» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... > »

Autor Treść
AniaB
Gość
Tfu... 25 sierpnia ;p hotel Kirov ;-)
IP: 85.222.86.67
mikusia92
Gość
wystarczy przejrzeć poprzednie strony forum, dużo było o tym hotelu
IP: 80.53.81.146
myszkaa
Gość
witam czy jedzie ktos do hotelu cristal w bułgari w terminie od 23.08 do 5.09 z wroclawia z biorem oskar?
IP: 78.8.6.25
patka
Gość
my bedziemy 16 do 27 w tym hotelu :) ja z moim chlopakiem jedziemy z biura oskar w ta sobote (14.08) :)
IP: 83.27.156.234
myszkaa
Gość
witaj Patka. mam nadzieje ze poznamy się tam na miejscu.ja jadę do Rawdy z mężem mam nadzieje ze jakoś uda nam się spotkać.byłoby miło porozmawiać z kimś po polsku.
IP: 78.8.5.42
mikusia92
Gość
myszkaa tam podobno jeżdżą prawie sami Polacy więc z tym problemu nie będziesz mieć :)
myszkaa
Gość
a Wy już kiedyś byliście w bułgarii?
myszkaa
Gość
bo mam pytanie, ile kasy muszę zabrać na dwie osoby bo nie chce brać ze sobą karty do bankomatu?
mikusia92
Gość
przejrzałam wszystkie strony forum (3 dni mi to zajęło :P) generalnie ludzie piszą, że żyli jak królowie za 200-300 euro. Ja mam zamiar wziąć 150 max, jakoś nie mam wielkich wymagań :) nigdy nie byłam w Bułgarii, za to na Krecie i w Chorwacji. Mam nadzieję, że moje pozytywne nastawienie będzie do końca wyjazdu no i po powrocie :)
Będzie ktoś w okresie 19-31.08 w Napoli?
Albo ogólnie w Rawdzie w tym okresie?
Wiekowo jesteśmy 18 i 20 :)
Ten Typ
Gość
Witam! Wybiera się ktoś od 7 września do Rawdy z biura oskra? Martwi mnie tylko ten hotel cristal, zmieniło się może tam coś?
IP: 195.117.179.11
mikusia92
Gość
a i jeszcze mam pytanko odnośnie tego czy w hotelu Napoli w łazienkach jest prysznic czy wanna?
patka
Gość
Hej :) my byliśmy w tamtym roku, tez z oskarem w hotelu Cristal. Nie wiem jak bardzo chcecie szaleć, ale tak ok. 30-40 lv dziennie sie wydaje na obiady, zachcianki i lody :) Pamiątki drobne to jakies 20-30 lv, jeśli chcesz kupić piękne obrusy czy serwety to myśle ze trzeba sie liczyć z kosztem ok 20 do ponad 100 lv. My bierzemy na 12 dni 400 euro na dwie osoby, czyli jakies 800 lv :) Mam nadzieje że sie zobaczmy, ja mam na imię Patrycja :)
Ps. Zawsze można pograć w siatke na plaży lub porzucać frisbee bo w dwie osoby troche nudno :) Daj znać czy ew. jesteście chętni to sie jakoś zgadamy ;)
patka
Gość
mikusia92 napisał
przejrzałam wszystkie strony forum (3 dni mi to zajęło :P) generalnie ludzie piszą, że żyli jak królowie za 200-300 euro. Ja mam zamiar wziąć 150 max, jakoś nie mam wielkich wymagań :) nigdy nie byłam w Bułgarii, za to na Krecie i w Chorwacji. Mam nadzieję, że moje pozytywne nastawienie będzie do końca wyjazdu no i po powrocie :)
Będzie ktoś w okresie 19-31.08 w Napoli?
Albo ogólnie w Rawdzie w tym okresie?
Wiekowo jesteśmy 18 i 20 :)

Mikusia92 jak pisałam jade z chłopakiem :P wiekowo oboje 23 wiec dosc podobnie :P jak cos to pisz to moze sie zgadamy bo my bedziemy od 16 do 29 sierpnia w cristal/makao :D
ktomcio
Gość
patka napisał
my bedziemy 16 do 27 w tym hotelu :) ja z moim chlopakiem jedziemy z biura oskar w ta sobote (14.08) :)

witaj Patka. Nareszcie widzę kogoś kto jedzie w tym samym terminie. Na tym forum pisalem już w maju. Jadą także z oskara wybieralem makao natomiast w umowie mam cristal/makao (ze zgodą na dokwaterowanie) więc dokladnie jeszcze nie wiem który hotel.
Z jakiego miasta jedziecie? Ja jadę z Poznania. Mój mail ktomcio@poczta.fm Niestety dostęp do poczty będę mial jeszcze tylko jutro gdyż korzystam z firmowego. Odpiszcie. ewent. do zobaczenia w autokarze
IP: 83.13.5.238
Dubiel
Gość
Będziemy w piątek rano w 19 osób w Rawdzie. Hotel Elwira. Wiek 20-40 lat. Mógłby napisac ktoś kto już wrócił jak ceny w tym roku? I najważniejsze pytanie => Czy w restauracji w Hotelu Elwira jest nadal HAPPY HOURS?
IP: 83.6.102.192
MONIA
Gość
HAPPY HOURS JEST :lol:.JA BYŁAM PIERWSZY RAZ W BUŁGARII ,W ELWIRZE I JESTEM ZADOWOLONA ,CHOĆ PODOBNO TAK DESZCZOWEGO LATA BUŁGARIA DAWNO NIE WIDZIAŁA TO NA POGODĘ NIE MOGĘ NARZEKAĆ OKOŁO 2 DNI POPOŁUDNIEM PADAŁ DESZCZYK ALE SZYBKO PRZESZŁO I ZA CHWILKĘ NIE BYŁO ŚLADU PO DESZCZU. W SIERPNIU MA BYĆ PODOBNO DO 40 STOPNI :mrgreen: BYŁAM Z BIUREM PODRÓŻY OK SERWIS
I TEŻ WSZYSTKO BYŁO OK.
CENY NIE WIEM JAKIE BYŁY ALE JA UWAŻAM ŻE SĄ BAAAARDZO PRZYSTĘPNE.
POZDRAWIAM I UDANEGO WYPOCZYNKU
IP: 83.5.68.142
mikusia92
Gość
w takim razie pewnie spotkamy się w którejś z knajp :) zamieszczam tu link do mojego zdjęcia, jakbyś mnie gdzieś widziała to podchodź śmiało :) www.maxmodels.pl/index.php?t=pokaz_foto&u=3351980
KINGA
Gość
witam, wlasnie wrocilam z rawdy :) pprzed wyjazdem przeczytalam tu wszystkie opinie i niektore tak mnie przerazily ze w koncu odechcialo mi sie jechac... ale bylo SUPER faktycznie najlepsze i najtansze jedzenie bylo u serbow, troszke szukalismy tej knajpki bo nazwa byla napisana cyrylica i nie wiedzielismy co ona oznacza a wiec bar u serbow poznac po tym ze jest za centrum w strone nesseber po prawej stronie i wszystkie obrazki zestawów obiadowych wisza na scianie i wystarczyc podac numer obiadu i nic innegoo nie trzeba mowic :P jezeli ktos nie ma w hotelu basenu to polecamy troszke dalej od serbow pool bar- bar z basenem wystarczy tylko zamowic piwko i mozna tam siedziec na lezaku pod parasolem i kazystac z basenu :) ubran duzo nie bierzcie bo jest taki upal ze ja chodzilam ciagle w stroju kapielowym a moj facet przez caly pobyt chodzil tylko w spodenkach do plywania :P nasz hotel to Kirov - swietny :) mielismy najlepszy pokoj poniewaz mial najwiekszy taras :) aaaa wezcie duzo skarpet bo se przydaly do pakowania alkoholu bo na lotniskuw katowicach jak wrocilismy to tak rzucali naszymi bagazami ze wiele alkoholu poszlo..... :( nie ma piwa z sokiem w zadnym barze :P plaza najlepsza kolo wielkiej oswietlonej na zielono aglomeracji hoteli, od innej strony faktycznie smierdzi. Radze w pierwszy dzien kupic sobie parasol 8 lewa bo na plazy korzystanie z ich parasoli to wydatek za jeden dzien 6 lewa a bez parasola na prawde ciezko sie obyc. SKWAR niesamowity, a zeby przejsc po piasku do morza to byl mega wyczyn, wymiana pieniedzy najlpiej hotel TOMCZO- naprzeciwko knajpki NELLY hm nie wiem co napisac jeszcze... jak ktos ma jeszcze jakies pytania to pisac :)
IP: 85.198.247.129
KINGA
Gość
aha obiad na dwie osoby u serbow kosztowal nas 11 lewa a nie jaki inni pisali ze 20-30, szalelismy bardzo, bylismy w aquparku w neesebar, duzo alkoholu kupilismy i jedlismy co chcelismy, w sumie wydalismy za tydzien na dwie osoby 1000 zl takze bardzo malo, piwo w barach to koszt ok 1,70lewa a w sklepach 0,9- 1,20 lewa,sklep wino kadarka 2,50- 4,0 lewa, whisky 6,50-8,00 lewa, teqilla 7,80 lewa- taniocha :) w skelpach sa rozne ceny tych samych artykulow wiec lepiej najpierw sobie porownac :)
KINGA
Gość
AniaB napisał
Tfu... 25 sierpnia ;p hotel Kirov ;-)

hotel czysty w pokoju kazda osoba ma dwa reczniki, jest mala lodwoka, klima, lazienka z prysznicem ale nie ma kabin tylko mozesz sobe stac w kazdym mijscu lazienki i sie prysznicowac :) codziennie dokladaja papier toaletowym, czesto zmieniaja reczniki, recepcjonistka w hotelu nie zna angielskiego, jak masz jakies pytanie to pisz :)
KINGA
Gość
aha i nie wiem gdzie patka jadala obidy ze wydawala 30-40 lewa na obiad- to jest rzecz niemozliwa, my da dwie osoby nigdy nie wyadlismy wiecej niz 15 lewa... w calej rawdzie pyszna pizza, tania i smacznejsza niz w Polsce
patka
Gość
Hmm nie dziw sie że my tyle wydawalismy jak ja i mój chłopak uwielbiamy owoce morza, a np. ośmiornica z grilla to koszt ok 15 lv :P do tego dodatki i później kawa plus jakiś deser w knajpce wiec tak nas wychodziło :)
IP: 79.184.2.11
sabi
Gość
witam jedzie ktoś do rawdy z biurem ok services z katowic między 29.08 a 10.09 ? jadę z rodzinką pozdrawiam
IP: 188.146.236.148
Ania
Gość
My jedziemy z chłopakiem ale od 1.09 do 13.09 z Łodzi do Elwiry z tego biura :PP a wy jaki hotel?
IP: 109.243.136.104
sasha
Gość
ja jade z dziewczyna 11.09 d0 23.09 kto jedzie w tym terminie?? z okolic jastrzebia zdroju?
IP: 89.200.167.181

Strona: « < ... 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij