» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Biuro podróży SELECTOURS -proszę o opinie

Biuro podróży SELECTOURS -proszę o opinie

Strona: < 1 2 3 >

Autor Treść
WITEK
Gość
hermosa napisał
czy był ktoś w DUBAJU z selectoursa???
będe wdzieczna za info.
TAK JA BYłEM, BYłO SUPER MAJą FAJNą REZYDENTE, MłODA DZIEWCZYNA A WIEDZA MA TAKą , żE OCZY Z ORBIT WYłAŻĄ. POLECAM HOTEL ROTANA W FUJARZE. SUPER HOTELIK NA OCEANEM INDYJSKIM. JA BYłEM W LIPCU, BYłO GORąCA. WARTO POJECHAć I ZOBACZYć CHOćBY TYLKO NA TYDZIEń, JABYłEM TYLKO W HOTELU ROTANA, A TERAZ WIDZIAłEM, żE SLECTOURS MA OFERTE łACZONA 4 DNI W FIJARZE I 3 DNI W DUBAJU, FAJNY PATENT BO Z FUJARY DO Dubaju jedzie sie ponad 2 godziny jak nie ma korków- jest to troche uciązliwe. A TAK BEDąC 3 DNI W DUBAJU MOżAN SOBIE POJEżDZIć I POOGLąDAć . POLECAM SELECTOURSA W 100 %%%%%%%%%%%%%
IP: 83.18.187.242
Użytkownik
:))) Ja wprawdzie z racji płci za rezydentka nie szalałam, ale tez mi się podobała wycieczka organizowana z Selectours. Z w przeciwienstwie do Magdy zdecydowanie polecam.
IP: 91.150.223.144
Użytkownik
edek napisał
Co ty koleś piszesz...
przecież ty jestes z Biura Selectours..
co ty??? sam sobie opię piszesz???
przeciez o tobie piszą ze oszukujecie ludzi.
Piszesz z takiego samego IP jak inni wasi rezydenci i Biuro
co chcesz tu pocieszac kogoś???
ale oszuści - ty Bartek wiemy czym pachniesz...
dokładnie pokazałeś to na wycieczce !!!
żenada - sami sobie pisza komentarze
Edek

Edku, (Edwardzie?) ja bym się bała takich oskarżeń rzucać, dlaczego tak piszesz? Masz jakieś powody ku temu? Nie rozumiem co Ci to da, że tak będziesz ludzi obrzucać oskarżeniami. Tak odrazu od oszustów, oprzecież każdy ma prawo do swojej opinii, jednym się podobało innym może nie. Przecież cały świat nie ,mu8si się z Tobą zgadzać. A może musi?? Tylko nie rozumiem dlaczego. Czytałam Twoją wypowiedź w przekonaniu, że napiszesz coś wiecej a tu nic i dla mnie osoby, ktora nie była na wycieczce z tym biurem a szuka opinii nic z tego nie wynika. Zresztą nie lubię takich agresywnych wypowiedzi, może jestem starej daty, ale kiedyś takie spory inaczej się rozwiązywało.
IP: 91.150.223.78
Użytkownik
mariakempik napisał
edek napisał
ale oszuści - ty Bartek wiemy czym pachniesz...
dokładnie pokazałeś to na wycieczce !!!
żenada - sami sobie pisza komentarze
Edek

Zresztą nie lubię takich agresywnych wypowiedzi, może jestem starej daty, ale kiedyś takie spory inaczej się rozwiązywało.

No w tym wątku pojawiło się parę tylko, dzięki bogu, takich niesmacznych wypowiedzi. Mnie się one także wybitnie nie podobają i mam podobne odczucia. W sumie może na chamstwo nie powinno się odpowiadać, ale obojętność też nie jest dobra. Może tym ludziom ulżyło jak się tak na forum "wypowiedzieli". Szkoda, że to się odbywa kosztem ludzi, którzy szukają jakiś wyważonych, rozsądnych i racjonalnych wypowiedzi, które rzeczywiście dają obraz sytuacji a nie są wylewem czyichś nie do końca zdrowych emocji.
TADEUSZ
Gość
Jak niektórzy wypisują głupoty to po co się nimi przejmować, ja tam takich opinii nie czytam i się nimi nie przejmuję. Szkoda czasu, jak się człowiek sam nie przekona to nie będzie wiedział czy mu się podobało. Ludzie mają różne oczekiwania czasami absurdalne. Wycieczki traktują jako dopust boży, raj na ziemi i myślą, że w tym raju wszystko powinno być tak jak chcą i potem piszą takie niesmaczne jak zauważyliście opinie. Lepiej je zignorować.
IP: 83.15.137.250
WERCIK
Gość
uwazjcie wszyscy na wycieczki w Egipcie typu Kair i Luxor organizowane przez to biuro.Prezewodnicy kręca na nich swoje interesy zawożąc turystów do tzw muzeów papirusów... itp
IP: 77.245.243.6
Użytkownik
WERCIK napisał
uwazjcie wszyscy na wycieczki w Egipcie typu Kair i Luxor organizowane przez to biuro.Prezewodnicy kręca na nich swoje interesy zawożąc turystów do tzw muzeów papirusów... itp

No i cały wątek o tym, że takie opinie robią więcej szkody niż pożytku, a tu masz, EHH ludzie powstrzymajcie się ze swoimi opiniami, uwagami, przestrogami niektórzy naprawdę nie mają ochoty słuchać i czytać czyjegoś lamentu, że mu się coś tam nie podobało! Mnie się wiele rzeczy nie podoba, ale nie lecę od razu z tym do internetu! Co to w ogóle za opinia, przewodnicy kręcą swoje interesy, jakie?????? Z kim??? I co z tego niby wynika dla klientów!!!!!!!!???
Użytkownik
a ja znalazłem masę pozytywnych opinii na temat tego biura. Bardziej mnie one bardziej przekonują niż te negatywne. A opinie a`la Wercik... no jak sami już napisaliście nic nie dają. Mnie się wydaje, że trzeba ufać sobie, swoim odczuciom, jak czujemy, że jest ok, to nie ma co się sugerować. Bo nikt wszystkim nie dogodzi, prawda stara jak świat! Wystarczy patrzeć po swoich oczekiwanaich i tyle.
IP: 83.4.183.59
milena
Gość
HOTEL BYBLOS****. Tunezja Hammamet. czterech gwazdek to ten hotel nigdy nie widzial. Ile razy mozna jesc kapuste ,pomidory,ogórki itp. Zapomnijcie o kurczaku i indyku. Wolowina jest taka gumiasta ze mozecie zostawic na niej zeby. ALkohol oczywiscie rozrabiany z woda wiec nie ma mowy o lekkim podchmieleniu!!! Animacje byly przez 14 dni 2 razy po 2 h wieczorem. Plaże smierdzace, lezaki na plazy rozwalaja sie.
Przez cały dzień siedzenia nad basenem nie bylo nic, ania aqua aerobicu, zadnej pilki w wodzie. musielismy zrobic sami siatke z lezaka i sznurka , a o pilce nie wspomne ( kupiona przez nas). pokoj zabawa dla dzieci to zenada.Pijany portier. okazjuje sie ze inne hotele wcale nie mialy lepiej.zapomnijcie o jakimkolwiek jedzeniu dla dzieci.
IP: 90.156.22.147
Użytkownik
milena napisał
HOTEL BYBLOS****. Tunezja Hammamet. czterech gwazdek to ten hotel nigdy nie widzial. Ile razy mozna jesc kapuste ,pomidory,ogórki itp. Zapomnijcie o kurczaku i indyku. Wolowina jest taka gumiasta ze mozecie zostawic na niej zeby. ALkohol oczywiscie rozrabiany z woda wiec nie ma mowy o lekkim podchmieleniu!!! Animacje byly przez 14 dni 2 razy po 2 h wieczorem. Plaże smierdzace, lezaki na plazy rozwalaja sie.
Przez cały dzień siedzenia nad basenem nie bylo nic, ania aqua aerobicu, zadnej pilki w wodzie. musielismy zrobic sami siatke z lezaka i sznurka , a o pilce nie wspomne ( kupiona przez nas). pokoj zabawa dla dzieci to zenada.Pijany portier. okazjuje sie ze inne hotele wcale nie mialy lepiej.zapomnijcie o jakimkolwiek jedzeniu dla dzieci.

A bomby Wam ktoś nie podkładał??? A ile tych hoteli zwiedziliście??? Ehhh jak już chcecie kogoś oszkalować to przynajmniej z głową to róbcie!!!! Bo tak to post jest równie prawdziwy jak lądowanie kosmitów w Normandii. Pozdrawiam P.s. Przepraszam pozostałych forumowiczów za sarkastyczny ton, ale naprawdę tego się nie da czytać nie mówiąc o uwierzeniu w to.
Użytkownik
Ireno trafiłaś w sedno. Rzeczywiście jak już konkurencja zaczyna pisać posty sugerujące, że to złe biuro to ponosi ją fantazja na maksa. No jak można takie głupoty wypisywać, przecież to aż niewarygodne jest. No ja nie wiem czy ludzie poiszaćy to nei mają oleju w głowie.
IP: 83.4.128.47
Użytkownik
TomaszPrzetacznik napisał
Ireno trafiłaś w sedno. Rzeczywiście jak już konkurencja zaczyna pisać posty sugerujące, że to złe biuro to ponosi ją fantazja na maksa. No jak można takie głupoty wypisywać, przecież to aż niewarygodne jest. No ja nie wiem czy ludzie poiszaćy to nei mają oleju w głowie.

Dziękuję :) Może zamiast reagować na te głupkowate posty wymienimy się doświadczeniami, historiami z tych podróży? Jest tu sporo osób zadowolonych z usług SELECTOURS więc chyba będzie o czym i z kim gadać, co Wy na to? Irena
Jan Trzewik
Gość
Hej - a co sądzicie o biurze Selectours - znajmy z pracy mi je bardzo polecił a sam bym się skusił bo są tani, ale chciałbym się upewnić na forach. Był ktoś może z nimi w Tunezji albo w Egipcie, albo w Emiratach? Bo właśnie tam chciałbym się wybrać a z tego co zaobserwowałem są to chyba ich wiodące pod względem popularności wycieczki. Pozdrawiam serdecznie!!!
IP: 83.4.163.227
Jacek Poznań
Gość
Ja byłem w te wakacje z Selectours w Egipcie i miałem nieziemską frajdę - tak na prawdę zapamiętam tylko to - widziałem kraj i nikt mi w tym nie przeszkadzał, a wręcz przeciwnie. Jak są tutaj entuzjaści Egiptu to polecam gorąco - Co do samego biura to pracownicy byli niezwykle pomocni, co nie zmieniło się nawet po uiszczeniu opłaty, a to się zdarza nieczęsto... tak słyszałem przynajmniej względem ich konkurencji. Sama wycieczka też świetnie zorganizowana, tak więc jeżeli chodzi o mnie to złego słowa nie powiem. Pozdrowienia dla rezydentki Magdy
IP: 83.4.125.20
Czesio
Gość
Mam pytanie chcemy z tego biura polecieć do Turcji w 2010 r. Jaki hotel wybrać ? Czy były jakieś kłopoty lub oszustwa w kategorii hotelu lub z wyżywieniem. Z czym negatywnym możemy się spotkać? Będzę wdzięczny za informacje. Trochę te wypowiedzi mnie przestraszyły. Może ktoś może mi polecić inne biuro w przystępnej cenie bez niespodzianek. Dziękujemy!!
IP: 83.30.110.64
Aga
Gość
lecieliśmy z rodziną z biura selectours w 2008 r do hoteu Club Esplanade.bByliśmy bardzo zadowoleni,obsługa miła,animatorzy fantastyczni,jedzenie urozmaicone.Po prostu było Super!
IP: 79.184.50.99
Krajewscy
Gość
Cześć My też byliśmy w Royal atlasie, jeśli martwicie się ceną w katalogu to mogę was tylko zapewnić że jest adekwatna do tego co hotel sobą reprezentuje i nie jest to żadne naciąganie ze strony biura podróży. Po prostu KLASA! Hotel na poziomie, fantastyczne trzy baseny, piłka siatkowa, pokoje które aż zapierają dech w piersiach. Kiedy do niego wchodziliśmy z mężem czuliśmy zapach drzewa sandałowego i imbiru - i z tym właśnie kojarzy nam się Maroko.
IP: 83.4.185.51
czerwony baron
Gość
biuro jak kazde inne, w hurghadzie jest ok (uwaga niespodzianka nie jestem pracownikiem biura), a najpiekniejsze w tej historii jest to ,ze te najbardziej durne komentarze sa autorstwem tych, ktorzy szukaja piramid na wycieczce do luxoru buahaha
IP: 41.153.36.104
ODRADZAM
Gość
Biuro Selectours pozostawia wiele do życzenia. Byłem z nimi w
Maroku. Hotel fatalny, nie spełniający podstawowych wymogów
sanitarnych. Agadir można określić trzema słowani: brud, smród i
ubóstwo. Rezydentka nie interesuje się turystami, mało tego- nie
posiada elementarnej wiedzy na temat miasta, do którego ją wysłali.
Brak opieki medycznej! Nie polecam!
IP: 94.254.240.136
Anna i Krzysztof
Gość
reporter13 napisał
A dlaczego do sądu, ciekawe jestem.

Byliśmy z nimi w Maroku. Hotel niezgodny z opisem. Warunki fatalne. Brak opieki rezydenta, który nie ma pojęcia gdzie znajduje się szpital i policja! Wszystko na wariackich papierach na zasadzie - przyjechałeś turysto do Maroka to radź sobie sam. Nie polecamy.
IP: 94.254.240.136
XoXoX
Gość
Dobre biuro poznaje się po tym jak coś się złego dzieje a nie jak wszystko idzie jak po maśle. A jeśli chodzi o selectours to niestety nie radza sobie w sytuacjach kryzysowych. Byłam w Egipcie i powrót opóźnił sie o kilka dni(z powodu wybuchu wulkanu) ,wiec po terminowym zakonczeniu wycieczki przeniesli nas do innego hotelu za który w dniu wyjazdu recepcjonista kazał nam zapłacić za pokój z wlasnej kieszeni(nie musze chyba pisać że tego nie zrobiliśmy). Druga sprawa to to że zamiast wrócić do Wrocławia wylądowaliśmy w Poznaniu i tam wycieczka się skończyła bo selectorus nie poczuwał sie do odpowiedzialności podstawienia autokaru i przewiezienia nas do Wrocławia. Naszczęście pomogło nam inne biuro (sun&fan) i zabrało nas do autokaru do Wrocławia.
IP: 95.40.125.127
gosienka3154
Gość
własnie wrocilismy z egiptu (hurgada)wszystko bylo dopieta na ostatni guzik i nawet powiem wiecej musielismy zostac tydz.dłużej bo wybuch wulkan w islandi biuro zajeło sie nami całkiem dobrze zostalismy 4dni w tym samym hotelu ale najwiecej zasługi jesy w tym wszystkim naszej rezydentki p.Małgosi ktora zasłużyła na 100%premii :P od biura bo robiła wszystko zeby było dobrze:)
IP: 195.205.123.238
Emki
Gość
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć właśnie na temat tego biura odnośnie tych sytuacji wyjątkowych. Mam wykupione wczasy w tym biurze - wraz z grupka znajomych - i własnie pytanie co sie dzieje np. tak jak to było ostatnio - opóźnienie powrotu z powodu wybuchu wulkanu- lub w ogóle odwołanie wylotu w konkretnym terminie... czy proponują coś w zamian...? czy nie?
Mamy tu 2 sprzeczne informacje dlatego prosiłabym o więcej opini...
Po prostu nie chciałabym być w sytuacji kiedy odkładam kaskę na upragnione wakacje a tu np. z powodu zamknięcia przestrzeni powietrznej nie mogę lecieć na wakacje a jeszcze jak do tego nie będę miała możliwości zmiany terminu wylotu... niektóre biura mają własnie takie rozwiązania...A jak to jest z Selectours?

XoXoX.... czy musieliście zwracać koszty tego przedłużonego pobytu?
gosienka3154.... czy twoim zdaniem wszystko zależy od rezydenta?... czy to bardziej biuro im narzuca pewne działania?

Z góry dzięki za wszystkie opinie....
IP: 77.254.209.145
misia
Gość
czy jest ktos kto jedzie do tia makadi heights 02.07.2010?? i czy jest ktos kto był juz w tym hotelu?? prosze o opinie;)chodzi mi o egipt i o ten hotel
IP: 94.40.72.3
XoXoX
Gość
Do Emki :
Po przewiezieniu do drugiego hotelu rezydent zapewniał nas że hotel jest opłacony. Niestety po wymeldowaniu jak przyjechał po nas samochód zeby nas zawiesc na lotnisko ( do odlotu została godzina) recepcjonista w raz z ochroną chciał żebyśmy opłacili pobyt i uniemozliwili nam opuszczenie terenu hotelu. Po kłótniach (bo niemożna było tego nazwać normalną rozmową) czarnoskóry człowiek który po nas przyjechał wyciągnął pieniądze z własnej kieszeni i zapłacił :). Więc jesli chodzi czy musielismy zwrócić koszty to odpowiadam że nie ale to moze dlatego że wylot do Egiptu też był opuźniony. Ale bardziej niepodobało mi sie to że wylądowalismy w Poznaniu o 3 w nocy zamiast we Wrocławiu, chociarz zapewniano nas że transport do Wrocłaiwa bedzie. Gdyby chociarz powiedzieli że nie podstawiają autokaru to jakiś transport bysmy sobie zorganizowali.
IP: 95.48.17.186

Strona: < 1 2 3 >

Forum turystyczne » Biuro podróży SELECTOURS -proszę o opinie

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij