hm
magawish-najstarszy hootel w hurghadzie, podchodzi pod 40 lat, pokoje to bungalowy, generalnie w wiekszosci do remontu,ale hotel nadrabia jedna z najladniejszych plaz i niedaleko raf kralowych-wnioske spedzasz caly dzien na plazy, malo czasu w pkoju-wybieraj
royal palace-kolejna jedna z fajniejszych plaz, pokoje jak sie trafi-bungalowy ok, pokoje w budynku glownym spoko, w nowej czesci najfajniejsze ale ciezko sie zalapac-jedzenie moze byc, fajny 3km dewptak przy hotelu-wniosek spacerek mozna zrobic, do mista za pare groszy dojechac
sultan beach-2 rodzje pokoi od razu w polsce wykuuijesz albo back (widok sciana/ulica/hotel obok/jak trafisz do przezucia) froont0od wewnetrzej czesci-ogrod , baseny,ale nie to samo co seaview-to jak sie trafi lub opcja wykupienia z doplata dopiero na mijescu/ plaza-najgorsza ze wszystkioch 4 hoteli, ale nie az tak tragiczna-zaraz przy niej mala przystan-czyli "plaza zatokowa" , kawalek dalej za roula palace, przy tym samym deptaku
palma de mirette-standardetm pokoi najlepszy z tych 4, jedzenie spoko, plaza-kameralna, piaszczysta ale lepsza niz sutan, za to podobno w sul;tan wczesnie rano podwodne widoki gratyfikuja sama plaze, polozenie ok 4km od centrum, dookola nic poza hotelami ale mozna za groze podjechac tyaxi lub busem zarowno do centrum nturystycznego jak i arabskjiej czesci
gdybym mial wybierac patrzac na wypoczynek -palma de mirette plaza -magawish
pozdrawiam
asiafufik napisał
Witam

mam pytanie czy był ktoś w Egipcie w Hurghadzie z tym biurem podróży? Ja mam do wyboru kilka hoteli w tej miejscowości i nie wiem na który się zdecydować. Mam do wyboru Palma De Mirette, Sultan Beach, Royal Palace lub Magawish Swiss. Jeżeli ktoś był w tych hotelach to proszę o opinie