» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... > »

Autor Treść
sylwia
Gość
Joanna napisał
Witam :) Wyjeżdżam 30 lipca z OK Services, pensjonat Iwan. Czy wybiera się jeszcze ktoś? :) A może jest tu ktoś, kto wrócił niedawno z takiego wyjazdu? Byłabym wdzięczna za jakieś info. Pozdrawiam.
wrocilam wlasnie z hotelu iwan:)odpowiem na pytania
IP: 83.10.70.185
EWA
Gość
NO wreszcie kolega TOMEK przejrzał na oczy właśnie weś levy z Polski bo się najlepiej opłacają a euro to na czarną godzinę.
IP: 91.195.159.106
sylwia
Gość
EWA napisał
NO wreszcie kolega TOMEK przejrzał na oczy właśnie weś levy z Polski bo się najlepiej opłacają a euro to na czarną godzinę.
lewy w kantorze kolo 2zl jak kupicie euro i wyienicie w bulgarii zaoszczedzisz kolo 20lewa na 100 lewa jakbys wymieniala w polsce
IP: 83.10.70.185
Użytkownik
własnie wróciłem z Radwy ( samolot 14 dni biuro Atur). Byłem z rodziną w hotelu Tropicana .
Hotelik super - basen. W Rawdzie tylko hotele z basenem = plaża mała brudna, wszędzie śmierdzące wodorosty. Wyżwyienie tylko w hotelu Rozali 3 osoby dorosłe i dziecko 31 leva w tym dwa dania wino i deser. W Rawdzie na głównej ulicy polecam U serbów i pizzernię Puzle - super spagetti. A tak wogóle to nie jest tak tanio oprócz wina, piwa i wódki. Kantory za 50 EURO 95,5 leva. Gdy będą pytania chętnie odpowiem email waniolek@onet.eu
IP: 87.96.53.6
Użytkownik
najlepszy kurs jest z bankomatu 1,96 WAŻNE sa kantory w któruch kurs jest bardzo wysoki np. 1,98 ale to jest przekręt - dają kartke do podpisu a potem okazuje się że odliczja prowizje i dostaje się 1,76 leva nie podpisywać w kantorach niczego
IP: 87.96.53.6
Kaśka
Gość
Wciąż pytacie o jakość autokarów. Ja byłam na przełomie czerwca i lipca z biura OK SERVICES i akurat autokary były w porządku. Również kierowcy, choć tylko w stronę Rawdy. Powrót był tragiczny. Autokar był opóźniony, licząc opóźnienie mieliśmy wyjechać o 01. 30 i teoretycznie tak wyjechaliśmy. Tylko, że zabieraliśmy jeszcze ludzi z Nessebaru i Słonecznego Brzegu i tak o godzinie 03.00 w nocy znowu staliśmy w Rawdzie - bo rezydentka zapomniała dać listę ubezpieczonych pasażerów. I wszystko było by OK, gdyby nie to, że z pokojów /byłam w Hotelu Elwira/ wyrzucili nas o 10.00, potem jeszcze poszliśmy na plażę, zjedliśmy obiad, ale popołudnie było tragiczne. Upał i nie wiadomo co z sobą zrobić. Na szczęście ludzie się zintegrowali, trochę wypili i było wesoło. Tylko kierowcy byli wściekli. Na dodatek stanęli na strefie bezcłowej, sami sobie robili zakupy a ludzi nie wypuścili z autokaru. Początkowo uważałam, że w każdym biurze taka przygoda może się trafić, ale czytając to co piszecie na forum to takie przypadki zdają się być normalnością. Sam pobyt był fajny. A do wielbicieli dyskotek - NIE JEDźCIE DO RAWDY, tam ich nie ma.
IP: 83.27.128.47
elficzeq
Gość
Tomek napisał
Witam wszystkich 30.07.08 lecę z w=wy do Rawdy z alfa star do hotelu donka czy może ktoś był jakieś opinie?
Czytałem o jskimś spotkaniu pod iwanem 07,08,08 mogę się przyłączyć z kilku osobową ekipą proszę o więcej szczegółów?

Jestem wlasnie w Rawdzie w Iwanie. Wlasciciel super. Pokoje super. Lazienki niestety sa dziwne, bo prysznic to cala lazienka :) wisi po prostu na srodku lazienki wiec nie ma kabiny :) Wlasciciel pensjonatu super. Okolica ladna, czysta slychac muzyczke z baru Hawaii do ktorego jest 20 krokow i polecam drinka blue elephant pycha :)
IP: 77.85.103.74
elficzeq
Gość
Matys, Sylwia - napewno sie miniemy przed wejsciem do pensjonatu, bo Wy przyjezdzacie a my wyjezdzamy tym samym autokarem zapewne. Czego sie boje tragicznie bo o 10 wywala nas z pokoji od razu Was zakwateruja, wiec nie musicie czekac... a wyjazd zapewne okolo 21 czyli calutki dzien walania sie po Rawdzie bez celu..... eh szkoda gada. Wszystko najtanszym kosztem Ci sami kierowcy co przywoza pozniej nas do PL zawioza a odsapnac przeciez musza.....
pozdrawiam!
IP: 77.85.103.74
Matys
Gość
Elficzeq napisz mi lepiej jak pogoda jest w Rawdzie bo oprócz słońca to mało co mnie interesuje:P:P
IP: 77.253.175.85
sylwia
Gość
elficzeq napisał
Matys, Sylwia - napewno sie miniemy przed wejsciem do pensjonatu, bo Wy przyjezdzacie a my wyjezdzamy tym samym autokarem zapewne. Czego sie boje tragicznie bo o 10 wywala nas z pokoji od razu Was zakwateruja, wiec nie musicie czekac... a wyjazd zapewne okolo 21 czyli calutki dzien walania sie po Rawdzie bez celu..... eh szkoda gada. Wszystko najtanszym kosztem Ci sami kierowcy co przywoza pozniej nas do PL zawioza a odsapnac przeciez musza.....
pozdrawiam!
my sie chyba juz minelismy bo ja wyjezdzalam 22:)pozdro dla wlasciciela od krakowa:)
IP: 83.29.197.233
sylwia
Gość
a jesli chodzi o wyjazd:)to dokladnie tak jest:)Stefan powiedzial ze o 10 trzeba sie usunac z hotelu ale o 9 wpadla jego mama spytala czy gotowe wylaczyla telewizor i zaczela przewlekac posciel i sprzatac wiec usunelismy sie z bagazami do wyznaczonego miejsca(przedpokoju domu przed hotelikiem:)tam byla niby lazienka:)powiedzmy ze lazienka a potem caly dzien na plazy i na miescie a wyjazd kolo 22 byl:)pierwszy autokar o 19 a my ostatnim;)ale w drodze i tak minelismy ten pierwszy wiec nie wiem co lepsze:)udanego pobytu:)ja wspominam super
IP: 83.29.197.233
Iwa i Marta
Gość
My jedziemy 10.08 do Copacabany z Katowic:) Wybiera się ktoś w tym terminie??
IP: 77.253.171.16
variath
Gość
Ja jade z dziewczyna 14.08 z biura OIS, jedzie ktos/jechal z tego biura?
IP: 82.210.131.148
charlize
Gość
MAM PYTANKO: KTO WYJEZDZA Z BIUREM OK SERVICE Z GLIWIC 6 SIERPNIA??
IP: 195.82.167.2
Angie
Gość
hej charlize ja jade ale z Katowic tylko najpierw tam dojezdzam z Wałbrzycha
IP: 83.27.208.166
charlize
Gość
aha, bo jestem ciekawa, czy zbierze sie jakas grupa z Gliwic i czy wtedy bedzie wyjazd z Gliwic, bo podobno jak jest malo osob, to trzeba wlasnie dojechac do Katowic albo do Bielska, ale jeszcze zadzwonie do biura, zeby sie upewnic
IP: 195.82.167.2
Angie
Gość
no to lepiej zadzwon i sie jeszcze dopytaj, pozdrawiam cieplo ;)
IP: 83.27.222.103
domka
Gość
mam pytanko nie wiecie gdzie można wymienić tam kasę???
ale najlepiej było by gdyby tam nie oszukiwali??
czekam na odp
IP: 85.112.203.12
Ela85
Gość
Do Iwy i Marty.Ja jade z chlopakiem 10 sierpnia z katowic:)Tylko my jedziemy do margerity
IP: 217.98.20.20
marakuja
Gość
Cześć Wam wszystkim, jestem 23 letnią dziewczyną i lecę 7 sierpnia do Rawdy do hotelu Boston z Oskara. Jedzie ktoś też tam w tym terminie? Lecę z mamą więc szukam jakiejś fajnej ekipy do imprez...
IP: 155.158.50.237
Oluniaaa
Gość
Jade z przyjaciółką jutro do Rawdy do pensjonaty Radka :) Wyjezdzam z Czestochowy z biura Triada :) Mam nadzieje ze znajdzie sie fajnan ekipa do imprezowania na plaży :)
IP: 83.30.152.126
Użytkownik
marakuja, jest ekipa już zebrana na 7 sierpnia godz. 20:00 pod pensjonatem Iwan, obok drink bar Hawaii, więc też przyjdz ;) chyba że jeszcze Cię nie będzie :| w Bostonie będzie taka Kamila z Wrocławia z naszej ekipy ;)
pozdrawiam
ja będę w Rawdzie 6 sierpnia, a Ty o której masz przylot?
IP: 87.105.249.113
marakuja
Gość
Super, przylot mam chyba coś koło 12 w południe, bo lecę z Katowic. Jeżeli tylko się tam znajdę to na pewno przyjdę, nigdy tam nie byłam jeszcze. W jakim wieku jest wasza ekipa ? Pierwszy raz czy kolejny w Rawdzie?

Strasznie się cieszę, że się odezwałaś, bo zaczynam mieć miłą i owocną w imprezy perspektywę wakacji :) A dobrze, bo już się bałam.

Skąd w ogóle jesteś, co porabiasz w życiu?
IP: 155.158.50.237
Artur
Gość
A no witam ;) terminek sie zbliza coraz wiekszymi krokami ile wlasciwie osob bedzie w tym iwanie czy jak to tam jest ? :) z postow wnioskuje ze bede najstarszy :<
IP: 79.186.58.159
sylwia
Gość
jesli ktos liczy ze w rawdzie sa dyskoteki.....to nie>tam nie ma zadnej.trzeba jechac autobusem do slonecznego.albo nessebar.kase mozna wymienic w hotelu elwira
IP: 83.29.219.208

Strona: « < ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij