Biuro podróży SELECTOURS -proszę o opinie
Autor | Treść |
---|---|
Kropkaaa
|
#51 15:47, 09.06.2010
|
Gość |
Mogłobym prosić o kontakt e-mail lub gg, osoby która juz leciała na tegoroczne wczasy z Selectours? Bo czytając opinie z przed dwoch, trzech lat, nie bardzo wiem na ile moge sie do nich odniesc... Lece do Tunezji pod koniec sieprnia wlasnie z tym biurem i strasznie sie boje, bo to moj pierwszy taki wyjazd. IP: 93.159.128.254
|
dix
|
#52 15:18, 18.07.2010
|
Gość |
Nie polecam w 100% tego biura. Byłm w lipcu w Turcji. Hotel który dostaliśmy nie spełniał wymagań sanitarnych. Był bródny,śmierdzący i do tego nie sprzątany. Miałem opcję All inclusive a na posiłki trzeba było przychodzić punktualnie bo potem nie byłojuż nic do jedzenia. Drinki i piwo to żenada (sama woda) musiałbym wypić chyba dwa wiadra żeby cokolwiek poczuć w głowie. Ale najłabszym punktem byli rezydenci, jak był jakiś problem zawsze bolała ich głowa lub już byli spóżnieni. Jeżeli komuś się udała wycieczka z selectours to niech mówi za siebie bo może miał szczęście i rzeczywiście tak było. Ja mam co najmniej 9 świadków,że mówię prawdę i wyjazd z selectours to jedna wielka porażka. IP: 89.75.127.53
|
mugler
|
#53 14:52, 29.07.2010
|
Gość |
a w jakim hotelu byles ? ja lece za tydzien i zaczynam sie bac czytaja c takie uwagi ? IP: 87.204.193.126
|
dix
|
#54 16:33, 29.07.2010
|
Gość |
Miałem jechać do zupełnie innego hotelu a wywieźli mnie do hotelu Quens Garden. jak tam Cie zawiozą to nawet nie oddawaj wouchera bo będziesz ugotowany. Domagaj się przewiezienia do innego hotelu, bo tego hotelu nie ma nawet w katalogu selectursa. IP: 89.75.127.53
|
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie