» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Najgorszy urlop z Sun&Fun wrzesień 2007

Najgorszy urlop z Sun&Fun wrzesień 2007

Strona: < 1 2 3 >

Autor Treść
Magda
Gość
Ja jadę we wrześniu do Egiptu z biurem Sun&Fun, wybraliśmy hotel SEA GULL czy ktoś buł tam i może opisać jak wygląda sytuacja z rezydentem, czy pojawia się w hotelu czy trzeba załatwiać wszystko na własną rękę?
IP: 82.160.150.2
Magda
Gość
Ja jadę we wrześniu do Egiptu z biurem Sun&Fun, wybraliśmy hotel SEA GULL czy ktoś buł tam i może opisać jak wygląda sytuacja z rezydentem, czy pojawia się w hotelu czy trzeba załatwiać wszystko na własną rękę?
Magda
Gość
gosc
Gość
bylam w HUrghadzie od 1.05 do 8.05 2008 w hotelu Hilton long beach,bylo super!!!!swietna organizacja biura Sun&Fun,swietna rezydentka Virginia.polecam to biuro 100%!!!za 2 tygodnie znowu lece z tego biura do HUrghady i do tego samego hotelu:)pozdrawiam:)
IP: 85.222.86.27
HALINA
Gość
GORąCO POLECAM SEA GULL. BYłAM TAM W SIERPNIU 2007 ROKU Z BIUREM KOPERNIK Z WARSZAWY
POLECAM NOWą CZęść HOTELU.
MIłA OBSłUGA, DOBRE JEDZENIE,WSZęDZIE BLISKO, DUZO ROZRYWEK, CZTERY BASENY DO WYBORU.
NIESTETY NIE OMINęłA MNIE ZEMSTA FARAONA, ALE NA NIą DZIAłAJą TYLKO TAMTEJSZE LEKI, KTóRE MOżNA KUPIć W APTECE.
NALEżY PODOBNO PROFILAKTYCZNIE PIć WóDKę W CELU ZABICIA BAKTERI. DOBRA RADA- ZA KILKA DOLARóW MOZNA DOSTAć PIęKNY POKóJ Z WIDOKIEM NA MORZE LUB OGRóD.
POZDRAWIAM I żYCZę UDANEGO URLOPU. 8)
IP: 83.26.248.48
dawboz1@wp.pl
Gość
W GRUDNIU 2007 R.PRZEZ DWA TYGODNIE BYLISMY W HOTELU
SEA GULL Z BIUREM PODROZY SELEKTURS .bYLISMY ZADOWOLENI
HOTEL W CENTUM MIASTA ,DUZO SKLEPOW ,MARKET KLEOPATRA
PARE KROKOW,MNOSTWO DYSKOTEK.SAM HOTEL CALKIEM PRZYJEMNY, MIESZKALISMY W STAREJ CZESCI HOTELU,Z WIDOKIEM NA TRZY PIEKNE BASENY.PLAZA BLISKO,LEZAKI ,PARASOLE I RECZNIKI DO DYSPOZYCJI GOSCI I TO ZA DARMO.NA TERENIE HOTELU JEST KLINIKA,JA Z NIEJ KORZYSTALAM,BO ZEMSTA FARAONA DOTYKA 80% TURYSTOW,W KLINICE DOSTALAM KROPLOWKE ,CHCIAZ NIE CZULAM SIE NAJGORZEJ I LEKI,ICH LEKI ,BO NASZE POLSKIE NIE POMAGAJA.BYLAM POD WRAZENIEM .TRZEBA ZE SOBA ZABRAC PASZPORT I UBEZPIECZENIE WYKUPIONE PRZEZ BIURO PODROZY.PLAZA JEST CUDOWNA , JA OPALALAM SIE PRZY ZATOCZCE,POLECAM,CISZEJ ,CIEPLEJ I TAM W AKWENIE ODBYWJA SIE GIMNASTYKI.NA TERENIE KOMPLEKSU JEST PODGRZEWANY BASEN,REWELACJA .JEZELI CHODZI O POKOJ NIE MA SIE CO ZRAZAC,NIE JEST NAJPIEKNIEJSZY ALE W POKOJU TYLKO SPALISMY,CZAS MIELISMY ZAJETY DOSLOWNIE
ZABAWA .W MAJU BYLISMY W TUNEZJI ,ALE JA NAWET TAM WSPOMINALAM MORZE CZERWONE.POZA TYM EGIPT JEST BARDZO CIEKAWY ,JA JESZCZE TAM WROCE ,MOZE NAWET W TYM ROKU.WIEM JAK TO JEST JAK SIE NIEWIELE WIE O KRAJU DO KTOREGO SIE JEDZIE,A JESZCZE PRZECZYTA SIE WIELE NIEPOCHLEBNYCH OPINII ,ALE ZAPEWNIAM JEZELI PANI MA POCZUCIE HUMORU ,LUBI LUDZI TO NIE MA SIE CZEGO OBAWIAC. W HOTELU 85% GOSCI TO ROSJANIE ,ALE POLACY W OKRESIE W KTORYM JA BYLAM TRZYMALI SIE RAZEM.MYSLE ZE BEDZIE PANI ZADOWOLONA Z WCZASOW ,CZEGO SERDECZNIE ZYCZE.CHETNIE ODPOWIEM NA PANI PYTANIA.MOJ ADRES WWW.DAWBOZ1@WP.PL
IP: 89.174.122.3
Byłem z Sun&Fun
Gość
Byłem w Egipcie z biurem Sun&Fun i wszystko było super. Mieszkaliśmy w hotelu Royal Palace.
Naprawdę bardzo dobre biuro podróży i sprawnie wszystko zostało zoorganizowane żadnego spóźnienia ze strony rezydentki.Sprawnie i szybko z pomocą rezydenta który odbierał nas z lotniska pomoc przy wypełnianiu i zameldowaniu się w Hotelu.Następnego dnia spotkanie spotkanie z Panią rezydent- Najmilsza Pani rezydent jaką naprawdę znamy- Pani Magda.Super pani która z stałym poczuciem humoru i ciepłem swojej osoby sprawiła że mieliśmy pewnoś że gdyby cos się wydarzyło napewno służy pomocą o każdej godzinie. Uważam że każda rezydentka czy rezydent powinien brać przykład z takich osób jaka jest pani Magda.Wycieczki zorganizowane przez biuro sun&fun naprawdę dobrze zorganizowane. przewodnicy mili i dowcipni-cała ich zaleta-pozdrawiamy was.
To były najlepsze nasze wakacje w Egipcie własnie z tym Biurem. I sądzimy że jeszcze skożystamy z tego biura. Rozumiemy że wiele jest przykrych wydarzeń czy zdrarzen-ale taka jest prawda no nigdy nic nie jest człowiek pewien.My jesteśmy zadowoleni z tego biura i mama nadzieję że na następnych wczasach równieżnas nie zawiedzie!!!!Pozdrawiam:):)
IP: 193.59.37.14
kaja
Gość
Lecimy do Hurgadu 4 września, z Warszawy, pierwszy raz. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak opisują co niektórzy. Ecco jeszcze nas nie zawiodło. Leciałam również z Berlina i tamtejsza obsługa rezydenta nie była wcale w niczym lepsza.
IP: 195.117.142.130
malutka
Gość
byliśmy w Egipcie z biurem SUN&FUN i nie ma nic do zarzucenia wszystko było jak należy bez obaw zanim wyjechałam na urlop czytałam wszystkie opinnie i też byłam wystraszona tym co przeczytałam po powrocie mogę napisać z czystym sumieniem BEZ OBAWY!!!!!
IP: 85.222.86.62
Emilka
Gość
Czytając to wszystko jestem przerażona.....zwłaszcza że lecę 28.08. br do Tunezji
:(:(
Wszystkiego mi sie odechciało:(
IP: 62.233.185.38
kaila23
Gość
kaja napisał
Lecimy do Hurgadu 4 września, z Warszawy, pierwszy raz. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak opisują co niektórzy. Ecco jeszcze nas nie zawiodło. Leciałam również z Berlina i tamtejsza obsługa rezydenta nie była wcale w niczym lepsza.

Kaja my tez lecimy z warszawy 04 do el palacio a wy gdzie?
IP: 89.229.246.193
nullka
Gość
Ja lecę 23.09 z Sun & Fun do Turcji i wierzę że wszystko bedzie ok - ale po powrocie napiszę jak było rzeczywiście. Byłam juz z tym biurem w Egipcie w Hurgadzie i nie mam sie do czego przyczepić :-)
IP: 83.6.249.62
tolcia
Gość
witajcie...ludzie niezle mnie nastraszyliscie. lece do hotelu el mouradi skanes w tunezji 2 pazdziernika z biurem sun&fun. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. bylam w tym roku 2 razy w egipcie, w hotelu sharm holiday z alfa star i choc ludzie rozne rzeczy pisali to ja nie mam sie do czego przyczepic. bylo rewelacyjne. jesli ktos byl w el mouradi skanes prosze o informacje :))
IP: 77.114.40.231
anetta
Gość
Właśnie wrociliśmy z egiptu z biurem sun&fun. Przed wyjazdem tez dużo się naczytaliśmy ale wszystko bylo OK, rezydent pod telefonem, samoloty bez żadnych opóźnieą, hotel taki jak wybralismy itd... Moim zdaniem zdarzają sie wpadki i to w każdym biurze, nie mozna tego przewidieć i dlatego LUDZIE NIE STRASZCIE TYCH CO WYLATUJĄ BO ZAMIAST URLOPU MAJĄ STRACH W OCZACH. Jeśli ktoś leci egipskimi liniami AMC B737-800 to super, samoloty nowe, acha w egipcie jest terazz czas zimowy czyli nasz europejski
pozdrawiam
IP: 83.10.206.184
ona
Gość
Anetta zgadzam się z Tobą!!! Otóż miałam okazje skorzystać z usług biura SUN&FUN przy okazji wyjazdu do Egiptu. Wszystko było zorganizowane bardzo dobrze, "zapięte na ostatni guzik", więc dziwie się tym złym opiniom nt tego biura?! Super organizacja począwszy od wylotu z lotniska w Polsce!!! Standard w hotelu zgodny z ofertą, miła obsługa oraz rezydenci!!! Polecam wszystkim :), jestem zadowolona na max!!!
IP: 77.254.3.227
julian
Gość
Alma napisał
Sun&Fun to najgorsze biuro podróży z którego usług do tej pory korzystaliśmy.Ja też byłam z mężemw Hurghadzie w Egipciewe wrześniu 2007 roku

I to się zgadza! Także byliśmy w hotelu Bella Vista z tą różnicą, że nie mieliśmy takich problemów z pokojami. Po przybyciu do hotelu z lotniska włożyłem w paszport 20 dolarów i dostaliśmy pokój na II piętrze z widokiem na morze. Jeśli chodzi o rezydentów, to mają nas wszystkich w tyle! W tym roku jedna z rezydentek miala "awarię" wyrostka robaczkowego. Ta która przybywała niechętnie na spotkania, praktycznie nic nie wiedziała. Nie można było również się z nią skontaktować telefonicznie. Dopiero na prośbę w recepcji udało się do niej dodzwonić. Zresztą nam było wszystko jedno, gdyż mieliśmy wykupione wycieczki fakultatywne (łącznie 6 dni) a przez resztę dni (z 14) sami zwiedzaliśmy okolice, gdyż znamy Hurghadę (byliśmy już 4 razy). NA PEWNO nie skorzystamy z tego biura już nigdy!
IP: 83.16.213.126
ania m
Gość
byłam w hotelu soviva resort z sun&fun ...dramat,syf i koszmar..zamiast urlopu problemy z wszystkim..hotel który 4* podobno miał mieć na 1* nie zasługije..odrzucono nasze reklamacje..na miejscu rezydentka lekcewarząco mówiła że to taki kraj..mrówki,pleśń,i smród w pokoju to standard tego hotelu..klima niedziałająca..jedzenie po którym łażą koty! na gorszym niby urlopie nie byliśmy..sun&fun to nie biuro podruszy,lecz biuro katuszy!!!
IP: 82.177.67.62
rzepa
Gość
Nie zamawiajcie wycieczek z tego biura. To całkowita klapa. Amatorzy nic więcej. To co przeżyliśmy z żoną i dziećmi na wczasach w Egipcie to był koszmar. Nigdy więcej z sun fan.
IP: 193.238.12.131
Użytkownik
ja zamierzam wybrać się do Brazylii i szukam właśnie dla siebie ofert, a po przeczytaniu tych opinii rzeczywiście pojawia się tylko strach w oczach, no nic chyba muszę popytać wśród znajomych może oni dadzą mi jakieś rady. pozdrawiam
IP: 79.163.56.17
ania
Gość
Wróciłam wraz z mężem i dwójką przyjaciół z Hurghady 23.10.08,polecieliśmy z biurem sun&fun i przyznam,że "zafundowali"nam taki wyjazd,że od powrotu minął prawie m-c a ja codziennie siedzę na necie i szukam kolejnej ich oferty!Moje zdanie jest takie-zarówno biuro jak i cudowna rezydentka p.Virginia spisali się na medal,byliśmy w hotelu Titanic Aqua Park i w maju również lecimy w te same miejsce z tego samego biura.Jedyne do czego mogłabym się lekko doczepić to to,że zabrali nam dwa dni na wylot i przylot,ale jak trochę poczytałam to już wiem że to nasza wina,że nie zapytaliśmy wcześniej o godziny podróży.No cóż człowiek uczy się na błędach.Nie rozumiem tylko tych wszystkich krzywdzących opinii,które straszą osoby lecące pierwszy raz.Wiele zdań można napisać w dużo łagodniejszy sposób.Ja tam jestem przeszczęśliwa,że niebawem znów zobaczę cudowny Egipt...Pozdrawiam!
IP: 83.6.190.200
Beata
Gość
w sierpniu 2008 z biurem sun&fun wybrałam sie z rodzina do Turcji . hotel PALMERA KLEOPATRA BEACH. wczasy okazały sie jednymi z najgorszych -wyczekiwany wypoczynek okazał sie bezsenymi nocami gdyz pod oknem ustawiona była wielgachna kolumna z ktorej do 2 w nocy ryczała muzyka dyskotekowa. Gdy ucichła muzyka dochodziły nas odgłosy rozbawionych uczestnikow zabawy dodam , ze byli to głownie rosyjsko jezyczni goscie po naszj interwencji w recepcji narazeni bylismy na ich zaczepki... Rezydentka pojawiła sie juz po tygodniowym naszym pobycie zgłosilismy nasze zastrzezenia , pani z usmiechem powiedziała co ona moze. ... W katalogu odległosc hotelu do centrum to 1 km w rzeczywistosci to ok 6 km ,a ze bylismy z dziecmi 3 i 7 lat zmuszeni bylismy jezdzic taxi , co zwiekszało koszty pobytu.... nie wspomne juz o paskudnym jedzeniu brudnym hotelu i kamienistej ze stromym zejsciem do morza plazy.... sun&fan zawiodł nasze oczekiwania, zamiast wypoczynku zafundował nam nerwowke i przykre wspomnienia najgorsze biuro z jakiego do tej pory korzystalismy i nie była to tylko nasza opinia
IP: 83.22.158.155
Ewa
Gość
28.11.2008 wróciliśmy z cudownej wycieczki z biurem Sun&Fun do Hurghady, mieszkaliśmy w hotelu Domina Makadi, pomocny, z super poczuciem humoru rezydent Kuba był do dyspozycji 24 h na dobę. Cudowna, kompetentna obsługa, piękna plaża, 3 baseny, jezioro z morską wodą i wiele innych atrakcji sprawiło, że pobyt w Egipcie upłynął "za szybko".
IP: 79.163.25.16
Kamil
Gość
Ja byłem w październiku w hurgadzie 14 dni - rejs po nilu .. wyjazd z biurem Sun&Fun ... w Hurgadzie byliśmy w kompleksie hotelowym Makadi a w hotelu Soraja Makadi bardzo polecam jestem 100% zadowolony(czysto pieknie i obsługa ok ) :D A co do rejsu po nilu to program napiety,duzo do zwiedzania... jesli ktos zna dobrze jezyk angielski to niech nie wykupuje niektorych fakultetow u rezydenta tylko sobie sam załatwi,w hurghadzie... 50% taniej wychodzi :) dla przykładu podam: safari mega w sun&fun 70 dolarow kosztowal a u pani posrednik z hurghady 50 dolców :)) ogolnie wyjazd bardzo fajny polecam :) pani ta rozmawia po polsku :D:D:D
IP: 83.238.44.149
wiki
Gość
Ja roznwiez bylam w wakacje w egipcie rezydentka tragedia za wycieczki pobierala 100 % wiecej niz w ofercie i w innych biurach nie interesowala sie klientami a zimna wode wpokoju sami musileismy zalatwiac za kase bo rezydentki nie byl odostepnej
IP: 80.53.39.2
availableredsea
Gość
ZNIESMACZONA napisał
Witam i zgadzam sie z w/w opinia. 24.04.08 wrocilismy z ahurgady z hotelu 4* z nazwy MAGA WISH , cos okropnego, bylo nas w sumie 11 osob i nikt nie powie , ze byly to wymarzone wczasy , rezydentka do kitu , wieczna laska z czym kolwiek , jak nazwa wskazuje hotel 4* to gdzies sie ktos pomylil bo w niczym to nie przypominalo tego standardu , znajomi mieli lazienke bez wanny wiec jak ktos sie kapal to druga osoba stala po kostki w wodzie- skandal. Wiec uwazam , ze ludzie powinni na takie cos zwracac uwage i mowic o tym , tym bardziej jezeli w biurze nam zapewniaja taki , a nie inny standart.Obsluga - fatalna , beszcelni kelnerzy , po podaniu napojow wsadzali palczyska do kubkow plastlkowych ( tak plastiki)teren samego osrodka to jedno pobojowisko gdzie latwo skaleczyc lub skrecic noge, poprostu jeden wielki plac budowy.Dawno z takim czyms sie nie spotkalismy. Po wykwaterowaniu mielismy siedziec przy recepcji na dworze , do jedzenia nam sie nic nie nalezalo ( mialo wszystko byc) dopiero po telefonie do rezydentki dostalismy bon na posilek , na stolowce traktowali nas jak intruzow , kontrolowali nasz kazdy krok czy przypadkiem czegos nie wyniesiemy - zalosne.Wiedzielismy , ze to jest Fortuna 4*, ale to nie znaczy ''cos za cos''- ze nizsza cena to nie co mniejsze prawa. Wyraznie o tym mowi Ustawa o Uslugach Turystycznych, z ktorej dowiadujemy sie , co mozna , a czego nie w tej branzy , nie roznicuje praw ani obowiazkow klientow w zaleznosci od rodzaju oferty czy ceny, nabywamy wczasy.Napewno nie polecam wyjazdu z tego biura koszmar Sun & Fun , ktore patrzy tylko na kase , a nie na klienta .Ludzie piszcie skargi na to Biuro , bo beda nas tak zawsze traktowac , Mamy jeszce taka instytucje jak Rzecznik do spraw konsumenta i tam bede sie odwolywala bo tak tego nie zostawie pozdrawiam . ZNIESMACZONA

nie jest az tak strasznie , poza tym jak sie nie myle, w katalogu nawet zaznaczone jest w uwagach,ze hotel jest dosc wyeksplatowany i polecany mniej wymagajacym klientom..
IP: 41.153.231.21

Strona: < 1 2 3 >

Forum turystyczne » Najgorszy urlop z Sun&Fun wrzesień 2007

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij