» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 174 175 176 177 178 179 180 > »

Autor Treść
iza
Gość
ULA
dzwonilam jeszcze raz do biura i nic sie nie zmienilo hotel Diabis!
to juz jutro :)
do zobaczenia :)
IP: 91.193.160.232
kludii
Gość
Witam,
troszeczkę późno się obudziłam. Ja również jade z chłopakiem jutro do hotelu Diabis;) mam nadzieje że zarówno hotel jak i podróż przebiegnie bez większych problemów;)
IP: 178.235.47.6
Rycho
Gość
dobra rada weźcie sobie zgrzewkę wody albo dwie bo tu na miejscu jest paskudna lepiej z kranu pić a butelka kosztuje 1 lv jak na razie jest wszystko ok aktualny kurs lewa to 1.91 jeżeli wymieniacie euro i 0,45 jeżeli złotówki. Jeżeli wybieracie się do aqa parku w neserberze warto zapytać na recepcji czy mają bilety np w hotelu riviera dają zniżkę nie dużo w pradzie ale zawsze coś
jedzenie najlepsze chyba w restauracji Nelly z zewnątrz nie pozorna (sam bar obok kebab) ale jedzenie świeże i dobre i tanie np duży szaszłyk 8.90lv sałatka grecja 3.80lv itd ... obiad dla 2 osób średnio ok 20 lv z piwem :) tuborg jest dobry zagorka takie siki ...
Nelly znajdziecie praktycznie na końcu centrum idąc alejką gdzie jest pełno straganów z pierdołami pamiątakmi itd jest to praktycznie jedna z ostatnich po lewej stronie.

warto iść na kebab od centrum w kierunku neseberu po prawej stronie zaraz za wesołym miasteczkiem (czymś co je przypomina) jest tam 2 gości bardzo mili i z poczuciem humoru duży kebab z frytkami 4lv

polecamy soki świeżo wyciskane tylko patrzcie na ceny w jednym jest 400ml za 4lv a w drugim 500 ml za 4lv (w tym dalszym)

co do pokojów w rivierze czyste zadbane obsługa bardzo miła klima działa (internet płatny ale można sie dogadać i za grosze go dostać ) basenik koło hotelu malutki (ale kto jedzie nad morze żeby sie w basenie kąpać ;)

to chyba tyle jak macie pytania odnośnie cen lokalizacji to jeszcze bede wieczorem to odpisze :)
IP: 84.54.131.61
Bułgaria
Gość
Jedzie ktos moze do bułgarii słoneczny brzeg 10 wrzesnia z krakowa ? biuro dlastudenta.pl ;) pozdro.
IP: 79.191.12.210
iza
Gość
spakowani czekamy na wyjazd do Rawdy jak dojedziemy napiszemy jak przebiegla podroz :)
IP: 91.193.160.233
sychu
Gość
Witam, orientuje sie ktos jak jest z prowiantem na droge powrotna z hotelu Bohemi? Pozdrawiam
IP: 84.54.190.172
rob
Gość
nie no żeby z polski wlec wodę do bułgarii to już chyba kogoś nieźle powaliło:P 12 kg bagażu podręcznego...;P wody są dobre i pyszne ale trzeba je pić zimne.
IP: 83.25.199.119
Pabi
Gość
Dzień dobry!
Dziś w nocy wróciliśmy z Rawdy (hotel Siane). Pobyt - super :) Biuro Viator - bez komentarza.. :) Pilotki - również :) Podróż - bardzo szybka i bezpieczna - do Katowic jechaliśmy jakieś 25 godzin - brawa dla kierowców!! W tamtą stronę - około 27. Hotel, który otrzymaliśmy zamiast Diabisa (:)) mogę polecić z czystym sumieniem - czysto, miło, blisko morza i głównej ulicy (centrum Rawdy), właściciele mili i bezproblemowi :) Gorąco pozdrawiam wszystkich, z którymi dane nam było odpoczywać (w szczególności parę z konserwatywnego południa :) i moje kochane dziatki-gniatki :)) Dzięki za wspaniałe wczasy i umilanie podróży!! Buziaki i do zobaczenia :) Fasolki ze szczególnym znakiem rozpoznawczym :) :) :)
IP: 91.220.225.3
Pabi
Gość
sychu napisał
Witam, orientuje sie ktos jak jest z prowiantem na droge powrotna z hotelu Bohemi? Pozdrawiam

Ale mnie rozbawiliście :) Oczywiście - właściciele robią kanapki, pieką ciasto i jeszcze dają flaszkę Rakiji na drogę :) :) Ludzie..!! :)
ZZZ
Gość
Pabi napisał
sychu napisał

Ale mnie rozbawiliście :) Oczywiście - właściciele robią kanapki, pieką ciasto i jeszcze dają flaszkę Rakiji na drogę :) :) Ludzie..!! :)

A jednak niektórzy prowiant dostają, to zależy chyba z jakiego biura się jedzie, z Viatora prowiantu niestety nie ma :(
IP: 81.190.41.9
Pabi
Gość
Z Viatora, to najwyżej można sobie kupić kawę lub herbatę w autokarze.. :) Ale tak poważnie z tym prowiantem - to chyba lekka przesada.. wydaje mi się, że skoro na wczasy wyjeżdżają ludzie dorośli (nie koloniści :)), to raczej hotel, ani biuro podróży prowiantu na drogę nie przewiduje :) :) byłoby to naprawdę śmieszne, gdyby w hotelu, powiedzmy 3, czy 4 gwiazdkowym, robili turystom kanapki na drogę :) I naprawdę nie chciałabym być złośliwa, ale pytania typu, czy jest w hotelu miska i tym podobne, brzmią jak zadawane przez dzieci, nie przez dorosłych:) Kochani - jedźcie spokojnie na wczasy, odpoczywajcie, opalajcie się i korzystajcie z uroków życia i naprawdę nie zawracajcie sobie głowy takimi pierdołami, a wasze wakacje będą na pewno udane!! Pozdrowienia!! I nie spinajcie się za bardzo - naprawdę nie warto :) :)
kasia g
Gość
Pabi napisał
Dzień dobry!
Dziś w nocy wróciliśmy z Rawdy (hotel Siane). Pobyt - super :) Biuro Viator - bez komentarza.. :) Pilotki - również :) Podróż - bardzo szybka i bezpieczna - do Katowic jechaliśmy jakieś 25 godzin - brawa dla kierowców!! W tamtą stronę - około 27. Hotel, który otrzymaliśmy zamiast Diabisa (:)) mogę polecić z czystym sumieniem - czysto, miło, blisko morza i głównej ulicy (centrum Rawdy), właściciele mili i bezproblemowi :) Gorąco pozdrawiam wszystkich, z którymi dane nam było odpoczywać (w szczególności parę z konserwatywnego południa :) i moje kochane dziatki-gniatki :)) Dzięki za wspaniałe wczasy i umilanie podróży!! Buziaki i do zobaczenia :) Fasolki ze szczególnym znakiem rozpoznawczym :) :) :)

Konserwatywne południe też dziękuję za super pobyt;)Jeśli jest fajne towarzystwo to naprawdę nawet brak przysłowiowej miski nie będzie wam przeszkadzał;)))
IP: 83.22.172.227
Pabi
Gość
Ale, ale... Dla obawiających sie - w Siane miski są jak najbardziej dostępne :) :) i to kolorystycznie wpasowane w wystrój łazienki :) Buziaki Kasiu dla Ciebie i dla Marcina!!
kasia g
Gość
Pabi napisał
Ale, ale... Dla obawiających sie - w Siane miski są jak najbardziej dostępne :) :) i to kolorystycznie wpasowane w wystrój łazienki :) Buziaki Kasiu dla Ciebie i dla Marcina!!

Tak,niebieskie miseczki są,ale niestety babuszka kanapek na drogę nam nie zrobiła;/Co do mojej opinii jestem zadowolona z pobytu w Rawdzie,;)Wiadomo, że Viator zmienił nam hotel na inny(Siane),ale tak jak Pabi pisała można go polecić innym.Jest czysto,wyposażenie też ok, babuszki są miłe.Co do Rawdy też ok, miejscówka z bardzo dobrym i tanim jedzeniem( w szczególności Bracia Serbowie;),plaże to tak średnio, zależy gdzie morze zakwita przez glony,najlepsza chyba za wrakiem,ale warto wybrać się na plaże do Słonecznego Brzegu(szerokie, piaszczyste;).Podróż do Bułgarii - 27 godzin(3 kierowców,autobus Euro 2012 także nóweczka), z - 22,kierowcy pierwsza klasa,nie można im nic zarzucić;)Ogólnie polecam Bułgarię na wypoczynek, jednak po dłuższym namyśle nie z Viatorem....Pozdrowienia dla całej ekipy z Siane;)do zobaczenia może za rok;***
IP: 83.22.172.227
robert
Gość
za rok na pewno ale nie z biurem;) patrzylem sobie na booking.com i noclegi dla dwóch osob na 8 nocy zaczynają się już od 400 zł(!!!) :D
IP: 83.11.214.76
Asia
Gość
wybiera się ktoś do rawdy 10 z biurem zawadzkie? :)
IP: 83.26.95.104
sloneczny brzeg
Gość
jedzie ktos na sloneczny brzeg z biurem dlastudenta?
IP: 79.191.129.210
Ania Pietrowska
Gość
OPINIA NA TEMAT HOTELU BOHEMI ** - RAVDA BUŁGARIA_SIERPIEŃ 2012 r.

Było super - pod wieloma względami...za takie pieniądze myślę że było aż nadto. Właściciele hotelu - przesympatyczni ludzie, obsługa pracowita, szybka. Hotel w pełni wyposażony, zadbany, czysty (oczywiście uwzględniając 2 **). Jedzenie...hmm...jak dla mnie za mało, ale bez problemu można było raczyć się w restauracji swoimi przysmakami (które warto spróbować w Bułgarii), poza tym za taką kwotę nie ma co oczekiwać cudów :-)
Z czystym sumieniem polecam Państwu skorzystać z oferty wypoczynku w tym hotelu. Myślę, że będziecie zadowoleni...
Udanego wypoczynku :-)
Ja na pewno tam wrócę...
IP: 188.33.199.242
fgbfg
Gość
Pabi napisał
Dzień dobry!

my rowniez bylismy w tym hotelu, na wczesniejszym turnusie i zgadzam sie z powyzszym ;p pomijajac organizacje, pilotow wycieczek wszystko bylo przecudownie ;) bardzo tanie i bardzo udane wakacje ;) polecam wszystkim ;)
IP: 77.223.207.142
Gosc
Gość
Jedzie ktos do hotelu imperial 10 wrzesnia?
IP: 83.26.152.29
ania
Gość
Rawda super, hotel Imperial również. Byłąm tam w tamtym roku przecudowna obsługa. właścicielka the best. w tym roku 13.09 słoneczny brzeg
IP: 88.199.162.10
diamond
Gość
jedzie ktos do hotelu diamond ?
IP: 79.191.139.217
Aga
Gość
torby spakowane stoją w przedpokoju i czekaja :)
ale mam cykora ze pogody nie bedzie......
IP: 81.190.239.39
mateo
Gość
Czy ktoś był w Rawdzie od 5 sierpnia 2012 z Beaturu ??
IP: 213.238.84.140
robert
Gość
ja byłem, niby z viatorem, ale w autokarze Beaturu było chyba kilka biur, a co?:D
IP: 46.250.168.34

Strona: « < ... 174 175 176 177 178 179 180 > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij