Autor |
Treść |
wiolik
|
|
Gość
|
Do dżeki, Fakt ,zupełnie inna kultura na bulgricusie, choć także paru przemądrzalców tam też siedzi.Jednak jeśli chodzi o informacje na temat Bułgarii, to prawdziwa kopalnia wiedzy!Ja sama przed wyjazdem, dużo czytałam i dowiedziałam się na temat tego kraju i parę informacji, czysto praktycznych, przydało mi się na miejscu.A na hotel Copacabana ostatecznie zdecydowałam się z Twoich zdjęć dżeki, choć i tak w końcu wylądowałam w Dolphinie, ale to zawdzięczałam "super"biurze ok services Pozdrowienia dla dziewczynek  IP: 95.160.229.157
|
kaaasiaczek
|
|
Gość
|
Witajcie dziewczyny.  Ja już spakowana. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień. Mam nadzieje, że wszystko przejdzie bezproblemowo. Trzymajcie się cieplutko. :* Całuski dla Sandry i Wioli. :* IP: 89.72.117.169
|
mała
|
|
Gość
|
jeszcze mam jedno pytanie - te osoby, ktore wsiadaja w warszawie jada od 4 rano i potem inne osoby sie dosiadaja po drodze w innych miejscowosciach? jak to jest np. z tymi z krakowa? juz bedzie pelny autokar, kiedy wsiada te osoby, czyli beda mieli ograniczony wybor miejsc? IP: 109.243.182.206
|
katharinaa
|
|
Gość
|
tuptolia napisał Witaj katharinaa Wróciłam tydzień temu z hotelu delfin Hotelik jest czysty zadbany, w basenie wymieniana woda, niestety jeżeli chodzi o hałas to nie da się ukryć. Zależy jaki dostaniesz pokój jak na morze to ok. Jak trafi się na ulicę tak jak mi to porażka. Nie można spać przy otwartym oknie bo całą noc jest głośno. Nawet siedzenie na balkonie było mniej komfortowe w tym hałasie. Ale pobyt rekompensuje wszystko. ŻYCZĘ udanego pobytu i pozdrawiam
Tuptolia dzięki za odpowiedź,tego się właśnie boje,że moze mi się trafić pokój z tej niefajnej strony  chyba jednak zrezygnuje z tego hotelu,pozdrowienia IP: 188.33.91.245
|
gagusixxx
|
|
Gość
|
Wybiera się ktoś może 14.08 do Imperialu z biura Zawadzkie? IP: 83.30.212.103
|
doktoressss
|
|
Gość
|
witam,jadę do Bulgarii w następną niedzielę czyli 6 sierpnia,ale autem,jak najlepiej jechać? IP: 82.177.230.149
|
doktoressss
|
|
Gość
|
chyba pojadę do Ravdy,pierwszy raz w bułgarii IP: 82.177.230.149
|
Darek
|
|
Gość
|
kasia123 napisał Witam. Ja również podłączam sie do prośby o więcej informacji na temat hotelu Bohemia. Wyjazd mamy zaplanowany na 10.08, a zakwaterowani mieliśmy być również właśnie w hotelu Saga.
Witam, Kasia również jadę 10.08 z Viatorem do Rawdy (startujemy o 4.00 z Poznania, a Ty?). Również dołączam się do prośby Kasi o informacje o hotelu... Dziś lub jutro odwiedzę też samo biuro - jak coś się dowiem od razu dam znać. Pzdr Darek IP: 94.127.109.210
|
Wiechu
|
|
Gość
|
Wybieram się z moją Panią 5-12 sierpnia do Rawdy - Hotel Tropicana. Ktoś wybiera się również w tym terminie ?
pozdrawiam Wiechu IP: 77.65.52.47
|
Mielona
|
|
Gość
|
czy ktoś wybiera się do rawdy 19-30.08 ? IP: 83.16.81.18
|
Moni
|
|
Gość
|
Wiechu napisał Wybieram się z moją Panią 5-12 sierpnia do Rawdy - Hotel Tropicana. Ktoś wybiera się również w tym terminie ?
pozdrawiam Wiechu
a tak wogóle to oplaca się wam jechać na 7 dni? w końcu to jest do pokonania ok 1700 km IP: 95.40.89.181
|
empiria1989
|
|
Gość
|
Mielona
Ja wybieram sie z chłopakiem 21.08-02.09 do Rawdy IP: 85.89.190.173
|
Mielona
|
|
Gość
|
empiria1989 napisał Mielona
Ja wybieram sie z chłopakiem 21.08-02.09 do Rawdy
IP: 83.16.81.18
|
Mielona
|
|
Gość
|
empiria1989 napisał Mielona
Ja wybieram sie z chłopakiem 21.08-02.09 do Rawdy
SUPER  , to mój nr gg 8891222 więc możemy się w jakiś sposób "dogadać" np.do wspólnego wypadu na imprezę  . Pozdrawiam IP: 83.16.81.18
|
magda
|
|
Gość
|
Witam serdecznie, czy ktoś z Was przebywa obecnie w Dream Holiday w Ravdzie i może mi powiedzieć czy jest otwarty bar? Skradziono moim znajomym samochód przed wyjazdem, który był zaparkowany przy ochronie jak stoją śmietniki ( tam kamery nie sięgają dla zainteresowanych) i następnego dnia właściciel baru zniknał też, nikt nie wiedział dlaczego, ciekawa jestem czy się po naszym wyjeździe tydzień temu pojawił. Może mógłby ktoś sprawdzić będę wdzieczna. Pozdrawiam wszystkich IP: 83.30.220.29
|
Wiechu
|
|
Gość
|
Moni napisał Wiechu napisał Wybieram się z moją Panią 5-12 sierpnia do Rawdy - Hotel Tropicana. Ktoś wybiera się również w tym terminie ?
pozdrawiam Wiechu
a tak wogóle to oplaca się wam jechać na 7 dni? w końcu to jest do pokonania ok 1700 km
Jest taki środek komunikacji o nazwie samolot, gdzie podróż trwa 2 godziny Pozdrawiam wszystkich tłukących się autokarem Wiechu IP: 77.65.52.47
|
Sandra
|
|
Gość
|
Wiechu napisał Moni napisał [quote=Wiechu] Wybieram się z moją Panią 5-12 sierpnia do Rawdy - Hotel Tropicana. Ktoś wybiera się również w tym terminie ?
pozdrawiam Wiechu
a tak wogóle to oplaca się wam jechać na 7 dni? w końcu to jest do pokonania ok 1700 km
Jest taki środek komunikacji o nazwie samolot, gdzie podróż trwa 2 godziny Pozdrawiam wszystkich tłukących się autokarem Wiechu Wiechu---- To leć sobie samolotem, a nie truj na forum takimi bzdurami ,jeden lubi rybki a drugi akwarium i tyle w temacie./[/quote=Wiechu] IP: 87.204.219.166
|
Wiechu
|
|
Gość
|
Sandra napisał Wiechu napisał Moni napisał [quote=Wiechu] Wybieram się z moją Panią 5-12 sierpnia do Rawdy - Hotel Tropicana. Ktoś wybiera się również w tym terminie ?
pozdrawiam Wiechu
Jest taki środek komunikacji o nazwie samolot, gdzie podróż trwa 2 godziny Pozdrawiam wszystkich tłukących się autokarem Wiechu Wiechu---- To leć sobie samolotem, a nie truj na forum takimi bzdurami ,jeden lubi rybki a drugi akwarium i tyle w temacie./
Ale Tobie chyba nic do tego[/quote=Sandra] IP: 77.65.52.47
|
Sandra
|
|
Gość
|
Wiechu, Tyle samo co i Tobie, ja jechałam autokarem i nic mi się nie stało.Panie wygodnicki! IP: 87.204.219.166
|
Sandra
|
|
Gość
|
kaaasiaczek napisał Witajcie dziewczyny.  Ja już spakowana. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień. Mam nadzieje, że wszystko przejdzie bezproblemowo. Trzymajcie się cieplutko. :* Całuski dla Sandry i Wioli. :*
kaaasiaczek!!!!! Bezpiecznej podroży Ci życzymy!! dużżżżżo słoneczka.Jak przyjedziesz to napisz co i jak! IP: 87.204.219.166
|
Sandra
|
|
Gość
|
Pozdrowienia dla Wioletki  ))) IP: 87.204.219.166
|
Darek
|
|
Gość
|
Byłem dziś w biurze Viator, aby zasięgnąć języka o co chodzi z tym hotelem SAGA (kupiłem ofertę na groupon, startuję z Poznania 10.0  . Jak poinformowała mnie Pani mieli dużo skarg od uczestników z wcześniejszych turnusów na poziom czystości oraz fatalne jedzenie, dlatego zdecydowali się przenieść osoby, które wybrały hotel Saga do hotelu Bohemi (podobno 150m os Sagi; 2* - www.bohemi-ravda.com/indexen.html). Czy ktoś z osób, które były z Viator wcześniej jest wstanie to potwierdzić? Hotel jak hotel, za te pieniądze cudów nie ma co oczekiwać- chociaż minimum z minimum europejskiego standardu  Oczekiwana godz. przyjazdu to 11.08 godz. 15-16. Trochę mnie zaskoczyło, wg mapy google trasa z Poznania powinna zająć autem 25h; ok to będzie autobus, przystanki itd. ale żeby wydłużyło to trasę aż o 12h? Jestem dobrej myśli, co przygoda to przygoda  Będę wdzięczny za info w poruszanym temacie. IP: 79.173.12.131
|
natalia
|
|
Gość
|
wybiera sie ktos moze 14.08.2011-30.08.2011 do Rawdy? Oczywiscie z biurem Oskar. IP: 84.10.117.108
|
|
|
Użytkownik
|
[quote=Darek] Byłem dziś w biurze Viator, aby zasięgnąć języka o co chodzi z tym hotelem SAGA (kupiłem ofertę na groupon, startuję z Poznania 10.0  . Jak poinformowała mnie Pani mieli dużo skarg od uczestników z wcześniejszych turnusów na poziom czystości oraz fatalne jedzenie, dlatego zdecydowali się przenieść osoby, które wybrały hotel Saga do hotelu Bohemi (podobno 150m os Sagi; 2* - www.bohemi-ravda.com/indexen.html). Czy ktoś z osób, które były z Viator wcześniej jest wstanie to potwierdzić? Hotel jak hotel, za te pieniądze cudów nie ma co oczekiwać- chociaż minimum z minimum europejskiego standardu  Oczekiwana godz. przyjazdu to 11.08 godz. 15-16. Trochę mnie zaskoczyło, wg mapy google trasa z Poznania powinna zająć autem 25h; ok to będzie autobus, przystanki itd. ale żeby wydłużyło to trasę aż o 12h? Jestem dobrej myśli, co przygoda to przygoda  Będę wdzięczny za info w poruszanym temacie." Darku, my wyjeżdżamy z Wrocławia, pewnie tym samym autobusem. Jesteśmy bardzo niezadowoleni ze zmiany hotelu. Niestety nie dowiedzieliśmy sie wcale więcej w biurze niż Ty (stwierdzenie, że poprzedni goscie bardzo na hotel narzekali). Oczywiście rozumiem- takie rzezcy się zdarzają i rozumiem samą zmiane hotelu, natomiast zagraniem nie w porządku jest zmiana na gorszy- powinni zapewnić ten sam standard. Niestety wciąż nie ma informacji z pierwszej ręki co do hotelu Bohemia- tzn. od kogos kogo ta zmiana bezpośrednio dotyczyła. mam nadzieję, że w najblizszych dniach ktos sie odezwie.[/quote=Darek] IP: 78.8.42.121
|
Beata
|
|
Gość
|
Również czekam na sprawdzoną opinię od osób ,którzy bezpośrednio byli zakwaterowani w Bohemi. CZy faktycznie ten hotel jest o wiele gorszy od Sagi. Jestem ciekawa, czy biuro informuje o zmianie hotelu - czy tylko odpowiadają na pytanie jak się je zada. Mój termin wyjazdu z oferty groupon to 28.08 -08.09.2011. IP: 83.30.55.13
|