację "U Czuczury", ceny: - sałata szopska - 3 lv, - filet po meksykańsku - 5 lv, - filet grilowany z serem - 5,2 lv, - frytki - 2 lv, - butelka szampana - 6 lv, - butelka wina szardone - 6,2 lv, - coca-cola (0,25 l) - 1,2 lv, - owczarska sałata - 4,7 lv, - wieprzowina grilowana w kawałkach - 8,00 lv, - krewetki grilowane - 9,00 lv, Inne ceny art. spożywczych w Bułgarii: sklep ZORA w Neseber: - konfitura jagodowa - 3,10 lv, - coca-cola 2l - 1,95 lv, - woda Gorka 1,5 l - 1 lv, - kawa Jackobs 3w1 - 0,32 lv, - bekon plastrowany 120 g. - 0,85 lv, - ser topiony Meggle 150 g - 3,56 lv, - pasztet Karo 180 g - 1,25 lv, sklep spożywczy w Rawdzie ul. Rybarska 1: - mleko zsiadłe 2% (0,5l) - 0,85 lv, - coca-cola 1,25 l - 1,8 lv, - pepsi 2 l - 2,2 lv, - piwo Kamenitza 2l - 2,55 lv, - mleko UHT Meggle 1l , 3,2 % - 2 lv, - wódka Mastika 0,7 l - 7,75 lv, - wafelek Mura - 0,4 lv, - guma Orbit - 1 lv, - dzem truskawkowy - 2 lv, - proszek ariel 400g - 2,9 lv, - chleb biały krojony - 0,8 lv, - chleb ciemny krojony - 1,2 lv, sklep Billa Burgas: - pepsi cola 2l - 1,99 lv, - rogalik 7 days - 0,69 lv, - bekon plastrowany 200g - 2,21 lv, - wino muskat - 5,09 lv, - likier kolada - 6,49 lv, - kawa Jackobs 3w1 - 0,24 lv, - konserwa rybna Skumbria w pomidorach - 0,89 lv, - płatki śniadaniowe Corny - 0,84lv. - Hamburger w McDonald - 2,49 lv, - coca-cola 0,5l - 3,89 lv, " elficzeq... w takim razie te ceny wyssane z palca są co Ci ludzie piszą ? zaniepokoiłem się dość mocno... IP: 83.238.219.189
|
Justa
|
#780 14:02, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
właśnie wróciłam z Rawdy pytacie o pieniążki otóż ja wydawałam 50 euro dziennie na 2 osoby dorosłe i dziecko. Rawda jest super plaża mała brudna z glonami ale dla niewymagających bedzie wystarczająca jedzonko pyszne w pizzerii puzzle, niedrogie u Serbów, bardzo pyszne drinki w Hawaii Club byłam z biurem podróży Inrerholidays z Czestochowy jakieś pytanka chętnie odpowiem IP: 89.79.11.201
|
Kokon
|
#781 16:18, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
Justa... jesteś pierwszą osobą która wróciła chyba z wakacji z Inter Holidays... Wypowiedz się na temat biura, rezydentów, organizacji, stanu autokaru, podróży... Interesuje mnie dosłownie wszystko co związane z biurem... Nigdzie nie ma jeszcze opinii a mam wykupiony wyjazd z tego biura na 8 sierpnia... post wyżej zacytowałem wypowiedzi użytkowników innego forum dotyczące cen ... i pytanie czy te ceny są rzeczywiście takie ? będę wdzięczny za informacje ![]() IP: 83.238.219.189
|
elficzeq
|
#782 16:49, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
Chcesz pomóc ludziom a oni Ci w buty pojadą z Bogiem chłopcze. Przywiozłam pół walizki ciuchów. Czy wiesz ile to 240 E? Przelicz dokładnie ile to LEVA a poźniej sie zastanów. Ja sobie wyssałam ceny z palca i niech tak zostanie IP: 88.156.11.128
|
Justa
|
#783 17:23, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
więc tak co do biura nie mam zastrzeżeń dokładnie pokoje takie jakie mają na zdjęciach chociaż nie polecam pokoi w icebergu ponieważ w dniu wykwaterowania opuszczasz pokoj do godz 10 i rob co chcesz do wieczora walizki masz na holu dostęp do toalety na recepcji i tam też możesz niby wziąć prysznic ale musisz przeparadować w ręczniku lub nago żeby się ubrać w holu gdzie walizki bo w toalecie miejsca już na rzeczy nie ma ![]() ![]() ![]() IP: 89.79.11.201
|
Kokon
|
#784 17:41, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
Elficzeq... czy ja mówię, że wyssałaś ceny z palca ? Nie miałem nic takiego na myśli... po prostu ludzie którzy pisali posty które zacytowałem... mogli być na przykład w Rawdzie na początku czerwca gdzie jak przypuszczam jest taniej... a w lipcu i sierpniu jest zdecydowanie drożej... tak mi się przynajmniej wydaje bo tak jest w większości miejsc turystycznych w Europie. Na pewno nie miałem na myśli, że wyssałaś sobie ceny z palca a jeśli tak to zinterpretowałaś to przykro mi... nie chciałem żeby tak to zabrzmiało ![]() Justa... Uspokoiłaś mnie bardzo ![]() Jeszcze pytanko ... w jakich apartamentach byłaś lub hotelu ? Widziałaś może apartamenty Radina/Sofia... możesz coś o nich napisać ? IP: 83.238.219.189
|
boza
|
#785 17:55, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
do Justy czy wiesz cos na temat hotelu tomczo w Rawdzie IP: 87.101.32.6
|
Justa
|
#786 18:05, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
kokon Radina i Sofia trafiłeś super byli tam znajomi pokoje małe ale czyste przyjemni właściciele i co najważniejsze w dzień wyjazdu dostajesz zastępczy pokój gdzie mozesz spokojnie wziąć prysznic albo wypocząć przed podróżą. z Radiny jest blisko na kamienistą plażę wiec bedziesz musiał kawałek przejść na piaszczystą ale to nie jest daleko co do cen to jeszcze chciałam dodać że za 50 euro dostaniesz w rawdzie w kantorze 95,50 leva i to na 2-3 dni w zupełności wystarczy Myślę że będziesz zadowolony z pobytu Rawda ma w sobie specyficzny urok i wszelkie niedogodności szybko umykają. Polecam Ci wypad do Słonecznego Brzegu a także aqua park i najważniejsze musisz koniecznie spróbować Rakiji ![]() ![]() IP: 89.79.11.201
|
Justa
|
#787 18:14, 01.08.2008
|
Gość
![]() |
boza nie jestem w stanie Ci cokolwiek napisać na temat tego hotelu ponieważ tam są same hotele pensjonaty i nie da się spamiętać wszystkich IP: 89.79.11.201
|
kaśka
|
#788 03:48, 02.08.2008
|
Gość
![]() |
Hej! Ceny są mniej więcej takie jak podajecie. W porównaniu do Polski to nie jest drogo i na wszystko można sobie pozwolić. Co prawda ja byłam na przełomie czerwca i lipca i na własne oczy zauważyłam wzrost cen z dniem 1 lipca. Ale i tak nie ma porównania z cenami w Polsce i oszczędzaniem na każdym posiłku. A tak swoją drogą to zazdroszczę Wam, że macie ten wyjazd jeszcze przed sobą! Pozdrawiam gorąco! IP: 83.4.113.20
|
baśka
|
#789 16:57, 02.08.2008
|
Gość
![]() |
czemu ciągle piszcie, że jedzenie u Serbów jest super. Tłuste, może i tanie, ale brudne sztućce, pojemniki z przyprawami, może lepiej trochę dopłacić, ale jeść w czystym i przyjemniejszym miejscu. IP: 79.185.90.54
|
LATO37
|
#790 17:33, 02.08.2008
|
Gość
![]() |
DOKŁADNIE-ZGADZAM SIĘ Z BASKĄ CO DO POSIŁKÓW U SERBÓW.A DO TEGO DANIA TYPOWO BUŁGARSKIE JAK NP. KAWARMA CZY TARATOR TO NIEPRZYPRAWIONE I OSZCZĘDNIE ZROBIONE JEDZENIE Z PORÓWNANIEM MP. OBOK SERBÓW W KNAJPIE PIZZA PUZZLE-CENA NIECO WYZSZA ,ALE OPRÓCZ PIZZY MOŻNA DOBRZE I NIEDROGO ZJEŚĆ DANIA TAMTEJSZEJ KUCHNI.OBSŁUGA TEŻ LEPSZA. IP: 83.143.97.1
|
Calinka
|
#791 21:44, 02.08.2008
|
Gość
![]() |
Autokarem z Ok. Services z Bielska (6;20 rano 10 sierpnia) A Ty? ![]() IP: 83.22.62.71
|
Calinka
|
#792 21:54, 02.08.2008
|
Gość
![]() |
Mam nadzieje, ze sie jakos tam znajdziemy, i nie zostaniemy z chlopakiem na boku ![]() ![]() IP: 83.22.62.71
|
Kokon
|
#793 22:42, 02.08.2008
|
Gość
![]() |
No właśnie Calinka ma rację ;D ludzi ściągniecie itp. tylko jak ![]() IP: 83.238.219.189
|
Artur
|
#794 01:34, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
Lust2002 moje gg 5871462 Pozdro IP: 79.186.54.221
|
Kokon
|
#795 01:58, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
Moje 9221875. Tak jakby ktoś chciał się ustawić na picie jakieś ;D IP: 83.238.219.189
|
Jolanta
|
#796 10:53, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
LUDZIE WLASNIE WROCILAM Z GRECJI Z TYM BIUREM I PRZEZYLAM KOSZMAR. PRZED AUTOKAREM PO CALYM TURNUSIE WYMIENILAM SIE KONTAKTAMI ZE WSZYSTKIMI NIEZADOWOLONYMI I PONIZONYMI PRZEZ BIURO KLIENTAMI. JEST NAS OBECNIE 19 OSOB - WSZYSCY SKLADAMY POZEW ZBIOROWY W SADZIE OKREGOWYM W KATOWICACH PRZECIWKO OK SERVICES. SZANOWNI PANSTWO NIE DECYDUJCIE SIE NA WYJAZD Z TA FIRMA. DLUGO BY OPISYWAC USTERKI KTORYCH DOPUSCILA SIE TA FIRMA. ZRESZTA WIELU Z PANSTWA TRAFNIE JUZ NAPISALO ODNOSNIE KLAMSTW I WARUNKOW PANUJACYCH W OSRODKACH KTORYMI OK SERVICES DYSPONUJE. BIURO POBIERA OPLATE KLIMATYCZNA KTORA JEST TOTALNA FIKCJA - NIE DAJA RACHUNKOW, WARUNKI W HOTELACH SA PRZERAZAJACE - NIE WSPOMINAJAC JUZ O KARALUCHACH KTORE W NICZYM NIE PRZYPOMINAJA NASZYCH MALENKICH POLSKICH - KARALUCHY W GRECJI SA JAK KCIUK U MEZCZYZNY. BRUDNE TOALETY, POSCIELE W STANIE AGONALNYM - WCALE SIE NIE ZDZIWIE GDY KTOS Z TURYSTOW ZLAPIE WSZY LONOWE, JEDZENIE W POTWORNIE MALYCH ILOSCIACH I BARDZO ZLEJ JAKOSCI. DYSPONUJE OGROMEM ZDJEC KTORE WYKORZYSTAM W SADZIE JAKO DOWOD. PROSZE PANSTWA AUTOKARY SA W OPLAKANYM STANIE - ROZDEMONTOWANE TAK BY WIECEJ LUDZI MIESCILO SIE W SRODKU - W PRAKTYCE WIEC NIE MA JAK ROZLOZYC NOG - WIELU LUDZI USKARZALO SIE NA PUCHNIECIE NOG. STAN NADWOZIA JAK STWIERDZIL POLICJANT W KATOWICACH - JEST FATALNY. KIEROWCA ZOBOWIAZAL SIE DO KILKU NAPRAW PRZED GRANICA - NIESTETY ZADNYCH NAPRAW NIE DOKONAL. SAMI KIEROWCY ZACHOWYWALI SIE W STOSUNKU DO TURYSTOW W SPOSOB UWLACZAJACY GODNOSCI LUDZKIEJ - PADALY ROZNORAKIE WYZWISKA I GROZBY - WSZYSTKO MAM NAGRANE NA KAMERE. REZYDENCI W GRECJI KOMPLETNIE NIEODPOWIEDZIALNI - ZAMIAST OPIEKOWAC SIE TURYSTAMI CALE NOCE IMPREZUJA, W CIAGU DNIA SA NIEPRZYTOMNI I SKACOWANI. NIE TRAFIA DO NICH ANI JEDNO SLOWO. REZYDENT KAMIL - BRUNET OK 18 LAT - TO JEST PRZYKLAD TEGO W JAKI SPOSOB BIURO OSZCZEDZA NA FACHOWEJ OBSLUDZE TURYSTYCZNEJ. TO NIESPELNA OSIEMNASTOLETNIE DZIECKO NIE POTRAFI SIE NAWET POPRAWNIE WYSLOWIC, ZIONIE OD NIEGO ALKOHOLEM, ZEBRANIE INFORMACYJNE ZABRALO MU NIESPELNA 5 MINUT - WIEDZA TEGO CZLOWIEKA O GRECJI JEST ROWNA ZERU. TO W JAKI SPOSOB SIE PAN REZYDENT KAMIL ZWRACAL DO TURYSTOW JEST W CONAJMNIEJ NAGANNE. WYZWISKA, CHAMSKIE ODZYWKI. JEST TO WYJATKOWO PYSKATY CZLOWIEK KTORY ZAMIAST POMAGAC TURYSTOM BAWI SIE CALE NOCE PIJAC DO BIALEGO RANA. SAMA OSOBISCIE BYLAM SWIADKIEM JAK REZYDENCI PILI W BIURZE METAXE. JEDNA Z REZYDENTEK LEDWO WYSZLA Z BIURA - DRUGA MUSIALA JEJ POMAGAC. ALE ZEBY TO BYLO WSZYSTKO... PANI REZYDENTKA ANIA W MOJEJ OBECNOSCI A TAKZE OK 7 OSOB WRACAJACYCH Z KOLACJI RZYGALA PRZY WINKLU JEDNEGO Z HOTELI. REZYDENCI W ZADEN SPOSOB NIE BYLI UCHWYTNI. REZYDENTAMI ZAJMUJE SIE GRECKA SZEFOWA PANI KASPEREK - TO JEST DOPIERO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. TA WIELKA GRUBA NADASANA ROPUCHA MIALA CZELNOSC KRZYCZEC NA TURYSTOW KTORZY ZOSTALI ZAKWATEROWANI W JEDNYM POKOJU Z OBCYMI LUDZMI. CO WIECEJ WIELOKROTNIE SLYSZALAM JAK KAZALA REZYDENTOM NIE PODPISYWAC SIE POD REKLAMACJAMI. W CZASIE ODJAZDOW REZYDENCI NIE BYLI OBECNI. PANI KASPEREK DBALA O TO BY REZYDENCI MIELI ZAMKNIETE USTA. JEJ ROLA SPROWADZALA SIE DO ZABIERABNIA PIENIEDZY. NIE BYLO ZADNBYCH ZWROTOW. WYCIECZKI FAKULTATYWNE Z TYM BIUREM SA ODRAZAJACE - JEZDZI SIE STARYMI ROZKLEKOTANYMI AUTOKARAMI BEZ KLIMATYZACJI. JESLI NA DWORZE JEST AKTUALNIE 38 STOPNI TO W AUTOKARZE JEST 54 STOPNIE. W CZASIE WYCIECZKI DO ATEN AZ TRZY KOBIETY ZEMDLALY. PANI KASPEREK JESZCZE RAZ PODKERESLAM WYJATKOWO BEZCZELNA I ZLOSLIWA OSOBA REAGOWALA NA NASZE UPOMNIENIA IMPERTYNENCKIM ZACHOWANIEM. JESLI CHODZI O KOMENTARZE NA TEJ STRONIE TO NIE UWIERZA PANSTWO CZYM ZAJMUJA SIE REZYDENCI W TRAKCIE PRACY - WLASNIE PISANIEM KOMENTARZY! OCZYWISCIE POCHLEBNYCH KOMENTARZY. PANI KASPEREK NAKAZALA REZYDENTOM BY PISALI POCHLEBNE KOMENTARZE O WAKACJACH Z OK SERVICES. JEDNA Z REZYDENTEK NAWET PRZYZNALA SIE DO TEGO ZE ZAMIAST OBSLUGIWAC TURYSTOW MUSI PISAC DURNE KOMENTARZE W INTERNECIE. I JESZCZE JEDNA WAZNA RZECZ! ZADEN Z REDYZDENTOW NIE MA UPRAWNIEN TURYSTYCZNYCH BY REPREZENTOWAC BIURO ZA GRANICA! ZADEN REZYDENT NIE POSIADA ROWNIEZ UMOWY O PRACE. WSZYSCY PRACUJA NA CZARNO!!! BIURO OK SERVICES NIE SZANUJE NIKOGO POZA NASZYMI PIENIEDZMI. PO ZAPLACENIU OKRESONEJ SUMY PRZESTAJEMY SIE DLA TYCH LUDZI LICZYC ZUPELNIE!!!! WAKACJE Z TYM BIUREM NALEZA DO NAJGORSZYCH W MOIM ZYCIU. JESLI MOJA OPINIA NA TYM FORUM COKOLWIEK DA TO BLAGAM WAS LUDZIE - NIE DAJCIE SIE NABRAC NA WYJAZD Z BIUREM OK SERVICES. NIE TRACCIE LEZ I NERWOW, NIE FUNDUJCIE SOBIE KOSZMARU. IP: 85.222.18.82
|
Kokon
|
#797 14:58, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
Jolanta... Po pierwsze pomyliłaś wątki bo wątek ten nie dotyczy ani biura podróży OK SERVICES ani też Grecji. A po drugie [zaznaczam, że nie mam żadnego związku z BP OK SERVICES, sam jadę z INTER HOLIDAYS do Rawdy 8 sierpnia] moja rodzina niedawno wróciła z Rawdy z biurem OK SERVICES... stan autokaru ( przewoźnik Śladowski ) był świetny. Wrócili strasznie zadowoleni i bez żadnych powodów do narzekać, poza tym zauważyłem, że styl pisania wszystkich opinii negatywnych o OK SERVICES jest bardzo podobny... poza tym dużo ludzi mówi, że posiada zdjęcia tudzież filmy, co dziwne żadne z nich nie zostają pokazane użytkownikom forum ku przestrodze... Taka jest moja opinia. Pozdrawiam. IP: 83.238.219.189
|
sonia
|
#798 15:37, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
Też to zauważyłam i dlatego jak jeszcze na początku sie tymi opiniami przejmowałam tak teraz nie robią na mnie żadnego wrażenia. IP: 194.63.131.164
|
Jarek
|
#799 18:21, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
jedzie ktoś z Łodzi do Ravdy 6.08 ? IP: 83.10.217.24
|
Xeneczka
|
#800 20:53, 03.08.2008
|
Gość
![]() |
Wiec tak, wrocilam wczoraj z Bulgari dokladnie z Rawdy z Biura OK SERVICES. Przed wyjazdem po przeczytaniu tego forum i kilku nieciekawych postow bylam przerazona. Jak sie okazalo niepotrzebnie. Pozdrow fakt, opozniona 45 minut, ale nie jest to nie wiadomo ile. Kierowcy jechali ostroznie. Oplate klimatyczna placil kazdy, bo przeciez tak bylo w umowie. Wiec nie rozumiem kto pisze tu jakies bzdury ze jest nielegalna itp ;] Zreszta w innych biurach trzeba plicic jeszcze jakies dodatkowe koszty. Dostalismy bardzo ladny pokoj, lodowka telewizor, polskie kanaly (apartament typu Margarita - Napoli). Fakt ze czekalismy troszke az posprzataja, ale czas minal szybko. Sama Ravda mnie mile zaskoczyla. Ludzie pisali tu rozne rzeczy i bardzo sie balam. Jak sie okazalo, jest sie gdzie pobawic, mozna naprawde tanio i PYCHA zjesc. PLAZA - wiele osob pisalo o plazy, do ktorej nie rozumiem co mozna miec. Moze faktycznie nie sa one bardzo szerokie, ale te hotelowe z ktorych mozna normalnie korzystac, nawet jesli mieszka sie nie w tym hotelu sa naprawde ladne. Kilka glonow, muszelki na brzegu i tyle, bo glony sprzataja. Chyba ze sie idzie na miejska plaze to sie nie dziwie i potem sie wypisuje takie glupoty. ![]() Co do biura nie mam zastrzezen. Do oblugi hotelowej i Rezydentek tez. Takze nie warto czytac tych wszystkich negatywnych opini i tylko sie przejmowac ![]() Fakt, ze w tamych okolicach zeby cos blisko pozwiedzac jest tylko Nessebar, a ja lubie pochodzic poogladac i zrobic dobre zdjecia. Takze ten rejon bardziej miasta barowe, sklepowe a nie chodzenie i zeiwdzanie zabytkow ; p W dodatku za taka cene.. Ludzie placa 700 zl i nie wiem chcieliby nie wiem czego. Ja jestem maksymalnie zadowolona, plus poznanie swietnych ludzi. Zycze powodzenia, i odpowiem na kazde pytanie. Pozdrawiam IP: 62.87.129.194
|
Strona: « < ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie