| Autor |
Treść |
|
sylwia
|
|
|
Gość
|
Joanna napisał Witam  Wyjeżdżam 30 lipca z OK Services, pensjonat Iwan. Czy wybiera się jeszcze ktoś?  A może jest tu ktoś, kto wrócił niedawno z takiego wyjazdu? Byłabym wdzięczna za jakieś info. Pozdrawiam.
wrocilam wlasnie z hotelu iwan  odpowiem na pytania IP: 83.10.70.185
|
|
EWA
|
|
|
Gość
|
NO wreszcie kolega TOMEK przejrzał na oczy właśnie weś levy z Polski bo się najlepiej opłacają a euro to na czarną godzinę. IP: 91.195.159.106
|
|
sylwia
|
|
|
Gość
|
EWA napisał NO wreszcie kolega TOMEK przejrzał na oczy właśnie weś levy z Polski bo się najlepiej opłacają a euro to na czarną godzinę.
lewy w kantorze kolo 2zl jak kupicie euro i wyienicie w bulgarii zaoszczedzisz kolo 20lewa na 100 lewa jakbys wymieniala w polsce IP: 83.10.70.185
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
własnie wróciłem z Radwy ( samolot 14 dni biuro Atur). Byłem z rodziną w hotelu Tropicana . Hotelik super - basen. W Rawdzie tylko hotele z basenem = plaża mała brudna, wszędzie śmierdzące wodorosty. Wyżwyienie tylko w hotelu Rozali 3 osoby dorosłe i dziecko 31 leva w tym dwa dania wino i deser. W Rawdzie na głównej ulicy polecam U serbów i pizzernię Puzle - super spagetti. A tak wogóle to nie jest tak tanio oprócz wina, piwa i wódki. Kantory za 50 EURO 95,5 leva. Gdy będą pytania chętnie odpowiem email waniolek@onet.euIP: 87.96.53.6
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
najlepszy kurs jest z bankomatu 1,96 WAŻNE sa kantory w któruch kurs jest bardzo wysoki np. 1,98 ale to jest przekręt - dają kartke do podpisu a potem okazuje się że odliczja prowizje i dostaje się 1,76 leva nie podpisywać w kantorach niczego IP: 87.96.53.6
|
|
Kaśka
|
|
|
Gość
|
Wciąż pytacie o jakość autokarów. Ja byłam na przełomie czerwca i lipca z biura OK SERVICES i akurat autokary były w porządku. Również kierowcy, choć tylko w stronę Rawdy. Powrót był tragiczny. Autokar był opóźniony, licząc opóźnienie mieliśmy wyjechać o 01. 30 i teoretycznie tak wyjechaliśmy. Tylko, że zabieraliśmy jeszcze ludzi z Nessebaru i Słonecznego Brzegu i tak o godzinie 03.00 w nocy znowu staliśmy w Rawdzie - bo rezydentka zapomniała dać listę ubezpieczonych pasażerów. I wszystko było by OK, gdyby nie to, że z pokojów /byłam w Hotelu Elwira/ wyrzucili nas o 10.00, potem jeszcze poszliśmy na plażę, zjedliśmy obiad, ale popołudnie było tragiczne. Upał i nie wiadomo co z sobą zrobić. Na szczęście ludzie się zintegrowali, trochę wypili i było wesoło. Tylko kierowcy byli wściekli. Na dodatek stanęli na strefie bezcłowej, sami sobie robili zakupy a ludzi nie wypuścili z autokaru. Początkowo uważałam, że w każdym biurze taka przygoda może się trafić, ale czytając to co piszecie na forum to takie przypadki zdają się być normalnością. Sam pobyt był fajny. A do wielbicieli dyskotek - NIE JEDźCIE DO RAWDY, tam ich nie ma. IP: 83.27.128.47
|
|
elficzeq
|
|
|
Gość
|
Tomek napisał Witam wszystkich 30.07.08 lecę z w=wy do Rawdy z alfa star do hotelu donka czy może ktoś był jakieś opinie? Czytałem o jskimś spotkaniu pod iwanem 07,08,08 mogę się przyłączyć z kilku osobową ekipą proszę o więcej szczegółów?
Jestem wlasnie w Rawdzie w Iwanie. Wlasciciel super. Pokoje super. Lazienki niestety sa dziwne, bo prysznic to cala lazienka  wisi po prostu na srodku lazienki wiec nie ma kabiny  Wlasciciel pensjonatu super. Okolica ladna, czysta slychac muzyczke z baru Hawaii do ktorego jest 20 krokow i polecam drinka blue elephant pycha  IP: 77.85.103.74
|
|
elficzeq
|
|
|
Gość
|
Matys, Sylwia - napewno sie miniemy przed wejsciem do pensjonatu, bo Wy przyjezdzacie a my wyjezdzamy tym samym autokarem zapewne. Czego sie boje tragicznie bo o 10 wywala nas z pokoji od razu Was zakwateruja, wiec nie musicie czekac... a wyjazd zapewne okolo 21 czyli calutki dzien walania sie po Rawdzie bez celu..... eh szkoda gada. Wszystko najtanszym kosztem Ci sami kierowcy co przywoza pozniej nas do PL zawioza a odsapnac przeciez musza..... pozdrawiam! IP: 77.85.103.74
|
|
Matys
|
|
|
Gość
|
Elficzeq napisz mi lepiej jak pogoda jest w Rawdzie bo oprócz słońca to mało co mnie interesuje  :P IP: 77.253.175.85
|
|
sylwia
|
|
|
Gość
|
elficzeq napisał Matys, Sylwia - napewno sie miniemy przed wejsciem do pensjonatu, bo Wy przyjezdzacie a my wyjezdzamy tym samym autokarem zapewne. Czego sie boje tragicznie bo o 10 wywala nas z pokoji od razu Was zakwateruja, wiec nie musicie czekac... a wyjazd zapewne okolo 21 czyli calutki dzien walania sie po Rawdzie bez celu..... eh szkoda gada. Wszystko najtanszym kosztem Ci sami kierowcy co przywoza pozniej nas do PL zawioza a odsapnac przeciez musza..... pozdrawiam!
my sie chyba juz minelismy bo ja wyjezdzalam 22  pozdro dla wlasciciela od krakowa  IP: 83.29.197.233
|
|
sylwia
|
|
|
Gość
|
a jesli chodzi o wyjazd  to dokladnie tak jest  Stefan powiedzial ze o 10 trzeba sie usunac z hotelu ale o 9 wpadla jego mama spytala czy gotowe wylaczyla telewizor i zaczela przewlekac posciel i sprzatac wiec usunelismy sie z bagazami do wyznaczonego miejsca(przedpokoju domu przed hotelikiem  tam byla niby lazienka  powiedzmy ze lazienka a potem caly dzien na plazy i na miescie a wyjazd kolo 22 byl  pierwszy autokar o 19 a my ostatnim  ale w drodze i tak minelismy ten pierwszy wiec nie wiem co lepsze  udanego pobytu  ja wspominam super IP: 83.29.197.233
|
|
Iwa i Marta
|
|
|
Gość
|
My jedziemy 10.08 do Copacabany z Katowic  Wybiera się ktoś w tym terminie?? IP: 77.253.171.16
|
|
variath
|
|
|
Gość
|
Ja jade z dziewczyna 14.08 z biura OIS, jedzie ktos/jechal z tego biura? IP: 82.210.131.148
|
|
charlize
|
|
|
Gość
|
MAM PYTANKO: KTO WYJEZDZA Z BIUREM OK SERVICE Z GLIWIC 6 SIERPNIA?? IP: 195.82.167.2
|
|
Angie
|
|
|
Gość
|
hej charlize ja jade ale z Katowic tylko najpierw tam dojezdzam z Wałbrzycha IP: 83.27.208.166
|
|
charlize
|
|
|
Gość
|
aha, bo jestem ciekawa, czy zbierze sie jakas grupa z Gliwic i czy wtedy bedzie wyjazd z Gliwic, bo podobno jak jest malo osob, to trzeba wlasnie dojechac do Katowic albo do Bielska, ale jeszcze zadzwonie do biura, zeby sie upewnic IP: 195.82.167.2
|
|
Angie
|
|
|
Gość
|
no to lepiej zadzwon i sie jeszcze dopytaj, pozdrawiam cieplo  IP: 83.27.222.103
|
|
domka
|
|
|
Gość
|
mam pytanko nie wiecie gdzie można wymienić tam kasę??? ale najlepiej było by gdyby tam nie oszukiwali?? czekam na odp IP: 85.112.203.12
|
|
Ela85
|
|
|
Gość
|
Do Iwy i Marty.Ja jade z chlopakiem 10 sierpnia z katowic  Tylko my jedziemy do margerity IP: 217.98.20.20
|
|
marakuja
|
|
|
Gość
|
Cześć Wam wszystkim, jestem 23 letnią dziewczyną i lecę 7 sierpnia do Rawdy do hotelu Boston z Oskara. Jedzie ktoś też tam w tym terminie? Lecę z mamą więc szukam jakiejś fajnej ekipy do imprez... IP: 155.158.50.237
|
|
Oluniaaa
|
|
|
Gość
|
Jade z przyjaciółką jutro do Rawdy do pensjonaty Radka  Wyjezdzam z Czestochowy z biura Triada  Mam nadzieje ze znajdzie sie fajnan ekipa do imprezowania na plaży  IP: 83.30.152.126
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
marakuja, jest ekipa już zebrana na 7 sierpnia godz. 20:00 pod pensjonatem Iwan, obok drink bar Hawaii, więc też przyjdz  chyba że jeszcze Cię nie będzie  w Bostonie będzie taka Kamila z Wrocławia z naszej ekipy  pozdrawiam ja będę w Rawdzie 6 sierpnia, a Ty o której masz przylot? IP: 87.105.249.113
|
|
marakuja
|
|
|
Gość
|
Super, przylot mam chyba coś koło 12 w południe, bo lecę z Katowic. Jeżeli tylko się tam znajdę to na pewno przyjdę, nigdy tam nie byłam jeszcze. W jakim wieku jest wasza ekipa ? Pierwszy raz czy kolejny w Rawdzie? Strasznie się cieszę, że się odezwałaś, bo zaczynam mieć miłą i owocną w imprezy perspektywę wakacji  A dobrze, bo już się bałam. Skąd w ogóle jesteś, co porabiasz w życiu? IP: 155.158.50.237
|
|
Artur
|
|
|
Gość
|
A no witam  terminek sie zbliza coraz wiekszymi krokami ile wlasciwie osob bedzie w tym iwanie czy jak to tam jest ?  z postow wnioskuje ze bede najstarszy :< IP: 79.186.58.159
|
|
sylwia
|
|
|
Gość
|
jesli ktos liczy ze w rawdzie sa dyskoteki.....to nie>tam nie ma zadnej.trzeba jechac autobusem do slonecznego.albo nessebar.kase mozna wymienic w hotelu elwira IP: 83.29.219.208
|