» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... > »

Autor Treść
kamila
Gość
hej monia ja tez jadę do ravdy do hotelu elwira z wrocka o 3 w nocy- 19.08 odezwij się
IP: 83.27.143.44
patka_zagadka
Gość
Hej, mam takie pytanko: jade z chłopakiem do Rawdy 14.08 z wrocławia z biura Oskar, czy jest ktos kto sie wybiera w tym terminie? :D
IP: 83.11.240.58
sebann
Gość
sasdf napisał
czy ktos jedzie lub byl w rosalii w bulgarii?

My bylismy w Rozalii przed rokiem - prosze pytac
IP: 85.16.237.224
ka.
Gość
hej 23 lipca tego roku wróciłam z Bułgarii, z Ravdy ... z biurem ok service * oświęcim * . Bylam w Elvirze , jesli ktos ma jakieś pytania,chce zdjęcia plaży, pokojów itd proszę pisać i podać maile ;]
IP: 212.160.234.80
Laura
Gość
ka. - ja poprosiła bym zdjęcia pokojów, plazy ...
jesli masz czas to mozesz mi kilka podesłać :) - lauri13@o2.pl
IP: 193.59.121.234
ka.
Gość
Do Laura - zdjęcia zostały wysłane, wiecej info na @ :]
anna
Gość
do ka.
Ja również bardzo proszę jak najszybciej o zdjęcia z Rawdy. Z góry bardzo dziękuję
IP: 81.210.70.79
anna
Gość
o zapomniałam meila do ka sp25ujejsce@wp.pl
IP: 81.210.70.79
sasdf
Gość
super. sebann i jak bylo jak hotel jak rawda i jak morze i plaże,jak bys mogl odpowiedz na te 3 pytania
IP: 83.27.163.24
ka.
Gość
do anna - zdjęcia także wysłane ;)
Użytkownik
sonia napisał
Dwa razy jechałam z Ok Services do Rawdy. Wprawdzie byłam w innych hotelach ale byłam w Elwirze u znajomych. Mieli bardzo duży, ładny pokój. Byli bardzo zadowoleni. W tym roku tam wracają ( też z Ok Services). Często jedliśmy w Elwirze obiady, obiadokolacje również nigdy się nie zawiedliśmy. Bardzo dobre jedzenie!!! Z kelnerkami można się porozumieć po Polsku. Czasami było po nich widać zmęczenie ale zawsze były miłe, uśmiechnięte i pomocne. Jak już pisałam jechałam dwa razy z dziećmi ( 4 i 8 lat) i daliśmy razem autokarem. Owszem że podróż trochę trwa ale bez przesady. Coś za coś. Można przecież lecieć samolotem... Nie wiem skąd tyle niepochlebnych opinii jeśli chodzi o Ok Services. Jeśli mnie czymś zaskoczyli to tylko na plus. Nie martwcie się na zapas. Na pewno będzie wszystko w porządku :-)

Zgadzam się, też nie wiem skąd te opinie. Wg mnie wszystko było w jak największym porządku. Hotel Elwira ładny , duże pokoje codziennie sprzątane, wszystko ok.
IP: 195.82.182.40
kkk
Gość
Witam! Wybiera się ktoś 5 sierpnia z Wroclawia do Bułgarii? Dokladnie hotel Boston:) pytanie do tych co już byli: Wyczytałem na forum, że restauracja u SERBA jest najtańsza i najlepsza, gdzie ona sie znajduje ?
IP: 109.199.3.123
bakinhio
Gość
witam ja wybieram się 30 07 2010 do Rawdy hotel Copacabana wyjezdzamy z Tychów czy ktoś wybiera sie w tym teminie?jedzie nas czworo w wieku od 25 do 29 lubimy imprezować hehe pozdrawiam
IP: 83.30.37.210
sebann
Gość
quote=sasdf]
super. sebann i jak bylo jak hotel jak rawda i jak morze i plaże,jak bys mogl odpowiedz na te 3 pytania

Witam

jestesmy bardzo zadowoleni z wczasow ( wybralismy opcje , przelot samolotem z katowic 1 h 40 min i bylismy w burgas potem transfer autokarem do rawdy 30 min )
na dworcu odebrali nas wlasciciele rozalii , hotel 3 i pol gwiazdki , i takim byl
czysciutki , zadbany , wewnatrz masa zieleni ( w restauracji i duzo obrazow ) jeden klucz do dyspozycji od drzwi glownych
nasz pokoj byl przestronny z widokiem z gory na restauracje z balkonem , duza lazienka , klimatyzacja , lodowka , tv ( polska viva , moze teraz cos doszlo ) , deska do prasowania i zelazko na korytarzu
teraz wazna sprawa - nie bylo zadnej grozby zeby cos zostalo ukradzione z pokoju , zostawialismy wszystko na widoku i bylo ok.
pokoje sprzatane codziennie , smaczne obiady mozna sporzywac na dole w restauracji ( tanie ) kantor jest tez w rozalii ( pewne transakcje i dobry przelicznik ) obok rozalii jest sklepik gdzie mozna wszystko kupic do glownej ulicy ok . 200 m. ale halas nie dochodzi

Rawda - spokojna urokliwa miejscowosc niesamowicie rozbudowujaca sie pod turystyke ,
powstaje wiele hoteli o ciekawej architekturze , dobra kuchnia a o innych walorach bylo juz tutaj wiele napisane

Morze - cieple i czyste - plaza , chodzilismy zawsze na plaze , po wyjsciu z hotelu w prawo za sklepem znowu w prawo po ok . 100 m w lewo i w kierunku plazy ale nie do konca , jest tam taki skrot ze wychodzi sie majac plaze w dole tym przejsciem idzie sie do betonowego zejsci na plaze ( nie szlismy na plaze z parasolami bo to zadna przyjemnosc miec zasloniete slonce i lezec w cieniu ) i nie bojcie sie glonow
jesli macie pytania to dawajcie - albo podajcie gg
IP: 85.16.233.240
dżek
Gość
Sandra napisał
Czy ktoś wrócił z hotelu Copacabana w Bułgarii?

Ja wróciłem z tego hotelu, a co chcesz wiedzieć?
IP: 77.253.118.99
dżek
Gość
Restauracja Serbian Brothers czy U Braci Serbów znajduje się przy głównej ulicy Makedonia w centrum Rawdy. Tanie i smaczne posiłki, w cenie ok. 20 - 25 Lv jedliśmy posiłek dla 4 osób.
dżek
Gość
Pod tym linkiem umieściłem kilka zdjęć hotelu Copacabana:
www.bulgaricus.com/forum/viewtopic.php?id=6310
bakinhio
Gość
dżek jesli możesz to napisz jak wygląda zycie nocne w Ravdzie (imrezy ,disco ,puby) czy bedzie trzeba jechac do slonecznego brzegu aby sie zabawić? i czy mozna zamawiac driny na basenie? za info z góry dziękuję.pozdrawiam super ze dodałes zdjęcia:)
IP: 83.30.37.210
dżek
Gość
Bakinhio - jeżeli chodzi Ci o większe imprezy to nie wybrałeś dobrze. Ten hotel jest raczej rodzinny. Przeważają tu rodziny z dziećmi. Na imprezy trzeba wybrać się do Słonecznego Brzegu. Autobusy spod hotelu Euridika co 40 min. cena 1,5 Lv. Taksówka do S.B. ok 15 - 20 Lv. Co do zamawiania drinków w basenie to raczej nie ma gdzie ich zamówić natomiast piwko jak najbardziej można pić - Zagorka najlepsze piwko bułgarskie w sklepiku hotelowym 1,1 Lv.
Jakby co pytaj. Pozdro.
Sandra
Gość
Witaj dżek!

A jak pokoje w Copacabanie? czy są takie jak na zdjęciach?,gdzie polecasz najlepsze miejsce do plażowania? bo słyszałam że są tam zaglonione plaże..i ogólnie wszystko co możesz to napisz! Pozdrawiam!! i dzięki za zdjęcia! aaaa i jeszcze gdzie najlepiej wymienić Euro i jaki tam jest kurs z góry dzięki!!!!!!
IP: 87.204.219.134
Sandra
Gość
Kurcze Dżek hotel bomba szkoda że nie wstawiłeś jeśli masz oczywiście zdjęć z pokoju...ale i tak super!
gruff
Gość
Córka wrocila wczoraj z Rawdy,caly czas pogoda super,plaża w Rawdzie ok a niedaleko do Irakli czy Slonecznego Brzegu tam jeszcze piękniejsze i super fale.Woda slona ale az za ciepla 27-26stopni.Jedzenie,picie,alkohole bardzo tanie. Hotel ok czysty zadbany.W barach menu po polsku. Porozumiewanie po angielsku,rosyjsku czasem polsku.
Wrażenia super pozytywne no i cenowo bardzo korzystnie w Bułgarii :D
IP: 93.105.58.207
Sandra
Gość
gruff a w jakim hotelu była Twoja córka?
andzia
Gość
dżek napisał
Restauracja Serbian Brothers czy U Braci Serbów znajduje się przy głównej ulicy Makedonia w centrum Rawdy. Tanie i smaczne posiłki, w cenie ok. 20 - 25 Lv jedliśmy posiłek dla 4 osób.

te 20 lv to nie od os tylko na 4 tak ?
IP: 109.243.215.201
dżek
Gość
Miejsca do plażowania - szukajcie wraku statku tam nie ma glonów. Pokoje w Copacabanie są takie jak na zdjęciach, trochę tylko zniszczona wykładzina, klima super działa.
U braci Serbów większość potraw np. Musaka, Kavarma kosztuje 3,80 Lv, piwo 1,80 Lv, sałatka szopska jak dobrze pamiętam 2,80 Lv.
Wymieniałem euro u pani w sklepiku, kurs może nie jakiś super ale uczciwie a przekręty się zdarzają ( u pani 1,91 Lv za Euro). Jakby co to mogę jakieś fotki z Copacabany wstawić. pozdro dla wszystkich.

Strona: « < ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij