» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... > »

Autor Treść
Piotr
Gość
Witam wszystkich ;-)
Wybieram się do Rawdy do hotelu Boston z Biurem Oscar wyjazd z Wrocławia 10 Września godz. 23:00 Pl.Dawida Czy jedzie ktoś w tym terminie?
IP: 89.174.99.38
boza
Gość
do Juli jade tez z alfa staru do tomczo jaki jest samolot ,jaki lot
IP: 87.101.32.6
jarcyk
Gość
Hej Julio!Bardzo chętnie skorzystam z podpowiedzi ,jaką trasą jechałaś, gdzie nocowałaś i na co zwracać uwagę. Jadę z Katowic 10.08
IP: 194.145.185.156
Kokon
Gość
Tyko ze inni 10 dopiero wyjezdzaja..:P
IP: 83.22.32.103
calinka
Gość
^
|
---------------| do Kokon`a mialo byc:D
IP: 83.22.32.103
kokon
Gość
calinka... no tak ale 12 tez jest termin jak pisała Lust2002 :) takze nie ma problemu ... poza tym sądzę, że i tak codziennie będziemy w hawaii :)
IP: 83.238.219.189
ona i on.
Gość
juz za kilka godzin wyjazd do Rawdy!!!:):)
IP: 195.82.167.2
bożka
Gość
właśnie wróciłam z bardzo udanych wakacji w Rawdzie. Jechałam z Oskarem do hotelu kristal natomiast wylądowałam w hotelu Benito. W Kristalu szoooook!! same zakazy włącznie z wnoszeniem żywności do hotelu , skakaniem do basenu i przyjmowaniem gości. Benito suuuper. Z Oskarem autokary super. Nowe z pasami, kierowcy mili i pilotki też. polecam
IP: 217.98.98.98
Piotr
Gość
Rawda Autokarem z bp OSKAR wyjaz z Wrocławia 10 Września kto jedzie w tym terminie?
ja jadę do hotelu BOSTON
Piotr
Gość
bożka napisał
właśnie wróciłam z bardzo udanych wakacji w Rawdzie. Jechałam z Oskarem do hotelu kristal natomiast wylądowałam w hotelu Benito. W Kristalu szoooook!! same zakazy włącznie z wnoszeniem żywności do hotelu , skakaniem do basenu i przyjmowaniem gości. Benito suuuper. Z Oskarem autokary super. Nowe z pasami, kierowcy mili i pilotki też. polecam

a wiesz może coś na temat hotelu BOSTON???
Z góry dzięki za informacje
bożka
Gość
Piotr Boston widziałam tylko z zewnątrz. Rezydent tam urzęduje. Spoko! knajpka i grill na zewnątrz.Swojskie klimaty:)))Blisko centrum troszke dalej do plaży, ale dasz radę tam wszędzie jest blisko. Poszukaj plaży albo na lewo albo na prawo bo na wprost jak wyjdziesz z hotelu i przejdziesz przez główną ulice to jest plaża z kamieniami i mnóstwem glonów. Nie polecam. Dalej są miejsca fajne czyste i bez glonów. Udanych wakacji, już zazdroszczę a szczególnie jedzonka w czuczuri. polecam zestaw mięs 10 lev na kamionce na 2-3 osoby wystarczy i prawie 60cm szaszłyka. Też uciecha :P
IP: 217.98.98.98
Julia
Gość
boza napisał
do Juli jade tez z alfa staru do tomczo jaki jest samolot ,jaki lot

Hej juz pisalam ze mialam wlasny transport:)ale znajomi lecieli i bardzo sobie chwala ponad godzinny lot byl bardzo przyjemny transfer na lotnisko i z tez wygodny:) zwazywszy na to ze roznica czasu jest godzina do przodu komfort powrotu jest napewno duzy:)pozdrawiam i zycze udanych wakacji
IP: 87.105.164.30
ALICJA
Gość
WITAM WSZYTKICH, DZIĘKUJE ZA UWAGI I WSKAZÓWKI KTÓRE WYCZYTAŁAM NA FORUM PRZED WYJAZDEM- WSZYSTKO WYKORZYSTAŁAM BĘDĄC NA MIEJSCU W RAWDZIE. FAKTYCZNIE NAJLEPSZE I TANIUTKIE JEDZONKO JEST U BARCI SERBÓW A OWOCE I WARZYWA NA WSZYSTKICH INNYCH STRAGANACH TYLKO NIE W CENTRUM. MOŻE KOMUS PRZYDA SIE MOJA UWAGA - ŻEBY NIE WYMIENIAĆ PIENIĄŻKÓW W KANTORACH ( PRZYNAJMNIEJ NIE W NESEBARZE I SŁONECZNYM BRZEGU). KILKORO Z NASZYCH WSPÓŁWCZASOWICZÓW MIAŁO NIEPRZYJEMNE PRZYGODY. KURS PLN I EUR BYŁ INNY NIŻ NA TABLICY PRZED KANTOREM, A JAK SIĘ ZORIENTOWALI TO BYŁO JUŻ ZA PÓŹNO - MAFIA MA TAM SWOJE MACKI - MUSIELI SPRZEDAĆ LUB KUPIĆ ZA WSZYSTKIE PIENIĄDZE JAKIE MIELI PRZY SOBIE -PO KURSIE OCZYWIŚCIE NARZUCONYM PRZEZ PANÓW OSIŁKÓW.
CO DO BIURA OK SERVICES - NIGDY WIECEJ!!! NIGDY WIĘCEJ TEŻ NIE POJEDZIEMY AUTOKAREM!!!! NASZA PODRÓŻ DO BUŁGARII TRWAŁA 41 GODZIN BO NIE BYŁO PILOTA. JEDEN Z KIEROWCÓW JECHAŁ NA SCHODACH BO NIE BYŁO DLA NIEGO MIEJSCA ITD ITD.
NO I REZYDENT - PAN KAMIL - PORAŻKA ZUPEŁNA!!!! ODRADZAM WYCIECZKI FAKULTATYWNE Z NIM - NIC NIE WIE, NIE POTRAFI NIC ZORGANIZOWAĆ, JEST AROGANCKI I BARDZO CWANY. JEDYNE CO POTRAFI TO SMIEJĄC SIĘ W OCZY WYKORZYSTYWAC NAIWNOSC LUDZI I BRAC ZA TO PIENIĄDZE ZUPEŁNIE NIE MAŁE. ZRESZTĄ SAM PRZYZNAJE ŻE ON TAM JEST TYLKO PO TO ABY ZARABIAĆ NA TZW PRZEKRĘTACH. WŁASNIE ZASTANAWAM SIĘ NAD ZŁOŻENIEM OFICJALNEJ SKARGI NA NIEGO.
POZA TYM W RAVDZIE BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO. MIESZKALIŚMY W HOTELU ELWIRA - CZYŚCIUTKO, SMACZNE POSIŁKI (OBIADY TO TRADYCYJNA KUCHNIA BUŁGARSKA Z DESERAMI) I MIŁA OBSŁUGA - CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ:)
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO WYPOCZYNKU
IP: 83.24.43.18
Kasq
Gość
Alicja to gdzie radzisz wymieniac pieniądze??
IP: 83.4.51.70
Calinka
Gość
Kokon: no fakt, cos mi sie pokrecilo, sorry. No to do zobaczenia 12 na miejscu:)
IP: 83.22.9.231
Kasq
Gość
Kokon spakowany już jesteś??:D ciekawi mnie jak bedzie z miejscami w autobusie, czy sa juz rozplanowane i jak tak to jak sa rzoplanowane....
IP: 83.4.104.194
Kokon
Gość
Kasq,
No właśnie w tym momencie skończyłem się pakować ;p
No też jestem bardzo ciekawy :)
Mam nadzieję, że będę siedział obok kumpla a nie kogoś obcego... Bo tak też może być... Powiedzmy, że 3 osobowa rodzinka jedzie to zajmuja 2 miejsca obok siebie i jedno pojedyncze i wtedy jak sie komus trafi to siedzi na tym pojedynczym a osoba z ktora jedzie siedzi za nim... i tak bym nie chcial trafic ;p ale bedzie dobrze :)

Bierzecie na drogę jakieś napoje integrujące ;p ? Bo mogą się przydać a po drodze pewnie będzie drogo albo ciężko dostać...
Kasq
Gość
nie biore takich napoi bo boje sie o stan mojego zoladka w tak dlugiej podrozy a mam lekka chorobe lokomocyjna:P zintegrujemy sie na miejscu w ten sposob;) ja tez juz spakowana i czekam na ranek:D no to coz, do jutra:D
IP: 79.186.194.10
Kokon
Gość
Do jutra :) jakoś się poznamy w autokarze;p
martaaaa
Gość
ja tez jade z chlopakiem do rawdy z interholidays, apartamenty SIANE. No mam nadzieje ze wszytsko bedzie wporzo:)
IP: 87.205.214.118
30 sierpnia
Gość
jedzie ktos do rawdy??? 30 sierpnia hotel iwi biuro TT
IP: 93.176.200.177
ALICJA
Gość
Kasq napisał
Alicja to gdzie radzisz wymieniac pieniądze??

wymieniliśmy pieniadze w hotelu ( Elwira- bo tam mieszkaliśmy i dodam że wbrew opiniom innych, ani nas ani naszych znajomych włascicielka hotelu nie oszukała na wymianie) i w Warnie w kantorze bankowym. Ale przeważnie korzystaliśmy z karty kredytowej CITI banku i to było najlepsze rozwiązanie - najtańsze :)
Życzę miłego pobytu w Bułgariii
IP: 83.24.14.238
Domi
Gość
Hej,
my jedziemy z kumpelą 26.08 do Rawdy do Hotelu Cristal albo Makao (tak było w ofercie).
Mam pytanie - jakim cudem udało wam się zmienić na miejscu hotel Cristal na jakiś inny i czy faktycznie ten Cristal jest taki przerażający??? Bo zaczynam się naprawdę bać... dodam, że jedziemy z biura Oskar.... A jeśli nie Cristal, t który byście polecali jako spoko i za podobną kasę? Baaaardzo proszę o jakies podpowiedzi :) :)
IP: 87.205.193.183
Domi
Gość
bożka napisał

No właśnie, jak to się stało, że Cię przenieśli do Benito?
IP: 87.205.193.183
poluś$tomuś :P
Gość
witam.
chciałabym się dowiedziec czy leci moze ktoś 21 z KATOWIC do Rawdy?? MY LECIMY DO BOSTONu
dajcie znac :)
IP: 81.15.156.36

Strona: « < ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij