» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... > »

Autor Treść
Stefan
Gość
To dla Grzegorza proszę przygotować mieszkanie z grzybem i karaluchem, bo on się nie będzie tym przejmował.
IP: 217.149.249.25
Iga
Gość
Witam:)i pozdrawiam wszystkich wczasowiczów OK Services
w zeszłym roku byłam z nimi w Olimpic Beach ( pełne zadowolenie) apartamenty Ermis
w tym roku Chorwacja z Ok- Novi Vindolski apartamenty Matylda ( jeśli ktoś był to proszę o jakieś podpowiedzi i ogólny zarys pokoi,miejscowości ,gdzie warto pójść ,co zwiedzić :)
IP: 82.160.174.101
martyna
Gość
Bardzo Was proszę o opinię na temat wyjazdu na wczasy z biurem ok service na Thassos Aparthotel MENI *** all inclusive
IP: 83.4.66.39
niezadowolony
Gość
Do Stefana

100000/100000 :)
IP: 178.37.146.155
Basia L
Gość
Cześć o Aparthotel Meni nigdzie nie ma opinii, też tam jadę.,.ale nic nie mogę znaleźć na ten temat..w jakich jedziecie terminach ? ja jadę w czerwcu
IP: 193.193.181.43
martyna
Gość
Ja tez jade w czerwcu. podobno jest odrestaurowany i nikt tam jeszcze nie byl dlatego tez nigdzi nie ma opini na jego temat
IP: 83.29.31.164
Grzegorz
Gość
Stefan i niezadowolony to taki rodzaj wczasowiczów co psują wszystkim nastrój , oszczędzają cały rok jadą z najtańszego biura podróży a potem udają wielkich globtroterów i mają do wszystkich pretensje a jak leci karaluch lub inny robaczek po pokoju to wskakują na łóżko;-) i mają swoje Safari;-) za niecały 1000zł:-)
IP: 89.76.101.165
niezadowolony
Gość
Grzegorz

Nie chwaląc się kasy mam dość, co nie oznacza że jeżdżę tylko z renomowanych biur podróży do luksusowych hoteli! Byłem z rodziną w wielu miejscach, i uwierz mi nigdy nie narzekałem ! pretensji też do nikogo nie miałem.A jak chodzi o Safari to niezwykłe przeżycie o czym zapewne nie wiesz,Ty człowieku sam jesteś chyba upierdliwy i wymagający co innego piszesz tutaj a co innego wyprawiasz na pewno na miejscu już nie jednego takiego poznałem Ciebie wkurza źle zapięta firanka na oknie. Tak że wynajmuj sobie pokoje z karaluchami jak Ci to pasuje i mieszkaj w nim bo widać do tego jesteś przyzwyczajony! A propos jeszcze wrócę do karaluchów może tobie nie przeszkadza jak w nocy Ci latają po pokoju i włażą do walizek ale ja sobie nie pozwolę na to aby te paskudztwa łaziły po moich dzieciach! żeby syn bał się iść w nocy do toalety bo coś mu lata pod nogami!
IP: 213.195.142.88
Stefan
Gość
Grzegorz - jak mniemam to i tak nie jest twoje imię - długo pracujesz dla biura już?
Psycholog z ciebie kiepski, bo akurat jestem chyba ostatnim wczasowiczem, który widzi gdzieś problem i psioczy na wszystko i wszystkich. Jednak gdybym miał siedzieć w syfie, grzybie i z karaluchami, wierz mi, że KAŻDY nawet najbardziej wyrozumiały wczasowicz by tego nie zniósł.
I nie tłumacz już swojego biura, że za te pieniądze ... bla bla bla, powtarzacie to jak mantrę. Byłem w Grecji wiele razy, ale nawiążę do moich początków kiedy jeździłem z Filoktitis za 450zł. Za taką cenę, według twojej hierarchii, powinienem mieszkać w namiocie z cykadami, tymczasem warunki były bardzo dobre. A przecież mogli powiedzieć - za taką cenę nie powinieneś mieszkać w takich warunkach.
Dlatego odpuść już sobie - dla ciebie : BEZ ODBIORU
Grzegorz
Gość
8) Dobra marudy dwie skończcie już!! Teraz z tego wychodzi plaga robactwa , jak było ich tyle że wszędzie łaziły to trzeba było żądać zmiany hotelu ,namiotu czy apartamentu !!A z tą FIRANKĄ to pan niezadowolony pojechałeś nieźle widać zabolało że się jest marudą bo ja nawet firanek nie zauważam na wczasach a co dopiero patrzeć jak są zapięte a pan widać nawet na to zwraca uwagę;-) ale spoko nie obrażam się tak jak wy bo pisałem to z przymrużeniem oka a wy zaraz dwa bitne kokoty:-)
A pan Stefan jest chyba wyborcą PIS-U bo wszędzie widzi spisek;-)więc panie Stefanie ja też bym nie siedział w syfie ale jeszcze nigdzie nie spotkałem pokoju z tak skrajnymi warunkami jak wyżej opisane. I przepraszam was bardzo jak was uraziłem ,jestem od was na pewno młodszy więc przyznam wam rację biuro OK Services jest "be"!!;-) Pozdrawiam Was i Życzę udanych wakacji:-)I obyście mi tego pokoju nie wykrakali z grzybem i karaluchami:-) 8) :lol:
Macio
Gość
Jeszcze nie wyjechałem na wakacje, a już mam nieprzyjemną sytuację z tym biurem :(
Zakupiłem wczasy w ubiegłym roku w apartamentach Blue Bay. W lutym ta oferta zniknęła ze strony biura, dlatego zapytałem najpierw e-mailowo (nie otrzymałem odpowiedzi), a potem telefonicznie. Pani z biura (ach, szkoda, że nie zapisałem nazwiska), poinformowała mnie, że oferta zniknęła bo wszystko zostało SPRZEDANE.
Dziś otrzymuję pismo:
"informujemy, iż w związku z bardzo małym zainteresowaniem ofertą wczasową w apartamentach Blue Bay [...] i związaną z tym faktem niewystarczającą ilością osób chętnych do realizacji w/w obiektu zostaje on wycofany z oferty biura."
No jak tak można??
IP: 77.253.175.194
niezadowolony
Gość
Do Grzegorza

No widzisz Grzegorz miałeś szczęście , ja nie pisałem o biurze OKS bylem z nimi parę razy i "karaluszków nie spotkałem z tego biura oczywiście,aż byś się zdziwił gdzie! Byliśmy w Casablance w hotelu pięć ****no spoko, w nocy coś mi nie pasowało jak oświeciłem światło to myślałem że mnie szlak trafi...mieliśmy w pokoju puszki z napojami otwarłem 4 wylałem i wlałem wodę po czym wstawiliśmy do nóżek łóżka ( potem spaliśmy w tę noc w jednym ),dzieciaki nie chciały spać bo myślały że te "robaczki" im do łózka wejdą :(,rano poszliśmy do naszego rezydenta i spokojnie wytłumaczyłem w czym rzecz bez szemrania załatwił inny pokój ale....nic nie pomogło.Podobno cały Hotel był zasyfiony tym paskudztwem.Tak że widzisz niby super hotel,cudne pokoje ale mieliśmy "towarzystwo" Tobie też życzymy udanych wakacji ale bez tego "szanownego Towarzystwa" i grzyba :) pozdro dla Ciebie

PS. zapomniałem napisać rano w puszkach pływały zwłoko...wiadomo kogo :)
IP: 87.205.130.16
niezadowolony-Bartek
Gość
Do Macio

No ale co dalej?zaproponowali inne miejsce czy zwrócili Ci zaliczkę?
niezadowolony-Bartek
Gość
Grzegorz z tą firanką to pojechałeś po bandzie! he he ale ok. nie gniewam się bo życie jest zbyt piękne żeby je marnować co nie?:)
Macio
Gość
do: niezadowolony-Bartek
zaproponowali inny apartament, w sumie standard podobny, tylko usytuowanie w centrum miejscowości.
Niesmak pozostał, no bo przecież nastawialiśmy się na zupełnie inny obiekt i jego rezerwowaliśmy.
IP: 77.253.175.194
Grzegorz
Gość
I dlatego już nie mogę się doczekać wyjazdu w nieznane a do tego jadę z Ok Services po raz drugi to mam adrenalinę podwójną ;-) I nie kłóćmy się przed wakacjami tylko pomagajmy sobie i opisujmy stan faktyczny miejsc gdzie byliśmy bo może komuś to pomoże ;) Pozdrawiam "niezadowolonego" i obyś za rok przybrał nick "zadowolony" 8)
szart
Gość
Niezadowolony nie martw się bo nie jesteś sam. Mnie też odwołali wakacje a miałem jechać na Alonnisos. No niestety tak czasem bywa. Po zastanowieniach zdecydowaliśmy się na Thassos i Aparthotel Meni. Tak więc 2 rok rzędu jedziemy na Thassos, na szczęście na drugą stronę wyspy. A co do okeja to różnie to bywa ale ogólnie moim zdaniem to wiele zależy od nastawienia. Ja byłem już z nimi 3x w Grecji i 1x w Chorwacji tak więc mogłoby być lepiej ale ogólnie nie ma źle. Pozdrawiam i życzę udanych mimo wszystko wakacji.
IP: 89.73.222.244
Stefan
Gość
Ciekawe jak zareagowali ludzie, którzy otrzymali maila z informacją o dopłacie paliwowej, bo nikt tutaj jakoś się nie wypowiada na ten temat.
Bunny
Gość
Byłam z tym biurem w tamtym roku na 2 tyg wakacjach na początku września w Grecji, Riwiera Olimpijska, P A R A L I A, hotel P R I N C I P A L 3*
Czytając wcześniej opinie jechałam pełna obaw - ale na szczęście było super, a nawet standard hotelu i serwis rezydentów między innymi Pani Izby był powyżej naszych oczekiwań.
Negatywne opinie o tym biurze to przewaga turystów którzy byli autokarem - narzekali na długa podróż, że się autokar popsuł itd. Ale wybierając ofertę autobusem trzeba być przygotowanym na przedłużającą się podróż, stanie na granicach czy awarię. Ludzie to zapłacą 1.300 zł (bo tyle kosztowała w tamtym roku taka sama wycieczka jak nasza tylko że autobusem, ten sam hotel, ten sam termin) a oczekują serwisu z najwyższej półki.
Czytając opinie o hotelu P R I N C I P A L - to się aż włos na głowie jeży.
Śniadania - że codziennie to samo, monotonnie itd. To ja się pytam czy Ci ludzie codziennie na śniadanie w swoich domach mają do wyboru: wędlinę, ser żółty, 2 rodzaje pieczywa, słodkie bułki, jajka na twardo, 2 rodzaje płatków, dżemy, świeżo pokrojone brzoskwinie lub arbuza, ser biały, jogurt naturalny, miód, skrojony pomidor, ogórek, papryka.
Przecież nikt nikomu nie każe codzienne jeść tego samego na litość boską. Każdego dnia zjedz sobie coś innego - a nie jak wieśniak (a połowa hotelu to byli tacy), każdy nawalił sobie po kopiastym talerzu wszystkiego co było wyłożone.
Narzekania że hotel daleko od plaży - jeżeli wolnym spacerem dla kogoś podejść jakieś 300-400m (5 min drogi nie więcej) - to daleko, to proponuję jechać do sanatorium w Polsce a nie na zagraniczne wakacje.
Hotel bardzo ładny, nowy, super pokoje, każdy urządzony w innych kolorach. W pokojach klimatyzacja, lodówka, telewizor. Czysto - sprzątają co 2 dzień jak ktoś potrzebuje. U nas byli w ciągu 2 tyg 3 razy i nam to w pełni wystarczyło. Jak ktoś robi sobie sam syf w pokoju to jego sprawa. Ale nie rozumiem narzekań że nie wymieniają pościeli czy ręczników - czy Wy co dwa dni wymieniacie je sobie w domu? Hotel, pokoje i łazienki czyste. Świeżo i przyjemnie.
IP: 83.27.5.41
Użytkownik
Basen czyściutki, w ładnej niebieskiej mozaice od strony podwórka - słońce pojawiało się nad nim po godz 12-13. My kąpaliśmy się w nim kilka razy - i nigdy nikogo innego nie było bo wszyscy na plaży siedzieli.
2 razy organizowany był grill integracyjny dla nowych turnusów wieczorem. Było jedzenie, muzyczka, każdy przynosił we własnym zakresie napoje.
Hotel ogolnie w spokojnym miejscu oddalony nieco od centrum 12-15 min spacerem. Dla nas bylo to na cale szczescie bo w centrum wiecznie glosno, pełno ludzi, samochodow, skuterow i kramow z dudniącą muzą i chinskimi pamiatkami z Grecji.
Jak ktoś chce spokoju to idealne położenia a jak ktoś chce na disco to bez problemu można sobie podejść. W powrotna stronę to spacerek w sam raz bo się trochę wytrzeźwieje :-)))
Jedynie co to nie było Internetu - ale hotel obok miał WiFi - jak sie podeszło to bez problemu był zasięg a na recepcji podawali hasło.
Jeżeli płaci się 2.350 zł - 2 tyg. samolotem z czego polowa to pewnie to koszt przelotu to proszę się nie spodziewać typu 5*. Choć tak jak wspomniałam na początku za taka cenę to standard był bardzo wysoki.
Samolot - charter Lot, planowy lot bez opóźnieniem, wiec sprawdzona linia lotnicza a nie jakieś tureckie czy egipskie linie.
Nie jesteśmy osobami którzy nigdy nie wyjeżdżali z kraju, a jak już to jak najtaniej - zwiedziliśmy prawie wszystkie kraje basenu morza śródziemnego i mieliśmy przekrój hoteli od 2 do 5* z różnych biur podróży. A najlepszym zdarzały się wpadki - mieliśmy niemiłą przygodę z Triadą i Itaka.
Nie mam też żadnego interesu aby wychwalać biuro Ok S - jestem po prostu ich zadowolonym klientem. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Serdecznie pozdrawiamy Panią Izę - rezydentkę - Kasia i Tomek
IP: 83.27.5.41
niezadowolony-Bartek
Gość
Do Stefana

Stefan a Ty coś dostałeś??? bo ja nic ,dostałem tylko z biura na e-mail foldery z tanimi wczasami,np.Grecja,Chorwacja ale o podwyżce paliwowej nic a nic.
IP: 213.17.188.16
Stefan
Gość
Wprost ze strony:
okservices.pl napisał
W związku z utrzymującymi się wysokimi cenami paliwa od dnia 16.05, na imprezy z dojazdem autokarem - wprowadzona zostaje dopłata paliwowa. Kwoty dopłaty uzależnione są od kierunku wyjazdu : Chorwacja 17,50 zł, Grecja Riwiera Olimpijska i Wyspa Thassos 25 zł, Grecja Wyspa Korfu 35 zł, Bułgaria 25 zł. Dopłata paliwowa obowiązuje rezerwacje od dnia 16.03 nie posiadające wykupionej "gwarancji niezmienności ceny"<<
Użytkownik
taka doplata to pikuś ;) ....., nie wiem czy wiecie że z OK. nie ma wczasów do Natasa na Thassos bo odwołali imprezę i zaproponowali hotel w Limenari jakiś aparthotel Meni . gdzie tu czytam że nikt nic nie wie o tym hot. Meni. a biuro Aquamaris też zrezygnowało z tego hotelu i mi jeszcze nic nie zaproponowali choc w OK aż huczy a Aqamaris milczy i twierdzi że nic się nie zmieniło co do wczasów w Natasa . i komu tu uwierzyc, wolałabym miec już dopłatę do transportu niż zostac na lodzie... bo teraz jestem w próżni , wycofac się nie mogę bo stracę sporo gotówki a nawet jakbym chciała coś gdzieś zarezerwowac to jest teraz znacznie drożej . dzwoniłam , pytałam , prosiłam i oni nic nie wzruszeni nie mówią. :( tak więc wszyscy Ci któży jadą już nie do Natasa tylko do Meni w limenari będą odpoczywac natomiast ten kto miał leciec z Aquamarisa do Natasa .... nie poleci ..... ciekawe kiedy tylko nas o tym poinformują i czy w ogóle coś innego zaproponują . bo jak narazie to jestem w próżni .. :(
IP: 89.74.97.131
niezadowolony-Bartek
Gość
Do Stefana

Bylem wczoraj wpłacić drugą część zaliczki za wczasy do Bułgarii, nic nie dopłacałem być może dlatego że wykupywaliśmy już na początku października z gwarancją niezmienności ceny,tyle ile mieliśmy wpłacić i ani złotówki więcej.Ale jakby nawet to te 25 zł to pikuś :)))))) pozdrawiam
IP: 87.205.141.151
Ricardo
Gość
jedzie ktoś do słonecznego brzegu hotel sirena amfibia w terminie od 21.06.2011 -01.07.2011 :lol:
IP: 79.188.171.142

Strona: « < ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij