» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > »

Autor Treść
KAJA
Gość
sandra napisał
coś tu nie gra,,,Kaja napisała o P aralii że złoży reklamację w biurze,przeżyła podobno koszmar napisałam jej żeby napisała więcej bo jutro z tym biurem jedziemy do Chorwacji....i nie ma gdzie to znikło!!!???

to ja przezyłam koszmar, moj post zastał usunięty- nie wiem dlaczego- ale wszyscy sie mogliśmy domyśleć....moja reklamacja nie została jeszcze rozpatrzona mimio, że minęły juz trzy tygodnie- zajmuje sie tym biuro adwokackie wiec tak łatwo nie uciszy sie tego problemu !!!! Moj mail- nelamass@wp.pl- piszcie, a oni niech sobie gadają , że jedna osoba złośliwie tylko zamieszcza falszywe informacje !!!
IP: 77.114.112.163
KAJA
Gość
moj usuniety post !!!
IP: 77.114.112.163
gość
Gość
Jadę z rodziną 4 osobową do Olimpic apartamentu Anna w terminie 9.08 -21.08. Będziemy mieli studio 2+2.Czy ktoś był w tym studio??? Jakie warunki?
IP: 89.77.124.152
gość
Gość
ja też jadę do Olimpic , też do apartamentu anna w tym samym terminie ,pytałam juz o warunki ale nikt nic nie pisze o tym miejscu
IP: 79.163.207.119
ALISZA
Gość
wyjeżdzam 21 sierpnia na Thassos do apartamentu Panorama - jesli ktoś spędzał tam urlop proszę o opinie .
IP: 87.105.188.68
JACK13
Gość
Do NEYTA mam pytanko wybieram się też w to miejsce pisałaś że zwiedzałaś Bułgarię na własną rękę to jakie ciekawe miejsca zwiedzałaś i jak tam plaża i morze są glony.I coś na temat pokoi i basenu mogłabyś napisać POZDRO po tym komentarzu już jestem spokojniejszy aha jakiej marki autokarem się bujałaś?
IP: 62.87.184.30
wczasowiczka
Gość
Witajcie,czy ktoś posiada aktualne zdjęcia z hotelu NANCY -SŁONECZNY BRZEG,prosiłabym gdyż nic nie można znależć w necie(nowego) m.lopatowska@vp.pl
IP: 195.116.35.97
ania
Gość
patrycja91 napisał
Mam pytanie do Marka... podobnie jak Ty wybieram się do Yakhintos w Paralii, ale dopiero 5 sierpnia. Nie znalazłam żadnych opinii na ten temat, dlatego kieruję swą prośbę do Ciebie, o zdanie relacji z pobytu po powrocie. Standard, posiłki itd.. Będę niezmiernie wdzieczna.
Życzę miłego wyjazdu :)

Witam hotel Yakhintos jest chyba oddany w tym roku (nie jestem pewna) ale fakt jest taki że jeszcze trwają jakies prace wykończeniowe, jesli chodzi o standart to nie ma luksusów normalne pokoiki z aneksem kuchennym. hotel ma przepiekna salę gdzie sa organizowane imprezy i podawane posiłki. Jesli trafisz na 1 piętro hotelu to bedziesz miała ogromny taras którego chyba w pobliżu nie posiada żaden z hoteli natomiast na 2 piętrze już sa małe balkoniki.Własciciel hotelu to super człowiek!! Pozdrawiam i zycze udanego urlopu
IP: 84.10.200.218
Bożena
Gość
Witam!
Czy ktoś jedzie do Olimpic 9.08 z Ok SerVises? Apartament Anna.
Beata
Gość
Czy ktoś był lub jedzie do hotelu Luiza w Grecji? Nikt nie wymienia tego hotelu a jest w ofercie wycieczki objazdowej?
IP: 77.253.152.121
kasia
Gość
biuro podrozy ok serwises to istna porazka.tragiczna organizacja a raczej jej brak ..niekompetentni piloci nie potrafiacy sie wyslawiac i nie znajacy histori obiektow zwiedzanych podczas wycieczek fakultatywnych.psujace sie notorycznie autokary zarowno na wycieczkach fakultatywnych jak i przy powrocie do kraju.wszystkie nieudogodnienia tlumaczone sa w prymitywny sposob ze los widocznie tak chcial. traktowanie klijentwo bez jakiej kolwiek kultury i obycia przez sekretarki w odzialach za granica <grecja> kasia.P
IP: 83.22.213.149
twisty
Gość
Ja jade z chłopakiem 9 sierpnia do olipmic do apartamentu anastacia. Jak sie uda to wyjeżdzamy z jastrzębia a jak nie to z rybnika :)
IP: 83.17.158.210
elf
Gość
Witam wszystkich. Jestem właśnie w Paralii w hotelu Principal. Wyjechałam 06.07 z biurem Ok servis. Jest super. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Fakt, że mam wykupioną tylko wycieczkę do Aten i będzie dopiero w poniedziałek jednakże do tej pory nie mogę narzekać Standard hotelu jest bardzo wysoki, do morza może nie jest 250m tak jak napisano w ofercie ale z 700m. Plaże ogromne i dużo miejsca na leżakowanie. Jeśli chodzi o wypowiedzi ludzi którzy przyjechali autokarami i muszą czekać po wykwaterowaniu na autokar to rozumiem ich ból gdyż rok temu byłam w Bulgarii autokarem i przezyłam to samo. Byłam o tym wcześniej poinformowana i jak na wakację za to cenę to naprawdę kilka godzin czekania w wyznaczonym miejscu nie zbawi nikogo a wypisywanie głupot odnośnie tego biura aby innych zniechęcić jest żałosne. Jak kogoś stać na wakacje za grubą kase to poco się rozdrabniać na tanie biura podróży? Biuro rzetelnie wszystkch turystów informuje jak wygląda ostatni dzien i oczekiwanie na autokar różnie bywa i czasem trzeba poczekać jeszcze dlużej. Normalni ludzie potrafią sobie zoorganizować czas. Jeśli chodzi o pilotów i ich brak kompetencji nie wiem jeszcze ale gdy tylko wrocę z wycieczki wypowiem się i na ten temat.
Pozdrawiam!
IP: 94.67.190.120
patrycja91
Gość
do ani ... strasznie się cieszę, że jakaś pozytywna opinia, nigdzie nie mogłam nic znaleźć... powiedz mi jeszcze, jeśli możesz... czy w aneksie kuchennym są czajnik, jakieś sztućce, talerzyki...czy czegoś brakuje? nie chciałabym mieć niemiłej niespodzianki po przyjeździe... i mam też pytanie odnośnie posiłków...zjadalne ? i jeszcze jedno... podobno o czystość dba się samodzielnie...jest tam chociaż jakiś mop czy szczotka do mycia ? chyba nie muszę ze sobą wozić całego zestawu 'małej sprzątaczki' :P jesli możesz, to zostaw swoje gg... pewnie będę miała jeszcze pare pytań..i z góry bardzo dziekuję. pozdrawiam
IP: 83.2.175.3
KACPER
Gość
havranek napisał
Wróciłem 02.07.09r. Jechaliśmy autokarem marki scania. Fotki floty na stronie Śladowskiego sa bardzo ładne, tylko że robione jak autokary były nowe. Ten którym jechaliśmy przeciekał, ponieważ wcześniej miał zerwane pokrywy dachowe i naprawa była źle wykonana. O kiblu już pisałem, a o zimnych napojach też można było pomarzyć, ponieważ lodówka również nie działała. Klimatyzacja, sądząc po zapachu też pewnie nie była odgrzybiana.
Z tą blokadą kolego to nie masz racji. Jeżdżę tzw. TIR-em i paliwo odcina mi przy 115km/h. Jak kolego siądziesz na pierwszym siedzeniu za kierowcą, to masz wgląd na cały zestaw wskaźników i masz rację, że nie spałem całą noc. W tym konkretnym autokarze kierowcy zwykle ustawiali tempomat właśnie na 105, gdzie dopuszczalna prędkość wynosi 100km/h.
O jakim hotelu chcielibyście wiedzieć z oferty oksewices, bo nie będę opisywał wszystkich.

Kolego hawranek z twojego opisu wynika że to ty jeździsz niesprawnym samochodem ponieważ ciężarówki pow.DMC 3,5T ogranicznik mają ustawiony na 85km/h -max 90 , a autobusy max 100 km/h co przy błędzie tachografu do 3% daje wynik 103 km/h .Drugą sprawą jest że nie jestes w stanie stwierdzić czy jechał 103 czy 105 , a autokary firmy śladowski mają co wynika ze strony max 5 lat więc to chyba nie dużo. Sam się z firmą OK wybieram 20.07. do Bułgari więc zobaczymy jak będzie.
IP: 80.55.128.102
La Luna
Gość
gość napisał
ja też jadę do Olimpic , też do apartamentu anna w tym samym terminie ,pytałam juz o warunki ale nikt nic nie pisze o tym miejscu

Byłam w czerwcu w apartamencie Anna.Spokojny pensjonat,położony 100m od morza.W każdym pokoju jest TV,ale brak satelity.Kuchnia wyposażona w podstawowe sprzęty,ogromna lodówka.Ogólnie czysto i schludnie,dodatkowo - duzy balkon na całą szerokość budynku.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i myślę,że także wrócicie zadowoleni:)
IP: 80.55.222.138
andrzej
Gość
Szukam wiadomości o apartamentach Toroni na Chalkidiki i ewentualnie o miejscowości o tej samej nazwie 8)
IP: 89.174.214.254
ania
Gość
patrycja91 napisał
do ani ... strasznie się cieszę, że jakaś pozytywna opinia, nigdzie nie mogłam nic znaleźć... powiedz mi jeszcze, jeśli możesz... czy w aneksie kuchennym są czajnik, jakieś sztućce, talerzyki...czy czegoś brakuje? nie chciałabym mieć niemiłej niespodzianki po przyjeździe... i mam też pytanie odnośnie posiłków...zjadalne ? i jeszcze jedno... podobno o czystość dba się samodzielnie...jest tam chociaż jakiś mop czy szczotka do mycia ? chyba nie muszę ze sobą wozić całego zestawu 'małej sprzątaczki' :P jesli możesz, to zostaw swoje gg... pewnie będę miała jeszcze pare pytań..i z góry bardzo dziekuję. pozdrawiam

aniu moje gg 9259853
IP: 84.10.200.218
KAROOOLA
Gość
WITAM :) MAM OGROMNĄ PROŚBĘ :) 18,08,2009 WYJEŻDZAM DO CHORWACJI- DOKLADNIE DO NOVI VINODOLSKI. BEDZIEMY ZAKWATEROWANI W APARTAMENTACH TYPU MATILDA. CZY KTOŚ MOŻE COŚ NA TEN TEMAT POWIEDZIEC????
IP: 217.98.13.25
Użytkownik
czy mógłby ktoś napisać jakie są ceny w paralii głównie interesuje mnie piwo, wino i dobry obiad?
IP: 83.18.126.170
gość
Gość
do La Luna wielkie dzieki za odpowiedz a co radziłabyś zwiedzic ? i jak mineła podróz bo podobno cięzko ... i jak sprawowała sie obsługa tego biura ?? i czy sa tam w poblizu jakies markety??? jeszcze raz dzieki .
IP: 79.163.240.21
gość
Gość
do Bożena : ja jade w tym terminie do olimpic a z kąd jedziesz bomy z krakowa jezeli uzbiera sie tyle osób a jak nie to z katowic ,
IP: 79.163.240.21
La Luna
Gość
gość napisał
do La Luna wielkie dzieki za odpowiedz a co radziłabyś zwiedzic ? i jak mineła podróz bo podobno cięzko ... i jak sprawowała sie obsługa tego biura ?? i czy sa tam w poblizu jakies markety??? jeszcze raz dzieki .

Podróż minęła w miłej atmosferze i trwała 25 h,autokar lux torpeda z krakowskiej firmy Pastuszak.Osobiście wykupiłam w Polsce wycieczkę na Meteory(warto zwiedzić bo to naprawde cud natury),na wyspę Skiathos (super wysepka,ale jeden minus-wszystko w sklepach o 100% droższe niż na lądzie) i wieczór grecki,który polecam (zabawa ,tańce,winko i jedzonko na piąteczkę).Ateny są zbyt odległe od OB i nie polecam,ponieważ szkoda czasu ,a ai tak wszystkiego sie nie zwiedzi,Saloniki - centrum miasta,jedynym plusem jest targowisko nic poza tym,mozna jeszcze zwiedzic masyw Olimpu,ale z tego zrezygnowałam.
W pobliżu apartamentu Anna jest market z podstawowymi rzeczami,a zawsze można się przespacerować się deptakiem do Paralii gdzie jest dyskont Lidl i wszystko jest tańsze:)
Jeśli interesują Cię ceny produktów to napisz o jakie konkrety Ci chodzi.
Pozdrawiam i zycze udanych wakacji.
La Luna
Gość
La Luna napisał
[quote=gość]

Podróż minęła w miłej atmosferze i trwała 25 h,autokar lux torpeda z krakowskiej firmy Pastuszak.Osobiście wykupiłam w Polsce wycieczkę na Meteory(warto zwiedzić bo to naprawde cud natury),na wyspę Skiathos (super wysepka,ale jeden minus-wszystko w sklepach o 100% droższe niż na lądzie) i wieczór grecki,który polecam (zabawa ,tańce,winko i jedzonko na piąteczkę).Ateny są zbyt odległe od OB i nie polecam,ponieważ szkoda czasu ,a ai tak wszystkiego sie nie zwiedzi,Saloniki - centrum miasta,jedynym plusem jest targowisko nic poza tym,mozna jeszcze zwiedzic masyw Olimpu,ale z tego zrezygnowałam.
W pobliżu apartamentu Anna jest market z podstawowymi rzeczami,a zawsze można się przespacerować się deptakiem do Paralii gdzie jest dyskont Lidl i wszystko jest tańsze:)
Jeśli interesują Cię ceny produktów to napisz o jakie konkrety Ci chodzi.
Pozdrawiam i zycze udanych wakacji.
[/quot

Zapomniałam dodać,że trafilismy na fajnych rezydentów.Tego nie da sie przewidzieć,ponieważ maja kontrakty podpisane na trzy tygodnie,no do miesiąca i później nastepuja zmiany.[/quote=La Luna]
Bożena
Gość
gość napisał
do Bożena : ja jade w tym terminie do olimpic a z kąd jedziesz bomy z krakowa jezeli uzbiera sie tyle osób a jak nie to z katowic ,

My jedziemy z Katowic!!

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij