Wyjechałem z narzeczoną w marcu od 14 na dwa tygodnie na Teneryfę.Przyznam się że długo do tego się przygotowywałem bo opinie o tej wyspie są różne.Bałem się korzystać z biur podrózy bo nie lubię typowych kombajnów tutystcznych jak w Egipcie.Nie uważam tego za wczasy.
Teneryfą ma naprawdę wielki plus pogody.Jest też relatywnie tanio.Polecam też biuro Dial World Exchange z Krakowa gdzie wykupicie wspanaiły apartament za 340 euro.Warto to zrobić bo wbrew pozorom jakość hoteli lub innych apartamentów jest na Teneryfie słaba a ceny wysokie.
Oczywiście kto co lubi.
Polecam też raczej zamieszkać w okolicach Playa las Ameroocas bo innaczej można się naprawdę naciąć na brak plaży.
wczasy za 340 euro
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Bożydar
|
#1 20:14, 02.04.2014
|
Gość |
IP: 88.10.75.53
|
Ksenia
|
#2 20:10, 29.04.2014
|
Gość |
a ja byłam na Wyspach Kanaryjskich z biurem podróży, z alfa starem, i bardzo sobie to chwalę. Też nie lubię kombinatów turystycznych a la Egipt, dlatego długo i starannie wybieraliśmy miejscowość i hotel, który miał być raczej kameralny. I w sumie agentka dobrze nam doradziła. Także te biura podróży nie zawsze są takie złe :-) IP: 89.72.112.27
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie