Witam ,
W lipcu wyjezdzamy na dwa tygodnie na wyspę Fuertaventura na miesiac poslubny do Hotelu Oliva Beach Resort. jesli ktos byl tam w miesiacach letnich, to proszę powiedzcie mi:
* jak mozna tam aktywnie spedzic czas poza Hotelem (slyszalam o quadach, wezcie pod uwage te atrakcje, ktore sa blisko hotelu, prosze
*co warto zwiedzić?
* co powiedzie na temat hotelu, ktory wybralismy? bedzie odpowiedni?
* czy to dobre miejsce na miesiac poslubny? - chcemy odpoczywac i sie lenic, ale 2 tygodni na pewno nie wytrzymamy
*slyszalam, ze temperAtur/'>atura wody jest dosc niska (ok.20stopni) - czy faktycznie tak jest i czy przy brzegu tez??
*czy jest tam cos na co trzeba uwazac? zlodzieje, robactwo, skorpiony:p moze rekiny;p? - przezorny zawsze ubezpieczony;p
*oraz czy w lipcu plaza jest czysta?
Dziekuje, pozdrawiam
fuerteventura - miesiąc miodowy
Fuerteventura wakacje Fuerteventura Pogoda
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
kicia250
|
#1 20:59, 20.02.2011
|
Gość |
IP: 83.7.155.244
|
freya
|
#2 18:08, 15.07.2011
|
Gość |
Byłam tam w zeszłym roku,dokładnie Corallejo.Przepiekna wyspa,niedaleko rezerwat przyrody-wydmy.Białe piaszczyste plaze .Warto pojsc na Grandes Playa a takze pol godzinki autobusem do małej miesciny El Cotillo,poprostu raj!Woda bardzo ciepla,plaze czyste.Wielkich zagrozen nie ma,zdarzaja sie karaluchy...ale to dopiero po zmroku harcują Idac deptakiem ,wszedzie stoja budki oferujace rozne atrakcje,jeep safari,wycieczka na wysepke Lobos,udanego pobytu! IP: 81.141.178.141
|
Agata
|
#3 14:14, 08.08.2011
|
Gość |
Też mam zamiar wybrac się na tę wyspę i znalazłam ciekawe wycieczki fakultatywne - Lanzarote Jeep Safari Wyspa Lobos katamaranem Oasis Park Łódź podwodna Subcat coś polecacie? warto na którąś z tym propozycji zwrócić szczególną uwagę? IP: 212.244.89.194
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie