» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... > »

Autor Treść
Sandra
Gość
Ola _W1, o czym Ty piszesz? możesz troszkę jaśniej?
IP: 87.205.136.198
Sandra
Gość
Pozdrowionka dla wiolika i kaaasiaczka :)
Iwona
Gość
Ja też wykupiłam z groupona wycieczkę do Bułgarii.Czy coś wiadomo na ten temat. Czy ktoś już był w pierwszym terminie?
IP: 217.67.197.66
Sandra
Gość
Iwona, a z jakiego biura wykupiłaś?
Iwona
Gość
z biura Aviator w terminie 1-12.08.2011 i zaczynam sie niepokoić czy jest wszystko ok ,bo nie pamietam jaki był pierwszy termin wyjazdu a nikt się nie odzywa na forum, że już wrócił i wszystko jest ok
Sandra
Gość
Najlepiej skontaktuj się z tym biurem i zapytaj co i jak.Bo inaczej będziesz żyła w nieświadomości, a to jest najgorsze taka wielka niewiadoma!
Sandra
Gość
Iwona, a jaki hotel jeśli można wiedzieć? bo jak Copacabana w Rawdzie to już jej nie ma.Zmiana właściciela i wielkie kłopoty.
Sandra
Gość
kaaasiaczek napisał
kulekdg napisał
kulekdg to narzeczony kaaaasiaczka:) i musze wam powiedziec ze Bułgaria a tymbardziej rawda to najlepsze miejsce na wakacje, jak dla mnie słoneczny brzeg to za duza miejscowość ludzi jak na targu zero swobody a w rawdzie jest cudownie wiem to bo z kaaaasiaczkiem jedziemy tam drugi raz z ok services i ine martwcie sie na zapas bo w zeszlym roku tez byla wielka panika na forum itp a pojechalismy pelni obaw a wakacje mielismy najwspanialsze w zyciu takze co by nie bylo z tymi hotelami to zapewniam was że bedzie cudownie:)

a skąd Ty się tu wziąłeś? :* :oops: :oops:

kaaasiaczek, ale Cię dorwał :) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Sandra
Gość
Iwona, uff a już myślałam że to nasze biuro znów nawaliło! uff
Iwona
Gość
Sandra, jak załatwiałam fomalności to przesłali umowę meilem, dopłacałam też za przejazd z Warszawy do Katowic, umowa nie budziła moich zastrzeżeń, jeszcze trochę czasu do wyjazdu. Czy Ty też wybierasz się z tym biurem? na całym forum niewiele się o nim wspomina.
Iwona
Gość
Czy może ktoś coś wie na temat biura Aviator?
Sandra
Gość
Nie ja z OK Services
Sandra
Gość
Niewiele jest na internecie o tym biurze...prawie wcale, zero opinii
Iwona
Gość
Przepraszam, przejęzyczyłam się to jest biuro podróży Viator
Iwona
Gość
Do Ola_W1. Czy możesz coś napisać o odwołaniu ofert Groupona. Cz może wykupiłaś ofertę do Rawdy-Bułgaria?
patka_zagadka
Gość
Hej ;)
Czy jedzie ktoś może do Rawdy w terminie 14.08-30.08? Ja jade z wrocławia 14.08 do hotelu Cristal z biura Oskar. Jade tam z chlopakiem i kumpelami i fajnie by bylo jakby ktoś jeszcze z rodaków sie zglosił zawsze to milo pograc w siatke czy wyskoczyc na drinka w wiekszej grupie
Pozdrawiam :d
IP: 83.27.163.107
kaaasiaczek
Gość
to widzę, że inne biura tez robią ludzi w balona. mam nadzieje, że nasze już niczego nie zmieni i wczasy jednak będą udane mimo drobnych zmian. czego wszystkich życzę :)
IP: 89.72.117.169
kulekdg
Gość
kaaasiaczek jestes uzależniona od kolejnej rzeczy czytaj tego forum:)
IP: 81.210.100.50
szaszka
Gość
Haj to już pewne że Copacabana odpadła z oferty dziś byłem w biurze bo dzwonili 2 dni przed wyjazdem , niezle zmienili na Dolphin nawet-nawet .Tyle dobrze że o tym powiadomili a nie że dowiedziałeś się na miejscu bo dopiero był by Zonk a tak poza tym to żenada tydzień temu mi powiedzieli że jest wszystko ok. i to 2 razy tam dzwoniłem poprostu chore jak tam będe to się przejde pod ten hotel żeby zobaczyć o co tam chodzi czy on jest zamknięty ??? kto jeszcze dostał taką proozycje to pisać.
Narkaaa !!!
IP: 31.134.58.100
kaaasiaczek
Gość
kulekdg napisał
kaaasiaczek jestes uzależniona od kolejnej rzeczy czytaj tego forum:)

pracuj, a nie. :)
jak już skończyłam to teraz się mogę relaksować :twisted:
Sandra
Gość
szaszka, dzwonili do mnie z biura z ofertą hotelu Dolphin, nawet fajny ten hotelik no i oczywiście się zgodziłam :) Jak przyjedziemy na miejsce to ja tez przejdę się zobaczyć co z Copacabaną Pozdrawiam :)))
IP: 87.205.132.250
Sandra
Gość
kaaasiaczek, do Ciebie też będą dzwonić , ten Hotel DOLPHIN jest dla tych wszystkich z Copacabany :)) uff jest w Rawdzie będzie spokojnie :))
IP: 87.205.132.250
wiolik
Gość
szaszka, do mnie napisali maila, że 22.06, zresztą pisałam, ciekawe że dzień wcześniej dzwoniłam, to usłyszałam, że żadnych kłopotów z copacabaną, nie ma..Cóż, to miłego pobytu i dobrej podróży w czwartek dołączę do Dolphina. :P pozdrowienia dla Kasiaaaczka i Sandry :D
IP: 95.160.229.157
kaaasiaczek
Gość
Sandra, Wiolik wiecie może ile jest km od hoteliku do centrum? Z 1 km? Czy więcej?

Teraz to już powinno być dobrze. ;] jeszcze, żeby autokary były lux, to by było zajefajnie. :)
Magda
Gość
Iwona napisał
Do Ola_W1. Czy możesz coś napisać o odwołaniu ofert Groupona. Cz może wykupiłaś ofertę do Rawdy-Bułgaria?

Ja wykupiłąm tę oferte, jadę z chlopakiem w terminie 23 lipca. Nic mi nei wiadomo i odwolaniu wycieczki, wręcz przeciwnie, póki co współpraca jest ok, kontakt idealny, umowa ok, podpisalismy , wiele pytan zadawalismy niemalże natychmiast otrzymywalismy odpowiedzi mam nadzieje ze nadal bedzie ok, i wyjazd wszytskim sie uda.
IP: 89.73.45.161

Strona: « < ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij