» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
a na jakiej mapce to można sprawdzić? podaj adres i gdzie ty byłaś w hotelu? to ile to tak km od mojego hotelu do twojego a raczej do centrum
IP: 83.30.86.114
Użytkownik
czyli myślisz że obok mojego hotelu też będzie blisko ta promenada i też będzie się tam coś działo?
;>
IP: 83.30.86.114
Gosia
Gość
glonow bylo sporo... :/ a co do plazy to z tego co widzialam to niektore hotele maja swoja plaze i oczywiscie sa za darmo ale wiekszosc jej nie ma i trzeba niestety placic
IP: 79.162.225.202
Ewa
Gość
Hej, wybieram sie z chłopakiem do hotelu JASMINE w terminie 30sier-11 wrz. Jezeli ktos jedzie tam w tym samym terminie i chce sie zabawic to moje gg: 6237894
IP: 77.253.70.205
marisssia
Gość
Proszę podajcie orientacyjnie ceny, np gałka loda, cola, kawałek pizzy. Czy można płacić w euro???
IP: 94.232.35.106
łukasz
Gość
będę w hotelu orel
IP: 78.8.104.190
Madzik
Gość
Do pasdaw:
chyba jednak sprawdziłam nie ten hotel co trzeba, a mianowicie aparthotel Rose Village, a mapkę znalazłam na stronie: booking.com/hotel/bg/aparthotel-rose-village.pl.html. Twojego hotelu nie mogę zlokalizować, ale jeżeli znajduje się koło Jasmine to powinien być w centrum, oto opis: apartmentsbulgaria.com/sunny_beach/jasmine-hotel-0138.html. Brakuje www na początku w linkach, bo nie jestem zarejestrowana na stronie i inaczej nie przejdą :( Ja byłam w hotelu Orel
IP: 89.230.194.0
Madzik
Gość
Lody są sprzedawane na wagę (co wg mnie jest sprawiedliwe bo gałka gałce nie równa). Jak dobrze pamiętam to 100 g. kosztuje 1,39 lewa. Kawałek pizzy 2,50
łukasz
Gość
i jak? zdaję sobie sprawę że to hotel 2 gwiazdkowy, podobno nie we wszystkich pokojach klimatyzacja jest?
IP: 78.8.104.190
Madzik
Gość
muszę powiedzieć, że ja miałam farta bo trafił mi się pokój z klimą i widokiem na morze :) Atutem hotelu na pewno jest lokalizacja - dwa kroki od fajnej plaży i bliziutko do samego centrum. Pokój miałam czysty (nie licząc jakiejś plamki na ścianie ale kto by się czepiał ;)) W pokoju znajdowało się wielkie łoże, dwie szafki nocne, komoda, stolik z małym telewizorkiem i szafa. Łazienki są małe i minusem jest prysznic bez brodzika i zasłonki. Można powiedzieć, że cała łazienka staje się prysznicem :) Bardzo miła pani codziennie opróżniała nam kosz na śmieci, sprzątała i zmieniała ręczniki (chyba co dwa dni). Na balkonie jest stolik i dwa krzesła. Pokoje które wychodzą na morze znajduję się nad hotelowym barem przy basenie, co wiąże się z głośną muzyką do około 2 nad ranem. Ja jednak wcześniej i tak się nie kładłam wiec absolutnie mi to nie przeszkadzało. Powiem szczerze, ze jak na te dwie gwiazdki to hotel jest jak najbardziej ok. jeżeli chodzi o posiłki to miałam wykupione tylko śniadania. Przez cały czas jest podawane to samo ale jest spory wybór jedzenia: jajecznica, jajka na twardo, kiełbaski pieczone, parówki, grzanki, takie ziemniaczane "bezy", wędlina, sery, sałatka, ogórki, pomidory, bułki, chleb, rogaliki, ciastka, owoce, mleko, płatki, dżem. Jedzenie na bieżąco dokłada obsługa, także nie ma sytuacji kto pierwszy ten lepszy ;)
Piotr
Gość
Jaka jest pogoda koniec sierpnia początek września?? w słonecznym brzegu?? czy są dni deszczowe?? ja jade 24 sierpien z Opola ale jak bedzie mało ludzi to wyjazd z Katowic. Podaje gg 23081931 czy ten aquapark jest fajny??
IP: 83.4.217.118
Piotr
Gość
Czy na początku września jest jeszcze dużo ludzi?? chodzi o pijaną młodzież
IP: 83.4.217.118
Asiaa
Gość
Myślę ze jak wrzesień to cała młodzież będzie już w szkole heh
IP: 85.202.213.121
Piotr
Gość
Też mam taką nadzieje że już we wrzesniu nie bedzie tyle najebańców :) bo bedą w szkołach.
IP: 83.22.166.193
marysssia
Gość
Moi drodzy , jak najlepiej spędzić czas w SB od rana do wieczora - czyli np o której najlepiej iść na plażę, żeby się nie spalić, o której iść na obiad, żeby nie było tłoku, o której wybrać się na wycieczkę np do Nessebaru??? ;)
IP: 94.232.35.106
Asiaa
Gość
Ja jeszcze tam nie byłam ale jeśli chodzi o słońce to tak samo jak u nas czyli pomiędzy 11-14 słońce świeci najmocniej. A co do reszty to w takich miejscach w porze obiadowej zawsze jest tłok w restauracjach bo nikt nie pójdzie na obiad ani rano ani wieczorem :PP a Marysiu kiedy się tam wybierasz ??
mroovka
Gość
Ktoś leci 14.08 z Wawy do SB?? ;)
IP: 83.14.172.170
para
Gość
mamy pare pytań.

1. ile kosztuje aquapark?
2. gdzie można tanio zjeść? i jakie ceny są fastfoodów? bo z tego co tutaj czytałem ok.20zł normalny obiad. coś tańszego?
3. gdzie robić zakupy poza SB? (podobno gdzieś kilka razy taniej)
4. a ciuchy? jakie ceny? gdzie tanio?
5. co warto odwiedzić na własną ręke poza Nessebar?
6. gdzie warto wyjść wieczorem razem (para) ? do jakiej dyskoteki z dobrą muzyką i bez bydła można zajrzeć ?
7. podobno warto wymieniać na miejscu polskie złote, prawda to?

dziękuje za odpowiedź i życze udanych wakacji! :-)

aaa no i my lecimy 18.08 z Katowic, 2 tygodnie
IP: 212.160.234.67
Asiaa
Gość
Ja ci moge odpowiedziec tylko na pytanie 7 :P najbardziej opłaca sie z polski zabrac euro i tam wymienic na lewy ;) jest to najbardziej korzystne :D a co do reszty to nie wiem bo ja lece dopiero 20.08 heh
Piotr
Gość
Też bym chciał znać odpowiedz na pytania które zadał "PARA"
IP: 83.22.160.172
orfea
Gość
hejka! a leci ktos 10 sierpnia? jesli tak to dajcie znac na gg: 1018698. tez mam pare pytan i obaw, ale zawsze im wiecej nas tym razniej ;) pozdrawiam!
IP: 83.22.32.240
pasdaw
Gość
witam
też chcieoibyśmy poznać odpowiedź na pytania zadane trochę wyżej przez "para"
proszę kogoś kto już był w SB o jakieś odpowiedzi
IP: 83.30.87.54
cubalibre
Gość
para napisał
mamy pare pytań.

1. ile kosztuje aquapark?
2. gdzie można tanio zjeść? i jakie ceny są fastfoodów? bo z tego co tutaj czytałem ok.20zł normalny obiad. coś tańszego?
3. gdzie robić zakupy poza SB? (podobno gdzieś kilka razy taniej)
4. a ciuchy? jakie ceny? gdzie tanio?
5. co warto odwiedzić na własną ręke poza Nessebar?
6. gdzie warto wyjść wieczorem razem (para) ? do jakiej dyskoteki z dobrą muzyką i bez bydła można zajrzeć ?
7. podobno warto wymieniać na miejscu polskie złote, prawda to?

dziękuje za odpowiedź i życze udanych wakacji! :-)

aaa no i my lecimy 18.08 z Katowic, 2 tygodnie

1.neesebar- 34 lewa za cały dzień ,24 lrwy za 4h
2.Polecam condora obok dyskoteki mania za 3 dania z piwkami i drinkami coś koło 40 lv .Kebab na ulicy 6lv (małe w porównaniu do polskich) ,kawałek pizzy 3lv(dobry i spory) . mieliśmy obiady i śniadania w hotelu wiec mało wydaliśmy na żarcie bo nie było po co
3 ,4 . zakupy na deptaku oczywiście fajne ciuch za grosze ,diesel,dc, ed hardy ,henlys ,versace ,prada,dolce & gabana wiadomo ze podróbki ale w słonecznym brzegu nie ma normalnych sklepów ale podróbki w większości bardzo dobrej jakości .opłaca sie paski średnio 15lv za sztukę jak kupujesz 3 to 4 gratis ,dobrej jakosci ,koszulki 20-35lv(versace,dolce ,ed hardy) najdrożej wypadają jeansy cos koło 140zł zł ale swietnie wykonane i modne wzornictwo nie znajdziesz takich w Polsce ,no i oczywiście torebki dolce Louis Vuitton -120-200zł cena w Polsce 4000-5000zł ;)
5.co do tego to ci nie odpowiem bo byliśmy tylko w starym nessebarze oraz w aqua parku bo nie chciało nam się jeździć nigdzie wszystko co potrzeba było na miejscu .

6 w każdej lepszej dyskotece jest bydło przeważnie młodzi anglicy albo skandynwowie ,bo dyskotekach nie chodziliśmy bo nie nasze klimaty ale w sumie każdda większa knajpa na deptaku wygląda jak dyskoteka ,gdzie jest masa ludzi jest głośno ,laski tańczą na barze itd(coyote ugly,corner,dan glade vikings )

7 nie warto przliecznik 0,44 czyli za 10zł masz 4,40lv ,warto wziac euro albo karty .

Sporo przed wyjazdem czytałem cenach w sklepach marketach itd ze drogo itd , gówno prawda ceny takie jak w polsce ,a nawet sporo tansze (alkochol) ,powiedzcie mi gdzie w polsce naplaży znajdziecie zarombiscie schłodzone butelkowe piwko za 4zł(2lv) np tuborg,bek czy zagorka lub kamenica ,wszystkie bardzo dobre .Owszem ceny w marketach sa mniejsze np w Mlados tyle ze to hekta od naszego hotelu co kilkaset metrów jest market zora (pomarańczowy) ceny troszkę większe ale bez przesady.
Mladost zagorka 0,89lv
zora 1,15 ,za butelke 0,5l

Piwo w knajpach od 2-7lv
drinki od 3-10lv
w kazdj knajpie heapy hour (jeden płacisz drugi gratis)

Naprawdę wątpię ze komuś robi to wielka różnice może jak by pochniał dziennie 100 piw ale przy 6-7 piwach dziennie no problemo ;)

Polecam wszystkim bułgarie i słoneczny brzeg naprawde fajne miejsce na wypoczynek oczywiscie jesli komus nie przeszkadza masa ludzi ,muzyka do poznych godzin itd ale w sumie zawsze mozna wybrac hotel troszke dalej i jest gitara ,my w przyszłym roku wybieramy sie raczej znowu do słonecznego brzegu teraz tylko trzeba wytrwac rok i znowu wakacje i urlop

Ceny podane na dzien 9sierpnia .2010.....
IP: 83.142.222.170
Mroovka
Gość
Naprawde nikt nie leci 14.08 z Wawy?? I nikt nie ma noclegu w SB w Balatonie? NIe przerażajcie mnie... ;)
IP: 83.14.172.170
Piotr
Gość
Dzięks cubalibre za info.Pozdr
IP: 83.22.158.33

Strona: « < ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij