» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... > »

Autor Treść
Piotr
Gość
A też do hotelu baikal jedziecie?? dawpas??
IP: 217.96.73.212
Piotr
Gość
Wiesz może bedą zbierac ludzi z rybnika tez niewiadomo.
IP: 217.96.73.212
pasdaw
Gość
my jedziemy do aparthotelu Rose.
IP: 83.5.24.93
Qba
Gość
Byłem w jasminie w czerwcu2010 super bez problemowo pojehał bym jeszcze raz mega fajnie wakacje niezapomniane do konca zycia polecam jedzenie tylko nie za dibre w hotelu mielismy tylko sniadania . ale caly czas było to samo . ale obok jest super restauracja troya polecam tanio super jedzenie
IP: 77.254.135.92
Cichy
Gość
ja jadę 18-30 wrzesień, będzie ktoś jeszcze wtedy ?
IP: 79.186.171.67
Piotr
Gość
Cichy ja jade 24 sierpnia to jak wruce to opisze czy było fajnie ok
IP: 83.22.163.67
Piotr
Gość
Kto jedzie 24 sierpnia z biura inter holydais hotel baikal?
IP: 83.22.163.67
Użytkownik
Kto jedzie 24 sierpień z biura interholidays ?? hotel rose
??
IP: 83.30.101.123
anadrew
Gość
my też właśnie po wakacjach w SB. z mam nadzieję przydatnych rad mogę podpowiedzieć:
1. zakupy najwygodniej w marketach ZORA i płacić kartą.
2. najkorzystniej zabrać euro i wymienić (bezpiecznie w banku było po 1,94lv za 1eur) można też w kantorze ale trzeba uważać - co innego piszą np.1,96lv a wypłacą po "swojemu"
3.plaża - bezpłatna ale leżak 7lv. , parasol 7lv. itd.
4. opłaty za leżaki i parasole zbiera gostek tak co 1-2 godziny , koniecznie żądaj biletu (nie kwapi się z wydawaniem) i zachowaj - za jakiś czas może przyjść inny i też chce kasę - nie masz biletu - płacisz albo zwijasz się.
5. Prawie każdy hotel ma restaurację i różnie wyglądają porcje i ceny - my chodziliśmy na późne obiady do Djanny (dżani) rozsądne ceny, duże dania i smacznie - szczególnie owoce morza, ale trzeba czekać na chodniku aż zwolni się stolik - od razu podejść do "bramkarza" mówisz ile osób on zaprowadzi do wolnego stolika. polecam też rezerwację telefoniczną - stolik będzie czekał nakryty.
5. z lotniska jechaliśmy autokarem podstawionym przez polskie biuro nieruchomości - czekał pan z tabliczką - dostawa pod drzwi hotelu (po kolei wszystkich w/g listy) koszt 25 eur za 5osób, ale można negocjować.
6. u nich też można zaklepać sobie krótką wycieczkę do Nesebaru - 25lv za popołudnie lub np. wieczór bułgarski ok.30km od SB na wsi(w zasadzie stary PGR) z kolacją winem bez limitu i tańcami ale nie dłużej niż do 23-24:00 kosz 40~45eur/osobę - zawiozą i przywiozą pod drzwi.
"z grubsza" to tyle - wypoczynku życzę
IP: 83.13.106.194
desio
Gość
wybieram sie do SB poczatkiem wrzesnia, prawdopodobnie wylot z katowic 3 wrzesnia. czy ktos sie tam znajdzie w tym samym okresie czasu:)?
IP: 194.177.31.33
to ja:)
Gość
leci ktoś jutro do SB z Katowic?pozdrawiam
IP: 77.254.139.81
:)............
Gość
ja lece dzisiaj do słonecznego brzegu:)z Katowic Pozdrawiam
IP: 82.139.22.186
aaa
Gość
Desio Ja lecę do SB 3 września a w jakim hotelu będziesz..?
IP: 93.176.213.81
kiweee
Gość
a gdzie najlepsze imprezki?:)
IP: 87.126.255.165
Małgo
Gość
ja też lece 3 wrz. tyle że z Poznania:)
IP: 193.239.101.227
aaa
Gość
A w jakim hotelu będziesz..?
Amelia
Gość
najlpesza impreza to zadne orange, viking czy grand ale Lazur - codziennie mase ludzi impreza do 6 rano basen z ktorego mozna w czasie imprezy korzystac a wstep to 7 lev. no chyab ze na miescie ktos was dorwie z Lazuru to 6 lev. i w tym drink za free - polecam bylam tam 6 dni z rzedu - poszlabym jeszcze ale musialam wracac do domu :)
IP: 188.147.231.195
kati
Gość
w SB od 3 września :)
IP: 89.171.119.138
xxx
Gość
A jakim hotelu..?
Małgo
Gość
ja jestem w Villa Krim :D
IP: 193.239.101.227
jkbmichalski
Gość
cubalibre napisał
para napisał
mamy pare pytań.

1. ile kosztuje aquapark?
2. gdzie można tanio zjeść? i jakie ceny są fastfoodów? bo z tego co tutaj czytałem ok.20zł normalny obiad. coś tańszego?
3. gdzie robić zakupy poza SB? (podobno gdzieś kilka razy taniej)
4. a ciuchy? jakie ceny? gdzie tanio?
5. co warto odwiedzić na własną ręke poza Nessebar?
6. gdzie warto wyjść wieczorem razem (para) ? do jakiej dyskoteki z dobrą muzyką i bez bydła można zajrzeć ?
7. podobno warto wymieniać na miejscu polskie złote, prawda to?

dziękuje za odpowiedź i życze udanych wakacji! :-)

aaa no i my lecimy 18.08 z Katowic, 2 tygodnie

1.neesebar- 34 lewa za cały dzień ,24 lrwy za 4h
2.Polecam condora obok dyskoteki mania za 3 dania z piwkami i drinkami coś koło 40 lv .Kebab na ulicy 6lv (małe w porównaniu do polskich) ,kawałek pizzy 3lv(dobry i spory) . mieliśmy obiady i śniadania w hotelu wiec mało wydaliśmy na żarcie bo nie było po co
3 ,4 . zakupy na deptaku oczywiście fajne ciuch za grosze ,diesel,dc, ed hardy ,henlys ,versace ,prada,dolce & gabana wiadomo ze podróbki ale w słonecznym brzegu nie ma normalnych sklepów ale podróbki w większości bardzo dobrej jakości .opłaca sie paski średnio 15lv za sztukę jak kupujesz 3 to 4 gratis ,dobrej jakosci ,koszulki 20-35lv(versace,dolce ,ed hardy) najdrożej wypadają jeansy cos koło 140zł zł ale swietnie wykonane i modne wzornictwo nie znajdziesz takich w Polsce ,no i oczywiście torebki dolce Louis Vuitton -120-200zł cena w Polsce 4000-5000zł ;)
5.co do tego to ci nie odpowiem bo byliśmy tylko w starym nessebarze oraz w aqua parku bo nie chciało nam się jeździć nigdzie wszystko co potrzeba było na miejscu .

6 w każdej lepszej dyskotece jest bydło przeważnie młodzi anglicy albo skandynwowie ,bo dyskotekach nie chodziliśmy bo nie nasze klimaty ale w sumie każdda większa knajpa na deptaku wygląda jak dyskoteka ,gdzie jest masa ludzi jest głośno ,laski tańczą na barze itd(coyote ugly,corner,dan glade vikings )

7 nie warto przliecznik 0,44 czyli za 10zł masz 4,40lv ,warto wziac euro albo karty .

Sporo przed wyjazdem czytałem cenach w sklepach marketach itd ze drogo itd , gówno prawda ceny takie jak w polsce ,a nawet sporo tansze (alkochol) ,powiedzcie mi gdzie w polsce naplaży znajdziecie zarombiscie schłodzone butelkowe piwko za 4zł(2lv) np tuborg,bek czy zagorka lub kamenica ,wszystkie bardzo dobre .Owszem ceny w marketach sa mniejsze np w Mlados tyle ze to hekta od naszego hotelu co kilkaset metrów jest market zora (pomarańczowy) ceny troszkę większe ale bez przesady.
Mladost zagorka 0,89lv
zora 1,15 ,za butelke 0,5l

Piwo w knajpach od 2-7lv
drinki od 3-10lv
w kazdj knajpie heapy hour (jeden płacisz drugi gratis)

Naprawdę wątpię ze komuś robi to wielka różnice może jak by pochniał dziennie 100 piw ale przy 6-7 piwach dziennie no problemo ;)

Polecam wszystkim bułgarie i słoneczny brzeg naprawde fajne miejsce na wypoczynek oczywiscie jesli komus nie przeszkadza masa ludzi ,muzyka do poznych godzin itd ale w sumie zawsze mozna wybrac hotel troszke dalej i jest gitara ,my w przyszłym roku wybieramy sie raczej znowu do słonecznego brzegu teraz tylko trzeba wytrwac rok i znowu wakacje i urlop

Ceny podane na dzien 9sierpnia .2010.....

Sklepy są tylko z podróbkami czy oryginały można też gdzieś jednak dostać? Ktoś jeszcze wypowie się co do jakości tych podróbek?
IP: 83.8.81.249
aga
Gość
A leci ktoś 10 września do SB do hotelu Astoria?
IP: 83.13.106.58
anka
Gość
Bułgaria? porazka, nic ciekawego:
1/ drogo
2/nudne karajobrazy, widoki
3/brudno
4/straganów tysiące
5/jedzenie okropne, same fast foody
6/.............brak słów............. :twisted:
IP: 87.205.79.214
anka
Gość
zapomniałabym-są plusy-polecam AMIGO-fenomenalini barmani!!!
IP: 87.205.79.214
bobik
Gość
Polecam Słoneczny brzeg,APARTAMENT ZORNICA,przy głównej promenadzie,ok 70 m od morza,super lokalizacja,wszędzie blisko,można poszaleć i dobrze zjeść,polecam
IP: 178.167.246.113

Strona: « < ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij