AGA napisałbbb
dzięki za reklamę
czytam i czytam oczom nie wierzę... ludzie jaka metna woda??? co wyscie oszleli czy co?? woda nawet na glębokościach jest przeżroczysta.. wiadomo jak jest dzien z przyplywem gdzie są fale to i piasek musi byc w wodzie.. jak nie ma fal..co jest częstsze.. to woda przeżroczysta każdą muszelkę widać z wysokosci 1,5m
w tawernach taniocha i smacznie
wszedzie dostepne za grosze owoce warzywa, pieczywo, woda napoje w granicach 0,20 do 1E i co tam mozna chcieć...a jak sie komus nie podoba "mydlo i powidło" to niech siedzi przed kompem i wypisuje głupot bo pewnie nigdzie w życiu nie był... tylko spamuje! - takich tu nie potrzeba
avc
przepraszam ze tak późno) w szafkach apolonii znajdziesz 2 patelkie z 4 garnki kazdej wielkosci durszlak miskę pokrywki , sztucce dla 4 osob, szklanki kubki, literatki?? takie cos do alkoholu
) czajnik i dzbanek do herbaty
)
dobrze miec buteleczkę plynu do naczyn, gąbkę, sól cukier przyprawywielki obiad na mieście w zeszłym roku to 3,5E to z reguły 2 talerze(danie główne i sałatki) i gratis lody lub gigantyczna Frappe - nam sie trafiało wszystko w komplecie... bo tawerny prześcigają się w zacheceniu klientów... jeśli poprosisz o dodatkowe nakrycie to spokojnie je dostaniesz )) z mężem tak robiliśmy
rozpisałam sie ale dlaczego nie)
przeciez to stronka o OB
aha komarów nie wiedziałam .. ani jednego) ani w hotelu
) ani na plaży
a wieczory na balkonie i spacery o zachodzie słońca były naszym rytuałem
apropo.... pogody ma nie byc w OB w tym roku?? ktoś chyba z tych polskich temperatur tego "lata" chyba udaru słonecznego dostał..;]
co do wody-zależy jak się trafi -ja byłam od 15.06-3.07 i były tylko 3-4 dni z czystą wodą. Następne dni to nanoszone glony i mnóstwo trawy-tak, że trudno było wejść czy wyjść czystemu z wody ...a już oglądanie muszelek czy krabów na dnie było niemożliwe..