Hotel Adelais *** (Kreta) - opinie
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
miki
|
#1 17:14, 07.05.2011
|
Gość |
Chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego hotelu. Oczywiście, kto był Mi ten hotelik bardzo przypadł do gustu głównie dlatego, że bardzo lubię ciszę i spokój, a tak tam właśnie było, można było się zrelaksować i odpocząć, dobry serwis, smaczne jedzenie, ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, przynajmniej według mnie IP: 77.114.156.82
|
hania
|
#2 12:51, 28.07.2011
|
Gość |
Właśnie dzisiaj wróciłam z tego hoteliku rzeczywiście cisza spokój ale nic poza tym, obsługa beznadziejna i nie sympatyczna, jedzenie w opcji all inclusive beznadziejne, caly czas parówki , mortadela i jajka na śniadanie natomiast na obiad frytki i kawałki kurczaka, drinki z wodą i dostępne tylko rum o ouzo także beznadzieja niestety jadalismy w tawernie nad morzem tam było pięknie. Położenie hotelu rewelacyjne blisko morza i cisza pełen relaks natomiast hotel zły w basenie można kąpać się do 19tej-coś strasznego. pozdrawiam i nie polecam. IP: 46.134.50.43
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie