» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
jutro postaram sie coś znalezc, i da :) m znac. pozdrawiam ,
IP: 89.74.97.131
sebcio
Gość
czy ktoś był lub może już wrócił ze Skala potamia - hotel Achillion będę bardzo wdzięczny za każdą informację
IP: 95.49.240.121
Użytkownik
mmm napisał
Tylko bym jakies namiary potrzebowala nawet na taryfiarza.. dlatego pytam :) tylko nam nie zbyt usmiecha sie jechac z Katowic gdy jestesmy z Gdyni

witam , to są num. na park.strzeżony w łódz (powinny dyc blisko ul.kilińskiego )
hotel światowid 42/6363637
tuwima 42/6421513

mam nadzieję że dodzwonisz się i będzie ok. pozdrawiam :)
Użytkownik
lub masz tu jeszcze link do taryf w łodzi
http://katalog.pf.pl/%C5%81%C3%B3d%C5%BA/Taks%C3%B3wkarze-W5G0B550465P0R10C-m14.html
Użytkownik
mmm napisał
Tylko bym jakies namiary potrzebowala nawet na taryfiarza.. dlatego pytam :) tylko nam nie zbyt usmiecha sie jechac z Katowic gdy jestesmy z Gdyni

możesz zadzwonic do p.Gabriel z łodzi . ( 695 444 350) jest na taxi i moze on znajdzie tobie blisko tani parking a potem was zawiezie na miejsce zbiórki :) rozmawiałam z nim i powiedział ze nie ma problemu . mam nadzieję że pomogłam :) pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku :)
RENIA
Gość
CZY KTOŚ BYŁ W HOTELU OASIS W PARALI BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA INFORMACJE
IP: 178.182.80.152
Użytkownik
Dziekuje bardzo :)
IP: 81.190.97.96
Użytkownik
Chciałam jeszcze zapytać czy ma ktoś moze jakieś namiary na strzezony parking w łódzi fabrycznej na ul. skladowej (znajduje sie on kolo parku od strony dworca) bo niestety nie moge znalesc na internecie zadnego numeru telefonu
aga
Gość
Do Sebcia. Byłam w tym i ubiegłym roku w Skala Potamia. Hotel Achillion położony jest na uboczu Skala Potami wśród gajów oliwnych. Do plaży i centrum miasteczka jest daleko. Do plaży jest ok. 1,5 km m do centrum ok. 2 km. To jest już cała wyprawa w taki upał. W ubiegłym roku mieszkałam w hotelu Nathasa, który położony jest na tej samej wysokości co Achillion. Powrót z plaży w upał to był już wyczyn. Ale za to będziesz miał cudowny widok na Ipsarion. Wyspa jest przepiękna. Warto wypożyczyć samochód i zwiedzić samemu wyspę. Tak zrobiliśmy w ubiegłym i w tym roku.
IP: 79.175.247.45
Stefan
Gość
Hej Aga, podpytam Cię o to czy udało Ci się odwiedzić marmurkową plażę Saliara (koło Makryammos) ?
IP: 217.149.249.25
aga
Gość
Niestety nie. Nie udało nam się też zobaczyć Makryammos. Pan na portierni prywatnego ośrodka wczasowego, przez który prowadzi droga do Makryammos, stwierdził, że ośrodek jest monitorowany i nie może nas wpuścić. A może wybraliśmy zły dojazd? Żałuję bardzo.
IP: 79.175.247.45
Użytkownik
Był juz ktos w tym roku w Grecji? Jakie autokary??
Gość 09.06-21.2011
Gość
Stanowczo odradzam te Biuro!!!!!!! Po przyjeździe pokój w Thinali Gardens Achavari Korfu to po prostu masakra zawilgocony !!!!!!! pleśń na meblach obicie na fotelu (poduszkach ) plamy jak by nie było prane przynajmniej z 10 lat do tego kupiliśmy wycieczki od Rezydenta na miejscu 1 odbyła się z przewodnikiem polskim a już 2 ga nie pozostawili nas samopas i róbcie sobie co chcecie a do tego wycieczka u nich kosztowała 35 euro która się odbyła bez przewodnika a tają samą na miejscu tylko kupiona nie od rezydenta na mieście można już było kupić za 27 euro

STANOWCZO ODRADZAM WYJAZD Z OK SERVICES A JUŻ na pewno kupowanie wycieczek od Rezydentów na miejscu Chcieliśmy złożyć skargę na miejscu w Polsce to nam powiedziano , że nic się nie stało bo wycieczka się odbyła a oni nie sa organizatorami wycieczek to po co sprzedają oni je przez swoich rezydentów
IP: 79.175.221.56
ptasznik5
Gość
Monika napisał
basia napisał
Był ktoś w OB w apartamentach EFTIMIA & PELAGIA? Jadę 29,06. Trochę mam obaw bo w Grecji nie za wesoło sie dzieje.

Basiu koniecznie napisz cos po powrocie , ja jadę dokładnido tych samych apartamentów tylko miesiąc po tobie i tez mam stracha
pozdrawiam :)

Ja też jadę do apartamentów EFTIMIA & PELAGIA. Wyjazd 29 lipca z Opola. Jedziemy w piątkę, ja, mąż i trójka młodzieży. Nie obawiam się sytuacji politycznej w Grecji. Czekam na fajny, spokojny wypoczynek. I również będę czekała na jakieś info od Basi. A Ty Moniko, jak się domyślam, tak jak my, wyjeżdżasz 29.07?
IP: 82.160.240.17
Ola0810
Gość
Hej!
Wczoraj wróciłam z mężem z hotelu porto del sol. Jednym słowem super!!! Pokoje piękne. Jak zamawialiśmy wycieczkę prosiliśmy o pokój na 3 piętrze. Bez problemu go otrzymaliśmy. A pokój piękny jak ze zdjęcia. Wszystko czyste nowe, sprzątane codziennie. Cały hotel jest odnowiony i jest jednym z ładniejszych w paralii...lokalizacja tez jest super bo jest blisko czystej plaży z czystą wodą gdzie jest niewiele ludzi bo to koniec parali i większosć woli w centrum na plaży być. W nocy jest cicho. Rano widok jest boski kiedy słońce wstaje nad morzem. my mieliśmy widok na port a port jest piękny. wyżywienie bardzo dobre. jedynie desery czasami za słodkie przynajmniej dla mnie. bardzo duży wybór jessli chodzi o bufet sniadaniowy. i obsługa tez ekstra. sczególnie pani Nena która była przesympatyczna. i gościu w restauracji na dole który liczył nam taniej frappe czy lody. na prawde hotel ekstra polceam każdemu! a dojazd i przyjazd tez ok. autokary wygodne. do grecji jechalismy autokarem który miał miesiąc dopiero z powrotem ciut starszym ale też bardzo wygodnym i ładnym.... na prawde polecam wyjazd z tym biurem.
IP: 89.76.100.26
Ola0810
Gość
jesli chodzi o paralie i te tereny wogole się nie odczuwa że coś sie w Atenach dzieje więc się nie martwcie
IP: 89.76.100.26
Grazia
Gość
Dzieki za wiadomosci ja jade we wrzesniu i troche mnie uspokoiłas.Jezeli mogłas byś napisac o sprzętach w pokoju i jak długo trwała podróż co zabrac?
IP: 89.72.77.0
turysta
Gość
Byłem z dziewczyna w czerwcu na urlopie na wyspie Tassos wlasnie z biura podrozy OK SERVICE. Jezeli chodzi o miejsce to bylo ok natomiast organizacja trnsportu masakra.W drodze powrotnej musielismy czekac 7godz ( 9-16) na przyjazd autokaru natomias po powrocie do Polski ( Bielsko-Biała) dalsza droge mielismy odbyc busem ktory nie posiadal przyczepy na bagaze(pewnie mysleli ze wrocimy z Grecji z reklamowka:)) kolejne 3 godziny czekania na zorganizowanie kompletnego powrotu... osobiscie nie polecamy i wiecej nie pojedziemy z tym biurem na jakakolwiek wycieczke.
IP: 90.156.11.233
Artur
Gość
w zeszłym roku byłem w OB i jeśli chodzi o pobyt to było ok (apartamenty typu ERMIS)ale widzę że w kwestii transportu nic się nie zmieniło, my mieliśmy mieć wyjazd o 8.20 z Bielska wyjechaliśmy około południa ponieważ kogoś rzekomo brakowało, wyruszyliśmy w końcu bo kierowcy stwierdzili że nie wyrobią się w swoich ograniczeniach czasowych, jednak w tej cenie wszystko może się zdarzyć, liczyłem jednak że zeszłoroczna sytuacja czegoś ich nauczyła jak widać nie bardzo ciekaw jestem co będzie w tym roku odnośnie wyjazdu tym razem wybraliśmy- Korfu Blue Lagoon 08 sierpień autokarem pozdrawiam
IP: 195.117.93.1
Użytkownik
A czy mozesz powiedziec cos wiecej o apartamentach typu Ermis? Moze jakies zdjecia masZ?
sashka
Gość
Witam , wybiera się ktoś może 22 lipca do Rawdy hotel DOLPHIN *** ? ;)
btw, początkowo miałam jechac do hotelu Copacabana jednak biuro zmieniło na Dolphin.
IP: 109.95.204.8
niunia
Gość
Witam, czy ktoś już wrócił z Thassos- Skala Potamia. Jeśli tak, to bardzo prosimy o jakieś aktualne wiadomości na temat miejscowości i cen. Będziemy bardzo wdzięczni.
IP: 79.185.117.236
Artur
Gość
do mmm - zdjęcia jasne że mam ,jeśli chodzi o sam hotel to wszystko skromnie, czysto, płyta grzewcza żeby zrobić sobie jakieś jedzenie, kilka garnków sztućce i kubki na plaże blisko ok 5min, nie wiem co jeszcze Cie interesuje jak coś jeszcze to pytaj chętnie odpowiem
IP: 195.117.93.1
Użytkownik
ja bym chciala zdjecia pokoju zobaczyc :) zycie140@wp.pl
Bylam juz w podobnych apartamentach Giotis i nie narzekam:) dlatego chcialam sie tylko dowiedziec czy jest podobnie
Użytkownik
Proszę napiszcie ........................................................................................................ jak jest z tą powrotną drogą autokarem z Thassos, czy do Bielska-białej tylko autokarem a potem antenkami????? . pytam bo siostra jedzie z Katowic i moze lepiej jak jednak auto zostawi gdzie indziej by nie czekac na busa paaarę godzin, tymbardziej że jedzie z dziecmi. jeśli ktoś wie to prosze o odpowiedz . bo do wyjazdu jeszcze troche i mozna by było sobie cos konkretnego zaplanowac gdzie zostawic auto.:)

Strona: « < ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij