» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
witam ponownie , .............już nie jestem w próżni :) ............. Aquamaris właśnie zaproponował mi dzis inny hotel . Aeolis w Astris . niedaleko Limenari . tak więc wczasy planowane z rodziną w jednym hotelu i miejscowości rozbili nam na dwie w odległosci jakies 10-15km od siebie .. Nie jestem zła bo to co zaproponowali jest nawet lepsze od tej Natasa i bliżej morza ;) a cena została ta sama . a i tak planowaliśmy wziąśc auta na wyspie więc na plaży będziemy razem , tylko wieczory bez rodzinki , a przecież każdy lubi posiedziec i pogadac przy drinku . mam nadzieje że sama tam nie będę i ktoś z WAS również leci do tego hotelu Aeolis w terminie 25.07. ................................................................. szkoda tylko tej mojej nerwówki przez kilka dni ,ale wyszło wszystko na dobre i jednak zdanie o Aquamarisie nie zmienie bo zachowali się bardzo ok dając taki hotel nam w zamian :)
IP: 89.74.97.131
arko
Gość
OK services wycofało także ofertę na Chalkidiki apartamenty Villa Rizos z powodu braku zainteresowania. Ja jadę z tym biurem podróży trzeci raz z rzędu i nigdy nie narzekałem. Najważniejsze jest że jest słoneczna pogoda i piękne plaże. Nic więcej do odpoczynku nie potrzebuję.
IP: 82.177.200.1
Grażynka
Gość
Rawda Bułgaria 29.06 z Katowic lub okolic jedzie ktoś?? czy pojedziemy sami pustym autokarem?? :)
IP: 87.205.129.47
Grażynka
Gość
zapomniałam dopisać hotel Copacabana
IP: 87.205.129.47
Ewa
Gość
Grażyna, byłam w Copacabana w ub. roku. Bardzo fajny hotel, blisko plaży. Jedzenie (śniadania) monotonne - codziennie to samo, ale dla mnie to nie był jakiś problem. Przyjemny basen, trochę mały ale basen na terenie hotelu to dobra rzecz - można posiedzieć popołudniu albo wieczorem jak już się znudzi plaża. Ogólnie wróciliśmy bardzo zadowoleni i Wam też tego życzę.
IP: 195.136.30.51
arko
Gość
również byłem w 2009 w Copacabana. Polecam w Rawdzie restaurację U BRACI SERBÓW-tanio i duży wybór dań. Obligatoryjnie należy odwiedzic Neseber (ok. 1.5 kilometra). W ubiegłym roku także z OK Services byliśmy na wyspie Thassos. Wyspa rewelacyjna. Trzeba zabrac prawo jazdy i wypożyczac skutery.
IP: 46.205.16.121
artur
Gość
przypominam tylko że to forum poświęcone jest grecji
IP: 195.117.93.1
N&M
Gość
witam również byłam w zeszłym roku w Olimpic Beach z biurem OK services, nie mam żadnych zastrzeżeń...
W tym roku Kreta w hotelu Minos Bay - był ktoś może? a może się wybiera? ;)
IP: 89.74.177.119
Basia
Gość
artur

Grecji piszemy z wielkiej litery.To tak dla przypadku jak byś nie wiedział! a propos a co Ci przeszkadza że ktoś zapyta o inny kraj? stąd ludzie byli w wielu miejscach i mogą pomóc, a ty się czepiasz jeden jedyny.
IP: 178.37.148.3
bass
Gość
cześć..jedzie ktoś w czerwcu do aparthotel meni ?? a może już ktoś był i może podzielic się opinią? ...
IP: 193.193.181.42
szart
Gość
Bass obawiam się że jesteś jedną z pierwszych osób które będą tam zakwaterowane. Ja też się tam wybieram ale dopiero na początku sierpnia. Więc jak możesz to napisz po powrocie co i jak tam jest i czego można się spodziewać. Życzę udanych wakacji.
IP: 89.73.222.244
arko
Gość
w tym roku w lipcu wybieram się z rodzinką do Olimpic Beach, apartamenty Sofia&Anastasia
IP: 188.146.23.178
Użytkownik
Wybiera sie ktos do Olimpic Beach w terminie 18-30 sierpnia?
IP: 81.190.106.0
Grzegorz
Gość
arko-- Sofia jest przy plaży a Anastazja w głębi apartamentowców ok 400 metrów od morza ,niedaleko marketu i hotelu Rainbow gdzie jest spotkanie organizacyjne i obiadokolacje jak masz wykupione!! Kwatery w porządku niezbyt duże ale czyste i z balkonami i łazieneczką;-)Radzę wziąć coś na komary bo jest ich tam sporo!! A tak ogólnie to OB nie ma Greckiego klimatu więc radzę pojeździć na fakultety i wczuć się w Grecję bo jest piękna ale nie w OB ani Parali;-) Najlepsze co jest w Parali to LIDL i knajpki;-)Polecam Meteory ,Saloniki i Skiathos jak ktoś lubi upał i plażowanie ale Meteory i Saloniki super!!
IP: 89.76.101.165
arko
Gość
Dzięki Grzegorz za cenne informacje. Gdybyś mógł mi jeszcze coś powiedzieć o plażach w OB. Może jest jakaś spokojna i czy jest drogo. W ubiegłym roku byłem na Tasoss i chcę porównać ceny ( zaplanować budżet).
Użytkownik
Plaza w OB jest szersza niz w Parali :) jest gdzie sie polozyc lecz i tu sa tłumy. a czy drogo.. wydaje mi sie zalezy kiedy sie jedzie czy w sezonie.. ja bylam 2 lata temu w lipcu to np za mala wode placilam 2euro
gold
Gość
To prawda ze plaza jest szersza niz w parali i do tego o wiele ladniejsza i wydaje mi sie ze jest czystsze morze. Wydaje mi sie ze ceny sa w miare przestepne.. woda tyle nie kosztuje chyba ze w jakims barze.. ale w sumie w barach wode daja za darmo.. w sklepach ok.20 centow za duza
IP: 178.235.51.248
Użytkownik
Ja płaciłam 2 euro za mała wodę . wiec nie wiem czy trafilam ze bylo akurat tak drogo czy co.. A co do plazy to zgadzam sie z Gold
Ryś
Gość
Witam Ponownie zadaję pytanie czy ktoś leci 13 czerwca do Paralii Proszę o parę zdań na temat hotelu Principal .Pozdrawiam
IP: 93.179.200.213
gold
Gość
ja jade 21 cxerwca... a co do hotelu jest bardzo ladny ale niestety jest troche daleko do glownego deptaka.
IP: 178.235.51.248
Ani
Gość
Czy ktoś wybiera się do hotelu Principal, w terminie od 09/06/11???
IP: 188.123.218.31
Grzegorz
Gość
arko--plaża jest nawet dobrze zagospodarowana są leżaki po lewej ,zamówisz piwo lub kawę i cały dzień leżak i parasol twój , dużo spokojniej i dużo miejsca jest po prawej stronie i czyściej , w ogóle w OB plaża jest no do końca sprzątana po poprzednim dniu , często walały się pety i kubki oraz butelki przy leżakach.A morze przy brzegu jest mętne i troszkę roślin pływa ale po ok 4 metrach jest już czyściutko i płytko można ponurkować i rybki i kraby pogonić;-)Polecam rowerek wodny i wypłynąć dalej meduzy pooglądać. Ceny spoko piwko jest już od 50 eurocentów zimne da się wypić , Mythos jest po 1,2 i jest to dobre piwo , w knajpce po 2 euro Heineken też tak samo kosztuje. sałatka grecka 4-5 euro i idzie się we dwóch najeść , gyros pyszny 2 euro , obiady 5-10 euro ale jak sobie zamówisz coś lepszego to 15-20 euro , duży wybór knajp są też takie z polską TV ,ja oglądałem tam mecze Wisły w pucharach;-) na ogól jak dla mnie Grecja jest tania , jak pojedziesz lub pójdziesz pieszo do Parali do Lidla to tam już jest taniej jak u nas niektóre produkty.Ja kupiłem Ouzo 0,7 za 4,75 euro. Tanie są arbuzy i pomidory , rano jeździ autko dookoła apartamentów i sprzedaje Grek świeże ryby więc można sobie kupić i upiec tylko nie miałem w kwaterze patelni;-)
IP: 89.76.100.234
arko
Gość
Dzięki. To faktycznie jest w miarę tanio w porównaniu z wyspami greckimi. Ja w ubiegłym roku na wyspie Thassos za Mythos płaciłem 3-3,5 euro. Alkohole kupuję zawsze po drodze w Bułgarii ( jest taki sklep ok 30 km przed granicą, zatrzymuje się am OK Services). Praktycznie wszystko po 5 euro.
Grzegorz
Gość
Wiem byłem tam ale ta Metaxa jest troszkę inna niż te w Grecji;-) ale da się wypić!! W tym roku jadę z Ok na Korfu więc porównam ceny.
IP: 89.76.100.234
Ryś
Gość
Ani napisał
Czy ktoś wybiera się do hotelu Principal, w terminie od 09/06/11???

Aniu ja lecę do tego hotelu ale 13.06 Pozdrawiam
IP: 93.179.200.213

Strona: « < ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij