» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... > »

Autor Treść
Aro
Gość
Witam.Ja z nimi byłem w 2010 tylko Bułgaria ale pod pozwem zbiorowym podpis też złożę.

Grecia napisał
W 2009 byłam w Olimpic właśnie z OK Service.Nie będę się rozpisywać nad warunkami,kompetencją rezydentów itp., bo to już opisałam we wcześniejszych postach.Chciałam tylko rozwiać wątpliwości niektórych pseudooptymistów(do których ja też należałam),że uda Wam się coś wywalczyć z OK.Odpisują na każdą skargę w ten sam sposób,który jest szeroko uzasadniony ,a po ściśnięciu i wylaniu wody,sprowadza się do stwierdzenia "spadaj-widziały gały co brały".Przez pół roku przewertowałam prawo turystyczne,byłam u Rzecznika Praw Konsumenta-który nota bene nie ma narzędzi do postawienia takiego biura do pionu.Jednostka nic nie wywalczy,bo mają nas w nosie i tak zawsze znajdzie sie naiwny,który sypnie groszem do ich kasy,a oni dobrze wiedzą,że ich klient po jakimś czasie użerania sie z nimi,machnie ręką stwierdzając,że nie warta skórka za wyprawkę.Może jednak zbiorowy pozew mógłby coś zdziałać.Ja podpiszę się pod nim obiema rękami.
IP: 89.25.132.241
drocula
Gość
Grecia napisał
W 2009 byłam w Olimpic właśnie z OK Service.Nie będę się rozpisywać nad warunkami,kompetencją rezydentów itp., bo to już opisałam we wcześniejszych postach.Chciałam tylko rozwiać wątpliwości niektórych pseudooptymistów(do których ja też należałam),że uda Wam się coś wywalczyć z OK.Odpisują na każdą skargę w ten sam sposób,który jest szeroko uzasadniony ,a po ściśnięciu i wylaniu wody,sprowadza się do stwierdzenia "spadaj-widziały gały co brały".Przez pół roku przewertowałam prawo turystyczne,byłam u Rzecznika Praw Konsumenta-który nota bene nie ma narzędzi do postawienia takiego biura do pionu.Jednostka nic nie wywalczy,bo mają nas w nosie i tak zawsze znajdzie sie naiwny,który sypnie groszem do ich kasy,a oni dobrze wiedzą,że ich klient po jakimś czasie użerania sie z nimi,machnie ręką stwierdzając,że nie warta skórka za wyprawkę.Może jednak zbiorowy pozew mógłby coś zdziałać.Ja podpiszę się pod nim obiema rękami.

Wiecznie Wam coś nie pasuje! to jedzcie sobie na własną rękę bez korzystania z biur to nie będziecie potem skowyczeć a jak nie to w domu na d..sku siedzieć!
IP: 178.37.148.243
Stefan
Gość
drocula, powiem tak - jeździłem 4 razy do Grecji z ofert biur Tęcza i Filoktitis. To były te tanie wczasy. Ani razu nie spotkałem się niekompetencją pilotów czy rezydentów. To co czytam o OK to jest masakra. Mają bardzo atrakcyjną ofertę, wielki potencjał w miejscach gdzie inni nie jeżdżą, ale wszystko psują brakiem osób kompetentnych, brakiem organizacji itd.
A więc - czy to wczasy za 700 czy 7000 nie zwalnia to biura z organizacji bezpiecznych wakacji w miłej atmosferze bez niespodzianek. Wystarczy tylko trochę organizacji, zatrudnienia lojalnej kadry pracowników/rezydentów i te negatywne opisy zamieniły by się na pozytywne. Nie mam racji?
IP: 217.149.249.25
marula78
Gość
Ja jadę w tym roku po raz 3 z OK i nie narzekam zawsze było wszystko w porządku ;)
IP: 77.255.69.104
Klara
Gość
Witam ja również w tym roku jadę 3 raz z OK Services,i jak dotąd było ok, dwa razy w Chorwacji i teraz wybieramy się do Bułgarii więc zobaczymy jak będzie tym razem :)
IP: 87.205.138.98
gregorpas
Gość
jadę z ok na Korfu. ostatnio byliśmy w Parali i było wszystko jak należy
IP: 89.73.91.132
Stefan
Gość
Jedzie ktoś na Thassos do Skala Potamia 21 sierpnia?
maja73m
Gość
a może ktoś jedzie na korfu do Thinaly gardens albo może napisać coś o tym miejscu???
IP: 83.10.116.20
sasha
Gość
ja ajde 26 maja do parali hotel principal pozdro
IP: 89.200.167.181
ola 1
Gość
My jedziemy 4.08.2011 do hotelu Achillion w Skala Potamia. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat samego hotelu i okolicy to bardzo prosimy o informacje.
IP: 83.24.109.168
paula 0
Gość
W zeszłym roku byłam z biurem OK Services w Rawdzie -hotel Copacabana. Sam hotel super. Co do biura podróży to nerwy już na samym początku. Autokar miał nas zabrać z Krakowa do Bielsko-Białej-niestety zapomniał o nas, więc z duszą na ramieniu było gonienie go. Dalej z Bielska-Białej wyjechaliśmy z 3 godzinnym opóżnieniem (nie wspomnę już że bez pilota).Kierowcy niezbyt mili, zbywali każde nasze pytanie. Powrót starym, śmierdzącym autokarem- jedna wielka porażka.
IP: 83.24.109.168
Alutka
Gość
Witam "paula 0"

Mam pytanie, my wyjeżdżamy do Bułgarii z Katowic i potem na pewno do Bielska Białej a czy w Bielsku jest przesiadka do innego autokaru? bo słyszałam że np. z Katowic jadą w jednym autokarze do Bułgarii jak my i do Grecji, a w Bielsku przesiadka do innego? dziękuję za odp. Pozdrawiam
IP: 178.37.150.179
Alutka
Gość
A czy wybiera się ktoś 29.06. do Bułgarii Hotel Copacabana z Katowic?
IP: 178.37.150.179
ALISZA
Gość
DO Alutki - w ubiegłym roku w Bielsku była przesiadka
IP: 87.105.188.68
Alutka
Gość
ALISZA

Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam :)
IP: 213.17.188.65
Stefan
Gość
Z Bielska (dolny dworzec) wyjeżdża "właściwy" autokar.
paula 0
Gość
Do Alutki. Witam i przepraszam że nie odpowiedziałam,ale nie było mnie w Polsce. Do Katowic na umówione miejsce i godzinę podjedzie autokar który Was zawiezie do Bielska-Białej i tam dopiero pojedziecie odpowiednim autokarem do Bułgarii. Musicie tylko w Katowicach upilnować autokar bo oni podjeżdzają i nic nie informując odjeżdzają a ty sobie go póżniej goń. Tak było z nami .Podjechał autokar i na nasze pytanie czy jadą do Bułgarii odpowiedzieli że nie - do Grecji.więc czekaliśmy dalej. Po godzinie oczekiwania i telefonie do biura usłyszeliśmy odpowiedż że autokar już dawno odjechał a my jeśli chcemy dalej jechać to musimy go na własmną rękę dogonić . Jak się póżniej okazało to mieliśmy wsiąść do autokaru z którego kierowcą rozmawialiśmy(nie było z nimi żadnego pilota a kierowca albo miał w nosie kogo ma zabrać i myślał tylko o tym aby już dojechać do Bielska. Apropo nie miał nawet listy pasażerów!!!!!!!!).Mimo wszystko życzę udanych wakacji.
IP: 83.28.178.119
Alutka
Gość
Dziękuję paula 0. :)
IP: 178.37.145.80
atenas1972
Gość
Jedziemy w tym oku na Tassos do hotelu APARTHOTEL MENI, czy moze ktos sie wybiera 22. 06 2011 z biurem Victoria,czy moze ktos cos juz słyszał o tym hotelu?,wiem ze jest oddalony ok 1km od centrum i plazy, jak tylko tyle to nie kłopot,zawsze nie zaszkodzi sie poruszac, ale czy znowu nie jest gdziec wysoko,ze trzeba sie wdrapywac,jak juz gdzies czytałam o jednym z hoteli na Tasso 300m w gorę--to bym nie chciała, moze ktos cos słyszał ,albo był? A MOZE JEDZIE w tym terminie co my :))))
IP: 81.190.147.141
Tomasz
Gość
" paula O " mniemam że się spóźniłaś na autokar dlatego go musiałaś gonić, pierwszy raz słyszę o takiej historii jeżdżę z OKS już 5 lat, kierowcy zawsze mają listy pasażerów i nie słyszałem aby ktoś kto czeka na swój autokar został na lodzie jak kierowcy mają listy z których wyczytują nazwiska osób jadących np. do Grecji i Bułgarii więc nie wprowadzaj ludzi w błąd! a może Ty pracujesz w konkurencyjnym biurze podroży????
IP: 213.241.124.93
Stefan
Gość
atenas1972, o MENI było tutaj na prawdę sporo napisane. Spróbuj użyć wyszukiwarki.
PS. Ktoś wie, gdzie zniknęła oferta apartamentu Blue Bay?
Aro
Gość
Blu Bay to będzie tak jak w tamtym roku przy Moim wyjezdzie do Bułgari (hotel Nancy)do ostatniej,ostatniego dnia wyjazdu wszystko Ok,ale po dojezdzie na miejsce nerwówka i rozwózka ludzi oraz poszukiwanie przez rezydenta(Daniel) wolnych miejsc w innych hotelach.Bo jak się okazało na miejscu ten hotel nie przyjmował ludzi z OK.
Maciek
Gość
Ja tez mam blue bay wykupiony i postanowilem zapytac co sie stalo. Info z samego "zrodla", ze wszystkie terminy, wszystkie pokoje zostaly wykupione i wtedy oferta znika. Do zobaczenia na wyspie ;)
IP: 217.116.110.190
Aro
Gość
Fajne JAJA...
lubinianka
Gość
Witam , wybieram się z rodzinką na thassos do skala potamia do Nataszy na przełomie lipiec-sierpień. jak naprawdę jest w tym hotelu z jedzeniem, bo od wypowiedzi na tak i na nie można zwariowac . już kilka razy z tym biurem byłam na wczasach i raczej nie miałam powodów do kapryszenia. mogę się podzielic informacjami z riwiery olimpijskiej hotel toronto , wyspy alonissos hotel w kalamaki. taraz jedziemy na thassos i wzieliśmy opcje All in.. i jak z tym jedzeniem naprawdę jest , czy warto wykupywac wycieczki fakultatywne czy raczej na własną rękę zwiedzac, tymbardziej że jadę z rodzinką łącznie 8 osób. bardzo proszę o odpowiedz.
IP: 84.10.188.6

Strona: « < ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij