Długo szukałam miejsca na wyjazd do Grecji,taki niezbyt drogi,na przeciętną kieszeń.Wybóra padł na Hotel OLIMPION MELATHRON,na Riwierze Olimpijskiej.
W związku z tym mam prośbę do osób które już tam były.
Opiszcie swoje wrażenia,i powiedzcie jak tam jest naprawdę,bo zdjęcia czasem odbiegaja od prawdy.Chodzi mi o warunki w samym hotelu,jak też o o jedzenie,bo wykupiłam śniadania i obiadokolacje,i ogólnie o atmosferę jak tam jest.Acha,jeszcze sprawa wycieczek ;ktore warto kupowac???
Dodam tylko wszystko już "zaklepałam",wiec i tak klamka zapadła.
Czekam z niecierpliwością.
Hotel Olimpion Melathron-poproszę o wrażenia z pobytu.
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
JA>>>
|
#1 14:02, 10.02.2011
|
Gość |
IP: 188.137.85.156
|
JA>>>
|
#2 20:27, 02.06.2011
|
Gość |
Kilka miesięcy temu szukałąm kogoś ,kto już był w wyżej wymienionym hotelu,nie znalazł się nikt. Może teraz się uda???byłabym wdzięczna... IP: 188.137.85.156
|
JA>>>
|
#3 17:16, 18.06.2011
|
Gość |
Co jakiś czas tu wracam,po raz kolejny poszukać kogoś ,kto podzieliłby się wrażeniami z wyżej wymienionego ,kameralnego hoteliku.Na razie mi się nie udało,może tym razem ktoś się znajdzie??? IP: 188.137.85.156
|
JA>>>
|
#4 20:34, 24.07.2011
|
Gość |
Skoro,mimo usilnych poszukiwań ,nie mogę znaleźc nikogo ,kto był w tym hoteliku,to może znajdzie się ktoś ,kto w tym sezonie wyjeżdżał już z biurem Delta Travel z Krakowa.Interesuje mnie wszystko co dotyczy organizacji samej podróży jak i pobytu na miejscu.Z tego co wiem,to w tym sezonie zmienili przewoźnika,więc chciałabym wiedziec coś więcej niż ładne i składne wyjaśnienia samych pracowników biura.Zapewniają też ,że mimo zamieszek w Grecji,turyści nie odczuwają niczego. IP: 188.137.85.156
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie